Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 2

Featured Replies

Здрасти, убавец! :D

Това е тема за Украйна, не за Косово(да ти припомня, ако не си доогледал), коментираме всичко свързано с вътрешната и външната политика, военните действия и т.н в УКРАЙНА!

Колкото до невежеството... Гугълчо, не ти ли отговори, че съдът в Хага се е произнесъл по казуса Косово? - Я прочети, пък тогава идвай да вдигаш гири тук и да се правиш на многоумен и многознаещ.

Коментирате чушки спамите на поразия повтаряте едни същи пропагандни клишета надявайки се на принципа че многократното повторение на една лъжа може да я сдобие с атрибут на истина Преди обаче да ми коментираш Украйна и казуса Крим /а всъщност такъв няма/ първо вземи се запознай с принципа на прецедента в правото (stare decisis) установяващ ,изменящ или отменящ правовите норми и после ме пей за международно право ,Кримски казус и прочие дивотии Апропо точно на решението на съдът в Хага не може да се оспори легитимността на Кримския референдум Хайде пътувай по жицата 

• Отговори 2k
  • Прегледи 80,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това е ясно. Още самолета падаше, и Обама и троловете, казаха че била виновна Русия. И няколко дена квичаха. А сега, ни лук яли, ни мирисали. Защото разбраха, че вината е на бандеровците. А ония глупаци в Киев, пуснаха записа за сваления самолет, един ден преди да го свалят.

Когато някой се хвали че е свалил поредния самолет и после гузно си трие изказванията ,когато разбира че е станало гаф с граждански ,  това какво е ?

За лук нияли ни мирисали сте вие, които не обръщат внимание на фактите .

"глупаците от Киев" дето пуснали запис "един ден преди инцидента" отдавна се доказа че е лъжа и е гаф на ютюба и видео кодеците, по които се записва в свойствата тази инфромация..

Що повтаряш тази опровергана и много други лъжи, не разбирам.

Както и спекулациите ти че " поразения с висока скорост и енергия осколки , не било намерен източника " .

Да, в предварителния доклад /който бе толкова шокираща новина за вас че съществува" е направен миналата година.

Последните данни са от около месец , и дадох по горе репортажа с ВЕЧЕ НАМЕРЕНИ зелени части от корпуса на ракета БУК дори с някаква щамповка на нея.

Малко встрани от темата, но ако това със самолета е руска изработка, значи е било планирано предварително ( доставка, намиране на обслужващ персонал на Бук-а ... ).
Според теб каква е целта на цялата работа. Какво постигнa Путин ?
Не казвам че не са руснаците, просто аз не виждам логиката.
Като гледам най-големи дивиденти извлякоха американците:
поводи за санкции......повод за настройването на западната общественост срещу Русия ......pуска заплаха за световния мир........... врява до небесата сякаш самолета на AirForceOne е бил свален...., 

.....

Ами логика има... Ако почетеш за войсковото применение на системите БУК ще видиш някои подробности че те се употребяват почти винаги при движението и настъплението на танковете.

Понеже са доста добре уязвими от въздушни атаки, БУК един вид ги прикрива от вражеската авиация.

ОТ тази гледна точка, руските терористи нямаха добре осигурена въздушна защита, освен слабите и с ниска далекобойност ръчни комплекси ,  скоито вече се бяха похвалили няколко пъти че свалиха военни транспортни АН , въртолети и няколко бойни май ...  на сравнително низка височина

Вкарания БУК им осигури доста по мащабно "чисто небе". за руските танкове.

Проблема бе очевиден - и украинския и руския въздушен контрол много добре знаят кой лети по въздушните коридори.

Координация с наземния БУК , даден на сепаратистите обаче няма.

А БУК за да разпознава добре целите си , му са необходими още няколко помощни машини , които по принцип са в състава на "комплекта"  - радар с голяма мощност, команден център и още нещо си там...

Обаче вкарания БУК няма тези допъкнителни " очи " и координация.

Огневата установка разбира се, може да стреля и сама, но има по малък радар и още по трудно разпознаваеми цели.

Тези неща си ги има офицално публикувани , и не е необходимо да съм експерт за да ги прочета в гугъл, както и вие :)

Та.. руските терористи засичат цел в небето , няма как да разберат каква е - и я свалят.

После знаем от гузно изтритите коментари и хвалби, как се покриха... спешно...

ББС разобличи поредна руска лъжа

http://www.bbc.com/news/world-europe-32137302

Да се спекулриа така със смърт на дете е ...  извратено бих казал...

Но не е прецедент де... поредното...

ББС разобличи поредна руска лъжа

http://www.bbc.com/news/world-europe-32137302

Да се спекулриа така със смърт на дете е ...  извратено бих казал...

Но не е прецедент де... поредното...

Гадове!!! И ще вярвам на Басурин... може, ама някой друг път...

А ти чу ли какво каза съвсем тихичко руския журналист почти в края(двамата, чиито лица замазваха)... Че са принудени да предават подобни гадости, като измислената смърт на детето...

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Когато някой се хвали че е свалил поредния самолет и после гузно си трие изказванията ,когато разбира че е станало гаф с граждански ,  това какво е ?

За лук нияли ни мирисали сте вие, които не обръщат внимание на фактите .

"глупаците от Киев" дето пуснали запис "един ден преди инцидента" отдавна се доказа че е лъжа и е гаф на ютюба и видео кодеците, по които се записва в свойствата тази инфромация..

Що повтаряш тази опровергана и много други лъжи, не разбирам.

Както и спекулациите ти че " поразения с висока скорост и енергия осколки , не било намерен източника " .

Да, в предварителния доклад /който бе толкова шокираща новина за вас че съществува" е направен миналата година.

Последните данни са от около месец , и дадох по горе репортажа с ВЕЧЕ НАМЕРЕНИ зелени части от корпуса на ракета БУК дори с някаква щамповка на нея.

Ами логика има... Ако почетеш за войсковото применение на системите БУК ще видиш някои подробности че те се употребяват почти винаги при движението и настъплението на танковете.

Понеже са доста добре уязвими от въздушни атаки, БУК един вид ги прикрива от вражеската авиация.

ОТ тази гледна точка, руските терористи нямаха добре осигурена въздушна защита, освен слабите и с ниска далекобойност ръчни комплекси ,  скоито вече се бяха похвалили няколко пъти че свалиха военни транспортни АН , въртолети и няколко бойни май ...  на сравнително низка височина

Вкарания БУК им осигури доста по мащабно "чисто небе". за руските танкове.

Проблема бе очевиден - и украинския и руския въздушен контрол много добре знаят кой лети по въздушните коридори.

Координация с наземния БУК , даден на сепаратистите обаче няма.

А БУК за да разпознава добре целите си , му са необходими още няколко помощни машини , които по принцип са в състава на "комплекта"  - радар с голяма мощност, команден център и още нещо си там...

Обаче вкарания БУК няма тези допъкнителни " очи " и координация.

Огневата установка разбира се, може да стреля и сама, но има по малък радар и още по трудно разпознаваеми цели.

Тези неща си ги има офицално публикувани , и не е необходимо да съм експерт за да ги прочета в гугъл, както и вие :)

Та.. руските терористи засичат цел в небето , няма как да разберат каква е - и я свалят.

После знаем от гузно изтритите коментари и хвалби, как се покриха... спешно...

Ти, пак ли ще лъжеш? До кога? В предварителния доклад, който съм прочел, преди да те извикат да тролиш, не се посочва виновник. Цитирал съм, какво пише там. Свален, от множество обекти. Всичко останало, което твърдиш, е лъжа. Измислена от украинските медии. И повтаряна от теб. ;)

Опитата ти, да лъжеш за ракетния комплекс БУК, е неуспешен. Една ракетна установка, не може да направи нищо. Защото няма другите машини от комплекса. Ама, ти пак лъжеш. В един ракетен комплек, има командна машина, една или две машини с ракети, и радарните машини. Казвам ти го простичко, че да схванеш. Ако комплекса не е пълен, не може да работи. Защото всяка машина, си има своя функция, и определени задачи. Така че, отново тролски лъжи. Ето, какво представлява един ракетен комплекс БУК, и от колко машини се състои. Само една, самоходна огнева установка, не може да направи нищо. Трябва командния пункт, и радарната машина. А ти си лъжи, колкото искаш. Малкият радар, на самата самоходна установка, е за насочване на ракетата. Не са прехват, на летяща цел. ;) Прехвата се извършва, от радарната машина, е изчисленията и командите, се правят в така наречената командна машина. За да направи прехват, трябва да се знае - разстоянието до целта, височина на полета, посоката и още много други фактори. А това, самоходната ракетна установка, не може да го направи.

И лъжеш, за записа на бандеровците, пуснат един ден по-рано. Много опашата лъжа, гугъл бил виновен. :D  Колко ниско, може да падне трол като теб. Много ниско. :ph34r:

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%83%D0%BA_%28%D0%B7%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BD%D1%8B%D0%B9_%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%BD%D1%8B%D0%B9_%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%29

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Гадове!!! И ще вярвам на Басурин... може, ама някой друг път...

А ти чу ли какво каза съвсем тихичко руския журналист почти в края(двамата, чиито лица замазваха)... Че са принудени да предават подобни гадости, като измислената смърт на детето...

То това отдавна е ясно ... още когато Путин награди 300 журналисти за "правилно отразяване на лъжите /пардон - събитията/ в Крим"

Не чувам нито един журналист да си е върнал наградата за доказаните самопризнати лъжи ,  поне да си посипят главата с пепел.

Но това от гледна точка на журналистиката.. а те там всичките медии не са журналисти, там са или щатни служители на службите или сътрудници.

Ти, пак ли ще лъжеш? До кога? В предварителния доклад, който съм прочел, преди да те извикат да тролиш, не се посочва виновник. Цитирал съм, какво пише там. Свален, от множество обекти. Всичко останало, което твърдиш, е лъжа. Измислена от украинските медии. И повтаряна от теб. ;)

Опитата ти, да лъжеш за ракетния комплекс БУК, е неуспешен. Една ракетна установка, не може да направи нищо. Защото няма другите машини от комплекса. Ама, ти пак лъжеш. В един ракетен комплек, има командна машина, една или две машини с ракети, и радарните машини. Казвам ти го простичко, че да схванеш. Ако комплекса не е пълен, не може да работи. Защото всяка машина, си има своя функция, и определени задачи. Така че, отново тролски лъжи. Ето, какво представлява един ракетен комплекс БУК, и от колко машини се състои. Само една, самоходна огнева установка, не може да направи нищо. Трябва командния пункт, и радарната машина. А ти си лъжи, колкото искаш. Малкият радар, на самта самоходна установка, е за насочване на ракетата. Не са прихват, на летяща цел. ;)

И лъжеш, за записа на бандеровците, пуснат един ден по-рано. Много опашата лъжа, гугъл бил виновен. :D  Колко ниско, може да падне трол като теб. Много ниско. :ph34r:

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%83%D0%BA_%28%D0%B7%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BD%D1%8B%D0%B9_%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%BD%D1%8B%D0%B9_%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%29

Полека де.. ще се задавиш със слюнка :)

Само едно ще кажа - няма нито една дума по горе от мен , която да е лъжа .

Полека де.. ще се задавиш със слюнка :)

Само едно ще кажа - няма нито една дума по горе от мен , която да е лъжа .

Всичко написано от теб, е лъжа. И за да не пиша пак същото, ще го копирам. ;)

Опитата ти, да лъжеш за ракетния комплекс БУК, е неуспешен. Една ракетна установка, не може да направи нищо. Защото няма другите машини от комплекса. Ама, ти пак лъжеш. В един ракетен комплек, има командна машина, една или две машини с ракети, и радарните машини. Казвам ти го простичко, че да схванеш. Ако комплекса не е пълен, не може да работи. Защото всяка машина, си има своя функция, и определени задачи. Така че, отново тролски лъжи. Ето, какво представлява един ракетен комплекс БУК, и от колко машини се състои. Само една, самоходна огнева установка, не може да направи нищо. Трябва командния пункт, и радарната машина. А ти си лъжи, колкото искаш. Малкият радар, на самата самоходна установка, е за насочване на ракетата. Не са прехват, на летяща цел. ;) Прехвата се извършва, от радарната машина, е изчисленията и командите, се правят в така наречената командна машина. За да направи прехват, трябва да се знае - разстоянието до целта, височина на полета, посоката и още много други фактори. А това, самоходната ракетна установка, не може да го направи.

То това отдавна е ясно ...

Е, поне това момче имаше доблестта да го признае: "Нас вынудили..."

Амнести Итернешънъл с нови доказателства, че сепаратистите са убивали пленници

И аз пак ще ти кажа - независимо в какви глупости ме обвиняваш, нито една дума казана от мен по горе, не е лъжа.

Знам че целта ти е да влезем в безсмислен тролски спор с обиди и псувни , но няма да стане :)

Знам че истината боли, но е хубаво малко да се вгледаш в собствения си мироглед , преди да зиригваш с такива детиснки обвинения

:)

Всъщност, видях още нещо от твоята уикипедия , което споменах по рано и което също е повод за притеснение...

- Че ракетата , част от която демонстрираха холандците е нова руска разработка

Бук-9M317", современной версии системы "Бук-М1-2".

http://www.kasparov.ru/material.php?id=550BE49A25183

Което няма как да е на въоръжение в украинската армия.

Цитирам уикипедията ти :

Към края - списък с държавите какви комплекси имат

22px-Flag_of_Ukraine.svg.png Украина:

А това е и източника за пълните ТТ данни накомплекса , разработен и въведен  1998 г. в РФ

http://rbase.new-factoria.ru/missile/wobb/bukm1_2/bukm1_2.shtml

т.е. далеч след независимостта и отделянето на Украйна

А дали може да стреля самостоятелно , само ще цитирам :

СОУ может вести обстрел целей как в составе зенитного ракетного комплекса при целеуказании от командного пункта, так и автономно в заранее определенном секторе ответственности. Обстрел целей может производиться как с самой СОУ, так и с приданной к ней пуско- заряжающей установки (ПЗУ).

Думите "автономно и самата установка", мисля няма нужда от превод ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Без да влизам в спор, дали е вярно или не. Нали, трола твърди, че в Русия, няма опозиционни медии? Сами ли, се опровергавате сега? :D 

Без да влизам в спор, дали е вярно или не. Нали, трола твърди, че в Русия, няма опозиционни медии? Сами ли, се опровергавате сега? :D

Кой е трола ?

И аз пак ще ти кажа - независимо в какви глупости ме обвиняваш, нито една дума казана от мен по горе, не е лъжа.

Знам че целта ти е да влезем в безсмислен тролски спор с обиди и псувни , но няма да стане :)

Знам че истината боли, но е хубаво малко да се вгледаш в собствения си мироглед , преди да зиригваш с такива детиснки обвинения

Всъщност, видях още нещо от твоята уикипедия , което споменах по рано и което също е повод за притеснение...

- Че ракетата , част от която демонстрираха холандците е нова руска разработка

Бук-9M317", современной версии системы "Бук-М1-2".

http://www.kasparov.ru/material.php?id=550BE49A25183

Което няма как да е на въоръжение в украинската армия.

Цитирам уикипедията ти :

Към края - списък с държавите какви комплекси имат

22px-Flag_of_Ukraine.svg.png Украина:

Ми цитирай ми поста, или те е страх, че пак ще докажа лъжите ти? :D  Излъга за танковете, излъга за доклада /и продължаваш да лъжеш/, излъга за установка БУК, и смешния опит да опишеш как била използвана. Тъй като, си доста далеч от всякакви познания и знания. ;)

Това за намерените 'гравирани' надписи, са украински лъжи. И ти ги повтаряш.

Всеки нормален човек, след като го хванат да лъже и манипулира, ще спре да го прави. А теб съм те хващал, всеки път. Последната ти лъжа, е за изплаването на установка БУК. Да видим, колко още ще има.

Всеки нормален човек, след като го хванат да лъже и манипулира, ще спре да го прави.

Абсолютно си прав. Само не разбрах защо ти го правиш ?

Аз съм се аргументирал достатъчно коректно , бих желел и ти да го правиш, без обиди и спам.

Дори се позовавам както виждаш и на твои линкове .

Абсолютно си прав. Само не разбрах защо ти го правиш ?

Аз съм се аргументирал достатъчно коректно , бих желел и ти да го правиш, без обиди и спам.

Дори се позовавам както виждаш и на твои линкове .

Нито обиждам, нито правя спам. Казвам истината. А тя е, че лъжеш. И го доказвам. Справка искаш ли? За танковете, за доклада, сега за установката, дето направи някакъв опит, да манипулираш. ;)  Освен да се правиш на остроумен /а не си/, и да лъжеш /което можеш/, друго правиш ли? От всичко написано от мен, нищо не можеш да обориш. Освен да използваш, заучени фрази. А сега, и да казваш че съм те обиждал. ;)

Много странно разбиране за "аргументация" и "доказване" имаш :)

Повече от очевидно че няма нищо общо с моите начини на дискусия.

Проблема обаче , не е мой.

Ай ай ай, как така амнести се позовава на данни от Киевски пост ?? нали сами разследвали уж.... а те видиш ли разследвали по видеа и снимки на укро сми , и техни данни .....и уж записи ..

А в същото време амнести посочва само един, който уж бил сниман в плен, а после тялото му вече в Киев било с изстрели в главата и гърдите на погребението, и уж така било върнато според укросите пак ???

Да, аз гледах същия пленник на клип, да беше поотупан, и доста неща си призна ...а оттам нататък?? а да, укро смите казват че опълченците го убили, екзекутирали .... мдам, наистина независимо разследване на Денис Кривошеев ... а и как само наричат в статийката опълченците сепаратисти хахаа, тази риторика амнести реално не  я ползва, все пак се стреми да бъде независима и непредубедена ;)

https://www.amnesty.org/en/articles/news/2015/04/ukraine-new-evidence-of-summary-killings-of-captured-soldiers-must-spark-urgent-investigations/

П.С Реално аз съм сигурен че опълченците са екзекутирали на бойното поле доста хунтовски каратели, особено правосеки и наемници, убеден съм че е така, не че имам доказателства освен обещаното по клипове от самите опълченци да не вземат пленници каратели и правосеки... но да ми изписват такава мижава статийка като доказателство за екзекутиране на пленници , е имат моите поздрави...

А и още една добавка, защо ли точно киевската централа на амнести все поства такива материали, че там са само укропи работят, и тяхната така желана непредубеденост е крайно съмнителна ...само да им погледна материалите и става пределно ясно ...

https://www.amnesty.org/en/countries/europe-and-central-asia/ukraine/

Може всеки да види колко от материалите им са просто блогаджийски и измислици премислици хахаха :D

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Ай ай ай, как така амнести се позовава на данни от Киевски пост ?? нали сами разследвали уж.... а те видиш ли разследвали по видеа и снимки на укро сми , и техни данни .....и уж записи ..

А в същото време амнести посочва само един, който уж бил сниман в плен, а после тялото му вече в Киев било с изстрели в главата и гърдите на погребението, и уж така било върнато според укросите пак ???

Да, аз гледах същия пленник на клип, да беше поотупан, и доста неща си призна ...а оттам нататък?? а да, укро смите казват че опълченците го убили, екзекутирали .... мдам, наистина независимо разследване на Денис Кривошеев ... а и как само наричат в статийката опълченците сепаратисти хахаа, тази риторика амнести реално не  я ползва, все пак се стреми да бъде независима и непредубедена ;)

https://www.amnesty.org/en/articles/news/2015/04/ukraine-new-evidence-of-summary-killings-of-captured-soldiers-must-spark-urgent-investigations/

П.С Реално аз съм сигурен че опълченците са екзекутирали на бойното поле доста хунтовски каратели, особено правосеки и наемници, убеден съм че е така, не че имам доказателства освен обещаното по клипове от самите опълченци да не вземат пленници каратели и правосеки... но да ми изписват такава мижава статийка като доказателство за екзекутиране на пленници , е имат моите поздрави...

Аха... значи щом руснаците разстелват сме ОК с това :)

Дообреее :)

Ето този ще ти хареса, сигурен съм :

Хахаха, във видеото си признавал бил, хахахах... Ех укро фейкове, там ясно се чува как казва че го обвинявали че бил разстрелял 15 , а не че е разстрелял 15 както фейкаджиите му приписват в субтитрите :D .. и им казва, абе вървете си на .. ако искам ще убивам , ако не не хаха, право на укропите в очите 

Хахаха, във видеото си признавал бил, хахахах... Ех укро фейкове, там ясно се чува как казва че го обвинявали че бил разстрелял 15 , а не че е разстрелял 15 както фейкаджиите му приписват в субтитрите :D .. и им казва, абе вървете си на .. ако искам ще убивам , ако не не хаха, право на укропите в очите 

Май имаш серизони проблеми с превода  :) :)

Не позна, ти имаш със задушието .. пробвай пак ... ;)

Абе нещо не чувам имената им да завършват по полскому или хохлово галичански на итцки или нъцки  :ph34r:  ... все на ич, ович , ивич... отде се е пръкнал Бранитски чак е чудно, тъкмо гледам сега всички видеа с пленени киборги, нищо подобно, а снимките които са уж на тоз Бранитски в укро медии не съответстват на имената от клиповете ... странно , че и физиономиите уж на Бранитски са на други ... бах си анонимника е тоз велик укрокиборг 

Ето едно от видеата с имената на пленени киборги които си казват 

О, аз винаги  съм подготвена за тролското ти излияние :D

Може да е "основа"Косово, Духче, ама за Путин да оправдае своите действия.

За мен не е.

След като съда в Хага смята, че Косово има основание за независимост и неговата независимост не е нарушение на международното право, то коя съм, че да противореча на Международен съд?

А иначе мисля, че знаеш позицията ми за Косово и за косовските сепаратисти - същата е като за онези - Новорусийците. Мисля даже, че и сходно бъдеще ще имат, за съжаление.

Не знам с какво съм се закопала, ама аз отговорих на Убавеца за Косово, не съм коментирала Крим... Нещо ти се привижда ли?

Че пред кого ще се оправдава САЩ да не би да се оправдават някъде.съда в Хага като е мощен да иде и да го залови и да го съди. Ама и кучетата на село знаят, че туй няма как да стане. Туй не ти е държава от типа на Горна Волта или тем подобни да ти отговаря пред фарс като трибунала в Хага.

Май имаш серизони проблеми с превода  :) :)

Така е. Старае се момчето, но му липсват знания  :)  :)  :)

Не позна, ти имаш със задушието .. пробвай пак ... ;)

Миро е прав. Путлеристът казва едно към едно, че е разстрелял 15 пленника. 

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

А и ето какво намерих от самите укро сми, списък на загиналите , пленените и уж безследно ичезналите според един от същите тези киборги

http://nv.ua/ukraine/kiborg-opublikoval-spisok-pogibshih-i-plennyh-boycov-zashchishchavshih-doneckiy-aeroport--32860.html

И пак нищо за никакъв Бранитски  .... мдаам, човека фантом, нито са го чували, нито го знаят, но изведнъж се появява в медиите и то укро такива изневиделица .. а уж бил в тубата, ама и там не виждам такова име, разпити на кибрги бол, но нито един Бранитски 

Айде и последно за тролите, и техните фейкове относно Моторола  ....

Дето се вика, от злоба и злост, след като получиха  доста бой от същия този Моторола и Гиви в аеропорта, укрите го умориха човека поне 10 пъти , а сега и убийства му приписват хахаха.. жалки укропитецки фейкове, какво да се каже, а на голата кука, шараните тролки кълват като невидели 

Те го питаха по телефона, дали е разстрелял един конкретен човек, а той сам се похвали, че е разстрелял 15 пленника.

За това казвам, че са путлерофашисти !!!

И после извърта като един истински путлерофашист, ама не бил казал това, ама не го били разбрали.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

И къде е източника защото този пасквил на "Ехо Москва" не е никакъв източник понеже тези соросоидни грантаджии платени отвън нищо обективно не могат да изнесат освен това което им кажат тези които им плащат ........отвън 

Няма такова нещо стига точно това ще ви го навираме в суратите на всички дето ревете за някакво международни право :къде е питам това право след това грубо негово нарушение създаващо прецедент Отде накъде от  сувереннна държава член на ООН с военна операция ще се откъсне територия и създаде нов субект който никъде и никога преди това не есъществувал във времевата локация Ябе убавци мамини я ми извадете този член от международното право който позволява това стига сте капали тъпотии докато в случая с Крим ви дадох линк относно цялата правова основа но като си пееш Пенке ле кой ли те слуша важното е да се спами а и в часовете по история сте муцали банички в  махленската бозаджийница явно защото и историческия аспект на проблема не познавате И не Владимир Путин ви е виновен за невежеството та го спрягате където ви попадне И кой бе трябваше да признае Косово и на какво основание къде и кога преди това е съществувала такава национална държава вие в срамното си невежество след като сте решили да станете смешни защо си мислите че другите трябва да бъдат като вас Пази Боже сляпо да прогледа 

Ах, недей, ще ме разплачеш с патетизма си! Изпаднах в потрес! Каква аргументация, каква словесност! :D

Особено с момента, в който ми вменяваш вина за Косово, сякаш аз и хората, които мислят като мен, сме го решили това. Нито ме попита какви са позициите ми по този въпрос, нито нищо!

За Крим, ако ще и 15 хлд линка да дадеш, незаконното анексиране няма да стане повече законно така, както и съществуането на Косово е в разрез със същите тези закони. Сърбите изколиха много народ и това беше цената, която платиха за безчинствата си. Законно ли беше - не. Справедливо - да. По-здравословно е да няма голяма група мюсюлмани на територията на Сърбия.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.