Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

България се готви за война?

Featured Replies

Колко може да е сигурен някой в курса на дадена валута? Нещата на фондовите борси се менят с минути. Днес долара е 1.72 лв. а утре може да е 1.40 лв. примерно.

А дано, ама надали.

Докато с рублата точно това се случи.

Естествено по инициатива на Американците.

Добри ли са - не.

Силни ли са - много!

Пука ли им за нас - не.

Трябва да сме им съюзници - желателно. Поне през следващите години.

• Отговори 233
  • Прегледи 13,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Естествено по инициатива на Американците.

Добри ли са - не.

Силни ли са - много!

Пука ли им за нас - не.

Трябва да сме им съюзници - желателно. Поне през следващите години.

Тук трябва да се съглася с теб. Прекарани сме от всякъде и ако не им играем по свирката, току-виж ни спретнали някой Майдан и тогава жална ни майка.

""Трябва да сме им съюзници - желателно. Поне през следващите години""

А така не може ли?

Трябва ЛИ да сме им съюзници - не е задължително. Поне през следващите години

""Трябва да сме им съюзници - желателно. Поне през следващите години""

А така не може ли?

Трябва ЛИ да сме им съюзници - не е задължително. Поне през следващите години

То може, но тях това не ги устройва. А какво ни нас устройва на тях не им пука.

Не искам да разбивам на никого фантазиите, но нито САЩ, нито Русия ги боли фара за нас. Някой от вас като почнат: "О, САЩ ще направи това за нас, Русия онова..." просто сте смешни. За САЩ няма какво да говорим, ужасна външна политика спрямо другите държави. Русия? Същия г*з.

Особено като почнат някои националисти русофили да ми разправят как Русия ни е освободила... Ами като сте такива патриоти що "аджеба" не обърнете внимание на думите на Левски? "Тоз който ни освободи, той ще ни зароби" Не го е казал туко-така. Имали са изгода от нас, действали са. Просто е. Спорът между това на кого да съюзничим е безсмислен и глупав. Нито от една от Великите сили не ни искат, за да помогнат. Искат ни за собствената си изгода, това е.

Е да де, ама ние се натискаме на великите сили. Русия и Щатите може да не са ни приятели, но по-добре неутралитет, отколкото постоянно да заемаме страната на някой. И когато Щатите кажат - вие няма да търгувате с Русия, ние да кажем "Не, ще търгуваме, защото това е националния ни интерс". И когато Русия каже, зарежете щатите, шифтовия газ и гъз, ние да кажем - това си е наша работа, ние знаем къде ни е интереса. Ето това е политика, която никой политик досега не е водил. Може и да греша, но и да е водил някога такава политика, тя е била съвсем за кратко.

Тук трябва да се съглася с теб. Прекарани сме от всякъде и ако не им играем по свирката, току-виж ни спретнали някой Майдан и тогава жална ни майка.

Аз пък не съм съгласен с това. Не е нужно с никого да бъдем, за да ни уважават. Практиката в живота показва друго - когато човек се натиска на някой, то той не е уважаван дори от тоя на който се натиска. И обратното. Когато някой се опъва на някой, тоя някой се замисля къде му е всъщност интереса и тоя дето се опъва, получава уважение в очите на другия. Иначе му викат с различни имена - подлизурко, натегач, гъзолизец...

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

мой приятел също получи подобна повиквателна.

след като я разгледах много внимателно и прочетох всичко в нея установих че глобата за неявяване е някъде към 1000лв.

че кой не може да извади 1000лв в днешно време и да покаже среден пръст на държавата и най-вече на веонните в българия?

що да ходи да се трепе за кефа на някакви политици?

Е да де, ама ние се натискаме на великите сили. Русия и Щатите може да не са ни приятели, но по-добре неутралитет, отколкото постоянно да заемаме страната на някой. И когато Щатите кажат - вие няма да търгувате с Русия, ние да кажем "Не, ще търгуваме, защото това е националния ни интерс". И когато Русия каже, зарежете щатите, шифтовия газ и гъз, ние да кажем - това си е наша работа, ние знаем къде ни е интереса. Ето това е политика, която никой политик досега не е водил. Може и да греша, но и да е водил някога такава политика, тя е била съвсем за кратко.

Неутралитет?

И как... Да не би парите на световните политици и магнати да са в нашите банки, че да можем да си го позволим?

Ха... Някой те оставил да си неутрален. Неутрален може да е някой, който е достатъчно силен или неудобен, че да не искат да се закачат с него. Иначе значи, да те бият и по двете бузи, вместо само по едната.

А т'ва, че на Щатите и Русия не им пука за нас - на самите тях като държави може би не. Но защо да не си печелят от нас? Корпорации и олигарси там си натискат на който са дали пари. И като се опъваме, защо да не ни дадат един-два урока? Примери за показно, колкото искаш, при това с държави с повече средства и армия от нас.

По е лесно да се отсвирят политиците, без да им се плаща. Бе те нека ме викнат. Веднъж вляза ли в танка, бройте ни без парламент.

Така първо да успокоя хората в паника от някакви си мобилизации и войни и темподобни...

Това е стандартна процедура прави се от как аз се помня през различен период от време (общо взето военното министерство отчита дейност, защото трябва да му одобряват и бюджет пък и е редно да знае какво става в тази държава и какво имаме като "матрял" през едни 4-5 години).

Второ - Никой няма да допусне Турция (специално за Ането:)) да завземе дори 1 село извън нейните територии, защо ли - защото е трябвало на времето да внимавате повече в часовете по история и да знаете, че има споразумение между великите сили да не се допуска никога ама никога да има велика сила на Балканите, за това и идеята за Югославия се разпадна, и Сърбия и Ч. Гора, а по - по - преди и България орязаха...

Просто се намираме на "кофти" стратегическа позиция и ако Русия да кажем беше на Балканите цяла Европа щеше да говорит по-русски още след ПСВ - не ми се навлиза в дерби, които самият аз нито мога да обясня добре, нито съм някакво мерило - просто мое мнение.

Второ какъвто и конфликт да се получи някога - ако въобще стане, ако е глобален поради стратегическата ни позиция България няма да е неутрална - никой няма да го допусне, въпроса е да изберем мъдро - аз не мога да се нагърбя да предпрека ЕВЕНТУАЛНО кой кого, кога и защо, но трябва да се решава много мъдро, втори шанс няма да имаме.

В момента всички конфликити в света са контролирани от великите сили и са под техен сценарии и локални, колкото да им върви оръжието на някъде - Китай отдавна е фактор голям колкото САЩ и Русия, но никой не го коментира това.

Извода: Яжте, пийте и си носете новите дрехи, ако ще става нещо да става, все пак никой не Ви е обещал безгрижен и безкраен живот на тази планета.

Неутралитет?

И как... Да не би парите на световните политици и магнати да са в нашите банки, че да можем да си го позволим?

Ха... Някой те оставил да си неутрален. Неутрален може да е някой, който е достатъчно силен или неудобен, че да не искат да се закачат с него. Иначе значи, да те бият и по двете бузи, вместо само по едната.

А т'ва, че на Щатите и Русия не им пука за нас - на самите тях като държави може би не. Но защо да не си печелят от нас? Корпорации и олигарси там си натискат на който са дали пари. И като се опъваме, защо да не ни дадат един-два урока? Примери за показно, колкото искаш, при това с държави с повече средства и армия от нас.

Много сте страхливи бе :P Аз вече навъртях годинки, страха също обзема и мен, но преди време не бях изобщо приятел с никой от началството. Приеми, че началството е Щатите, Западна Европа и Русия. Аз се опъвах, дори на няколко пъти стачкувах, но това доведе само до едно - повишение на заплатата. Всички мишки, дето се бяха сврели в дупките си, останаха с ниски заплати, а след това и си хванаха пътя. Обаче тук има една подробност. Аз ползвам слабите места на началството, защото знам за какво точно им трябвам. Затова и имах успех и то не един и два пъти през годините. Така могат да постъпват и българските управници. България трябва да разбере къде е силата и. Има си хора зсса това, които правят стратегии и ала-бала. Примерно на пръв прочит, България може да извади на преден план стратегическото си положение. Тоест, примерно ако Щатите кажат, дайте ни база, ние да кажем - не, няма да ви дадем, щото не печелим нищо. Щати тогава ще кажат - ето ви 20 f-16 na staro, ние ще им кажем - да не сме клошари ( е то си знаем, че сме такива, ама защо е необходимо и другите да знаят?)? Щатите тогава ни казват - ето ви 15 чисто нови F16. Ние им казваме 20 и си стискаме ръцете. И така нататък, само да знаем къде ни е силата и да не подкрепяме сляпо всеки договор. Нека подкрепяме разни неизгодни съглашения, но нека сме последни в това, защото не се знае как ще се променят нещата докато последния подпише. А Ганьо винаги е първи. Санкци...още преди последната сричка, Ганьо е извикал - Дааааааа! 

Много сте страхливи бе :P Аз вече навъртях годинки, страха също обзема и мен, но преди време не бях изобщо приятел с никой от началството. Приеми, че началството е Щатите, Западна Европа и Русия. Аз се опъвах, дори на няколко пъти стачкувах, но това доведе само до едно - повишение на заплатата. Всички мишки, дето се бяха сврели в дупките си, останаха с ниски заплати, а след това и си хванаха пътя. Обаче тук има една подробност. Аз ползвам слабите места на началството, защото знам за какво точно им трябвам. Затова и имах успех и то не един и два пъти през годините. Така могат да постъпват и българските управници. България трябва да разбере къде е силата и. Има си хора зсса това, които правят стратегии и ала-бала. Примерно на пръв прочит, България може да извади на преден план стратегическото си положение. Тоест, примерно ако Щатите кажат, дайте ни база, ние да кажем - не, няма да ви дадем, щото не печелим нищо. Щати тогава ще кажат - ето ви 20 f-16 na staro, ние ще им кажем - да не сме клошари ( е то си знаем, че сме такива, ама защо е необходимо и другите да знаят?)? Щатите тогава ни казват - ето ви 15 чисто нови F16. Ние им казваме 20 и си стискаме ръцете. И така нататък, само да знаем къде ни е силата и да не подкрепяме сляпо всеки договор. Нека подкрепяме разни неизгодни съглашения, но нека сме последни в това, защото не се знае как ще се променят нещата докато последния подпише. А Ганьо винаги е първи. Санкци...още преди последната сричка, Ганьо е извикал - Дааааааа!

Страхливи. Може би. Украинците нали са смели? Е освен незнам колко хиляди, които няма как да са смели, щото са мъртви, незнам колко си избягали, изселени, с разрушени жилища, без препитание... Или и ти с присъщото на всички хора "това няма да се случи на мен"?

Да ти имам аналогията.

1. Началникът ми няма да пусне бомби и да избие семейството ми, децата ми, роднините ми, т.н, ако откажа да работя с него.

2. Ти не си бил неутрален към началника ти, независимо как и колко си стачкувал. Т'ва е, като те да кажат ние искаме да копаме газ, ти да кажеш добре ама дайте 5% повече пари. Все таки ти си оставаш служител, а той началник. Точно както ти го казваш:

Тоест, примерно ако Щатите кажат, дайте ни база, ние да кажем - не, няма да ви дадем, щото не печелим нищо. Щати тогава ще кажат - ето ви 20 f-16 na staro, ние ще им кажем - да не сме клошари ( е то си знаем, че сме такива, ама защо е необходимо и другите да знаят?)? Щатите тогава ни казват - ето ви 15 чисто нови F16. Ние им казваме 20 и си стискаме ръцете.

Това приятелю bildera_ не е неутралитет. Това си е баш избор на страна... Щото руснаците веднага ще кажат що не са МиГ-ове а? И който и да избереш, ще си виновен пред другия. Няма значение какво изтъкнеш, те в техните си медии ще пуснат каквото им отърва на тях. Точно както сега Русия тръби как ние сме препъни камъка пред Южния ручей.

Редактирано от flare (преглед на промените)

Flare, никой не харесва фурнаджийки лопати. А предателите са мразени от своите и презирани от чуждите.

Абе големи будали са кредиторите на САЩ, да дават пари без да получават гаранции за изплащане. Как мислиш, ти ако утре изтеглиш кредит, а вдругиден кажеш че няма да го плащаш, дали няма механизми, с които да те принудят?

Аз не съм суверенна държава. Начините по които могат да си вземат парите от мен всичките се свеждат до насилие под една форма или друга, тъй като съм един-единствен човек и се предполага че държавата в която живея и специално правоналагащата й система няма да имат проблем да ме подчинят чрез сила.

Това да опиташ да накараш най-голямата военна сила в света да ти върне парите чрез насилие обаче е съвсем друго нещо  На кратко, няма да стане. Между Китай и САЩ стоят 5-6 самолетоносача, така че подчиняването на американците със военни средства е out of the question. Остават само икономически санкции, които работят при държави като Русия, но не и при диверсифицирани икономики като САЩ.

Аз не съм суверенна държава. Начините по които могат да си вземат парите от мен всичките се свеждат до насилие под една форма или друга, тъй като съм един-единствен човек и се предполага че държавата в която живея и специално правоналагащата й система няма да имат проблем да ме подчинят чрез сила.

Това да опиташ да накараш най-голямата военна сила в света да ти върне парите чрез насилие обаче е съвсем друго нещо  На кратко, няма да стане. Между Китай и САЩ стоят 5-6 самолетоносача, така че подчиняването на американците със военни средства е out of the question. Остават само икономически санкции, които работят при държави като Русия, но не и при диверсифицирани икономики като САЩ.

Абе мойто момче, набий си го, че САЩ нямат БВП. Те произвеждат дълг в момента. Престанете с Благо(все едно едно и също лице ми пише от двата акаунта) да пишете чисто и просто нагли врели некипели. Никой не дава нищо без гаранции.

САЩ нямат злато. Не са обезпечени парите им. Ама не, САЩ била икономически велика, адски стабилна и невероятно мощна. Вярвате ли си сами на тая смешна пропаганда? А пък Русия не била диверсифицирана, била в колапс и какво ли не. Да, ама не. Руснаците и те не ядат доматите с колците и произвеждат самолети, произвеждат коли, каквото се сетиш. И освен Европа има и търговия в границите на ОНД и извън тях.

Другото е, че като руснаците са най-простите и ниско технологични, как пък те произведоха най-тежкотоварният самолет в света, който все още не може да бъде надминат над 30 години? АН225 няма аналог бе.

Flare, никой не харесва фурнаджийки лопати. А предателите са мразени от своите и презирани от чуждите.

Това го обясни на убитите или на роднините им. Питай тези от Донбас какво биха направили ако можеха да върнат времето назад. Питай тези украинци дето не искат да ги мобилизират да ходят на фронта и да проливат братска кръв... Даже виж тук, как от три редчета писмо, определени хорица се наа..ха, че ще стане война. Наречи ги предатели. Лесно е да си герой, като проливаш чужда кръв или своята, ако няма какво да губиш.

Мислите си че можем да бъдем неутрални? Наричате предател всеки който не е на това мнение. А не виждате, какво става около вас. Стискате здраво очи и държите на своето си. Кой точно е неутрален? Покажи ми с пръст държава от ранга на България, която е независима.

Абе мойто момче, набий си го, че САЩ нямат БВП.

Ако ще отричаш очевидни истини то няма никакъв смисъл да спориш. Едва ли има смисъл да ти казвам, че да имаш повече злато не прави икономиката ти по-силна?

Това го обясни на убитите или на роднините им.

Или неутрален или да си гледаме собствените интереси. Едно от двете. А не да подгъзуваме някому и да ми се строят американски ракетни площадки пред носа. Не, мерси. Ако бях аз санкциите за Русия нямаше да ги има, поне не и подкрепата за тях от страна на България. Това, което става в Донбас се изтърка и е абсолютен фарс, дирижиран от елементи, които нямат нищо общо с Русия или Украйна, а просто искат да всяват хаос и да се възползват от ситуацията.

Ако ще отричаш очевидни истини то няма никакъв смисъл да спориш. Едва ли има смисъл да ти казвам, че да имаш повече злато не прави икономиката ти по-силна?

Едва ли има смисъл да ми казваш, че валута която не е обезпечена с нищо и държава, която произвежда единствено дълг е равно на финансов балон. Цялата работа с долара се държи на един блъф. Тоя термин не е български, но описва доста добре. Да живееш на кредит, да продължаваш нагло да печаташ хартийки - пари, без да има обезпечение в злато, без да се произвежда достатъчен обем стоки и услуги да оправдаят съществуването им е просто рецепта за гибел.

Останалите простотии как някой можеш да тегли кредити, пък да не ги плаща, а тези дето ги дават са будали или някакви такива благотворителни организации няма да ги коментирам повече.

И да, има страна която може да накара САЩ да плаща. Русия като вдигне въздушната си флотилия във въздуха и отвори ракетните силози, веднага ще почнат "диалози". Великите сили в света са повече от 1 и не само вашият любим САЩ. Проблемът е, че ще стане грозна картинка, ще свърши зле и за нас.

А ако Русия искаше да завладее Украйна, отдавна отново тая флотилия да беше я вдигнала и да ги смачка от ракетни удари и нападения от моторизирана техника. Ама това е дирижиран фарс да се изкара Русия лоша. Като това с Грузия, нищо че същата тръгна да тероризира мирни жители на няколко области с автономен статут.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ако бях аз санкциите за Русия нямаше да ги има, поне не и подкрепата за тях от страна на България.

Тоест ти си за да "подгъзуваме" на Русия. И не, няма трето положение, защото в ЕС решенията се взимат с пълно мнозинство, а дори държави, на които се въхищавате (да ви се чуди човек за какво) като Унгария и Гърция гласуваха ЗА санкциите. И какво? Ние като част от ЕС ще се опънем на всички от него? Ние ще спрем санкциите? И другите просто ще го приемат и ще ни се радват? И ти ще ми говориш за предателство... Щото доколкото знам не сме част от Съветския съюз, та да избираме него пред този, в който сме в момента.

О сетих се - ти не си искал да сме там, и твоето мнение е съществено и къде къде по-важно и обективно от това на нас останалите, които искаме.

Редактирано от flare (преглед на промените)

О сетих се - ти не си искал да сме там, и твоето мнение е съществено и къде къде по-важно и обективно от това на нас останалите, които искаме.

ЕС не е общност на демокрацията, в такава в която големите имат думата при приемането на решенията. Това не е демокрация. За това аз не искам ЕС. И предпочитам, ако ще подгъзуваме не просто да ни го набиват, а и да можем да извлечем някакви ползи. Ако не, поне да се държим на ниво и да не пускаме подобни боклуци като американците.

ЕС не ми е дал нищо. Нямам по-висока заплата, по-хубава къща или повече работа в България. Хич не ме интересува тогава! Не се научихме да гледаме как да уредим себе си, а само да се пишем на европейци. По-добре последни в града, отколкото първи на село, така ли? До сега нито един политик не е застанал да тупне на масата и да се опитва поне принципно да защити България и нейните интереси. Още помня, че от затварянето на блоковете на АЕЦ сме загубили толкова пари, колкото ни е дала ЕС. Ама щото освен да ни дава, тя взима и членска вноска.

А после се оказва, че гърците имат повече субсидии от нас за земеделие, оказва се че други имат по-добри условия от нашите. Ако казваш, че това е съюз на демокрация или равенство - пълно безумие.

...

Не мога да вместя съдържанието на учебник по икономика в един пост, пък и съм убеден че ще ме наречеш агент на CIA, ако го направя.

Образовай се по темата, защото не разбираш за какво говориш в момента :)

ЕС не ми е дал нищо. Нямам по-висока заплата, по-хубава къща или повече работа в България. Хич не ме интересува тогава!

А ти какво даде на ЕС? Защо си с нагласата че заслужаваш да ти се "дава" каквото и да било? Ходи и си го вземи, бе... вземи направи нещо с което да подобриш положението си, вместо денонощно да седиш да пишеш сълзливи оди за Путин.

Не мога да вместя съдържанието на учебник по икономика в един пост, пък и съм убеден че ще ме наречеш агент на CIA, ако го направя. Образовай се по темата, защото не разбираш за какво говориш в момента

Образовай се ти. Статистиките за дълг и БВП на любимата ви Америка ги има достъпни. А ти си явен американофил, а аз файда от америка нямам. Нищо не ми е дала на мене, нито на България, общо взето. Да ми се махат от главата и да си наврат ракетните площадки където слънце не огрява. Никой не е будала да дава пари така, а САЩ е страна, която все повече се притежава от кредитори.

А ти какво даде на ЕС? Защо си с нагласата че заслужаваш да ти се "дава" каквото и да било? Ходи и си го вземи, бе... вземи направи нещо с което да подобриш положението си, вместо денонощно да седиш да пишеш сълзливи оди за Путин.

Работя, инвестирам в образование и произвеждам БВП, дечко. Нито ми допада олигархията в Русия, нито олигофренията на америка. Вторите особено много не ми допадат. От първите евентуално можем да извлечем ползи. Туристи, горива - сещаш се...

Като съм в ЕС, очаквам да получа по-добри перспективи, условия за развитие и т.н. Щом нищо не се е променило, то за мен ЕС е едното голямо плащане на членска вноска и фарс с някакви програми за помощ, като се случва че за други има доста по-голям бюджет. За това гръцките домати идват тук по-евтини от българските, подбива се пазара, използва се положението с липсата на едновремешните мита и т.н.

На flare и algor благодаря като твои поддръжници. Не осъзнават, че всъщност предават България. Не ми пука за САЩ, не ми пука за ЕС. Нищо от което ние като граждани няма да се облажим не ми трябва и не подкрепям.

Като съм в ЕС, очаквам да получа по-добри перспективи, условия за развитие и т.н.

Перспективи колкото искаш. Това че не се възползваш от тях си е твой проблем, дечко.

Нетни реципиенти на финанси от ЕС сме, между другото. Не виждам какъв ти е проблема.

Перспективи колкото искаш. Това че не се възползваш от тях си е твой проблем, дечко.

Нетни реципиенти на финанси от ЕС сме, между другото. Не виждам какъв ти е проблема.

Перспективи няма. И сме го по-забатачили от преди. А обръщението дечко можеш да го преосмислиш, при условие че съм по-възрастен от теб. Нещо май не се държиш на положение. Припомни си пак.

Такава мизерия е и толкова сме зле, че няма пари за 2 диги. Малко дъжд поваля, малко вятър подуха и сумати хора издави и остави без домове заради нечие безхаберие, но не тяхното.

А западните страни са просто бивши робовладелци, облажили се на чужд гръб, а в момента много от тях са на изкуствено дишане с огромни дефицити и също толкова големи кредити.

Перспективи няма. И сме го по-забатачили от преди. А обръщението дечко можеш да го преосмислиш, при условие че съм по-възрастен от теб. Нещо май не се държиш на положение. Припомни си пак.

Такава мизерия е и толкова сме зле, че няма пари за 2 диги. Малко дъжд поваля, малко вятър подуха и сумати хора издави и остави без домове заради нечие безхаберие, но не тяхното.

Аз пък познавам доста хора които са си оправили живота благодарение на перспективите, които отваря ЕС, ама... както кажеш. Авторитета ти естествено доминира над мнението на няколкото хиляди дечковци там ;)

Аз пък познавам доста хора които са си оправили живота...

Винаги има такива. Като онзи, дето сви 1 милион от инкасо автомобила. Да ти имам възможностите, където нямаме наука, нямаме индустрия и продължава нищо да не се развива. И няма работни места като хората. Заплата от смешни 300 Евро средно. Само сметката за тока тоя месец ми е 60Евро. Добре си живеем. И като си заминат и руските туристи и износът ни за там, още повече ще го прокопсаме. Защото руснаците пазарят, ядат като разпрани в ресторантите и оставят бакшиши. Не евреите(от онези от Израел всички реват като крадливо и нахално племе, ама в Израел не си позволяват така да се държат), не англичаните и прочие стисната паплач. Извинявай, ама бакшишите от английските туристи на all inclusive не ги виждам. Само поразии май ни правят, като гледам новините. Като барманът, на който английското....нямам думи...му разби главата с паве...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.