Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 2

Featured Replies

Защо лъжете, че руския е забранен в Украйна ?

Я едно клипче за лъжците, на ЗАБРАНЕН РУСКИ, по UKRLIFE TV  :)  :)  :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 83,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

...

Не ви ли притеснява това поне мъничко?

Да събираш световните фашисти на едно място... и да ревеш против "укрофашистите"

А на теб не ти ли избоде очите датата на статийката в BBC??  2011-та година, ало земя вика луна, събуди се..... подобна статийка има и в DW  същата година и близка дата .. а събирането в Санкт Петербург е тази година...

И според демокрацията дори на великия запад, това се води свобода.. или бъркам..а Русия е демокрация последно като гледах конституцията им.. може да провериш и сама..... Но това изобщо не значи че държавата или Путин, ги аплодират, потдържат, следват ... или че те са на власт, както са на власт фашагите в Укропия .. и където свободно си развяват коня...

Дори нека погледнем историческки, нима нацинал социализа на Хитлер беше проблем докато той не дойде на власт? Не, дори се водеше прогресивен и патриотичен, но накрая се изроди до изтребващ фашизъм проповядващ нетърпимост към едни, и величавост собствена 

Патриотизма мисля говорихме преди за него, и кога той става фашизъм ... ако не ти е ясно, има доста статиии по въпроса .. и кое е разликата на едното с другото...дълга тема е м/у другото... но фактите за действителността в момента показват къде реално фашизма управлява.... САЩ например, може да не развяват фашистки символи официално, но манията им за мисия да управляват света е същата като на Хитлер.. манията им за някаква значимост и уникалност е същата, манията им за пренебрежение на другите, е същата, дори повече .. Хитлер поне е уважавал в някаква степен съюзниците си, поне големите, а ФАЩ, за тях всички са под тях.. и всички средства за тях са разрешени за постигане на целта ....

Та духчето не напразно ти казва, не се крий зад сравнения, а гледай и реалността... вземаш едно събитие, и му придаваш значимост каквато няма, визирам за Русия... и го приравняваш с друго, където реално фашаги управляват ... и провеждат геноцид над собствените си бивши съграждани, а в същото време твърдят че те са окупирани... айде бе...

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

• Автор

В августе "Родина - Конгресс русских общин" прошла регистрацию в министерстве юстиции России.

Това.

Или че Журавльов се отказва от участието в "Справедлива Русия" заради несъгласие с политиката на правителството, в което е и Рогозин.

От "Справедливой России" отказались партии-партнеры

Което и от двете в тая главоблъсканица с имената да е вярно, Рогозин, a.k.a. правителството на Русия няма нищо общо с ни една от двете.

Още нещо по отношение на понятието "нацизъм" и сравненията с Путин.

Очевидно да възродиш икономиката на една страна е нещо лошо. Очевидно това да защитаваш инстересите на страната е нещо лошо. Очевидно Русия е място, където нацизмът се връща - я пак прочети в оня материал реакцията на руснаците срещу партиите в конгреса.

За полчаса до начала Конгресса напротив гостиницы Holiday Inn антифашисты развернули баннер, текст которого в радикальных формулировках обвинял высшую российскую власть в симпатиях националистам. Авторы плаката не задержались: пустились наутек. Плакат провисел не более минуты — сорвал подоспевший блюститель порядка в штатском.

За малко ги е опазила полицията, защото са били на едно място. А ако са на повече места? Дали няма да ги изядат с парцалите, че и копчетата няма да им изплюят, и тогава никаква полиция не може ги опази, па ако ще всичките да се казват Путин. Дали, според теб, самите руснаци ще позволят това да се случи? Имаше там едни данни за подкрепата им за Путин - от тях какъв извод си правиш? Аз за N-ти път питам - кога за последно говорихте с руснаци? Там да поискаш възраждане на нацизма е като да идеш в Израел и да поискаш нов Холокост.

Очевидно щом нещо се е случило веднъж (ако приемем логиката за аналогията Русия/Германия преди 82 години), то непременно ще се случи втори път.

Ама щом така мислиш...

Ето ти малко тема за размисъл (историческа):

http://worldtodaybg.com/2013/10/06/%D0%BC%D1%8E%D0%BD%D1%85%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%81%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D0%BE%D1%82-1938-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B8/

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%8E%D0%BD%D1%85%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

А на теб не ти ли избоде очите датата на статийката в BBC??  2011-та година, ало земя вика луна, събуди се..... подобна статийка има и в DW  същата година и близка дата .. а събирането в Санкт Петербург е тази година...

Оффф, не ти ли омръзна вече?

Да, препратката от уикито е към статии от 2011 год., които доказват, че "Родина" и "Родина-КРО" са една и съща партия.

Оффф, не ти ли омръзна вече?

Да, препратката от уикито е към статии от 2011 год., които доказват, че "Родина" и "Родина-КРО" са една и съща партия.

А сега дай и препратка да видим където Родина ги наричат фашисти ... и че управляват... или че официално Москва  им отдава значимост , постове.... Но гледай да не е Рогозин, човека не е никакъв фашист, нито ги подкрепя ... а това че един от членовете примерно на родина бил скинхедс... добро утро.... това ли е доказателството??   

Или викаш събирането в Санкт Петербург е доказателство че в русия цари фашизъм.... хехе.. добре... ще им кажа .. или викаш руския национализъм и патриотизъм се води фашизъм.. още по добре, пак ще им кажа .. Кадиров ще падне от смях, Шойгу също..

А чети какво пиша, Синбад, няма по пет пъти да повтарям едно и също и вие като латерни...

"Родина" са националисти, не съм писала, че са фашисти.

Но много от гостите им са неонацисти и неофашисти.

А чети какво пиша, Синбад, няма по пет пъти да повтарям едно и също и вие като латерни...

Ааа, гостите им значи, и тези западни гости значат че Русия ги толерира?? или ги потдържа? или че са типично руска идеология....или по скоро са решили да направят мили очи пред запада, и да демонстрират демокрация , че все ги обвиняват в тотлитаризъм и тем подобни ...нищо че точно такива хич не ги харесват там...

Опитват се да те омотат да спориш за точки и запетайки. То е пределно ясно, че Путин е рашист !!!

1. Анексира ли Крим ? - анексира го най нагло и безкомпромисно и в разрез с международното право

2. Окупира ли югоизточна Украйна ? - окупира я

Е, какъв е, ако не е рашист ?

Или както се пее на забранен руски в една известна украинска песен:

"Ето детка рашизм - православнь!й фашизм !!!"

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Може и да не съм най най задълбочен, но поне ясно и аргументирано си изказвам позицията.

Ако някой има проблем с хронологията на събитията, това не е мой проблем.

Коректното би било да кажеш не дали е лъжец а дали това което аз казвам е истина, или това което той казва е така.

А аз много добре си спомням хронологията, и дори ще добавя - АТО започна  едва няколко седмици след провъзгалсените от ВЪОРЪЖЕНИТЕ маскирани зелени човечета "независимости".

Я кажи какво ти е мнението тук някой обявява шопска република / хайде да не споменавам КНДР че някой чукча  пак ще ме обвини в турски сепаратизъм/ :)

Та.. излизат маскирани военни зелени човечета със пълно бойно снаряжение и се обявява се шопска независима република  /ШПР/

Няма дисиденти , няма вековна борба на шопите срещу българската тирания , която има "нахалството " да обяви за държавен език САМО българския... Единствения аргумент на сепаратистите въоръжени до зъби , е че - официален е САМО българския език, и че  не им харесва българското правителство , което наричат фашистко само защото е обявило единствен език официален българският.

та ..

Какво трябва да прави държавата ми кажи ?

Другата страна - руснаците.

Никой до момента не ми даде отговор на толкова простичък въпрос , породен от изказването на Путин

- "ние сме тук да се защитаваме"

Кажете ми - някой ОТИВА ЛИ НЯКЪДЕ да се ЗАЩИТАВА ???

Който е отишъл да се БИЕ някъде , това не е защита а името е АГРЕСИЯ.

Ам що питаш тогава ?

Провокираш спам и офтопик и когато от 99 пъти един път ви отговоря, и веднага ревете "какво общо има" :)

Виж какво в момента на преврата в Киев в Крим имаше 11000 руски военни които винаги са били там и съгласно сключените договори този контингент може да бъде увеличен до 24000 при форсмажорни обстоятелства Е беше увеличен с 6000 спецназовци и не надхвърли 18000 а до лимита оставаха още 6000 така че т.нар зелени човечета не са военно нахлуване нито пък някой се е бил за да ми ревеш че имало агресия Колкото и вода да ми вадиш от девет кладенци всичко си беше напълно в рамките на договореностите а и понятието АВТОНОМНА нещо да ти говори .......Самоуправляващата се власт в Кримската АВТОНОМНА република  с единствения легитимен парламент на цялата територия на Украйна която реши какво и как трябва да бъде сторено ......а в Киев по същото време нямаше нито Конституция,нито легитимна власт нито легитимен президент нито Конституционен съд .....просто нямаше държава не че сега това е там е някаква държава 

Опитват се да те омотат да спориш за точки и запетайки. То е пределно ясно, че Путин е рашист !!!

1. Анексира ли Крим ? - анексира го най нагло и безкомпромисно и в разрез с международното право

2. Окупира ли югоизточна Украйна ? - окупира я

Е, какъв е, ако не е рашист ?

Или както се пее на забранен руски в една известна украинска песен:

"Ето детка рашизм - православнь!й фашизм !!!"

Анексира ли явно понятие си нямаш какво е това анексия и на всичко отгоре не обичаш да четеш ......ами чети бе стига си спамил Окупирана била бля бля бля .......кой бе кога бе къде го видя..... кой ти го каза.... кои са тези официални източници които го потвърждават  аман от спамери това че като повториш едно невярно твърдение многократно не означава автоматично че ще стане истина .....свършиха се балъците дето да вярват на подобна пропаганда смешни са само разпространителите й 

Очевидно щом нещо се е случило веднъж (ако приемем логиката за аналогията Русия/Германия преди 82 години), то непременно ще се случи втори път.

Ама щом така мислиш...

Ето ти малко тема за размисъл (историческа):

http://worldtodaybg.com/2013/10/06/%D0%BC%D1%8E%D0%BD%D1%85%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%81%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D0%BE%D1%82-1938-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B8/

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%8E%D0%BD%D1%85%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5

Ванка, не съм твоят човек. Никога и по никакъв начин не съм защитавала "великите" и мръсната им външна политика.

Което не означава, че смятам Хитлеровите имперски напъни за детска игра. Няма как да забравя милионите жертви, няма как да забравя онова, което видях на прожекциите в Аушвиц...

За съжаление, да, виждам почти същото и у Путин, и в Русия, повторение на Хитлеровата политика и тогавашните настроения в Германия(в нашия свят нещата периодически се повтарят, само участниците и времената са други).

Вероятно за теб и другите, които го поддържате тук, е доста неприемливо, но фактите сочат точно това - израждането на руския антифашизъм в нов вид фашизъм(или както го наричат вече популярно - рашизъм). И то във време, когато все още има живи участници във ВСВ...

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Виж какво в момента на преврата в Киев в Крим имаше 11000 руски военни които винаги са били там и съгласно сключените договори този контингент може да бъде увеличен до 24000 при форсмажорни обстоятелства Е беше увеличен с 6000 спецназовци и не надхвърли 18000 а до лимита оставаха още 6000 така че т.нар зелени човечета не са военно нахлуване нито пък някой се е бил за да ми ревеш че имало агресия Колкото и вода да ми вадиш от девет кладенци всичко си беше напълно в рамките на договореностите а и понятието АВТОНОМНА нещо да ти говори .......Самоуправляващата се власт в Кримската АВТОНОМНА република  с единствения легитимен парламент на цялата територия на Украйна която реши какво и как трябва да бъде сторено ......а в Киев по същото време нямаше нито Конституция,нито легитимна власт нито легитимен президент нито Конституционен съд .....просто нямаше държава не че сега това е там е някаква държава 

Само ще добавя, каква е тази странна логика, значи превратаджиите в Киев имат право да сменят управление, а хората в Крим нямат??  

А да, едните имали по голямо право... така де, киевската хунта се подкрепяше  от запада, а Крим, нямат, понеже се  подкрпят от Русия.....значи логично запада има по големи права , следователно ФАЩ са върха на правото, следователно света е длъжен да ги подкрепя безусловно, следователно ООН е просто пионка на ФАЩ, следователно всички веднагически да им се подчинят за да си нямат проблеми....иначе ФАЩ ще почне със санкции и бомбардировки ако им скимне .. значи дори правото ви да живеете е позволено от ФАЩ... 

Правилни ли са точките троли? и логиката  :ph34r:

А не може ли просто да приведеш тия аргументи, без да ми/ни обясняваш колко съм/сме елементарен/ни?

Това е наложен способ за комуникация в тази и подобните й теми, най-често използван (по отношение на мен, да не адвокатствам на други потребители) от потребители Ghost86 и Sinbad.

Често, пред погледите на модераторския екип.

Не искам да бъда разбран погрешно - лично в мен, мненията и похватите на цитираните потребители не предизвикват особена емоция. Но са пример за начина на комуникация, а също така създават капана двоен стандарт.

• Автор

Възражда се не фашизмът, не нацизмът, а експанзионизмът и империализмът. Другото е пропаганда. Някои нищо друго смислено не успяха да покажат/изразят.

Например така:

„Ню Йорк таймс“: Путин сее разделение в ЕС - правим нещо, пък после обвиняваме отсрещната страна, че го е направила.

Въпрос с повишена трудност: кой провежда такава политика?

Това е наложен способ за комуникация в тази и подобните й теми, най-често използван (по отношение на мен, да не адвокатствам на други потребители) от потребители Ghost86 и Sinbad.
Често, пред погледите на модераторския екип.
Не искам да бъда разбран погрешно - лично в мен, мненията и похватите на цитираните потребители не предизвикват особена емоция. Но са пример за начина на комуникация, а също така създават капана двоен стандарт.

Погледни кой да е пост. Точно под него има един бутон "Докладвай" - използвай го, ако смяташ, че имаш основание.

Точно от Нел, която претендира за култура и образованост, и протестира против подобен способ на комуникация, звучи не на място. Няма значение, с нея се разбрахме.

Анексира ли явно понятие си нямаш какво е това анексия и на всичко отгоре не обичаш да четеш ......ами чети бе стига си спамил Окупирана била бля бля бля .......кой бе кога бе къде го видя..... кой ти го каза.... кои са тези официални източници които го потвърждават  аман от спамери това че като повториш едно невярно твърдение многократно не означава автоматично че ще стане истина .....свършиха се балъците дето да вярват на подобна пропаганда смешни са само разпространителите й 

"Виж какво" , :) едно разбрах - че въобще не си гледал не само филма за Крим, ами дори и трейлъра не си :)

Хайде за домашно , и като признак за добра култура, изгледай го и заповядай да споеделиш  отново  впечателния какво е ставало в Крим  :)

"Нел" , спора ти е безсмислен с путинистите - въртят сучат, само и само да не излезе петънце над "правилната политика на Путин" .

Няма лошо , но доводите им са страшно красноречиви в противоречието си . :)

Точно от Нел, която претендира за култура и образованост, и протестира против подобен способ на комуникация, звучи не на място. Няма значение, с нея се разбрахме.

Е, след "боклуците" и "квиченето" с моята "елементарност" наистина звуча по-културно, признай си.

Експанзионизъм и империализъм са синоними, Ванка.

Ти ми отговори коя държава миналата година увеличи територията си с всички произлизащи "+" и "-" от това?

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Защо не си отворите една тема за неонацисти и неофашисти. И да си спорите там.   

• Автор

Русия.

Ти ми отговори само през миналата и тази година кой организира пуча в Киев, санкциите срещу /пардон, Венецуела/, "борбата" с Ислямска държава, поредните проблеми в Сирия...

Експанзионизъм е господството за разширяване - политическо и икономическо, империализъм - за (световна) хегемония, политическа. Синоними са, да, но не пълни.

Е, след "боклуците" и "квиченето" с моята "елементарност" наистина звуча по-културно, признай си.

Експанзионизъм и империализъм са синоними, Ванка.

Ти ми отговори коя държава миналата година увеличи територията си с всички произлизащи "+" и "-" от това?

Защото имат роля и за положението в Украйна.

Що бе, мен ми е интересно цялото това въртене , сукане и изсмукване от пръстите как в Украйна националистите са фашисти и не може то така, а в РФ не е същото  там нацистите са други, бели, официални  , защото е.. демокрация едвеа ли не ... :) :)

Забавно е.

Между другото, полезно е за всички спекулиращи с думата "бандеровец" да се запознаят кой  всъщност е С.Бандера, с какво се е занимавал, има и филмчета в ютюба, и известни   и неизвестни факти около него.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Автор

Над 670 хил. души в Украйна спешно се нуждаят от продоволствия

Повече от 670 хил. души в Украйна, 90 % от които живеят в Донецка и Луганска народна републики (ДНР и ЛНР), спешно се нуждаят от продоволствия. Това се казва в публикувания във вторник ежеседмичен отчет на Управлението на ООН за координация на хуманитарните въпроси (УКХВ).

„Необходимо е спешно да бъде оказана продоволствена помощ на повече от 670 хил. души, 90 % от които се намират в райони, извън контрола на правителството“, отбелязват от УКХВ.

В отчета на организацията се посочват още острият недостиг на питейна вода, продукти за хигиена и медикаменти. „Широко разпространени са сърдечно-съдовите заболявания, психическите разстройства и острите респираторни инфекции. Съобщава се за случаи за недохранване и остра диария в неконтролираните от правителството райони“, се казва в доклада.

Както подчертават от хуманитарното управление на ООН, на адекватното реагиране на потребностите на населението на първо място пречи недостигът на финансови средства.

Към 3 април с най-голяма сума е помогнала Русия – 5 млн. долара. В отчета на УКХВ също така се отбелязва, че на 2 април в Донбас от Русия е пристигнала поредната колона с хуманитарна помощ, съставена от 42 камиона.

Що бе, мен ми е интересно цялото това въртене , сукане и изсмукване от пръстите как в Украйна националистите са фашисти и не може то така, а в РФ не е същото  там нацистите са други, бели, официални  , защото е.. демокрация едвеа ли не ... :) :)

Забавно е.

Между другото, полезно е за всички спекулиращи с думата "бандеровец" да се запознаят кой  всъщност е С.Бандера, с какво се е занимавал, има и филмчета в ютюба, и известни   и неизвестни факти около него.

Пак ли с лъжи? Не ти ли омръзна, или все пак си имаш цел? ;) В Русия, нацисти и фашисти ли управляват? Или бъркаш украинските бандеровци, с руснаците? А да забравих, че опорната ти точка, е конгреса в Русия. Това ти е 'доказателството' :ph34r:

Проруски настроените бунтовници освободиха 16 украински войници, които бяха държани като военнопленници. Смята се, че те са последните останали украинци, държани от сепаратистите. Бунтовниците твърдят, че Киев от своя страна държи 1370 техни хора като затворници и се надяват с действията си да провокират украинското правителство да ги освободи. Украйна обаче към момента не е потвърдила цифрата.

http://www.blitz.bg/news/article/329613

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Пак ли с лъжи? Не ти ли омръзна, или все пак си имаш цел? ;) В Русия, нацисти и фашисти ли управляват? Или бъркаш украинските бандеровци, с руснаците? А да забравих, че опорната ти точка, е конгреса в Русия. Това ти е 'доказателството' :ph34r:

Да видим - какви управляват в Русия?

Бандеровците какви са - фашисти или неонацисти?  Според мен бандеровското мислене в Украйна е крайнонационалистично - те преди 60-70 години са воювали с всички - с поляци, немци, както и със съветската армия.   Избивали са и инакомислещи украинци - сега пак го правят.   Разстрелват "врагове на Украйна" за дезертьорство или за нежелание за воюване.   Според мен точно те са реалните врагове на Украйна и ще докарат страната си до трагично състояние - да е пълна с просещи инвалиди.    

Да видим - какви управляват в Русия?

Нито нацисти, нито фашисти. ;)  Ако си мислиш друго, си объркала света, който живееш. Тоест, си в някакъв си свой, измислен свят. :ph34r:

В Киев, са бандеровците. Десен сектор, Народен фронт.

Нито нацисти, нито фашисти. ;)  Ако си мислиш друго, си объркала света, който живееш. Тоест, си в някакъв си свой, измислен свят. :ph34r:

В Киев, са бандеровците. Десен сектор, Народен фронт.

Русия днес е държава на тайната полиция - категорични са Солдатов и Бороган. Те са написали и книга по въпроса, наречена "Новото дворянство". В нея те проследяват развитието на процесите през последните 20 години и рисуват една пределно тягостна картина. Действително - по време на управлението на Елцин са положени усилия за разцепване на старото КГБ, за да се попречи на завръщането на тоталитарната диктатура и нейната властова централизация. Но от днешна гледна точка можем да кажем, че този план не успява. През 2000 година дългогодишният служител на КГБ Путин, който последно работи като шеф на вътрешното разузнаване ФСБ, става президент. Оттогава насам властта на ФСБ расте постоянно: броят на служителите ѝ нараства от 80 000 на 350 000, което ще рече, че днес тя представлява по-голяма структура отколкото КГБ в годините на комунистическата диктатура. Да не говорим за това, че ФСБ вече е дейна и в чужбина.

Новото дворянство

Най-малкото от гледна точка на самочувствието и обществената тежест тази формулировка е оправдана. Още повече, че неин автор е наследникът на Путин начело на ФСБ Николай Патрушев, който трябва да е много навътре в темата. Още през 2000 година в реч пред подчинените си той заявява: "Вие сте нашето ново дворянство". Както сочат проучванията - още в първия от двата мандата на Путин 78 процента от първите хиляда най-популярни личности в Русия са все бивши функционери на тайните служби. Паралелно се създават много игрални и документални филми, които трябва да укрепят в обществото представата за НКВД, КГБ и другите служби като историческия елит на Русия.

Още на този линк: http://www.dw.de/най-опасната-държава-в-света/a-17013532

Уникална статия. Написа от dw. :D  Не знаех. :ph34r: И как dw, е разбрало колко са служителите на ФСБ? С боб ли? :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.