Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

- Пешо бе, как я търпиш твоята?! Откакто ви знам, тя само крещи, мърмори и те навиква! Някога въобще била ли е в добро настроение?
- Боже опази! Като е в добро настроение, тогава и пее...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

На басейна:

- Извинете,как е водата?

- Мокра.....

- Има предвид - топла или студена?

- Ти ще плуваш или ще я пиеш?

Това лято вместо тен, ще събираме ръжда.

Български моряк, по чудо спасил се след корабокрушение прекарал на малък, необитаем остров цели пет години. Една сутрин към брега се приближил кораб с български флаг. До брега доплувал матрос, подал на моряка куп вестници и рекъл: - Капитанът ти праща много поздрави. Моли те най-напред да прочетеш всичките тия вестници и чак след това да решиш искаш ли да те спасим или не.

Жена ражда. До нея е съпругът и. Едно детенце се ражда, второ, трето... След четвъртото мъжът крещи на акушерката:
- Изключете светлината, привлича ги!

- Сине, как се запозна с това момиче?
- Е па на гарата, мамо, видех я да са бие с някъв полицай и си рекох "Таа ша е!"

Иван В., отивайки на лов, по грешка взе цигарите на сина си, и към обяд на една горска поляна беше застрелял три жирафа.

Рота от шопи. Командирът дава заповед:
- Отляво надясно - преброй се!
и почват:
- Първи!
- Я до него!
- Он до мене!
- Я сам до тех ....

Той към нея:
- Госпожице, изглеждате ми като непревземаема крепост.
-О, лъжете се! - отвръща тя. - Всичко зависи от калибъра на оръжието, с което щурмувате...

- Докторе, кажете ми в какво положение ще родя?
- Не се притеснявайте, в същото, в което сте забременяла.
- Ужас!   Права?    В телефонна кабина?

Срещат се двама приятели:
- Как си? - попитал единия.
- Жената ме напусна и усещам, че ще се побъркам!
- Недей така! Само си съсипваш живота от мъка човече!
- Каква ти мъка?! Ще се побъркам от щастие!

Отива циганин на зъболекар. Отваря уста, а там всички зъби златни.
- Какво искаш от мен?
- Да ми сложиш аларма, бате.

- Мамо, вярно ли е, че съм осиновен?
- Да бе, точно теб пък щяхме да вземем.

Мъжете не лъжат жените. Те само ги предпазват от истината.

Синоптиците обещават хубаво време, но... упорито отказват да кажат КЪДЕ?!

- Вижте, колко красиво са нарисували плакатите, господин премиер! - каза министъра на културата.
- Какво толкова се оплакват, че нямало изкуство и култура?
- И са написани граматически правилно, без правописни грешки! - допълни министъра на образованието.
- Значи и образованието е наред.
- Добре облечени са, с маратонки, лаптопи... Значи и икономиката... процъфтява! - смутолеви министъра на икономиката.
- По-голямата част са дошли с велосипеди... От другия край на София! А се оплакват, че улиците били разбити? - възбудено се обади и министъра на регионалното развитие.
- И са млади хора! Значи и с раждаемостта сме окей! - да не остане назад вметна и министъра на социалното.
- Ммм да! - замислено каза премиера.
- Всичко това показва, че срещу себе си имаме мафия, другари. Всичко им е наред, а те тръгнали да протестират?

Неотдавна бях на гости у дъщерята. Когато и поисках вестник, тя ми вика:
- Мамо, сега сме 21 век, вземи моя iPad!
Какво да кажа... тази муха така и не разбра какво я уби.

Момче и момиче - студенти учили заедно в квартирата на момичето, обаче станало късно и момчето попитало, дали може да пренощува при нея. Тя се съгласила, но имала условие, понеже леглото било само едно, тя вързала един конец и така разделила леглото, като всеки трябвало да си нощува в неговата половина. Наспали се те хубаво и на сутринта тръгнали към университета на лекции. Обаче момчето забелязало, че момичето било постоянно нацупено и в лошо настроение. Той се зачудил как да я развесели и по едно време видял много хубави цветя в един двор и и казал:
- Изчакай малко, ей сега ще прескоча оградата и ще ти набера страхотен букет цветя!
А момичето:
- А бе, ти снощи един конец не можа да прескочиш, та сега чак цяла ограда!

Мъже , докато крадецът на праскови не започне да краде сливи - Няма страшно . :D

Фолкпевица отива на гинеколог. Докторът само я погледнал и започнал да пише рецепта…
- Ей, докторе! Ама вие дори не ме прегледахте! Да се съблека ли?
- Няма нужда! Гледах последния ви клип - промърморил докторът.

Говорят си двама съседи на балкона, единия на втория, другия на третия етаж. Този от третия етаж кихнал и онзи му казал:
- Наздраве!
Показал се съседа от първия етаж и казал:
- И пиете без мене, а гадове?!

Американската мечта... с американският здравен стандарт. Здраво тяло в здрав дух, в главата - кух.

– Толкова години търсих "G" точката на жена ми...
– И к'во?
– А тя била у сестра и.

Дебел, мазен адвокат се качва в асансьора на небостъргача и натиска бутона за офиса си на 64 етаж. Точно преди да се затвори вратата на асансьора, в него се шмугва красива, секси и оскъдно облечена мацка... Гледа го жадно и м/у 48 и 49 етаж, натиска стопа на асансьора с думите:
- Господине, изпитвам ужасно желание да ви направя една свирка, бихте ли се съгласили, много ви моля...
Мазният адвокат се замислил и попитал:
- А каква ще е моята далавера от това?

Жена пита мъжа си:
- Скъпи, какво ще правиш, ако умра внезапно?
- Не знам... сигурно ще полудея...
- А няма ли да се ожениш повторно?
- А беее, то луд човек всичко може да направи.

Един човек отива на доктор.
- Добър ден. Заповядайте, седнете. От какво се оплаквате? - попитал го доктора.
- Чакай сега докторе да ти разправям. Прибирам се една вечер вкъщи и какво да видя - някъф пич е*е жена ми. Ах, мамка ти и пед*раст мръсен, "Ей сега ша та убия ве, гнидо долна!" - му викам аз. А ония, докторе, се надига лекичко от жена ми и ми вика - "Пич, афектиран си, ша напрайш некоя глупост, иди в кухнята, пусни две кафенца, а аз кат свърша и ша доа ти каа две-три сладки приказки." Отивам, докторе, пускам кафенцата, ония нае*а жена ми, идва и ми вика - "Глей ся, пич, ша ма убиеш, ша влейш в затвора, жена ти пак ша са е*е наляво-надясно. И ко печелиш - нищо." Прав е, си викам - де*ба и п*дала му долен, ама на следващата вечер са прибира и ко да вида - те тоя същия пак лашка жена ми. "Ах, к*рво долнаааааа!" - викам на жената. "Ей ся ша та убия, мамка му и прасе." Ония, докторе, пак са надига лекичко и ми вика "Пич, афектиран си, ша напрайш некоя глупост, ве, пусни две кафенца в кухнята, а аз след кат свърша, ша доа ти каа две-три сладки приказки. Отивам, докторе, пускам кафенцата и ония п*дал след малко идва и ми вика "Глей ся, пич, ша убийш жена ти, ша влейш в затвора, аз пак ша си е*а наляво-надясно и ко печелиш - нищо." Прав е, викам си, мамка му и п*дал, ама на третата вечер са прибирам и тея двамата пак се потят в леглото. Еееее, вече не издържам! Ей ся отивам и се самоубивам. Ония, докторе, пак лекинко се надига от жена ми и вика "А е, пич, афектиран си, ша напрайш някоя глупост, иди у кухнята, пусни две кафенца, аз ей ся ша доа ти реда две-три сладки приказки." Отивам, докторе, праа кайветата, ония идва и ми вика "А е пич, ти хубуу ша са самоубиеш, ама ний с жена ти пак ша са е*ем. И ко печелиш - нищо." Мамка муууууу, прав е, докторе...
Доктора не издържал и му изкряскал:
- А ве, да та е*а, ти за какво изобщо си дошъл при мен???
- Докторе, искам да те попитам! Не е ли вредно толкова кафе да пия нощно време?

Съдия към обвиняемие: 
- Може ли да опровергаете показанията на свидетелите? 
- Трябва малко да си помисля. 
- Добре. Три години ще стигнат ли?!

Подариха ми талисман, който привлича парите. Сложих го на предното стъкло на колата си. На следващия ден в мен се заби джипа с инкасото.

Искаш да се изкъпеш безплатно? 
Сложи димка на прозореца си и извикай Пожарната!

Разговор по скайпа в три през нощта.
- Здрасти! Какво правиш?
- Ходих за шунка.
- Не е ли късно?
- Хладилникът ми работи денонощно!..

Късно вечер след бурен секс :)))
- Мили, само не заспивай веднага. А? Не обичам, когато се заспива веднага след секс.
- Добре.
- А днес правим четири месеца и половина, откакто сме заедно!
- Прекрасно! Ще отидем някъде да го отпразнуваме.
- На теб случавало ли ти се е, така бързо да идва любовта?
- Не, май не помня..
- Значи ти се е случвало…а на мен не! За първи път ми е така. Я кажи, твоята предишна Кети, тя веднага ли те обикна?
- След две седмици почна да говори за любов.
- Лъгала е, сто процента!
- Защо пък?
- НИМА НЕ ЧУВСТВАШ РАЗЛИКАТА! При мен е ЧУВСТВО, а тя просто си е плямпала…
- Добре, права си.
- Или не ми вярваш?
- Вярвам ти.
- Разбира се, знаех си. На нея си повярвал, а на мен не! И гърдите й са по-хубави и е завършила Физическия!
- Химическия!
- Ах, че си гад, помниш, какво е завършила? Още ли я обичаш??
- Учили сме заедно.
- Е, и? Аз с малко ли хора съм учила, но не говоря за тях.
- Спи.
- Не мога. Тя ще бъде между нас винаги.
- Ти си сто пъти по-добра от нея, и аз съм с теб, не с нея.
- Казваш го от съжаление, на кой му трябва жена с такова дупе, като моето…
- Нормално ти е дупето…
- КАКВО ЗНАЧИ „НОРМАЛНО”??? Дебело значи било! Лицемерна твар! Все си мислиш за Кети????
..взех възглавницата, сложих я върху главата й рязко натиснах, Обърнах се на другата страна и се замислих, затваряйки очи: казваше ми тате, заспивай веднага!

- Къде си?
- Почти съм при теб.
- Звъня ти на домашния!!

Уволняват български рецепционист от английски хотел. Приятел го пита:
- Защо те уволниха?
- Звънна телефона и един глас каза - "Ту ти турум ту"...
Аз отговорих:
- Пам, пам, парам пам!
Откъде да знам, че искат два чая за втора стая!

- Защо си така тъжен?
- Ще ставам баща...
- Това е страхотно! Поздравления!
- Къде ти... Жената разбра.

Трудът красял човека... Хм, е 'що па точно аз трябва да съм най-големият красавец?!

Гимназистките вече не пишат съчинения на тема "Как прекарах лятото", защото е много лично и много неприлично.

- А моят ми казва:"Нещо си слабичка? Иди хапни една торта".
- Твоят ли...кой е това?
- Ами...вътрешния ми глас.

Китай. Момче и момиче в леглото. Момичето: "Искаш ли да пробваме 69?" Момчето: "Пиле по сечуански?"

- Имаш ли пристъпи на мързел?
- Имам пристъпи на активност, мързелът ми е постоянен.

Отива един пенсионер да си взима пенсията в пощата. Тъкмо му дошъл редът и се сетил, че си е забравил личната карта. Ядосал се, но не си тръгнал, а помолил служителката да му я даде на доверие. Тя го огледала и му казала:
- Много ти е черна косата, не вярвам, че си пенсионер. Я разкопчей ризата. Ако гърдите са ти побелели ще ти я дам.
Речено сторено. Разкопчал той ризата, видяла тя, че е побелял, броила му пенсията и го изпратила по живо по здраво.
Върнал се той в къщи и се хвали на жена си:
- Забравих си личната карта, ама служителката ми даде пенсията.
- И как така ти я даде?
- Ами накара ме да си разкопчая ризата, поогледа ме, видя, че гърдите ми са побелели и ми брои парите.
Жена му се ухилила:
- Ако беше си разкопчал и панталона щеше да ти даде и инвалидна пенсия.

В горската Община Лъвът си позволил да убие сърничка, а Конят опасъл вид защитена тревичка. Горската съдийка Кума Лиса осъдила Лъва на 1 година условно, Коня на 3 г. затвор без право на отмяна. Адвокатката, Умната Сврака, си позволила да попита, защо присъдата на Лъва е толкова лека, а на Коня толкова сурова? Тогава г-жа съдийката ударила наказателния кодекс в масата, повдигнала го и заявила:
- Тук пише отпреди 20 години ЗА КОН! В бъдеще ще има и ЗА ЛЪВ.

Пешо среща приятеля си Киро, който носи старинен часовник с кукувица.
- На ремонт ли го носиш?
- Не, ще го хвърлям в Перловската река!
- Защо бе човек?
- Защото, вечер като се прибирам, влизам на пръсти, а жената пита в тъмното - "В колко се прибираш? А аз и викам - единайсе часа! В това време - тоя кукне два пъти, а тя само това и чака - "Единайсе, а!? А часовника защо кука два!" Издава ме непрекъснато, затова ще го изхвърля!
- Недей бе човек, това е ценна скъпа вещ! Има решение на твоят проблем! Научи се и ти да кукаш като него! Той кукне два - ти кукни още девет пъти и готово!
- Знаеш ли, че си прав! Жив да си за съвета! Няма да го хвърлям!
Минало седмица. Пешо среща жената на Киро, носи същият часовник.
- Ще го изхвърляш ли булка?
- Нося го на ремонт! Още от мамини го имаме, ама напоследък нещо му стана! Нощем - кукне трийсе - четиресе пъти, пръдне и се уригне! А, снощи се е насрал в коридора!

Съпругата:
- Мили, отивам до съседа за хапче, че страшно ме боли глава.
- Но мила, нали имаме аналгин в аптечката?
- Да, но искам беналгин.
- И беналгин имаме.
- А капки за нос?
- Имаме.
- А капки за уши?
- Имаме.
- А Троксевазитоксидонтромецининорекс?
- Върви, скъпа... Tи за един гол к*р ще си счупиш езика.

Пациент при сeксолога:
- Докторе, голям проблем... Свършвам много бързо...
- Мдаааа, значи преждевременна еякулация... Жена ви сигурно много се оплаква...
- А бе, мани я жената... Ама един пoрно филм не мога да изгледам до края.

Един мъж отишъл на лов с приятели. Не щеш ли обаче, по невнимание, един от тях го прострелял с дребни сачми в мъжкото му достойнство. Веднага го откарали във болницата. След операцията при него влязъл хирурга.
- Направих всичко каквото можах... момче! Ето ти тук визитката на брат ми.
- И той ли е хирург! – заинтересувал се мъжа.
- Не, не, той е флейтист. Ще ти покаже как да си поставяш пръстите върху оная ти работа, така че като пикаеш да не ти пръска урина в очите.

Говорят си двама съседи:
- Какво ще правиш утре?
- Ще карам тъщата до летището, ами ти?
- И аз имам сходна програма. Със сина ще пускаме новото хвърчило дракон да лети.

Редактирано от karadzha (преглед на промените)

Лекарят казва на медицинската сестра в кабинета си:
- Сестра, имам огромна молба към Вас. Моля Ви, престанете да пишете своите рецепти за сладкиши по моите рецептурни бланки. Ето, миналата седмица, например, в една аптека са направили торта на един мой пациент.

Жена при хирурга:
– Докторе, то малко неудобно, ама... много обичам да се пързалям по парапета, и...
– И?
– Тази сутрин пак се пуснах, ще трябва да ме позашиете отдолу!
– Е, кажи, колко искаш да ти я зашием?
– Ами, нормално! Да речем, колкото на медицинската сестра.
– Ако искаш като нейната, ще трябва да се пуснеш още един път по парапета.

Двама циганина си говорят и единия питал:
- А бе, ти е*ал ли си медицинска сестра бе?
- Е ЧАК МЕДИЦИНСКА... НЕ.

Счупен е световния рекорд по хвърляне на диск. Рекордьорът е българин, а диска - на Веско Маринов...

- Наскоро ме бяха обкръжили банда престъпници!
- Ау! Как се измъкна?
- Един ме напада, а аз - на! Вторият напада: а аз - на! Третият скача към мен: а аз - на!
- После какво стана?
- Това беше. Парите ми свършиха.

- Защо преяждаш? Имаш излишни килограми!
- Това не са излишни, а резервни килограми.

Две руси медицински сестри разговарят:
- Ти къде работиш?
- В института по заразни и паразитни болести.
- Като зараза, или като паразит?

Двама мъже си говорят.
- Дължа живота си на Веско Маринов! – казал единият.
- Сериозно! – удивил се вторият!?
– И как така?
- Миналата година претърпях тежка катастрофа и изпаднах в кома. Две седмици съм лежал в кома. Един ден някаква шеметна медицинска сестра е влязла в стаята и е пуснала някакъв касетофон с песента на Веско Маринов за родната полиция дето ни пази. После е излязла от стаята.
- И какво? – развълнуван попитал вторият мъж.
- Ами аз не само че съм се събудил от комата, ами съм успял и да стана от леглото, да допълзя и да изключа касетофона.

Първа световна война, два окопа вражески войски седмици наред се обстрелват. По едно време от единия окоп се провикват:
- Ееееей! Стига сме се били! Хайде да се помирим и да правим любов! Тук при нас има една медицинска сестра, прави страхотен секс!
- Вагинален прави ли?
- Е как няма да прави!!!
- А анален прави ли???
- Страхотен при това!!!
- Свирки прави ли???
Кратко мълчание и отговор:
- Не! Свирки не прави! Един снаряд ѝ отнесе главата преди седмица.

Мъж в зоомагазин:
- Имате ли нещо... к’вото и да е, само да е говорящо?
- Да. Говореща стоножка.
Купил я, завел я вкъщи, нахранил я и я попитал:
- Да се разходим?
Мълчание.
- Кажи бе! Да или не?
Мълчание.
- Малко само... до пред блока
Тишина.
- Гадовеее! Прецакахте ме! Това, ако е говорящо, аз съм, аз съм ...
- Трай бе, истерик! Обувам се.

- Ало , Иване..!

- Синът му съм . Лепя си тука картинки....Татко влезе в банята .

- Ами майка ти там ли е ?

- И тя е в банята , да му изтрие гърба....

- Скоро дали ще излязат ?

- Мииии , май няма . Преди малко татко поиска да му занеса вазелина , пък аз сега гледам....ъ-ъ-ъ , лепилото ми го няма....!

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.