Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

тоталитарно време, един отива в шкембеджийницата, да си земе шкембе ...
тогава беше така - на едното гише един мазен чичо пред тебе с висока скорост кълца шкембето - слага колко требе в една купичка, после - минаваш напред - да ти сипят чорбата ...

та, гледа нашия, чичото дет кълца, фанал и мръсния парцал, дет забърсва тезгяха, и го кълца и него ... па вика нашия:
"другарю - как може така? и парцала кълцате ???"

а чичото отговаря:
"ти кво искаш ве, за 20 стинки персийски килим ли да ти кълцам?!..

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Мъж заподозрял жена си в изневяра и наел частен детектив. След неделя детективът му докладва: - Жена ти се срещна с мъж в едно кафене, после се качиха на една кола и отпрашиха извън града до една вила. Влязоха в хола, пиха вино, вечеряха леко, отидоха в спалнята, съблякоха се, легнаха и изгасиха лампата, повече нищо не видях. - Ей, пак са измъкна, ма все някога ще я хвана!

Школа по парашутизъм. Скача един от самолета, дърпа халката - парашута не се отваря. Дърпа халката на резервния - и той не се отваря. Лети към земята и се ядосва. Покрай него прелита втори парашутист и пита:
- Кво, жена ти ли ти сгъва парашута?
- Да!
- Аха, ясно.
Продължават да летят надолу и си говорят за живота. Покрай тях с три пъти по-висока скорост прелита трети парашутист с диви крясъци "Гадддддддддд мръснаааа, ще те убияяяяяяяяяяяяяя!" Вторият прашутист обяснява:
- Е на тоя сигурно тъщата му е го е сгъвала. Така става, когато вместо парашут, ти напълнят раницата с тухли...

Петък вечер е, наперен младеж си купува презервативи в аптеката. Решил да се прави на гъзар, наперил се и попитал: - Абе, а дали ще ми станат? Аптекарят, стар и "гърмян", кисел заради тежкия ден, го погледнал строго над рамката на очилата си и го посъветвал: - Ако много ти хлопат, тури си калпака преди да си ги нахлузиш!

По време на съветско-китайския конфликт в китайския щаб разработват план за нападение над Съветския съюз.
Главнокомандващият казва на генералите:
- Значи малки групи от по пет милиона ще пресекат границата. Авиацията ни няма да може да участва, защото вятърът духа от руска страна.
- А няма ли да нанесем танков удар?
- Танковия удар е невъзможен - танкистът се разболя.

Попитали един руски икономист защо международния валутен фонд дава заеми на Русия, като не може да си ги прибере.
Той отговорил: За да не отиде тя да си ги вземе. Европа още помни разходката от 1945 г.

347239749_960960255328421_77880303388247

Срещат се Костов и Клинтън в България. Клинтън:
- Абе много готини гаджета имате тука в България бе, прати ми една-две за стажантки!
Костов:
- Ш-ш-шт, сакън, трай че тука и теменужките имат уши!

Отива министър "1" при министър "2", но на вратата го спира охраната на министър "2".
- За да влезете трябва да кажете паролата.
- А каква е паролата?
- Паролата е секретното име на Министтър "2".
- А-а-а-а така ли? И какво му е секретното име?
- Ш-ш-ш-т... "Неподкупния"!
- Тогава предай на "Неподкупния", че го търси "Кльощавия"!

Седят три крокодила на едно дърво и си говорят:
- Помните ли, че преди ядрената война бяхме зелени?
- И можехме да плуваме...
- Айде стига сме приказвали, давайте да отлитаме за нектар.

Кмета Софиянски се среща с група граждани. Кмета се усмихва.
"Софиянски се усмихва, значи всичко е ОК!" - си мислят гражданите.
"Гражданите виждат, че се усмихвам, значи всичко е ОК!" - си мисли Софиянски.

преди 2 часа, нушо написа:

По време на съветско-китайския конфликт в китайския щаб разработват план за нападение над Съветския съюз.
Главнокомандващият казва на генералите:
- Значи малки групи от по пет милиона ще пресекат границата. Авиацията ни няма да може да участва, защото вятърът духа от руска страна.
- А няма ли да нанесем танков удар?
- Танковия удар е невъзможен - танкистът се разболя.

....

Нушо, от къде ги изкопаваш тия вицове, бе! Къртят!

Ето и един от мене:

Мирно пахнул трактор по полям.
Китайци сделали нападение.
Трактор сделал маленкий ядерний удар.
Тракторист сшёл в Москва на доклад.

- Има ли нещо по-корумпирано от български народен представител?
- Да, двама народни представители!

В един африкански град се провеждали избори. Управляващите почнали да раздават банани.
- Айде стига с тия български работи бе! - надала вой опозицията...

350351382_1408811176548568_7100637798270

Защо при IBM се нарича многозадачност, а при хората се нарича шизофрения или полигамия? :emoji_smiley-89:

Срещат се Елцин, Клинтън и Костов да обсъдят проблемите си. Елцин:
- Моят проблем е, че един от дванадесетте ми бодигарда иска да ме убие, но не знам кой точно!
Клинтън:
- Имам 12 стажантки и една от тях иска да пише книга, но не знам точно коя!
Костов:
- Един от моите 12 министри със сигурност е професионалист, но не мога да разбера кой е!

Американски фермер пристига при свой български колега на гости. След дълго ядене и пиене американецът поискал да разгледа фермата на домакина. Показва българинът доматите, краставиците, лукът и зелето, а чужденецът се учудва:
- Това ли е фермата? Аз в мойта ферма, като се кача на колата, пътувам три дни.
- О! Из преди години имах такава кола - казал нашият човек.

Никоя свръхсекретна спецслужба не знае за вас толкова, колкото вашия интернет провайдер. :cooking1:

Кандидат-кмет в шопско село решил да провежда директна кампания и тръгнал по селските къщи. Отишъл при Нане и си записва какво иска Нане от него за да гласува. Нане се почесал и казал:
- Е,оная ливада от 200 дка, та да си направим комплект компиро.
После кандидат-кмета отишъл при Коце и той му поискал "10 малки прасенца за да си направи комплект със свинкята-майка".
В края на деня отишъл при Вуте и него го попитал какво иска да му даде за да гласува за него, а Вуте отговорил
- Сакам 2 мъде.
- Чакай бе, е Нане шъ си направи комплект за компири, Коце - комплект със свинкята, а ти - мъди. За какво са ти?
- Шъ си направа комплект с курецо, що го получих от предишната ти изборна победа!

Млада жена казва на мъжа си:
- Скъпи, на мен ми е скучно. Хайде да си вземем още един лаптоп! :girl1:

Един депутат се връщал късно вечерта към къщи, когато го пресрещнал крадец:
- Давай си парите! - заповядал веднага апашът.
- Момче, не знаеш с кого си имаш работа - опитал се да се измъкне депутатът, аз съм народен представител в парламента.
- Така ли - замислил се за малко крадецът и след това светкавично добавил:
- Тогава давай си МИ парите.

353033975_1053762598919022_5824261932819

Получих следния спам:
Във връзка със загубата на мейл адресите на лицата, които не искат да получават съобщения, ви молим още веднъж да се отпишете от абонамента си. Благодаря. :wors:

Блондинка чете етикета на пакет със сол: - Натриев хлорид! Коментира: - Даже в солта набутаха химия!

Питат евреин:
- Откъде имаш този хубав часовник?
- Тате ми го продаде преди да почине!

По стръмни стълби се изкачва късопола блондинка. След нея добре облечен джентълмен. Той палаво наднича под минижупа, тя забелязва и реагира:
- Пък вие не сте никакъв джентълмен!
- А ти не си никаква блондинка! - отговаря той.

Вчера по случай Свети Валентин във Фейсбук изпратих на всичките си контакти от женски пол картичка по случая:
"Ти си най-прекрасната жена! Мечтата на всеки мъж и ако не бяха разстоянията и обстоятелствата, които ни разделят - то ние щяхме да сме заедно завинаги!
И какво мислите, че стана? Вечерта дойдоха при мен 5 от тях, а на следващата сутрин дойдоха 8 направо с куфарите...

Петролен шейх утешава сина си:
- Няма значение, че са те изгонили от училище! Не реви де, утре ще ти купя ново!

Когато за първи път се съблякох пред жена, тя се разкрещя, а мен ме свалиха от автобуса!

В ресторант:
- Келнер, какво е това?
- Господине, нали поръчахте пържено пиле!
- Кажи на готвача, че това пиле е толкова сурово, че все още може да му спаси живота!

Обява на автобусна спирка:
"Лекувам затлъстяване, анорексия, язва, шипове, алкохолизъм, интернет..." :78:

Летели си две врабчета. Изведнъж едното свило наляво, а другото свило едно арматурно желязо.

– Жоре, снощи в бара свалих една мацка. Заведох я вкъщи, цуни, гуни... Викам и - „Муци, да се позабавляваме, а?" После разбрах, че била щангистка. – И, к'во? – И оная, като ме почна! Хване ме с две ръце, постави ме на ц*ците си, удари ми една целувка и ме вдигне над главата си... – Леле, ти си си изкарал супер! – А бе, супер, супер, ама после ме метна от високо, целият съм натъртен...

Мислех, че съседите ми се усмихват, защото ме харесват и уважават... А се оказа, че е защото са ме чували как пея на караокето.

- Ватиканът разшири списъка със смъртни грехове..
- Какво, да не са включили и използването на нелицензиран софтуер????! :29:

Той и подарил скъп букет от 101 рози, а тя качила снимка на стената си със следния коментар: - Трогват ме и най-дребните жестове!

Мъж се прибира в къщи и сварва жена си на калъп с друг мъж. - Какво правиш тук, бе?! - развикал се рогоносеца. - Амиии... такова...- заоправдавал се любовника. - Ми аз съм лекар и понеже жена ви е болна в момента я лекувам... - Ахааа, така значи! И как я лекуваш? - Такова... меря и температурата. - Добрее! - казал мъжът, бръкнал в шкафа, извадил пистолет, насочил го към любовника и заповядал: - Вади сега термометъра и се моли да има цифри по него!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.