Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 2

Featured Replies

Видео конферентната връзка, между ДНР, ЛНР и бандеровците от Киев, е завършила без резултат. Целта е била, изпълнение на минските договорености. И не ме изненадва това, все пак бандеровците активно нарушават примирието. Както показах, в един преден пост, са обстрелвали група журналисти и представители на ОССЕ. И един руски журналист, е в много тежко състояние. Преставители на ДНР и ЛНР, непрекъсната казват, че диверсионни групи на бадеровците, действат на тяхна територия. И се подготвя, нападение срещу двете републики.

http://www.vesti.ru/videos/show/vid/642110/cid/1/

• Отговори 2k
  • Прегледи 80,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не, в този раздел нямам, а и не мисля, че дори и да имах, би било коректно да правя каквото и да било срещу или в полза на тях само заради това, че имали различно от моето мнение. Никога не съм наказвал някого заради това, няма да го направя и сега. IP-то се сменя за секунди, то не значи кой знае какво. Нека си пишат...

Има си колеги тук, и в този раздел преценяват те. Пак казвам - намесвал съм се един единствен път с наказание в чужд раздел, и то защото вече нямаше накъде, някакъв псуваше де що мърда нещо.

Е така е, аз просто се чудех, дали случайно не са от служебни ИП-та писачите  :ph34r: ... разбира се че съм против всичко незаконно, и така нататък.....:D

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Хахаха, значи ги хванахте и в датата, бравос ... то такива като тези двамцата, са малко, сорсоидите колкото и да се мъчат да имитар мнозинство, са малцинство ;)

А в Окраината, наемниците на западни  ЧВК се множат, уж под формата на инструктори ...последните новини са че в Пески и Широкино дйстват главно такива наемници, уж УНО дебили, ама не съвсем ... 

П.С Ванка, не че те подстрекавам, ама все пак предполагам имаш възможност да засечеш ИП тата им ;) а по нататък, възможности много :D

Че то кой не може да засича ай пи та. Ако искаш мога да ти дам кода и да можеш и ти да засичаш, без да си модератор.

Ако чете някой от модераторите, имам ли право да публикувам във форума такъв код ?

И все политически теми. И писанията му, са еднакви. :ph34r:

П.П Айде и другият се обади. :ph34r:

Да, интересувам се от политика и осмиване на тролове.

Проблем ?

:)

Я сега кажи, нещо от казаното от мен лъжа ли е ?

Всичко. ;):ph34r:  Или лъжеш, или мануполираш. Или тролиш. Справка, последните ти постове. И как отговаряш, на различни документални филми, без да си гледал дори. ;)

Че то кой не може да засича ай пи та. Ако искаш мога да ти дам кода и да можеш и ти да засичаш, без да си модератор.

Ако чете някой от модераторите, имам ли право да публикувам във форума такъв код ?

Хехе, айдее, голем хакер се извъди, айде давай кода да видим , колко можеш, да не се окаже като с международното право само :D :D

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Хайде не се занимавайте с глупости, а?

Тя темата отдавна се изчерпа, та вървим към затваряне и без отваряне на нова.

В последните 168 страници какво ново си казахте?

Как какво, положението в Окраината търпи развитие, така че, всеки ден има нещо ново.... проблеми ли имаш???

Е така е, аз просто се чудех, дали случайно не са от служебни ИП-та писачите  :ph34r: ... разбира се че съм против всичко незаконно, и така нататък..... :D

"служебни ИП-та" търсете във вашата клика.

Отдавна е доказано кой се занимава с троллска пропаганда - путинситките тролове.

:)

• Автор

Аз също не смятам, че темата се е изчерпала. Да, може и да има нужда от разчистване. Без отваряне на нова - защо?

Спори се тук, мисля, че никой не излиза извън самата тема да "цапа" останалата част от форума, а ако стъпи някъде накриво, му знаеш реда.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Прав си .. путинистите заицклиха пак със повтаряне на клипове как " в хамерика бият негрите"

И Пол Крейг.. известен американец путинист :)

Нищо ново .

Заблязваш ли как прехвърлиха всичко на лична основа ?

КАкво бе определението на "трол" ?

- точно така - това което правят те- съсипване на всяка тема с личностни обвинения , спам и офтопик ..

Е.. и сега пак го постигат май ...

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Аз също не смятам, че темата се е изчерпала. Да, може и да има нужда от разчистване. Без отваряне на нова - защо?

Аз нямам против да има още 35 части, ама ако спрат тия тук да се докладват едни други, да доносничат и да се опитват да се изкарат по-черни от дявола един друг.

Жалка картинка, колега...

Ти поне виждаш за какво става дума, а и по-горе изказвам просто мнение, знаеш.

Едит: спирам аз лично до тук.

4 поста в 95 страници безмислици ми стигат.  :)

Редактирано от algor
Едитване на поста. (преглед на промените)

• Автор

Има решение - намесваш се само при ГСП, останалото се игнорира. Или пък триеш наред. Тук ти решаваш.

Но трябва да е безпристрастно.

За едни са безсмислици, за други не са. За мен също куп други теми са безсмислени и просто не пиша в тях.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Спори се тук, мисля, че никой не излиза извън самата тема да "цапа" останалата част от форума, а ако стъпи някъде накриво, му знаеш реда.

Да, темата не е изчерпана. Но вие я съсипвате.

Защо се измести на лична основа ? Да спамя или да сипя лични офтопици ?

Да си ме чул аз да обвинявам някого нещо лично ? Да го питам къв е що е ?  Да пиша постоянно как всички други са тролове и лъжци , а аз най велик, и запознат , цитирайки "весна.ру"  "алтермедия..."  или спекулации .ком ?

Аз нямам против да има още 35 части, ама ако спрат тия тук да се докладват едни други, да доносничат и да се опитват да се изкарат по-черни от дявола един друг.

4 поста в 95 страници безмислици ми стигат. :)

Дайте хляб и зрелища или поне второто - да видим кой се оплаква, от кого и как :)

Голяма веселба е в тази тема :)

Шефа на френското разузнава - ЦРУ са лъгали за нахлуване на руската армия в Украйна. По данни на френското разузнаване, Русия никога не е планирала, да напада Украйна.

По данным французских спецслужб, Россия никогда не готовила военного вторжения на Украину, заявил глава разведки Франции генерал Кристоф Гомар, выступая перед Национальной ассамблеей страны.

http://russian.rt.com/article/84925

Украйна подготвя мащабно настъпление?

Украинската армия концентрира силите си до линията на фронта и се подготвя за настъпление, това съобщи експертът от академията на военните науки Владимир Прохватилов в ефира на предаването «На Самом Деле» (“В действителност”) на агенция news-front.info, цитирано от КРОСС.

49426_TdSJEOn1nnX3IVCZbLuQYII0gsdMl8.jpg

Твърди се, че военните части на украинските ВС се концентрират не само около Донецк, но и на подстъпите към Луганск

«Буквално преди дни разговарях с един известен командир в опълчението (няма да разгласявам името му). Той съобщи, че според данните на неговото разузнаване украинската армия планира да премине в мащабно настъпление след около 2 седмици. Тази информация се базира на установени, посредством безпилотници, с които разполага опълчението данни», разказа Прохватилов.

Също така той уточни, че военните части на украинските ВС се концентрират не само около Донецк, но и на подстъпите към Луганск. Там се стяга тежка военна техника, ракетно-зенитни установки, а също украински диверсионни групи.

«Имам усещането, че в навечерието на 70-годишния юбилей от Победата над фашизма, украинската хунта ще се опита с провокациите си максимално да натовари Русия и Донбас, за да срине празника и да изкара от релсите ситуацията. Смятам, че трябва да очакваме всякакви провокации в най-скоро време», съобщи военният експерт.

И нещо извън темата - днес трима приятели ходихме да гледаме филми за Втората световна война, залата беше пълна с млади хора, утре отново сме там http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1418319

Така се започва Третата Световна Война! Имат споразумения между САЩ,НАТО и Украйна тя да бъде въоръжена и да нападне Донбас , Луганск, Крим за да се намеси Русия във войната! И те, САЩ и НАТО като " радетели на мира и сигурността" в Украйна, ще се включат във войната и ще изкарат виновна Русия, че тя първа е започнала войната в Украйна! Тънки сметки но не всеки ще се излъже! Дано това не стане но натам вървят нещата!

А РУСОФОБИТЕ НЕ МОГАТ ДА ПРОУМЕЯТ ЕДНА ПРОСТА ИСТИНА - че за да победиш Русия, не е достатъчно да нахлуеш на нейна територия. Нито пък да имашпо-модерно оръжие ти дава преимущество. И Наполеон, и Хитлер бяха по-модерно въоръжени, но това далеч не определи изхода на войните. За да победиш руснаците, трябва да ги избиеш един по един до последния, което едва ли някой ще успее да направи! Американците не трябва да се заблуждават, че Русия е лесна плячка, защото това може да им коства държавата! Самозабравилите се янки, жадни за кръв, пари и природни богатства на чужди държави, не осъзнават каква беля ще си навлекат на главата!

С мечката мед не можеш да ядеш, справка от историята Наполеон и Хитлер ,да се готви следващият безумец .

• Автор

Шефа на френското разузнава - ЦРУ са лъгали за нахлуване на руската армия в Украйна. По данни на френското разузнаване, Русия никога не е планирала, да напада Украйна.

http://russian.rt.com/article/84925

Да, това го изнамерих и аз снощи отнякъде, с доказателства, че не е някаква манипулация, в което веднага щях да бъда обвинен.

Но за някои тия официални данни, изнесени от германския външен министър и германското и френското разузнаване не значат нищо. Нито признанията на индивиди като Обама и Нюланд.

Германското разузнаване дори предупреждава за опасна пропаганда от страна на НАТО, което си е прецедент!

А баба Меркел не пожелала да го вземе под внимание. Това се казва в статията.

И специлано за любителите на този сайт alterinformatio.  Ще припомня един много добър анализ, направен там. Много актуална и сега, в пропагандата заливаща ни, от 'свободните' медии. Показващи само това, което се иска от тях. В този анализ, на Карл Бърнстейн, ще прочетете кога Осама бин Ладен, беше 'боец за мир'. ;)  Същата история и сега в Украйна. Създадоха си бандеровци. Така както създадоха Ал Кайда и ИД. Някой да попита, каква е връзката с Украйна? :ph34r:

В българското медийно пространство почти не се разглежда темата  за пропагандата, дирижирана от ЦРУ, чиито инструменти са  водещи американски и глобални медии, както и локални издания. Публикациите в западните медии по правило се приемат безкритично. Темата за ЦРУ-пропагандата на практика е тема-табу за родните медии

https://alterinformation.wordpress.com/2015/03/04/81210549512/

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

• Автор

Сайтове от сорта на Алтермедиа, БЛИЦ и т.н. се цитират поради простия факт, че някои от информациите не се публикуват никъде другаде. Примерът го дадох само няколко поста по-нагоре.

И не, това не е само цензура. По-лошо е - автоцензура. Още с постъпването на работа на журналиста му се казва - няма да пишеш за това, това, това и това, ако ще някой да е умрял. Ако има нужда да се пише, ние ще ти кажем кога и какво. А той от престараване не пише и по куп други теми, за да не си загуби заплатата, да не го накажат и т.н. Без никой да го кара.

4 поста в 95 страници безмислици ми стигат.  :)

Да гадаем ли кой най много докладва а:D  :ph34r: ... би било интересно да чуем кои са така големи клепачи, и ревачи ... на бас че са троловете сорсоидни ....

С мечката мед не можеш да ядеш, справка от историята Наполеон и Хитлер ,да се готви следващият безумец .

Това

https://www.youtube.com/playlist?list=PL8E5DC8F66DFF2CB2

дали ще го прожектират ? :)

Сайтове от сорта на Алтермедиа, БЛИЦ и т.н. се цитират поради простия факт, че някои от информациите не се публикуват никъде другаде. Примерът го дадох само няколко поста по-нагоре.

И не, това не е само цензура. По-лошо е - автоцензура. Още с постъпването на работа на журналиста му се казва - няма да пишеш за това, това, това и това, ако ще някой да е умрял. Ако има нужда да се пише, ние ще ти кажем кога и какво. А той от престараване не пише и по куп други теми, за да не си загуби заплатата, да не го накажат и т.н. Без никой да го кара.

Принципа на наведената главичка сабя не я сече... и аз навремето имах подобни колеги, шефа си правеше произволите, уж всички зад гърба му протестираха и негодуваха, а пред него, лизачи от класа, и каквото той каже ..... сакън да не им изгори заплатката и работатата....мдам..... познато, така че не се учудвам и за журналистите, и не само те... 

Синдбаде, то е фасулска работа бре. Ама ще ти дам само алгоритъма, защото мързела не се толерира.

1. Правиш картинка 1 пиксел безцветна и си я качваш на сървъра в една папка.

2. В същата папка правиш РНР файл с хакерския код

3. Създаваш и лог файл в който ще записваш ай пи тата, пак в същата папка.

4. С хедър контент диспозишън имидж гиф, лъжеш браузера, че РНР файла ти е картинка.

5. Виж в някой мануал в нета за РНР, кои суперглобални променливи дават ИПто, операционната система и браузера, и каквото се сетиш, че ти трябва да шпиониш.

6. И как се отваря файл, как се затваря и как се пише в него. Почти като на езика С е, но много по лесно, дори и ти ще го схванеш.

Принципа на наведената главичка сабя не я сече... и аз навремето имах подобни колеги, шефа си правеше произволите, уж всички зад гърба му протестираха и негодуваха, а пред него, лизачи от класа, и каквото той каже ..... сакън да не им изгори заплатката и работатата....мдам..... познато, така че не се учудвам и за журналистите, и не само те... 

Та.. спрямо темата  ?

Хайде как ще коментирате спрямо темата - 300 наградени журналисти в РФ от Путин, които получиха висши държавни награди за .. "правилно отразяване на събитията в Крим".

След признатата лъжа от самия Путин, защо тези жуналисти не си покрият главата с пепел.. или ако имат чест , журналистическа, не КГБ-стка, д върнат тези награди , или поне да ги преименуват - "за правилно отразяване лъжите за Крим"

?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.