Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за нова конфигурация

Featured Replies

Ама защо не казахте че ще от германия ,аз се напъвам да се преборя с българските магазини. Сега съм вече в леглото но утре определено ще се включа щом ще е от тука ;)

• Отговори 111
  • Прегледи 6,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не ,че Сиасоника дето е даден е лош ама ей тия захранвания нямат равни Netzteil Be Quiet! BN232 E10-600W Straight Power  това са може би най тихите захранвания които има на пазара и са супер качествени. В България  има 2-3 модела на тая марка ама са над 1000 вата което не ти трябва на теб. И това дъно в германия е само 220 лева  а при нас е над 300 Asus Z87-PRO V Edition Mainboard Sockel 1150 (ATX, Intel Z87, DDR3 Speicher, SATA III)  като в тая модификация само няма WiFi  иначе всичко друго е еднакво. Като гледам какви са цените там  едни 200 лева ше икономисаш най малко.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Ама защо не казахте че ще от германия ,аз се напъвам да се преборя с българските магазини. Сега съм вече в леглото но утре определено ще се включа щом ще е от тука ;)

Дано не звучи обидно, но имам чувството, че някй може да ме попита и за серийните номера на банкнотите, които трябва да изпратя. Темата е приключена за мен, а на Вас лично - БЛАГОДАРЯ! С най добри приятелски чувства!

Извинявам се, не съм видял.Ако е само за това попринцип и i3-4160 ще стигне,но е най-добре i5-4460.За какво му е на колегата процесор за 600 лева не разбирам.

За да е максимално актуален дълго време като производителност.И аз ще направя така ако имам пари и i7 и 16 гиги ще сложа! Не обичам после да пазарувам на старо щот няма ги има такива процесори в магазините за да ъпгрейдна!

Те като ти предлагат авторе не могат да те разберат и го пречупват през своята призма на виждане!Почват да ти държат сметка едва ли не!Какво би ти стигнало!

С много бързо преглеждане от таблета в леглото. Конфигурацията Ви закупена от Германия с частите които сте си харесали и процесор i7-4790k + дъното за което бях писал по-горе asus z97-Deluxe с 10-те SATA слота излиза доста под споменатите 2600 лева. По точно грубо 1150 евро с доставки от два магазина. И то не най-евтините. Но щом желаете да приключите темата няма да досаждам.

Не ,че Сиасоника дето е даден е лош ама ей тия захранвания нямат равни Netzteil Be Quiet! BN232 E10-600W Straight Power  това са може би най тихите захранвания които има на пазара и са супер качествени. В България  има 2-3 модела на тая марка ама са над 1000 вата което не ти трябва на теб. И това дъно в германия е само 220 лева  а при нас е над 300 Asus Z87-PRO V Edition Mainboard Sockel 1150 (ATX, Intel Z87, DDR3 Speicher, SATA III)  като в тая модификация само няма WiFi  иначе всичко друго е еднакво. Като гледам какви са цените там  едни 200 лева ше икономисаш най малко.

Верно? Това е FSP,кое не му е равното на захранването? Има платинени Seasonic с хибриден режим..

Верно? Това е FSP,кое не му е равното на захранването? Има платинени Seasonic с хибриден режим..

Явно не си виждал BeQuiet захранване. Тея неща не издават звук под натоварване. Be Quiet щях да го предложа и аз, ама няма в българия хубав модел на прилична цена.

BeQuiet са най-тихите в момента на пазара, а който ти е казал, че FSP (убавците, дето правят Fortron) не правят добри захранвания те е излъгал много.

FSP малко си развалиха качеството известно от преди 10 години. Но не са за подценяване и в момента.

Проучи пазара, за 220 лева има Fanless захранвания... FSP в ниските класове си правят бокуци откъдето и да ги гледаш.

Проучи пазара, за 220 лева има Fanless захранвания... FSP в ниските класове си правят бокуци откъдето и да ги гледаш.

Майсторе ,спамим на човека в темата,но вземи се спри. Това което си написал в последните си 2 поста са пълни глупости.

Aко в колите има БМВ,Мерцедес и Ауди, при захранванията има be Quite,Seasonic и третото, кой каквото му се навири (Enermax,Evga,Corsair,SF,Silverstone и прочие).Това ,че FSP правят нещо от тези захранвания не значи нищо,окончателното сглабяне и контрол на качеството е в Германия. Намери има в интернет клипчета как изглеждат захранванията на be Quite вътре и ми кажи една забележка. Това че допреди 2-3 години не ги бяхте чували в България не ги прави нито посредствени нито по-лоши от сийсоник.Хората правят от камара време топ клас захранвания а дори и базовия им модел pure power е по-добър от 99% от тези с които вие тук пълните на хората компютрите.За пример,да не ме обвини някой пак в празни приказки - системата ми със старата карта двучипова ламя 4870х2 дърпа с Furmark и Prime 433 вата от контакта.

P1100719.JPG

С новата карта ще е по-малко,но не много по малко.Това нещо го окачих на тест на захранване pure power 430 вата(не питайте как) и издържа Фурмарк и Прайм без да издаде звук и после няколко часа игра без проблем.Виж му спецификациите и ми кажи как става това....

Стига с тея работи наизуст!

Като бях на бригада в САЩ и се запознах с няколко любители на компютърните технологии. Там, който търси качествено захранване се спира на Be Quiet. Що се отнася до тишината по време на работа.

Редактирано от Defused (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.