Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

преди 1 минута, miro20 написа:

Плаща и още как . Докато плюените от вас публични некриени от никого пари за обучение, разследвания, изобличаване на корупция и т.н. на така недолюбваните НПО са известни, то за наливаните в путинска пропаганда милиони , които се харчат само за това, можем само да гадаем по косвени признаци  на проектите им тук. Тук Кобзон ще пратят, там червен лидер ще поканят, няколко сайта ще отворят дето забравят дори превод от руски да направят /като нюз фронт/ .... и т.н..

Но нещо е недоволен Пу от тази дейност. Сменя ключови куратори в България. Иска по високи рзултати :

http://frognews.bg/news_121318/

Всъщност, вие само това правите. :)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 106,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

преди 24 минути, Нел написа:

дотук с два ник-а

Аз това не мога да го разбера, но троловете се "подсигуряват" че ако се олеят в псувните си и си навлекат бан, да си имат резервнички :)

Видя ли с какво учудване реагираха че то "Фейсбук" може да е всякакъв.. дори идеята че профил се прави за да си идентичен , на тях им е чуждо ... свикнали са да ги позлват само за тролене, след което да захвърлят и направят нов.

Затова тези неща на нормалните хора и разбирания,  са им чужди

преди 2 минути, miro20 написа:

Аз това не мога да го разбера, но троловете се "подсигуряват" че ако се олеят в псувните си и си навлекат бан, да си имат резервнички :)

Щото да си регнеш нов е много трудно...

току-що, язе написа:

Щото да си регнеш нов е много трудно...

Разбира се... лесно е.

Въпроса е до каква степен сте прегърнали този принцип, който е съвсем различен от целта на социален профил.

Думата социален говори ли ти нещо ? Това не е нещо с което да се криеш и като се оакаш да правиш нов. А за да си общуваш и да си идентичен.

Колко сбъркани хора породи този интернет.. не е истина...

Хайде пробвайте се с години да сте с един ник, аватар , подпис , във всеки форум, под всяко мнение, във  фейсбук, туитър, и подобни ?

Знам че не е лесно , но аз например се справям и се гордея с това. Няма нито едно мнение  от което да се срамувам, или гузно да загърбя  някъде. Което е именно противоположност на понятието "трол".

А вие ?

преди 2 минути, miro20 написа:

Разбира се... лесно е.

Въпроса е до каква степен сте прегърнали този принцип, който е съвсем различен от целта на социален профил.

Думата социален говори ли ти нещо ? Това не е нещо с което да се криеш и като се оакаш да правиш нов. А за да си общуваш и да си идентичен.

Колко сбъркани хора породи този интернет.. не е истина...

Писането във форум НЕ Е социална дейност,съответно и регистрацията в такъв не е социален профил. Ти разбира се не можеш да го разбереш, защото за теб всичко социално приключва с интернет. И да,има някой сбъркан... ;)

преди 2 часа, Нел написа:

Хо-хо-хо... ти да видиш великия "мъж" как се е загрижил за дамата...

Да ти цитирам ли твои постове, на Духчето, на Синбад, на Агентчето... изобщо на всички "мъже", които се изредихте вчера след поста ми, за да сложите гнусния си печат... Трольчики! Типични! Не ви докладвах, защото все се надявам да разберете, че ако някой има различно от вашето мнение, то е напълно възможно той да е прав, а вие да грешите и вместо да се нахвърляте върху него с обиди, просто можете да помислите малко! Но... Толкова ли е трудно?

И точно вие тук ще се правите на светци... Безумни ли сте или наистина не си давате сметка, че точно вие тролите най-усърдно в този подфорум?

Че докладвай ни! Какво ти пречи? 

И не се ли замисляш, че ако някой има различно, от твоето и на Мирча мнение, то е напълно възможно той да е прав, а вие да грешите и да сте заблудени? Или се смяташ за толкова безпогрешна, че това ти се струва невъзможно?

Ние не се правим на светци, просто защото не сме, но твоят "ореол" взе да заслепява целио форум. :D

Нелчето - отива ти. ;)

току-що, язе написа:

защото за теб всичко социално приключва с интернет.

Напротив. Именно че и в реалния живот съм такъв, не бих си позволил такъв симулативен живот на тролеща мижитурка.

няма нещо което съм го казал тук например , и да не е в реалност така.

Това вашата тролска същност не може да го проумее.

преди 1 минута, miro20 написа:

Напротив. Именно че и в реалния живот съм такъв, не бих си позволил такъв симулативен живот на тролеща мижитурка.

няма нещо което съм го казал тук например , и да не е в реалност така.

Това вашата тролска същност не може да го проумее.

"Реалния " ти живот е 24/7 у форумите бе пумпалче, кого си мислиш че заблуждаваш?

преди 5 минути, Agentpat™ написа:

И не се ли замисляш, че ако някой има различно, от твоето и на Мирча мнение, то е напълно възможно той да е прав, а вие да грешите и да сте заблудени? Или се смяташ за толкова безпогрешна, че това ти се струва невъзможно?

Тя, или аз, щото ме споменаваш, някога да съм обиждал някого  заради мнението което има ?

Мога да го оборя, и то аргументирано , но не и да отричам правото на мнение , особенно ако е логично и аргументирано. И никога не зилизам от рамките на това което е казал.

Не ме интересува какъв е що е, как изглежда /някои , и то мъже, се убедих маструбират над моя снимка/ , сменят аватари, копират ми никове, подписи , само и само да им обърна внимание на заяжданиците  и т.н. сбъркана работа... :laughing4:

За съжаление в 99% насреща си виждам "мазния, свинята, трола, платения, вареното, смешник, гъзолизец, тъпото на гредата" :) и подобни.

Това ли е "дискусия" ? :)

Да добавя и подписа ти :

Във всяка една тема съм се доказвал като българин ПРЕДИ всичко . Самостоятелно мислещ.

:)

Който толкова ви бърка в здравето :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Цитат

Не ме интересува какъв е що е, как изглежда /някои , и то мъже, се убедих маструбират над моя снимка/ , сменят аватари, копират ми никове, подписи

Евроатлантически ценности. :laughing5:

Цитираш агента, добавяш моя подпис  като негов... Разбирам накъде биеш, ама тва в реалнния живот се нарича манипулация и е подсъдно.

преди 2 минути, язе написа:

Цитираш агента, добавяш моя подпис  като негов... Разбирам накъде биеш, ама тва в реалнния живот се нарича манипулация и е подсъдно.

тва е бъг

преди 1 минута, Yvan Sergeev написа:

тва е бъг

не е

преди 6 минути, иноТ написа:

Евроатлантически ценности. :laughing5:

Това са си ваши ценности . Нормалните хора не правят такива неща.

Я кажи ти колко аватара и снимки смени ? и какви  ? а?  гордееш ли се ? :):)  :)

Мирча...накрая ще ме принудиш да си сложа и аз аватар на Путин. Барабар с Нелчето, да ви гложди, когато влезете. :D

Всеки слага каквото си иска, защото сме демокрация. Ти покрай тая защита на всякакви ислямисти и окраински фашисти, си прихванал техните маниери. 

преди 3 минути, иноТ написа:

Ти покрай тая защита на всякакви ислямисти и окраински фашисти,

Ама и си вЕрваш на простотиите , нали ? :)

Не аз казвам на хората какво да си слагат за аватари. Само недей да караш Нел да си слага бурка. :D:D

Кой аз ли съм бил "казвал" и "карал" ?? Виж по горе кой иска да си го слага Пу . И не разбирам намеците ти за бурки и че съм защитавал ислямисти.

Колкото и да извъртате, вие с пропутинските простотии  защитавате ислямистите, защото РФ не се бори срещу ИД.

Така че, като си избираш бурка, не питай мен. :)

Точно ти. Имаш нещо против аватара ми и ми пишеш някакви глупости за гордости и разни такива.

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Не съм коментирал кое какво е, г-н манипулатор. [emoji1]
Поне бъди така добър да помниш какво си писал и когато тръгнеш да пишеш назидателно на хората "гордееш ли се" , помисли пак.

Стига си изсмуква от пръстите простотии  .То не бяха намеци за ислямисти, които защитава твоя идол , не бяха намеци за бурки, не бяха намеци че съм "карал" някого нещо ... Знам че те е срам да отговориш на въпроса "гордееш ли се"  , и мен би ме било срам да си сложа Хитлер или Сталин  ... но това са си лични твои проблеми :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.