Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

В училище:
- Иване, това сме го говорили вече!
- Госпожо, какво да направя, като паметта е в женски род - постоянно изневерява.

За да не се издам, че имам любовница, си купих котка и я кръстих Мими. Прибирам се в къщи, жена ми си купила куче. Кръстила го Борис. И сега седя на дивана и си мисля.

Една жена се среща със своя любовник, който освен всичко останало е и най-добрият приятел на съпруга и. Любят се с часове. Накрая, докато лежат в леглото, телефонът позвънява. Тъй като това е домът на жената, тя вдига телефона. Най-добрият приятел слуша само едната страна на разговора:
- Ало? О, здравей… Толкова се радвам, че се обади… Наистина ли? Това е прекрасно… Е, радвам се, че си изкарваш толкова добре… О, това звучи страхотно… И аз те обичам. Добре. Чао-чао.
След като затваря, любовникът и я пита:
- Кой беше?
- О, съпругът ми. Разправяше ми колко готино си прекарвал с теб на езерото и колко много риба сте изловили.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Мутра-шеф се качва в бронирания си мерцедес. Телефонът му звъни. Той вдига и започва да говори много любезно:
- Да, благодаря, добре… Пари? Назаем? Добре, ще ти дам, но да не става като миналия път… Добре! Колко искаш? Добре! Но да ги върнеш навреме, а да не стават такива неща като миналия път!… Да те търсят момчетата из цяла София, да стрелят по колата ти, да те бият по тъмните улички… Нямам време да се занимавам с такива събирания! Ще ги върнеш ли навреме? Е, добре тогава! Айде, довиждане, мамо!

Един огромен черен джип спира на червен светофар и зад него - тряяс. Излиза една мутра от джипа и гледа в бронята му се забил трабант, а вътре треперещо човече, което му казва:
- Извинете, нещо спирачките ми…
Мутрата се смилил, махнал с ръка и продължил. На следващия светофар пак същото. Мутрата отива отзад при трабанта и казва на човечето:
- А бе, брато, ако ме няма мен как спираш, бе!

Мутра седи в ресторант. По едно време вика сервитьора и му казва:
- Намали малко климатика, че умрех от жега!
Сервитьорът си отива. След пет минути пак го викат:
- Засили малко климатика, че умрех от студ!
Сервитьорът заминава. След пет минути:
- Намали го малко тоя климатик, бе! Умрех от жега тука.
Сервитьорът пак тръгва. Седящият на съседната маса мъж наблюдава всичко с интерес. След десетия път не издържа и вика сервитьора:
- Абе, как го търпиш тоя?
- А, все ми е тая, ние тук климатик нямаме.

Една жена ми се обажда на рецепцията и казва:
- Ту ти ту рум ту!
- Тарирари рам пам!- отговорих ѝ аз хилейки се.... и тутакси ме уволниха.
Откъде да се сетя, че искала два чая за стая №2?!

Един борец имал рожден ден. Решил да си купи една торта за празника и отива в сладкарницата.
Харесал си той тортата, поръчал я и продавачката пита:
- Господине, на колко парчета да я нарежем - шест или дванайсет?
Борчето помислило малко и отговорило:
- На дванайсе ма, я виж колко съм голям, няма да ми стигнат шест парчета!

Три мутри барабар с шефа пътуват по магистралата с мерцедес. Понеже навън било студено, стъклата на мерцедеса се запотили. Едната мутра направил с пръст две точки на стъклото и почнал да гледа навън. По едно време извикал:
- Я, кенгуру!
Вторият се навел и той да гледа през дупките и казал:
- Да, вярно! И една мадама тича след него!
Третият ги разблъскал и викнал:
- Чакайте, бе, дайте и аз да видя!
На шефа му писнало, избърсал стъклото с ръкав и казал:
- А така, сега никой няма да гледа!

Две мутри седят и единия вика на другия:
- Абе, аз си купих кола BMW, голяма машина!
Другият му отговаря:
- Стига бе, и аз си купих!
- И как ще ги различаваме сега, бе! Чакай аз на моята ще й счупя фара.
- И аз на моята ще го счупя!
- Много си кух бе, що го счупи пак са едни и същи! Сега ще й счупя прозореца!
- И аз на моята ще го счупя!
Най-накрая минал един човек покрай тях и ги видял, че се карат за колите, и им казал:
- Абе, защо единият не вземе черното BMW, а пък другият да вземе бялото!

Реална табела в сервиз в София - Ситроен, Рено, Пежо и свирки не правим (нищо френско)

Вселената се разширява постоянно, защото галактиките се опитват да избягат от Чък Норис

Джордж Клуни се хвали, че през живота си е спал с 20 000 жени. Чък Норис нарича това небрежен вторник.

Борец влиза в църква.
- Попе, моята много реве. Умря и котката и иска погребение с опело.
- Не може, не е канонично. Все пак животно е.
- Какво ще я правя – тя ще ми отрови живота.
- Ами в другия квартал има една църква, там си позволяват разни нарушения срещу пари.
- Аз нося само 6000 долара. Дали ще стигнат?
- Чакай… Абе чадо, защо не каза – то вашето коте имало кръщелно.

Мутра и блондинка се харесали, нещата толкова се разгорещили, че в бързината, мутрата забравил да и свали чорапогащника! На другия ден Той:
- Пичове, снощи чу*ах една мацка, супер тясна… аз и го вкарвам - той излиза, аз го вкарвам - той излиза, голям кеф.
Тя:
- Муцки, снощи с такъв пич бях - като ми го вкара, чак пръстите на краката ми се свиха.

Две мутри разговарят пред поликлиниката:
- Брато, какво ти каза доктора?
- Абе, брато, каза че имам някаква индианска болест, ама "ДвеПера" ли беше, или "ТриПера", не мога да си спомня!

Срещат се две мутри. Единият вика на другия:
- Чух, че имаш крокодил?
- Да, но му сложих златни зъби и сега едвам го изхранвам…
- Защо? Храни го с черен хайвер, ако му е трудно да дъвче!
- Не става! Докато му направят зъбите, свикна на зъболекари!

Две мутри решават да се подиграват с келнера в луксозен ресторант:
- Имате ли нещо екзотично?
- Имаме абсолютно всички видове екзотични блюда. – отговаря им келнерът.
- А имате ли черен колбас?
Келнерът се сконфузва и обещава да пита в кухнята. Мутрите хихикат ехидно зад него. След малко келнерът се връща и им казва:
- За съжаление нямаме "Черен колбас", но имаме "Черно мляко". Те се изненадват и си поръчват по едно "Черно мляко". От кухнята излиза дебела, мазна негърка с огромни ц*ци, стиска ги за вратовете и започва да ги кърми. Когато повече не могат да поемат, ги просва на пода и си отива. Едната мутра едва изрича:
- Добре, че нямаха "Черен колбас".

Един борец толкова много досаждал на майка си с въпросите, как точно се родил, че жената накрая си смъкнала гащите и казала ядосано:
- Ето от тук си излязъл!
- Леле-е-е! - уплашил се той.
- Ако бях сбъркал с 5 см., щях да съм лайно.

Една мутра много харесвал едно момиче, но не знаел как да и го каже, затова отишъл за съвет при шефа си:
- Шефе, много харесвам едно момиче, но не знам как да и го кажа.
- Картоф, слушай сега! Довечера ще купиш една кутия с ягоди и ще и ги занесеш, когато ти отвори ще кажеш "For you" и всичко ще се нареди.
Слуша и изпълнява, купува ягоди и отива пред къщата на момичето, звъни на звънеца и тя излиза, тогава той и казал:
- For you! (подавайки ягодите)
Тя с усмивка казала:
- For me?!
Възмутен, той и казал:
- Това не са фурми, ма овцо, т'ва са ягоди, не виждаш ли?

Игнорирай - това е най-ужасният и коварен план за отмъщение на всички времена.

Ако жена е разстроена, гушнете я, кажете и колко е хубава. Ако започне да ръмжи, отдалечете се на безопасна дистанция и хвърлете шоколад по нея.

Мога напълно да се доверя само на двама души - аз и пича в огледалото.

Борец влиза в магазин и иска 40 бучки сирене. Продавачката му казва:
- Преди час купихте 30 бучки, сега 40… Защо са ви?
- Ела с мен.
Взел я борецът и я завел до една полянка, а на полянката имало дупка. Пуснал една бучка сирене и отвътре се чуло мляскане. Продавачката попитала:
- Какво е това вътре?
- И аз не знам, ама виж как кльопа сирене.

Мутра отива на лекар с прострелян показалец.
- Какво се е случило? - пита лекарят.
- Ами, сгазих лука и реших да се самоубия.
- Егати тъпотията. Точно в пръста ли?
- Не. Първо бях решил да се гръмна в сърцето, ама се сетих, че дадох 1000 долара за татуировка и ми дожаля. След това реших да се гръмна в устата, ама пък се сетих, че миналия месец си правих металокерамика за 3000 долара и пак ми дожаля. Накрая реших да се гръмна в ухото…
- Защо?
- Ами, не се съобразих и си запуших другото ухо с пръст заради гърмежа.

Една мутра седи и мисли много съсредоточено. Негов приятел го пита:
- Какво правиш, Пешо?
- А, да, бе вярно. Пешо се казвах.

В двора някакъв се опитва да монтира аларма на един стар Запорожец…
Минава мутра с Мерцедес, вижда го и пита:
- Абе чичка, защо ти е тази аларма? Страх те е да не го откраднат ли?
- Ако е за крадене - то вашите ги крадат… В моята идват да серат.

Един мъж влиза в магазин за обувки и любезният продавач се приближава до него:
— Мога ли да ви помогна, господине?
— Искам чифт черни обувки като онези на витрината.
— Разбира се, господине. Да видим, сигурно търсите номер… четирийсе и първи. Нали?
— Не. Искам трийсе и девети, моля.
— Извинете, господине. От двайсе години работя като продавач и съм сигурен, че вашият номер трябва да е четирийсе и първи. Може би четирийсети, но не и трийсе и девети.
— Искам трийсе и девети, моля.
— Извинете, ще позволите ли да ви измеря ходилото?
— Мерете каквото искате, но на мен ми трябва чифт обувки номер трийсе и девет.
Продавачът изважда от чекмеджето онзи странен инструмент, с който продавачите на обувки мерят стъпалото, и възкликва доволно:
— Виждате ли? Нали ви казах - носите четирийсе и първи номер.
— Я ми кажете кой ще плати обувките — вие или аз?
— Вие.
— Добре. Тогава ще ми дадете ли трийсе и девети номер?
Изненадан, но и примирен, продавачът отива да донесе чифт обувки номер трийсе и девет. Пътьом разбира каква е работата - обувките сигурно не са за този мъж, а за подарък.
— Ето ги, господине, номер трийсе и девети, черни.
— Ще ми дадете ли обувалка?
— Ще ги обуете ли?
— Да, разбира се.
— За вас ли са?
— Да! Ще ми донесете ли обувалка?
Този крак не може да влезе в тази обувка без обувалка. След дълги напъни и всевъзможни опити клиентът успява да напъха цялото си стъпало в обувката.
Прави няколко крачки по килима, но все по-трудно, охкайки и пъшкайки.
— Добре. Ще ги взема.
Като си представя как тези обувки трийсе и девети номер убиват пръстите на клиента, самият продавач усеща болки в краката.
— Да ви ги увия ли?
— Не, благодаря. Ще остана с тях.
Клиентът излиза от магазина и изминава криво-ляво трите преки до офиса си. Той работи като касиер в банка. В четири следобед, след като престоява повече от шест часа прав с тези обувки, лицето му се разкривява, очите му се зачервяват и той вече рони сълзи.
Колегата му от съседната каса, който го наблюдава цял следобед, се тревожи за него.
— Какво става с теб? Зле ли ти е?
— Не. От обувките е.
— Какво им е на обувките?
— Стягат ме.
— Какво е станало? Намокри ли ги?
— Не. По-малки са с два номера.
— Чии са?
— Мои.
— Не разбирам. Не те ли болят краката?
— Страшно ми убиват.
— Ами тогава?
— Ще ти обясня! — казва той и преглъща.
— Малко са удоволствията в живота ми. Всъщност в последно време почти нямам приятни моменти.
— И какво?
— Обувките страшно ми убиват. Боли ужасно, така е… Но представяш ли си какво удоволствие ще изпитам след няколко часа, като се прибера у дома и ги събуя? Какво удоволствие, човече! Какво удоволствие!

"Времето не я е докоснало!" Това е вежливият вариант на фразата "Глупава беше и такава си остана!"

- Как е с*ксуалният ти живот?
- Като Coca-Cola
- Пенлив и сладък?
- Не. В началото беше нормален, а след това стана Light и сега е Zero.

Катастрофа в Англия - Rover удря българско BMW X5…
От BMW-то изкачат две мутри, вадят водача на другата кола,
който също се оказва българин и почват да го налагат…
Той крещи:
- Момчета, спрете… В Англия сме…
Без да му обръщат внимание, продължават да го бият.
Мъжът пак извикал:
- Момчетаааа, в Англия сме, беее…
- Дреме ни, че сме в Англия - продължили да го маризят.
Тогава със сетни сили, човека промълвил:
- В Англия сме бе, идиоти - шофьорът е от дясната страна.

Със стари мутри и архонти към нови светли хоризонти!

Колкото по-проходим е вашия джип, толкова по-далече трябва да ходите за помощ!

Каквито и да са ти заплатата и члена, твоята жена винаги ще казва, че може да са и по-големи.

В България са два вечните въпроси: "Кой е виновен?" и "Какво да правим сега?".
И един вечен отговор: "Е.а ли му мамата!".

Как може една жена едновременно да направи комплимент на мъжа си и да го ядоса?

Като му каже: "Твоя *уй е най-голям от на всички други в махалата."

Двама борци на лов. Пред тях внезапно изскача коза и притичва към храстите. Единият стреля, но не улучва. Другият не прави нищо.
- Защо не стреля, бе?
- Ами откъде да знам, може да е питомна козата?
- В гората всичко е диво.
След малко вторият вдига пушката и стреля. Откъм храстите се чува вик и падане на тяло.
- Какво удари?
- Някаква дива бабичка.

Иванчо го съдят че изнасилил 40 годишна жена. Адвокатът му се обяснява на съдията:
- Вижте, господин съдия! Как може това малко момченце да изнасили това 40 годишно женище? Това е невъзможно. Вижте го какъв е малък. Колко е дребен. Какво кльощаво телце.
Адвокатът свалил гащите на Иванчо. Хванал го за п*шката. Показал я на съдията и продължил:
- Може ли господин съдия, моя подопечен с тая малка пишонка да изнасили тая жена?
В това време Иванчо прошепнал на адвоката:
- Чиче, само не ми я барай, щото ще загубим делото.

На гроба на селската шаврантия някой гад е написал:
- Мара за пръв път си легна сама!

Мутра си купил свещички за хемороиди. Чете в указанието: "Свещичките се поставят в ануса". Мутрата рови в кутийката и се нерви:
- Гадове мръсни! Другото си е тука, ама ануса не са сложили. Сега тея свещички какво, в гъза ли да си ги завра.

В 4:30 призори. Иванчо звъни на Петърчо и пита с леден глас:
- Помниш ли оная червенокосата?
- Коя бе?
- Ще ти кажа коя? Сещаш ли се как преди девет месеца свърши бензина в планината и преспахме в четириетажната къща на една червенокоса?
- Ааа, тази ли? И к'во за нея ми звъниш през нощта?
- Сега ще разбереш! Вярно ли е, че през оная нощ си станал и си ходил при нея?
- Ти пък отде разбра това?
- Получих писмо от адвоката и.
- Сериозно ли?
- Съвсем сериозно. А вярно ли е, че вместо своето, си и казал моето име?
Кратко мълчание.
- Да бе, братче, извинявай.
- Е, браво на теб! Да знаеш оказа се, че си бил мноооого добър. Червенокосата е умряла преди три дни и е оставила къщата и всичко, което има на мен. Айде сега да си доспиш.

Изпит по филология, преподавателя се мъчи да скъса студента:
– Назовете ми мъжки полов орган с 5 букви?
– Фалос.
– Само толкова ли?
– Пенис.
– А с 4 букви?
– Член.
– А с 3?
– Х*й...
– С 2 букви?
Студента свива лакътя в привично движение:
– На!
– С 1 буква?
Студента му показва среден пръст:
– А?
– А без букви?
Студента почва да си разкопчава панталона.

Разговор между боксьори:
- Пред залата един циганин просеше някой лев за операция.
- Ти даде ли му?
- Дадох му.
- Много ли?
- Само два лева, но операция наистина ще му е нужна.

Мутра гледа слънчевото затъмнение през дулото на пистолет. Друга мутра свалила прозореца на мерцедеса си и го пита:
- Абе, Картоф, що гледаш затъмнението през цевта?
- Е, па, по телевизията казаха, че не требва да се гледа без въоръжено око.

- Извинете, шефе не съм получавал заплата, вече два месеца!
- Извинен си!

- По време на скандалите жената става историчка.
- Искаш да кажеш истеричка?
- Нееее... Именно историчка, припомня всички дати, кога, какви и как си ги свършил.

Твърди столове, динамична музика и тесни пространства около масите, за да се дразниш - триковете на Макдоналдс против заседяване на хората.

Тази година ще има 4 необичайни дати...1.1.11, 1.11.11. 11.1.11, 11.11.11...А сега сметни следното...вземи последните две цифри от годината, в която си роден, събери ги с възрастта, на която ще станеш тази година и ще бъде равно на ...111

В 21ви век най-якото чувство вече не е любовта, а чувството че не дължиш пари на никой...

Двама будистки монаси разговарят:
- Много ми се иска да бъда с жена!
- Ще бъдеш, ама в следващия живот.
- Ти и в предишното прераждане така ми каза...

преди 4 часа, _nib_ написа:

В 21-ви век най-якото чувство вече не е любовта, а чувството че не дължиш пари на никой...

Че какво му е якото???
Виж - ако на мен никой не ми дължеше пари...а дано, ама надали някога.

"Трабант" блъсва голям черен "Мерцедес". Шофьорът на "Трабант"-а е в ужас, но решава, че така и така е мъртъв, поне да си направи кефа. Изскача от колата, вади една манивела от багажника и започва да троши "Мерцедес"-а. Чупи стъклата, огледалата, изкривява ламарините… Накрая оглежда, какво е направил, сяда в "Трабант"-а и си заминава.
В "Мерцедес"-а седят две мутри. Единият с мъка затваря провисналото си чене и казва:
- А представяш ли си кво щеше да стане, ако ние го бехме ударили тоа.

Жената на една мутра се оплаква на приятелка:
- Моя е много гаден! Вчера му поисках 200 долара за разкрасяване, а той ме погледна и ми даде 500!

Две мутри разговарят:
- Чу ли к`во станало вчера с Шимпанзето? Не`кви копелета го надупчили с калашници! Двайсет куршума и всичките в главата!
- И умрял ли?
- Тц. Мозъкът не е засегнат.

– Жена, къде са огледалото, калника и бронята на колата? И не ми излизай с номера - "Ми то така си беше."

Жените не обичат логиката, защото с нея е трудно да обясни на мъжа си необходимостта от десет чифта обувки на токчета.

Ние, мъжете не сме чак толкова умни..., затова в жените трябва да има съвсем малка загадка, а не някаква огромна кръстословица от две страници!

В началото ни казаха, че "черната дупка" - това не е политкоректно. Нарекохме я "афроотверстие" - замалко да почнат да ни съдят за обидния намек. Тогава вече нарехохме черната дупка бяла - и тогава почнаха дани съдят за РАСИЗЪМ.

Съвременните родители наказват децата си да стоят в ъгъла, където е най-слаб безжичният интернет.

Мъж влиза в обществена тоалетна да пикае. Застава до писоара, а до него застава някаква
мутра. Поглежда човекът, на мутрата оная работа навита, като спирала… Изпикал се човекът, изтръскал го, а другият го гледа изумено и пита:
– Кво направи бе?
– Как какво? Изтръсках го!
– Еб*ти, колко било лесно, а аз моят го изстисквам.

Питат мутра:
– Как се отнасяте към данъчната инспекция?
– Като към жена си: малко ме е страх, малко я пазя, малко я хваля и винаги й купувам подаръци, когато искам да скрия греховете си.

Седят си две мутри в кафенето и спорят:
- Мойта жена е по-тъпа от твойта!
- Защо мислиш така?
- Щото си купи нова кола, а въобще нема книжка!
- Твойта е тъпа, ама мойта е 100 пъти по-тъпа.
- Що бе?
- Щото тръгна на море с 30 презерватива.
- Е що да е тъпа, бе?
- За какво са й, като нема пишка, бе?

Помощ от психолога - това, разбира се е добре.
Но да изпсуваш на майка е много по-евтино...

Кубрат Пулев се похвали,че има най-тихите съседи металисти.

Човек-това звучи гордо, паразит-честно.

Понякога плача, когато беля картофите. Не искам лука да си помисли, че е некъв урод или нещо такова.

В съда:

- Не стига,че сте взели парите и бижутата на жената,ами сте поискали и секс!

- Да,господин съдия,но тогава доиде мъжа и.

- И,какво стана?

- Ами той влезе,седна на стола,сипа си уиски и каза - "А,сега да те видя,как ще му обясниш,че те боли глава".......

Покъртителни са статусите на неграмотните кифли:"Убичам те!", "Нужин си ми", "Ни мога без теб". Значи без мозък може, но без тоя, дето й е "нужин", не може!

Пешо изпил осем ред бул-а и и си тръгнал за вкъщи с велотренажора.

Каква е приликата между френската любов и шкембе чорбата?
Отговор: Навсякъде ги правят различно

Богата мутра наела зидар да му измаже една ограда на вилата. Като влязъл той у тях и видял за къв палат става въпрос веднага разбрал, че е ударил 6-ца от тотото и поискал 6000 евро за измазването на малката оградка. Мутрата не се пазарил, щото имал много пари, но пък поставил условие, че ако замазката стане крива ще го спука от е*ане. Почнал зидаря, бил велик майстор, но от притеснение за е*ането и вълнение за 6000 евро дето щял да вземе, ръката му треперела и изкривил замазката. Изобщо мутрата не се пазарила дала му парите и викнал двама от охраната си:
- Зимайте го този и го спукайте от еб*не в гората.
Тръгнали с Мерцедеса към гората, а по пътя:
- Моля ви се хора стар човек съм, вече имам три деца ще стана за смях на цяло село.
- Не шефа каза и ще те еб*м.
- Айде бе, хора, ще ви дам 3000 евро, а вие кажете, че сте свършили работата.
- Не шефа каза и ще те е*ем. Думата му е закон.
- Ще ви дам всичките 6000.
- Абе ти не разбра ли? Ще те спукаме от еб*не - шефа каза.
В този момен звъни GSM-а на единия и се чува из цялата кола разярения глас на шефа:
- Връщайте се веднага има един за убиване, не ще да връща парите, да вземете и него към гората.
Минало малко време и зидаря от задната седалка плахо потупал единия по рамото:
- Ей, пичове да не вземе да стане няква грешка после. Аз съм за еб*не.

Мутра пука гумата на чисто новото си BMW. Слиза да я сменя. В същото време минава циганин на колело:
- Шшш, бате! К"во праиш, бе?
- Смъквам гумата, как к"во?!?
Циганинът слязъл от колелото, отишъл пред колата и – баам! – ударил предното стъкло с лакът.
- Аз пък ще смъкна касетофона!

Прибирам се от работа, зад трансформатора се чува строг женски глас:
- Веднага остави пистолета! И ножа! Свали си ципа!... А сега сваляй панталоните!
Кога поглеждам, някакъв дребен ще пикае, а майка му до него.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.