Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 2

Featured Replies

"Точно такива хейтъри като вас плюят цялото българско съсловие и имидж"

Ти ли си ТОЗИ, който представлява цялото българско съсловие и имидж? Я да те чуем. Ти ли представкляваш народа бе ?

Като свършат аргументите, почват обидите.

ПП

"Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият московски бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките." — писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов

Писмото е автентичен исторически документ и затова в уикицитат е в графа "от него", сиреч Левски наистина го е написал и отношението му към поклонниците на така наречените от него "миризливи московски ботуши", наистина е било такова.

Веднага се аргументирам:

http://bg.wikiquote.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB_%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8

Е, питам аз не са ли същите предатели "поклонниците на миризливите московски бутуши", по думите на Левски, и в наши дни, както и по времето на Левски. Или може би съвременните поклонници на миризливите московски бутуши ще кажат, че и Левски е хейтър ?

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 80,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Никога не  е имало дори мирис на война в Украйна, преди Хитл... Путин да реши това.

Просто констаитрам факти.

Четвърт век / 25 г/  никога , ама никога не е имало таквиа противоречия между руснаци и украинци , които да не могат  да се решат без АК и /или танкове,

Никога за четвърт век не е повдиган въпроса за Крим !

Нито че "виртуално" руснаци са дискриминирани там !

Нито за Донбас !

Това са фактите !

Путин не му хареса поредно правителство , различно от руска ориентация, и си измисли бандеровци и нацисти .

Като същевременно проевжда нацистки конгреси в РФ,

Като копира речи на Хитлер,

КАто копира филми Гьобелски пропагандни похвати .

Украйна за Путин е тренировъчно поле.

Това че украинските служби са под контрол не на САЩ а на руските служби се позна от вашия "рашистки" филм за превземането на Крим.

Не ми се повтаря защо..

Нещо да съм излъгал до момента ??

Да. Отново лъжеш. Както винаги. ;)  Всяка реч, и на Обама включително, и на Меркел, може да бъде сравнена с реч на Хитлер. ;)  За това, спри да лъжеш, и да манипулираш. Речите, на всички лидери са еднакви. И носят, еднакви послания. А това, че се опитваш, да извършваш манипулация, е време да спреш. И конгреса, за който квичиш, не е престъпление. Проведен е, от партии, легитимни в Европа. Имащи, депутати в европарламента и/или националните такива. И не е нацистки, колкото и да ти се иска.

Много преди Мейдана, бандеровците почнаха да говорят, за прочистване на държавата от руско говорещите хора. Фактите лъжецо, са че твоите бандеровци, се опитаха да 'прочистят' страната, от други народности.

Сега и за украинските служби, ли ще лъжеш? Били под руски контрол. Кой ти спусна, тази опорна точка? :ph34r:  За това ли, шефовете на ЦРУ, направиха пътека, в Киев, по времето на Мейдана? И преди, да се появи пустата АТО? За това ли, след всяко посещение, бандеровците започваха офанзиви, в източната част? Айде спри с лъжите. Всички ти ги знаем.

И конгреса, за който квичиш, не е престъпление. Проведен е, от партии, легитимни в Европа. Имащи, депутати в европарламента и/или националните такива. И не е нацистки, колкото и да ти се иска.

Мхм... хич не е нацистки, ама хич, хич...

Да "квикна" и аз тогава. :D

Малък преразказ в картинки:

"Златна зора" - Гърция

8033815Z.jpg

НДП - Германия

8033816p.jpg

"Атака"-България

8033817h.jpg

"Нова сила" - Италия

8033820E.jpg

8033841z.png

мдам...

Они "хорошие" фашисты, потому что за Россию!

И както казва Фьодор Бирюков: "Мы собрали не фашистов, а друзей России, поддерживающих Путина"

Ами аз нямам какво повече да кажа за този форум. За вас ако не е показателен, за мен е и за съжаление не говори нито добре за Русия, нито за Путин, защото язък му за приказките  за украинските бандеровци...

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Ванка, прочела съм те. Чета всичко, включително и на Анне бълнуванията, но не ти ли се струва, че точно Русия, точно в навечерието на 70-тата годишнина от края на ВСВ и то в момент, в който се упреква друга(братска) държава във фашизъм и т.н., няма право(морално) да организира такъв форум и то в подкрепа на руската(путинската) политика в Украйна. Фашисти срещу фашизма... е, това е чудо-нечувано, да ти призная, защото "Гарван гарвану око не вади".

Поне така мисля аз и съм убедена в мислите си!

• Автор

Русия... да организира такъв форум...

Поне така мисля аз и съм убедена в мислите си!

Ето за това говоря, че с лека ръка се обявява за официална руска политика и оттам нататък следват какви ли не изводи.

Да, не е редно това да се случва точно в Русия и точно по това време, но очевидно е факт. Не съм убеден обаче, че сборището е организирано от правителството на Русия и в частност от Путин, та в резултат на това да се правят какви ли не изводи, включително че управляващите Русия били фашисти. Нещо ми куца причинно-следствената връзка. Въз основа на какво, че някой си фашист бил казал нещо? А ако те едностранно са решили да подкрепят Русия? Т.е. те подкрепят Русия, за което виновна е... Русия. Да не говорим пък за връзката му със събитията в Украйна.

Не знам, тук ни се разминават мненията.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Ето за това говоря, че с лека ръка се обявява за официална руска политика и оттам нататък следват какви ли не изводи.

Да, не е редно това да се случва точно в Русия и точно по това време, но очевидно е факт. Не съм убеден обаче, че сборището е организирано от правителството на Русия и в частност от Путин, та в резултат на това да се правят какви ли не изводи, включително че управляващите Русия били фашисти. Нещо ми куца причинно-следствената връзка.

Да не говорим пък за връзката му със събитията в Украйна.

От партия "Родина" е организирано, с благословията на Путин и има връзка с всичко, случващо се в последните две години.

И да ти призная, не знам колко трябва да е елементарен човек, за да не разбере връзката...(съжалявам ако ви обиждам тук всички поддръжници на Путин, но наистина е елементарно за разбиране)

"Представители на групировки, които открито проповядват нацистки лозунги, бяха поканени на Международния руски консервативен форум в Сант Петербург, състоял се седем седмици преди честването на 70-годишнината на победата над хитлеристка Германия. В града герой, който с цената на най-малко 1.5 млн. жертви в продължение на две години и половина е отблъсквал - и е отблъснал - обсадата на Вермахта домакин на срещата беше близката до Кремъл партия "Родина". Тази партия твърди, че подкрепяните от нея бунтовници в Източна Украйна воюват с фашизма.

Неформалният, но същински водач на "Родина" е вицепремиерът Дмитрий Рогозин, който в правителството отговаря за военнопромишления комплекс и космическите програми.

Целта на вчерашния форум, както обявиха организаторите, е "обединяване на усилията, за да бъде изработена обща концепция за сътрудничество между националистическо-консервативните сили в Европа и Русия в условията на санкциите, наложени от ЕС на Русия, и политическия натиск върху Русия от страна на САЩ".

Националистическият интернационал би трябвало да създаде, най-вероятно с пари на Москва (която щедро подкрепя френския "Национален фронт" на Марин льо Пен) "постоянен координационен комитет", който да служи за "подновяването на партньорските отношения между страните от ЕС и Русия".

Крайните националисти са годни за тази мисия, тъй като се стремят да разбият ЕС. А в Кремъл вярват, че Москва по-лесно ще се справи с отделните европейски столици, отколкото с единния фронт на съюза. Това, че Москва е избрала именно такива партньори за вбиване на клин в европейското единство, е изключително странно. Ако всички пропагандни фунии громят "укрофашистите" и "възраждащия се нацизъм в Европа", то не й прилича да избира за съюзник например Удо Фойгт. Вместо това евродепутатът и бивш лидер на германската Националдемократическа партия и поклонник на Хитлер, известен с расистките си изказвания, радетел за отнемането на западните и северните територии от Полша, бе поканен да чете реферат на форума в града герой.

В Санкт Петербург имаше и делегация от гръцката "Златна зора" - групировка, която приема в редиците си само хора с "арийска кръв", чийто символ е стилизирана свастика, а поздрав е вдигната дясна ръка.

Москва разчита, че с нейната финансова помощ крайната десница в Европа ще се засили и ще осъществи целите си на континента, тоест да служи на Кремъл по същия начин, както Коминтернът служеше на Сталин навремето. Струва си да не забравяме това, когато представители на Русия ни говорят за възраждане на фашизма в подкрепяната от Европа Украйна.

Заедно да се борят срещу САЩ и модата на толерантността

"В атмосфера на абсолютна идилия" руски националисти и техни съмишленици от консервативни и крайнодесни партии в ЕС стигнаха до извода, че трябва заедно да се борят и срещу САЩ, и срещу модата за толерантност и отказ от традиционните ценности - мода, "която поглъща Европа". Така руският в. "Комерсант" описва вчерашния Международен руски консервативен форум в Санкт Петербург, в който според медиите е била представена и българската партия "Атака".

Форумът бе организиран по инициатива на хора от партия "Родина", но първите й лица пренебрегнаха срещата, пише "Комерсант".

На тази първа по рода си проява "руски, френски, италиански и гръцки националисти неспирно си разказваха взаимно как в страните им потискат консерваторите, надига глава хомосексуалната пропаганда и колко им е болно за народа в "Новорусия" (както наричаха доскоро руските лидери сепаратистките територии в Източна Украйна, б. р.), посочва вестникът.

Леви движения в Русия нарекоха конгреса фашистки и настояха властите да не допускат проявата, но без успех, отбелязва той.

Сред участниците изданието посочва Алексей Милчаков - "офицер от армията" на самообявилата се Донецка народна република, и бивш скинхед, "прочул се преди няколко години" със селфита из социалните мрежи, "позирайки ту със знамето на нацистка Германия, ту с отрязана глава на кученце".

"Ако искате да видите нацисти, погледнете към Вашингтон или Киев!", крещял впрочем от трибуната според вестника Ник Грифин, делегат от Британската национална партия.

Бомбена заплаха попречи да бъде приета предвидената резолюция за съвместни действия на руските и чуждестранните десни партии с цел "промяна на европейската политика и спрямо Русия, и спрямо привържениците на консервативните ценности изобщо", добавя всекидневникът, цитирайки руски оратор, представил регламента.

"Комерсант" разказва и за протестирали наблизо "няколко десетки яки младежи, нарекли се антифашисти" - неколцина дори били "наблъскани в арестантски коли" от руската полиция.

Полицията опазва свободата на събиранията от антифашисти

"Полицията опазва свободата на събиранията от антифашисти", коментира в заглавие "Независимая газета".

"Лайтмотив в изказванията на форума бе заплахата за Русия и Европа от страна на САЩ, намерила израз според участниците в украинските събития, а също така гейовете и лесбийките. Участниците смятат да попречат Европа да бъде превърната в част от Третия свят", пише вестникът.

"Новие известия" цитира политолога Борис Кагарлицки, който е убеден, че не се очакват никакви политически последици "под формата на заявеното обединяване на консервативните сили в Европа".

Това е "само поредната подялба на средства под масата. Цялата дейност у нас се гради на проектния принцип. Станало е необходимо ей по този начин да се отговори на политическите предизвикателства. Някои групи просто за пореден път са усвоили пари", обяснява руският аналитик"

http://www.mediapool.bg/nai-golemite-zaplahi-za-rusiya-i-evropa-bili-sasht-i-modata-na-tolerantnostta-news232022.html

• Автор

А не може ли просто да приведеш тия аргументи, без да ми/ни обясняваш колко съм/сме елементарен/ни?

Това наистина не съм го чел и не мога да отрека, че в него има логика - на черното бяло няма да кажа. Единственото логично обяснение, което виждам, и което, впрочем, е посочено и в материала, е, че се търси съдействие от Европа отвътре... и какво от това. На сайта на "Родина" нищо не се споменава за организиране, или поне аз не го виждам.

Ей така се води спор, с аргументи, а не като хвърляш недоказани обвинения...

ПП. Намерих това, като потвърждение:

Во-первых, России нужны союзники в Европе, «в том числе и в связи с конфликтом на Украине». Во-вторых, прибывшие в Петербург гости имеют представительство в Европарламенте — а значит, могут поспособствовать отмене антироссийских санкций.

http://www.novayagazeta.ru/politics/67749.html

-=Да се чете постът ми по-долу=-

От партия "Родина" е организирано, с благословията на Путин и има връзка с всичко, случващо се в последните две години.

И да ти призная, не знам колко трябва да е елементарен човек, за да не разбере връзката...(съжалявам ако ви обиждам тук всички поддръжници на Путин, но наистина е елементарно за разбиране)

Нел, явно се чувстваш длъжна, да доказваш незнанието си. Партия Родина, какво общо има с Путин?  Или викаш, щом се казва 'Родина', значи Путин я е създал? Айде спри се. Това ли е, новата ви опорна точка? Ми издиша, както всички други. Викаш, на снимките са нацисти? Тия тогава, какви са? Балетисти може би? Неформалин лидер бил Рогозин. Де го прочете? Или защото нашите журналя, така пишат и ти като папагалче повтаряш? Ама не вярваш, че Народен фронт е фашистка партия, като половината и членове и ръководители, са командири на бандеровските батальони. ;)  Ти ли ще говориш, за морал? :ph34r:

cqs1428396870r.jpg

arx1428396810c.jpg

jdv1428396772i.jpg

• Автор

Опаа... Да, ама не: Рогозин е (бил) лидер на "Родина - КРО" - "Родина. Конгресс русских общин".

http://kro-rodina.ru/

http://www.ryzkov.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=27132&catid=2:2011-12-26-10-24-39&Itemid=26

- от дата 22 сентября 2011

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%81_%D1%80%D1%83%D1%81%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%85_%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD

http://www.anticompromat.org/kro/spr_kro-new.html

Общероссийская общественная организация "Родина. Конгресс русских общин" (ООО "Родина.КРО") организационно оформилась в конце 2006 года на основе национал-имперского ("рогозинского") крыла партии "Родина". Как целое партия "Родина" перешла весной 2006 года (была полудобровольно сдана Рогозиным) под управление куратора от администрации президента Александра Бабакова, а в октябре 2006 г. переименована в партию "Справедливая Россия", которую возглавил бывший лидер Российской партии Жизни (РПЖ) Сергей Миронов.

- също от 2011 година.

"Като цяло, през пролетта на 2006 година партия "Родина" преминава (била е предадена полудоброволно от Рогозин) под управлението на куратора в администрацията на президента Алексадр Бабаков, а през октомври 2006 година е преименувана в партия "Справедлива Русия", оглавена от бившия лидер на Руската партия на Живота Сергей Миронов".

Т.е. сегашната "Родина" няма нищо общо с тогавашната "Родина" на Рогозин - наследник на последната е партия "Справедлива Русия". Останалото е умишлено съвпадение на имена.

Така е, сегашната Родина е друга, те са приели името, но това че са неофашисти е  измислици ...Рогозин е основател на блок Родина ( или фракция ) , там не са са само една Родини в РФ :)   .. Нел не знам коя Родина визира , но като гледам и старата Родина на която Рогозин е бил председател се е водела до 2006-та лява национал социалистическа ..... 

https://ru.wikipedia.org/wiki/Родина_(партия,_Россия)

А Рогозин е бил свързан с тази  

%D0%91%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B5%D1%80_%D0

Та съдейки по плакатите им, са май прокомунистически по скоро, а не неофашистки, които са антипод на комунистическите идеи 

Има още една Родина,  те ползват жълт фон, а не червен , и същото име... 

Слогона на Родина е  "Слава Росии"  или е бил, не съм сигурен 

А ето и една статийка на сайта на партия Родина ...под наслов Либерал-фашизм – главный враг партии "РОДИНА"

http://rodina.ru/novosti/slovo-i-delo/Liberal-fashizm-glavnyj-vrag-partii-RODINA

Та хубаво е Нел преди да преписваш нечии статии, да си провериш фактите поднесени там....  получават се доста гафове и после ама аз само преписах от там .....

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Опаа... Да, ама не: Рогозин е (бил) лидер на "Родина - КРО" - "Родина. Конгресс русских общин".

http://kro-rodina.ru/

http://www.ryzkov.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=27132&catid=2:2011-12-26-10-24-39&Itemid=26

- от дата 22 сентября 2011

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%81_%D1%80%D1%83%D1%81%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%85_%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD

http://www.anticompromat.org/kro/spr_kro-new.html

- също от 2011 година.

"Като цяло, през пролетта на 2006 година партия "Родина" преминава (била е предадена полудоброволно от Рогозин) под управлението на куратора в администрацията на президента Алексадр Бабаков, а през октомври 2006 година е преименувана в партия "Справедлива Русия", оглавена от бившия лидер на Руската партия на Живота Сергей Миронов".

Т.е. сегашната "Родина" няма нищо общо с тогавашната "Родина" на Рогозин - наследник на последната е партия "Справедлива Русия". Останалото е умишлено съвпадение на имена.

Умишлено и съзнателно, изопачаване на фактите. Това си е манипулация, пък после речите на Путин, били като на една историческа личност. :D  Пропаганда в действие, от западните 'демократи'. Ама нали според списвача на статията, и самата Нел, Путин е зад цялата тази работа. Дам, пак стабилна греда, удари.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Умишлено и съзнателно, изопачаване на фактите. Това си е манипулация, пък после речите на Путин, били като на една историческа личност. :D  Пропаганда в действие, от западните 'демократи'.

Е, нали шараните требе да имат материал за да се учат, иначе истината не е интересна, друго си е Рогозин да е фашист, да го ева, звучи толкова велико и страхотно за укропочитателите на бандера :D .. за сорсоидите тоже, за да пискат видите ли, и те са фашисти , а не само нашите любими укропитеци които поставихме на власт с преврат .... 

• Автор

Умишлено и съзнателно, изопачаване на фактите. Това си е манипулация, пък после речите на Путин, били като на една историческа личност. :D  Пропаганда в действие, от западните 'демократи'. Ама нали според списвача на статията, и самата Нел, Путин е зад цялата тази работа. Дам, пак стабилна греда, удари.

Хм, умишлено е кръщаването на партията със същото име като старата. Останалото може и да е умишлено манипулиране на информацията от страна на медиите, а може и да си е от чист идиотизъм или в резултат на копи-пейст - като снимката на германския пилот. "Патица" му викат на това. Но елемент на умисъл някъде има. И все някой е знаел за това и си е мълчал през цялото време, а оттам нататък, както е видно, е лесно да се хванеш на въдицата.

Та хубаво е Нел преди да преписваш нечии статии, да си провериш фактите поднесени там....  получават се доста гафове и после ама аз само преписах от там .....

Не, не я обвинявай, не може да се проверява всяка информация в интернет - това си е задължение на тия, дето са я публикували, а не наше. Още повече, че всичко е залято с нея.

А не може ли просто да приведеш тия аргументи, без да ми/ни обясняваш колко съм/сме елементарен/ни?

Колко пъти да ги изтъкваме тези аргументи, Ванка?!(не само аз)

И ето пак...

Нел, явно се чувстваш длъжна, да доказваш незнанието си. Партия Родина, какво общо има с Путин?  Или викаш, щом се казва 'Родина', значи Путин я е създал?

И къде съм казала, че Путин="Родина", казах, че с благословията на Путин се проведе този конгрес, т.е. той много добре е знаел кои ще са гостите.

Неформалин лидер бил Рогозин. Де го прочете?

Публикувах цялата статия на "Медияпул", там го пише, но и в биографията на Дмитрий Рогозин се споменава, че де факто той помага за регистрацията на Родина, от любимото ви руско вики :D

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D0%BD,_%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B9_%D0%9E%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87

"21 декабря 2012 года политическая партия «Родина» при активной поддержке вице-премьера Рогозина была вновь зарегистрирована."

Ти ли ще говориш, за морал?

Да. Защо не?

Критикувам липсата на морал в политиката на Русия, която плюе яката по украинските фашисти, не само забравайки своите, но и събирайки европейския "фашистки" елит, в своя защита. :D

"Сред участниците е и Алексей Милчаков - "офицер от армията" на самообявилата се Донецка народна република, и бивш скинхед, "прочул се преди няколко години" със селфита из социалните мрежи, "позирайки ту със знамето на нацистка Германия, ту с отрязана глава на кученце".

Значи едните фашисти, другите и те фашисти, ама от твоите си фашисти... Ех, Духче... Не разбра ли, че моята позиция е против всички агресори?!

Хм, умишлено е кръщаването на партията със същото име като старата. Останалото може и да е умишлено манипулиране на информацията от страна на медиите, а може и да си е от чист идиотизъм или в резултат на копи-пейст - като снимката на германския пилот. "Патица" му викат на това. Но елемент на умисъл някъде има. И все някой е знаел за това и си е мълчал през цялото време, а оттам нататък, както е видно, е лесно да се хванеш на въдицата.

Материала м/у другото на медиа нещото си, цитирано от Нел, се оказва че е старо, от DW през 2011..

А реално старата родина е забранена заради шовинистичен видео клип през 2005-та ...и там наистина е сниман и Рогозин... Но да се нарича същата фашистка е неправилно...и манипулацийка ... като за тъпаци ... и немислещи 

Като копира речи на Хитлер,-лъжа, това е твое мнение, не подкрепено с нищо!

КАто копира филми Гьобелски пропагандни похвати .-същото като горното!

А не бе :

https://www.youtube.com/watch?v=EApz8UMc8i0

и http://www.faktor.bg/politika/hlyab-i-pasti/42178-koy-otkradna-konspektite-na-gyobels.html%7D

Е, нали шараните требе да имат материал за да се учат, иначе истината не е интересна, друго си е Рогозин да е фашист, да го ева, звучи толкова велико и страхотно за укропочитателите на бандера :D .. за сорсоидите тоже, за да пискат видите ли, и те са фашисти , а не само нашите любими укропитеци които поставихме на власт с преврат .... 

Ми то виж, от седмица насам, в устата на всеки трол, е въпросния конгрес. Как Путин го разрешил. Аз викам, че и лично е бил там.

Пропаганда, в чист вид. Нашите журналя не знаят, те нямат акъл за това. Ама че е търсен този ефект, си е така. Иначе, нямаш да се повтаря.

Ми то виж, от седмица насам, в устата на всеки трол, е въпросния конгрес. Как Путин го разрешил. Аз викам, че и лично е бил там.

Пропаганда, в чист вид. Нашите журналя не знаят, те нямат акъл за това. Ама че е търсен този ефект, си е така. Иначе, нямаш да се повтаря.

И лично го е водил, как, пфф майтап си правиш, че той Путин е най твърдия родолюбец националист , не дава на сорсидките и либерасти разни от запад да си развяват коня както си искат в Русия...

А понеже и там има разни против имигранти, против еди кои си, и айде , ето ти, фашизма в РФ е начело на държавата ..логика та дрънка нали ....и то особено след като повечето западно европейски националиистически партии харесват, и потдържат  политиката на Путин и кабинета му ...

И не само на Хитлер и Гьобелс е фен Путин, а и както споменах по назад, е доразвил едеята на Сталин 1929 г :

http://grachev62.narod.ru/stalin/t17/t17_197.htm

2) С Китаем будет возня. Кстати, мне кажется, что пора нам перейти на точку зрения организации повстанческого революционного движения в Маньчжурии. Отдельные отряды, посылаемые нами в Маньчжурию для выполнения отдельных эпизодического характера заданий, дело, конечно, хорошее, но это не то. Теперь надо пойти на большее. Нам нужно организовать две двухполковые бригады главным образом из китайцев, снабдить их всем необходимым (артиллерия, пулеметы и т. п.), поставить во главе бригад китайцев и пустить их в Маньчжурию, дав им задание: поднять восстание в маньчжурских войсках, присоединить к себе надежных солдат из этих войск (остальных распустить по домам, обезглавив предварительно командный состав), развернуться в дивизии, занять Харбин и, набравшись сил, объявить Чансуеляна низложенным, установить революционную власть (погромить помещиков, привлечь крестьян, создать Советы в городах и деревнях и т. п.). Это необходимо. Это мы можем и, по-моему, должны сделать. Никаким “международным правам” не противоречит это дело. Всем будет понятно, что мы против войны с Китаем, наши красноармейцы охраняют лишь наши границы и не имеют намерения перейти на китайскую территорию, а если внутри Маньчжурии имеется [c.323] восстание, то это вполне понятная штука в обстановке того режима, который установил Чансуелян. Подумай об этом. Дело важное.

Едно към едно с действията в Крим и Донбасс

• Автор
И къде съм казала, че Путин="Родина", казах, че с благословията на Путин се проведе този конгрес, т.е. той много добре е знаел кои ще са гостите.

Публикувах цялата статия на "Медияпул", там го пише, но и в биографията на Дмитрий Рогозин се споменава, че де факто той помага за регистрацията на Родина, от любимото ви руско вики :D

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D0%BD,_%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B9_%D0%9E%D0%BB%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87

"21 декабря 2012 года политическая партия «Родина» при активной поддержке вице-премьера Рогозина была вновь зарегистрирована."

Над това, цитираното, има още едно изречение. Непосредствено до цитираното има препратка с номер 12. Иди на нея и кажи какво пише.

"Родина-КРО".

В BBC.

Колко пъти да ги изтъкваме тези аргументи, Ванка?!(не само аз)

И ето пак...

Да. Защо не?

Критикувам липсата на морал в политиката на Русия, която плюе яката по украинските фашисти, не само забравайки своите, но и събирайки европейския "фашистки" елит, в своя защита. :D

Значи едните фашисти, другите и те фашисти, ама от твоите си фашисти... Ех, Духче... Не разбра ли, че моята позиция е против всички агресори?!

Нел Нел, пак извърташ. ;) Типично, когато се усетиш, че си се издънила, в опрните си точки. Правиш ли разлика, между партиите? И изобщо, прочете ли, че това е друга партия Родина, а не тази на която е бил председател Рогозин? Явно не си Нел. И пак не отговори, защо бандеровците от Народен фронт, за теб не са такива? И кой ти каза, че лично Путин е разрешил, този конгрес? Или това ти е опорната точка? ;)  Там Нел, защо все коментираш неща, дето хал хабер си нямаш? За да подкрепяш трола, знам. Ама се излагаш.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Над това, цитираното, има още едно изречение. Непосредствено до цитираното има препратка с номер 12. Иди на нея и кажи какво пише.

"Родина-КРО".

В BBC.

Правилно, а също така се казва че  след забраната и разпада на старата Родина, заради клипа, Рогозин става член на Справедливая Россия. макар да не се е задържал дълго там... 

https://ru.wikipedia.org/wiki/Справедливая_Россия

http://www.spravedlivo.ru

Също актуална , и потдържаща ДНР и ЛНР в момента ....водеща се в съюз с Единна Русия на Путин, а също и социал демократична, социалистическа  като идеи ..

Също актуална , и потдържаща ДНР и ЛНР в момента ....водеща се в съюз с Единна Русия на Путин, а също и социал демократична, социалистическа  като идеи ..

"Родина-КРО".

В BBC.

И какво трабваше аз да разбера? - Че "Родина" е приемник на Рогозиновата "Родина-КРО", която е националистическа партия, но са имали проблем с регистрацията, тъй като е имало друга някаква си заявка за същото име от някой си Дмитрий Сучков... и точно тогава Рогозин помага за регистрацията на старата-нова "Родина"

Какво още? - Да разбера, че "Родина-КРО" е участвала в изборите заедно с "Единна Русия" ли?

http://www.bbc.co.uk/russian/russia/2011/09/110921_rogozin_putin_elex.shtml

Точно същата тази партия "Родина", която е националистическа е организатор на форума.

И не е проблем самата партия(навсякъде има националистически формирования), а някои от гостите(неонацисти и фашисти) и съучредители на новия нацистки интернационал.

Не ви ли притеснява това поне мъничко?

Да събираш световните фашисти на едно място... и да ревеш против "укрофашистите"

Укро новини .... окупирани територии уж, бандити повсеместно уж, интервюта с местни жители уж, , добре че поне признават че батальон Спарта са местни, а не руски батальон ....и как се позовават на Дубавой за снимките ( същия е доброволец в Спарта ) ..  добър пример как се манипулира в Окрайната ..тоест промиват мозъци с малко факти и много интерпретации, и лъжи ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.