Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

НЕМСКА ШОКОЛАДОВА ТОРТА
Необходими продукти: Торта, Шоколад и Немци

Запознанство в интернет.
Момичето: Кажи, хубав ли си?
Момчето: Прекалено съм скромен, за да кажа да, и прекалено съм хубав, за да кажа не.

Този тест съдържа само един въпрос, но той е изключително важен. Моля, не отговаряйте преди да сте помислили добре...
От този отговор ще разберете някои важни неща за своя морал.
В теста се описва една твърде теоретична ситуация в която обаче Вие трябва да вземете решение.
Помнете! Отговорът ви трябва да бъде както честен, така и спонтанен. 
Осъзнаването на проблема е важно, за да може да се оцени тестът.

Готови ли сте?

Започваме:
Вие се намирате във Маями, Флорида. Около Вас цари хаос, заради урагана 
и наводненията. Вие сте фото-журналист, работещ за мастита медия, 
попаднал в самия център на това внушително бедствие. Ситуацията е почти 
безнадеждна. Опитвате се да заснемете снимки, които ще ви изстрелят 
нагоре в кариерата. Около вас къщи и хора се въртят понесени от водната 
маса и изчезват под нея. Природата е развихрила цялата си разрушителна 
мощ! Виждате човек във водата близо до себе си. Той се бори за живота 
си... опитва се да не бъде отнесен от водната стихия. Приближавате се. 
Някакси човекът Ви изглежда познат... Внезапно разбирате кой е той... 
това е Джордж У. Буш! Забелязвате, че развилнелите се води ще го отнесат 
всеки момент. Завинаги!
Имате две възможности:
1. Да го спасите
2. Да заснемете най-добрите снимки в живота си.

...т.е. можете са спасите Джордж У. Буш или да заснемете снимки, които 
със сигурност ще ви донесат Пулицър, документиращи последните мигове на 
един от най-могъщите хора на планетата.

Ето го и въпроса:
(моля, дайте откровен отговор!!!)

Цветен филм ли ще използвате, или ще се придържате към класическата 
изчистеност на черно-бялото?

---:Dмоя отговор-

--майната им на кариерата ми и пулицъра.Ще му помогна.Да се удави.

Редактирано от _nib_ (преглед на промените)

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Какво може да се свали от една чисто гола медицинска сестра?
Дежурния лекар разбира се.

Дървар отива на доктор.
Чука, влиза, а доктора вътре, събрал две-три медицински сестри, го пита:
- Кажи сега, от какво се оплакваш?
- Абе, цепим си я дърва и една цепленка като фръкна, та ме удари през т*шаците.
- Ако обичаш - хили се докторчето - излез, помисли малко и като се върнеш го кажи това, но по заобиколен начин. Все пак има дами тук.
След две минути се чука и влиза дърварят.
- Кажи сега!
- Абе, цепим си я сабалем дърва и една цепленка като фръкна, па като ме заобиколи, заобиколи, па ме удари право през т*шаците.

В родилното отделение чакат двама запалянковци на "Левски" и ЦСКА и един чернокож, които ще стават бащи. След известно време излиза угрижена медицинската сестра.
- Съжалявам, господа, но загубихме етикетчетата и не знаем кое дете на кого от вас е. Елате, ако обичате, за да си ги разпознаете. Още с влизането левскарят, тичайки грабва бебето негърче и започва да вика: "Това е моето бебе, това е моето бебе!"
- Извинявайте - казва чернокожият - но мисля че е повече от ясно, че това е моето бебе.
- Не! Предпочитам негърче отколкото цесекарче.

“Запорожец” се ударил в “Мерцедес”. Шофьорът на зазката изтръпнал от ужас и се зачудил какво да прави. Най-накрая решил да се прави на глухоням. Наизскачали от мерцедеса мутри и тръгнали към заза. Шофьорът усилено започнал да ръкомаха, за да внуши на мутрите, че е глухоням. Мутрите от своя страна отворили багажника и извадили оттам калашници, заредили ги и казали:
- Чичка, за колата някак си ще се оправим, дреме ни на нас, ама за тия жестове с ръцете - скъпо ще си платиш!

Две жени отишли при цар Соломон и довели със себе си един младеж.
- Този младеж обеща да се ожени за моята дъщеря! - казала едната.
- Не! Съгласи се да се ожени за моята дъщеря! - викнала другата.
Започнали да се карат, а цар Соломон помолил за тишина.
- Донесете ми най-големия меч! Трябва да го разделим на две. Всяка от вас ще получи половина!
- Звучи прилично! - казала първата жена.
Другата:
- О, господарю, моля, не проливай невинна кръв. Нека го вземе другата жена.
Мъдрият Соломон, без да се забави и миг:
- Младежът трябва да се ожени за дъщерята на първата жена!
- Но тя искаше да го разцепипите на две - викнали от обкръжението ма царя.
- Точно затова е ясно, - казал мъдрият цар Соломон - че е истинската тъща.

- Дайте ми буркан мед!
- Откъде пък ви хрумна мед? Ние лекуваме болни!
- А защо пише на вратата : Мед. пункт?

- Как е болният от 324 стая?

- Оправя се професоре.

- Това е добре,но той не трябва да разбере.

- Защо?

- Трябва да остане още според клиничната пътека това се лекува 20 дни.

Човек ходи при лекар:
- Докторе, не мога да е*а.
- Добре ето ти виагра.
След 3 часа обаче пак идва.
- Докторе, отново не мога да е*а.
- Медицинска сестра я го пробвай този и ми кажи точно какво му е!
След 15 минути и двамата се връщат и тя казала:
- Докторе всичко при него е наред.
- Да като има какво да е*а. - добавил той.

Попитали радио Ереван, какви са степените на ку*вите?
- Ку*ва.
- По-голяма ку*ва
- Най-голяма ку*ва
- Медицинска сестра
- Жена на военен
- Жена на военен и едновременно медицинска сестра.

След войната Чапай и Петка решили да отворят частен медицински кабинет. След няколко месеца ревизьори решили да проверят с какво лекуват толкова, че имат висока посещаемост. Влязъл едниният ревизьор като таен пациент и какво да види Чапай е доктор, а Петка медицинска сестра, Чапай попитал "пациента" какво му е а той казал:
- Имам оплакване, зле съм със обонянието!
Чапай казал:
- Петкааа рецепта номер 13!
Петка донесъл една лопата със лайна и я дал на пациента да я помирише, пациента:
- ОООО... Какво? Това са лайна?!
Петка казал:
- Чапай запиши: пациента си върна мириса!
Ревизьора излязъл от кабинета, но се ядосвал че се изложил и решил да влезе пак:
- Аз забравих да кажа, че съм зле и със слуха!
Чапай казал:
- Петкааа рецепта номер 13!
Ревизьора се зачудил и казал:
- Ама защо пак ще носи лайна???!
Чапай казал на Петка:
- Петкаа запиши пациента си върна и слуха!!!

Питат Генко:
- Как са нещата на семейния фронт?
- Както и преди, седя в окопа и не смея да вдигна глава. Искам да се предам, но жената и тъщата заявиха, че пленници не взимат.

Умира мъж. Седи пред портите на Свети Петър и чака разпределение. В този момент се задава влак, на чийто преден прозорец има табела " Към Ада". Влакът спира, и неочаквано на един от прозорците мъжът забелязва тъща си. Махва с ръка и се провиква:
- Мамо, накъде така - на процедури или на работа?

- Защо евреите нямат национален отбор по баскетбол?
- Защото не обичат да слагат нищо в чужда кошница.

Съвестна медицинска сестра буди заспал пациент:
- Господине, събудете се! Преди да си легнете сте забравили да си вземете приспивателното!

Казват, че животът започва след 50-те. Влез в някой бар и ще се увериш,
когато някой каже:
- Бармане, сипи още 50!

Един мъж всяка трета седмица от месеца, в петък, влизал в едно заведение, поръчвал 4 ракии, изпивал ги и си тръгвал. След време барманът го попитал, защо прави това и мъжът отговорил:
- Ние сме четирима приятеля, но се разпръснахме по света и се разбрахме, където и да сме, по това време всеки да влиза в заведение, да поръчва по четири питиета, да ги изпива и така ще се чувстваме заедно. След време мъжът влезнал в заведението, поръчал 3 ракии и запил. Барманът се приближил и изказал съболезнованията си за приятеля му.
- А, не, казал мъжът, благодаря, всички сме живи и здрави, само, че аз отказах пиенето.

Срещнали се двама съботяни и се заприказвали:
- Вървя си аз в събота в парка и по едно време почва да вали дъжд - казал първият. Огледах се и какво да видя, пред мене чадър. Ами сега, какво да правя, ако се наведа да го взема, това е работа, грях е, помолих се аз на Господа и стана чудо-вляво дъжд, вдясно дъжд, по средата слънце пече!
-Това е нищо-казал вторият. Аз като си вървях в събота в парка и гледам пред мен чувал с пари! Какво да направя, ако се наведа да го взема е работа, грях голям, помолих се на Господа и стана чудо-вляво събота, вдясно събота, по средата петък!

Келнер отваря бутилка. Тътен, грохот, кълба дим, от които се появява брадато лице с чалма. Клиентът:
- Какво е това?
- Това ли... това е джин!
- Но аз си поръчах шампанско! Донесете книгата за жалби!

- Какво казват габровците, когато си тръгват от гости? 
- Айде чао и пак да дойда.

- Миме, веднага сваляй гащите, че двама колеги са взели пиене и мезе и идват към нашата квартира. Не твоите, ма! Тия, от въжето на прозореца!

Наблюдение на руски рибари:
- Ако вечерта рибата се захрани с водка, сутринта кълве много добре на бира.

Един полицай спира кола за проверка. Шофьора му рекъл:
- Ейй, старши, нямаш късмет и това си е!
- Защо?
- Ами колко пъти минавам от тука пиян и ти да вземеш да ме спреш като съм трезвен!

Група престъпници нападнали "Винпром" Пещера. Вече трети ден не могат да формулират исканията си.

Защо руснаците ходят по трима? - За да има един, който знае да чете, един, който знае да пише, и един, който да държи под око двамата интелектуалци.

Някакъв стеснителен младеж незнайно как се оженил, и ест. пред него се изправил проблема с първата брачна нощ. Отишъл той да пита баща си, а той му отговорил:
- Сине, нали помниш с какво си играеше като малък? Довечера го пъхни там, дето пикае жена ти.
Вечерта младежът отишъл и хвърлил човека-паяк в тоалетната...

Борец тръгнал да си води сам счетоводството и получил разяснения:
- Ще разделиш един лист на две графи: едната дебит, другата кредит.
- Какво е това дебит, кредит...?
След обстойно изложение с нагледни примери, той уверено разделил листа и написал над двете графи: "СЪМ СИ ГИ ВЗЕЛ" - "СА МИ ГИ ДАЛИ"

- Тате..
- Какво?
- Как ще разбера, че съм срещнал подходящата жена?
- Тя ще ти каже, сине.

преди 1 час, Мойра написа:

- Тате..
- Какво?
- Как ще разбера, че съм срещнал подходящата жена?
- Тя ще ти каже, сине.

много правилно.дето има един лаф-

-жената сама избира мъжа който ще я избере

Малкият Иванчо и баща му гледат реклами по телевизията. След рекламите Иванчо пита:
- Тате, от къде се вземат бактериите в тоалетната чиния, които "Доместос" унищожава така ефикасно?
- От "Активия"-та, дето майка ти я нагъва вече втора седмица, за да не й се подува коремът.

Французин, англичанин и Слафчо попаднали в плен при човекоядци. Вождът им казал:
- Ще бъдете убити, сготвени и изядени, а после от кожите ви ще
направим кану. Ще ви позволя да изберете как да умрете.
Французинът поискал сабя, извикал "Vive la France" и се намушкал.
Англичанинът поискал пистолет, извикал "Бог да пази кралицата!" и си пръснал мозъка.
Слафчо поискал вилица и започнал да се боде по тялото, докато през стотиците дупчици потекла кръв.
- Какво правиш? - попитал го вождът.
Слафчо изсумтял:
- Ще имате да взимате с тъпото си кану!

Блондинка хванала златната рибка.
- Казвай три желания и ме пускай - рекла.
- Ми сещам се само за едно. Искам да взема Нобелова награда.
- Нобелова награда за какво?
- Ми за физика, разбира се.
- Адски трудно желание...
- Я не ме баламосвай. Вчера гледах по телевизията една получи награда, пък физиката й беше доста по-зле от моята.

Редактирано от _nib_ (преглед на промените)

Пушенето наистина е вредно! Излезеш да пушиш, а другите ти изпият водката.

Семейна двойка се разхожда в парка. На една пейка седи пияница с бутилка в ръка.
- Погледни! - казва жената.
- Онази отрепка там е бившият ми мъж, с когото се разведох преди пет години!
- Стига ма! - не вярва съпруга.- Толкова дълго никой не празнува!

Само българинът може да пие едно питие за апетит така, че после три дни да не е в състояние да погледне храна.

- Чук, чук!
- Кой е тук?
- Любовта на живота ти!
- Как ли пък не, ракията не говори!

По-лошо от женския бокс е само мъжката художествена гимнастика.

На сватбата на чукохвъргачка неомъжените й приятелки ловяха букета на другия край на града.

Националният ни отбор по допинг беше хванат с щанги

Китайските синхронистки спечелиха златният медал и за това, че си и приличат.

Сто грама се удрят за храброст... А виж - 300/400 са си за подвизи!

- Пак си пил.
- Не съм пил!
- Пил си!
- Не съм!
- Я кажи Гибралтар.
- Пил съм!

В час на класния се прави опит. Класният ръководител се обръща към учениците:
- Ученици пред вас поставих две чаши. В едната има спирт, а в другата вода. И в двете чаши сложихме по един червей. Във водата червея е жив, а в спирта е мъртъв. Каква поука си взехте от този опит? Кажи Иванчо!
- Амиии, който пие ракия, не хваща глисти, другарко.

Добър ден! Започва нашият репортаж от специалната олимпиада без какъвто и да е допинг-контрол. Да, да, спортистите НЕ се проверяват за допинг! Напълно. И така...
- 27 метра скочи финландският спортист. Много, много добър резултат за шахматист.
- Тринадесет убити и шестдесет ранени. Това е резултатът от неудачно хвърляне на гюле.
- Току що направи овчарски скок руският скачач. Зрителите с нетърпение очакват кога най-после ще се приземи.
- Копиехвъргачите днес много ни зарадваха. Резултатите - два свалени пътнически самолета... и един руски скачач.
- Ето, че гимнастикът от Китай вече трети час се върти на висилката...
- Организационният комитет реши да отмени хвърлянето на чук поради мерки за безопасност.
- В маратона традиционно победиха атлетите от Кения. Оказа се, че те са дошли бягайки от Кения.
- Току що стана известно, че някъде е изчезнал целият организационен комитет. На стадиона излизат чукохвъргачите.
- Канадски велосипедист в бързината си забрави велосипеда... но това не му попречи да изпревари всички до финала и да е пръв!
- През това време китайскят гимнастик продължава да се върти на висилката...
- И така първо хвърляне на чук... и китайският гимнастик май го отнесе.
- А сега започва традиционният петдесетобой. Стартира участникът от Щатите. Ето, той пробяга три хиляди метра, направи овчарския скок, вдигна щангата с 300 килограма, пробяга 100 метра, остави щангата, кош от тройката, шах, мат, гооол! Ще започне втори кръг със значителна преднина пред втория.

Досадно задължение - да пикаеш без да си пил бира.

Марсианците, които похитиха пияния Генади, не издържаха на непрекъснатите му настоявания и му дадоха да направи едно кръгче с летящата чиния.

Вчера съм изпил толкова водка, че едва се събудих днес на обяд и имам руски акцент.

- Мамо, тати кога ще спре да пие?
- Когато ти започнеш да носиш само шестици.
- Колко жалко, че няма да спре!

Семейна идилия, на него му се пие, тя не му дава, налива му натурален сок, той капризничи:
– Искам пък прясно изцеден!
Тя демонстративно излива чашата му със сока на масата, след това попива със салфетка и я изцежда в чашата му:
– А, ето ти и прясно изцеден сок...

Мъж се прибира от командировка, отключва вратата, влиза в стаята и веднага проверява гардероба... под леглото... на балкона и всички възможни места за криене. След което казва:
– Баси, няма с кой и една ракия да изпиеш даже.

Мутра в ĸнижapницa:
– Имате ли ĸниги?
– Това, ĸoeтo виждате са все ĸниги.
– Супep! Дайте четири!
– Някакво по-леко четиво ли? – пита продавачката.
– Ааа, бе, давай ĸаквoтo има, аз съм с джипа!

Две мутри имали работа по селата и спрели да се изпикаят до една нива. Обаче една змия ухапала единия по оная работа. Изпаднал той в несвяст и рекъл на другия да се обади на шефа, да пита какво да правят.
Влязъл другия в джипа да звънне и вика:
- Шефе, Мушмурока го ухапа една змия! К'во да праим?
Шефа:
- Отиваш и с уста на ухапаното място почваш да смучеш-плюеш, смучеш-плюеш... Аре не ме занимавайте с глупости.
Връща се нашия при пострадалия, а той го пита:
- К'во каза шефа?
- Каза да мреш, мама ти стара!

Студентът по маркетинг Иван Иванов написва в свободното си време любовен роман. Издава го в тираж 10 000 броя. Гледа - никой не го купува. След консултация с научния си ръководител проф. Димитър Доганов помества обява във вестника:
"Млад и симпатичен милионер търси сериозна връзка с дама, приличаща на героинята в романа на Иван Иванов".
На следващия ден тиражът е изчерпан.

Майкрософт, рекламите в скайп са прекрасна идея! 
Може ли да добавите и в ексел-а, че много скучно там.
Мерси!

Трябва да слагат уеб-камера във всеки хладилник, която при отваряне на вратата да праща снимките директно във Фейсбук. А на килимчето пред вратата да има датчик за теглото.
И всички глобално ще започнем да отслабваме, защото когато приятелите ни влизат във Фейсбук, там ще ги чакаме изплашени по гащи и с чиния в ръката. И надпис "Нина, 63 кг, плюска мусака посред нощ".

Две мутри намират пингвин и звънят на шефа:
– Ало шефе, тука намерихме един пингвин, кво да го праим!?
– Водете го в Зоопарка.
На следващият ден:
– Алошефе, тоя пингвин кво да го праим!?
– Нали ви казах, водете го в Зоопарка.
На следващият ден:
– Ало шефе, тукаа...
– Водете го тоя пингвин в Зоопарка бе идиот!
На четвъртият ден:
– Ало шефе...
– Кажи бе.
– Тука тоя пингвин кво да го праим!?
– Нали ти казах да го водите в Зоопарка!
– Е да де, ма вече 3 дена го водим в Зоопарка, не мое ли неска на кино!

Гочо Крушата натрупа пари от рекет и кражби и взе да се прави на начетен. Все повтаряше на другите мутри от бандата:
- От мен да знаете, копелета, парите не миришат!
До онзи ден, когато си беше на село при техните и влезе в нужника да с*ре и му падна пачката с долари в л*йната.

Ядосан посетител в ресторант крещи:
- И това ли, според вас, е силно кафе?
- Разбира се, господине, вижте как се възбудихте от първата глътка!

Млада двойка чака повече от 30 минути келнерът да им вземе поръчката.Накрая той идва.

- Добър вечер,какво ще поръчате?

- Едно такси за "Студентски град"......

Две мутри отиват на лов за мечки с една пушка. Гледат на една полянка седи грамаден мечок. Мутрата с пушката казва:
- Тиква, глей сега, как ще му гръмна едното яйце на тоя мечок!
Прицелва се, баам, откъснал едното яйце на мечока. Мечокът побеснял и тръгнал към тях.
- Тиква, глей сега, как ще му гръмна и другото яйце!
Прицелва се, баааам, откъсва му и другото яйце. Мечокът побеснял още повече и се затичал към тях...
- Тиква, глей сега, как ще му гръмна оная работа...
Другият:
- А бе, Компир, не може ли да му гръмнеш главата, щото като го гледам как търчи насам, едва ли иска да ни чука.

Две мутри си говорят:
- Вчера, браточка, карах водни ски.
- И как беше?
- Близо до брега никакъв проблем, ама после кофти.
- Що така, бе Картоф?
- Ами щото щеките не стигат до дъното.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.