Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Разликата между немския и българския психолог:
"Заповядайте, сега се отпуснете!"
"Кво си се отпуснал, я се стегни!"

---

Влиза притеснен човек при психиатър и разказва:
- Положението е нетърпимо. Ще ме уволнят. Не се наспивам - тъкмо затворя очи и идва Клаудия Шифър. "Ще ме чукаш" казва. "Няма не мога, няма недей!". Оправям я, заминава си и ето я Наоми Кембъл. "С Клаудия Шифър можеш, а с мене не можеш. Така ли?" Оправям я и нея и ето я Линда Еванджелиста. "Да не чувам НЕ" - ми вика и се съблича...
- Спокойно! Към колко часа идва Линда Еванджелиста? Един и половина?- казва докторът, - Това е много известен случай. Писал съм учебник. Значи, когато дойде Линда Еванджелиста и казвате - "Ето телефона на доктор Иванов. Той ще ви оправи".
- Вие ме спасихте! - казва пациентът и си отива.
Влиза следващият и започва:
- Ужас! Не мога да се наспя. Тъкмо затварям очи и се озовавам на гарата в Русе. До мен полицай и войник с куче. Насочват оръжие и казват: "Виждаш ли ги тия десет вагона почвай да ги буташ към София!" И аз ги бутам, бутам и тъкмо стигам Централна гара и будилникът звъни.
- Спокойно! - казва докторът - Всичко е под контрол. Къде е най-големият зор?
- Е, ми, някъде към Горна Оряховица.
- Отлично! Казвате на униформените лица: "Сега ще дойде доктор Иванов и той поема пет вагона, аз - другите пет!"
- Докторе, вие сте гений!
- Работим, работим - казва скромно докторът, - между другото, към колко часа стигате Горна Оряховица?
- Към един и половина...
- Е, тогава не мога. Тогава чакам Линда Еванджелиста...

---

Едно време майка ми с един шамар зад врата... изчистваше. кармата, възстановяваше аурата, сваляше негативната енергия и икономисваше от психолог!

---

Психиатър стои в кабинета и скучае - в момента няма пациенти. Вратата на кабинета бавно се отваря и на четири крака влиза човек, държащ нещо в ръцете, в устата и влачи още нещо след себе си.
Психиатърът:
- А! Кой дойде при нас? Ти си куче, което се е изгубило? Заповядай! Сега ще се погрижим за теб.
Човекът отрицателно клати с глава.
- А-а-а! Ти сигурно си костенурче, което не може да намери мами и тати, ела тук миличко!
Човекът отрицателно поклаща с глава.
- А какво си тогава?
- Докторе, майната ти! Аз съм СисАдмина! Инсталирам ти мрежа...

---

- Отидох на психиатър.
- И кво ти каза ?
- Що чак сега, бе...

---

Семейна двойка при психолог. Мъжът:
- Докторе, а бе тая моята... как и беше името, се оплаква, че не и обръщам внимание...

---

Жена се оплаква на психиатър:
- Докторе, моят мъж е много странен! Всяка сутрин си изпива кафето и после изяжда чашката за кафе и оставя дръжката!
Психиатърът:
- Наистина много странно! Тя дръжката е най-вкусна.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Обичам ранната пролет! Тези с ботушите, гледат презрително тези с джапанките и реципрочно в погледите се чете "Ти не си добре!"

Скъпи, изкъпи се, избръсни се, облечи си костюма и ела да вечеряш.
- Какво си сготвила?
- Гъби...:girl1:

Във влак пътували лисицата, вълкът и други горски животни. По едно време влиза зайчето с една бухалка и пита:
- Има ли тарикати?
Всички мълчат и зайчето казва:
- Дайте тогава по 2 лв.
След малко се връща пак и пита:
- Има ли тарикати?
Пак мълчат всички.
- Тогава дайте по 2 лв.
Така няколко пъти, но на животните им писнало и когато дошло пак вълкът станал и извикал:
- Аз съм тарикат.
Тогава зад заека се показала мечката и казала:
- За тарикати по 4 лв...

Момченце слуша опера и накрая заявява:
-На нас в детската градина ни се карат, ако викаме така...

- Муцка, ти събуждала ли си се толкова щастлива, че импулсивно да целунеш човека до теб?
- Да, разбира се, много често!
- Е, аз го направих, но ме изхвърлиха от автобуса.:74:

Какво правят различно мъжете и жените?

1. Прякори:
– Ако Ана, Катерина и Валентина излязат заедно на обяд, те ще се наричат Ани, Кате и Валя.
– Ако Михаил, Димитър и Иван излязат заедно на по бира, те ще си викат Мръсен чвор, Дебелак и Пияндур.

2. Пари:
– Мъжът ще плати 2 лева за нещо, което струва 1 лев и му трябва.
– Жената ще плати 1 лев за стока, която струва 2 лева и не ѝ трябва, но е на разпродажба.

3. Баня:
– Мъжът има 6 предмета в своята баня – четка за зъби, паста за зъби, самобръсначка, шампоан, сапун и кърпа.
– Средният брой на предметите в женската баня е 337. Никой мъж не може правилно да идентифицира повече от 20 от тях.

4. Спорове:
– Жената има последната дума във всеки спор.
– Всичко, което мъжът каже оттам нататък, е повод за нова караница.

5. Бъдеще:
– Жената се тревожи за бъдещето, докато не си намери съпруг.
– Мъжът не се тревожи за бъдещето, докато не си намери съпруга.

6. Успех:
– Успешният мъж е този, който печели повече пари, отколкото може да похарчи жена му.
– Успешната жена е намерила този мъж.

7. Брак:
– Жената се омъжва с очакването, че той ще се промени, но той не се променя.
– Мъжът се жени с очакването, че тя няма да се промени, но тя се променя.

8. Официални дрехи:
– Жената ще се облече с хубави дрехи, за да иде на пазар, за да полее градината, да изхвърли боклука, да отговори на телефона, да прочете книга и да вземе пощата.
– Мъжът ще се облече добре за сватба и за погребение.

9. Събуждане:
– Мъжете се събуждат толкова красиви, колкото са си легнали.
– Жените сякаш деградират през нощта.

10. Деца:
– Жената знае всичко за децата си – кога са на зъболекар, в кого са влюбени, кои са най-добрите им приятели, какво обичат да ядат, от какво се страхуват и за какво мечтаят.
– Мъжът има обща представа, че в дома му живеят някакви ниски хора.

Ядосан баща:
- Младежо, обещахте да върнете дъщеря ми вкъщи в 9:30 часа, а сега е 3:20 сутринта. И това въобще не е моята дъщеря!:angry22:

- Защо Русия не изнася велосипеди?
- Защото Русия няма залежи от велосипеди.

AP1GczOCHuJKhUuTuK5zbiFtwSyfR6Ovjx404YDFfcNki4FWUnszb2PqMemafa_0_UsH2P2NqrhwT_Y7vm6zpdtgaaR3BJZ6PVVtH1K260hG463RPC0bNRx8017GVjGL3Nd0xvM-3FwBT8nPucOgzu0TDvYU0k3_Dgen-sLW5ci_m4lYGigY9WR7Yc_evEPJut4DVvWw2CKJU_YiDeCSpVlxktjjywkOAeeRZcI6TVTBq_aLaxoUK5ASrZqKagxXHF5sM7RYoYGZwsxnYWVeyHF3Ejqxw79mW_pvcLtLhjelxF3gtueTyGjO6U9hysdRouaIutfW0eIjqjpgN2XLd0ADEwfewajzt5TD4CCXa3gsBEciOvn0KT9C_7P1LDjKZY-MichSqieeaNJIBAPazwY0EfYgUru1F5EI36Wf2e8ndwUGqB6NW_yURkKCSanWqUM0_8w2hB2QBlzOPnDrDfJ9Jg48cNteiY0U0zHJmM2QtTBEqzAI1Hlo1gQFmq3OC2Vs5_4jATzccubEl9hYjmUR8OOqy9CvxoRWS1tuGxDssAfftCSmBpT4WcYHl0XuMopK3p8mkFfXP6i4mOLerhAxgb6I562qddIdznPotTQjofhe2wpLTGi_Xgrv6ixMTf91qkup4z1VP6HvwgX6DuXkNgyqMQyKkkm7q9rNjv-UyiGMPAwg9G-A1VECYVzyc1NvQ2rusPk9mFek6KpGWMsg5NlyJjhOauVEo0gGtwSlQ3QA0WgVr8u203--gSavVSVyclX-tGeCS0ftMzWYykt7Go7AkNRJKMo3R01v0Wbm9wIPN29dbCj_PaA7xQjPMMvdtPQiZC4o8v3a3xRT3rZ5qoChmEgNiy5-QP4M-sQKTYpgzv8H1jWFwDY75Hg72FzJBVUBKasA_EqnjYNO2-rdJhS4DJ8=w720-h393-s-no-gm?authuser=0

Изгубил се изследовател открил къщичка на мъдрец след 3 дни скитане из китайските планини. Помолил за храна и гостоприемство.
- Добре, - казал китаецът. - Моят къща - твоя къща. Ти яде, пие, но не закача моя внучка или аз приложи тебе три най-ужасен китайски мъчение. Съгласил се пътникът, изкъпал се, навечерял се и тъкмо тогава се върнала с малкото си стадо внучката на мъдреца. Погледнал я изследователят - момичето било хубаво като капка. Легнал си, но към полунощ не издържал, станал, отишъл до стаята... и двамата си прекарали доста добре. После изследователят се прибрал в стаята си и заспал. Събудил се към обяд и усетил на гърдите си тежест. Отворил очи, а на гърдите му сложен камък. На камъка - надпис: "Първи ужасен китайски мъчение - десет кила камък."
- Ама че мъчение! - ухилил се изследователят. Изправил се, отворил прозореца (а къщичката била на ръба на пропаст)и хвърлил камъка навън. В този момент, на перваза на прозореца, мярнал втори надпис: "Втори ужасен китайски мъчение - камък вързан за дясна топка." Погледнал човека към падащия камък, видял тънкото въженце зад него и без да мисли повече скочил през прозореца. Докато падал, видял трети надпис, надраскан на външната стена на къщата: "Трети ужасен китайски мъчение - лява топка вързан за легло...

Българин, руснак, англичанин и китаец са на разходка в планината.
- Ехо, обичам те! - виква българинът
- Обичам ...обичам ...обичам... - отговаря ехото.
- Я тебя люблю! - провиква се руснакът.
Ехото:
- Я тебя люблю... люблю... люблю...
Англичанинът също се пробва:
- І love you!
- I love you... you... you... - отвръща ехото.
Ред е на китаеца:
- 我 爱 你!
- К'во-о-о-о? - смайва се ехото.

---

Китаец спира полицай на улицата и пита:
- Хун мин бяо шън кока-кола?
Полицаят го гледа известно време с недоумение и казва:
- Две бутилки к`во?

---

Един китаец казал:
- 波ぁまうえj...
И мисля, че е много прав...

---

Имах един колега китаец, който се казваше Хан. Един ден докато пиехме кафе у тях го попитах:
- Хан, дразни ли те когато казват, че всички китайци имат една и съща физиономия?
А той отговори:
- Хан отиде за бира, аз съм жена му...

---

Вчера интервюирах един китаец за работа:
- Искам да Ви предупредя, че понякога ще се наложи да работите и по 12 часа!
- Ооо, супел! Такава лабота си тълся - на половин лаботен ден...

---

Илиянци.
Питам един китаец:
- Наистина ли имате коронавирус?
Той вика:
- Имаме-тлийсе лева.

- Каква е разликата между ерген и семеен?
- Ергенът хапва каквото иска, семейният каквото му наготвят!:getout:

Дълбокия СОЦ... двама крадат картофи от склада на ТКЗС-то. Единият пита:
- И к'во ше пра'иш после с тия картофи?
- Ш'ги занеса на жената. Тя па ш'са зарадва, ш'ми сготви, ш'ми сипе една ракия, после ш'има яко *** в леглото. Ми ти?
- Бе я мислих да ги продам, ма май ш'ги нося и аз на жена ти!

---

Поза 114 в Кама Сутра:
Жената и любовникът и са в поза 69, когато в стаята влиза съпругът с 45-ти калибър.

---

Ако са ви останали пари от заплатата, значи нещо не сте платили.

---

Когато жена ви заминава някъде без вас и ви попита "Какво ще правиш без мен?", най-важното е да не се усмихвате...

Две баби си говорят:
- Ех, Пенооо, какви краставици имаше едно време - ейййййй, ТАКИВА огромни! И какви домати имаше - еййййй, такива големи!
- Да ма, Сийке! Къде изчезна тоз човек?:halloween10:

Главнокомандващия проверява лазарета.
- От какво си болен, юнак?
- Сифилис, господин генерал.
- С какво те лекуват?
- Тампон с йод, господин генерал.
Второто легло.
- А ти, юнак?
- Хемороиди.
- С какво те лекуват?
- Тампон с йод.
- Нещо да се оплачеш?
- Съвсем не.
Третото легло.
- А ти, юнак?
- Сливици, г-н генерал.
- С какво те лекуват?
- Тампон с йод.
- Нещо да се оплачеш?
- Ако може, нека да съм първи на тампона, г-н генерал...

Видове руска рулетка:
Индийска: Дават ви флейта и шест кобри. Едната е глуха...
Френска: Стая с 6 прос*итутки. Едната има сифилис.
Американска: Право шосе, завършващо в стена. Шест коли с 12-цилиндрови двигатели. Едната няма спирачки...
Полска: Стая. Шест бутилки "Етил". В едната молекулите са разменени - метил.
Африканска: Шест канибалки се готвят да ти правят френска. На едната не са извадени зъбите.
Турска: Шестима голи мъже, подредени в кръг, си подхвърлят мокър сапун.

Дядо пита внука: Какво учихте днес в училището? Внукът казва: ние вече не учим в училище, а дискутираме. Например дискутирахме по математика колко е 5 по 5. Дядото: Какво има да се дискутира, 5по5 е 25. Внукът: той и учителят така каза, но не получи мнозинство. И какво ще правите в този случай? - Пита дядото учудено. Как, какво, ще избираме нов учител. Какво? - недоумява дядото. Ще изберем учител който да се съгласи с нас. За какво? - отново недоумява дядото. За това, че 5по5 трябва да носи печалба. 

...

Най-страшното изпитание за един мъж, когато трябва да прояви съобразителност, находчивост, нестандартно мислене и въображение – това е моментът, когато жена му го попита: - Нищо ли не забелязваш?

Ако са ви останали пари от заплатата, значи нещо не сте платили.:78:

Старо поверие гласи, че ако се скараш с жена си на 7-ми март ще спестиш пари...

---

Как жена иска прошка от мъж:
"Да ме прощаваш, ама не си прав!"

---

Само жена може да ти пили два часа на главата и накрая да завърши с "Просто нямам думи..."

---

Целта в живота на повечето жени, е да пречат на мъжете си да не правят нищо.

---

За тези които обичат слабите и стройни жени - помнете, че дебела змия няма!

В трамвая се носи отвратителна воня. Един мъж пита съседа си:
- Извинете, да не би да сте се изпуснали в гащите?
- Да, защо и ти ли се изпусна?!...

На риболов:
- Жена, подай ми царевицата!
- Мии, изядох я.
- Жито?
- Иии... него.
- Изяждай и червеите и да си ходим!:cooking1:

Прибира се Ставри от риба и гледа капака на тоалетната – вдигнат! Грабва точилката от кухнята и със замах отваря гардероба! А вътре – едно малко мъжле, кльощаво и с ококорени очички.
- Ти кой си бе, мамка ти?
- Митето.
Бой, бой, бой – сцепил Ставри Митето от бой. Не минал месец и пак след един неуспешен риболов, още с влизането Ставри надушил, че нещо не е наред. Отваря гардероба, а вътре пак – Митето! Този път не го питал за името, направо го почнал! От тогава Ставри прибере ли се от риба, първо гардероба отваря. Минал месец и както си кеси на реката, на Ставри му минава през акъла, че сабале, Кичка много набърже го изпрати.
– Мамка му! – изревал Ставри и хукнал към къщи. С трясък отваря гардероба, а вътре – едно огромно мъжище!
- Кво искаш ти бе? – изръмжало чудовището пръскайки слюнка.
- Митето търся бе... Митенцето...

Заледено езеро. Самотен рибар лови риба. До него кучето му тъжно гледа белите преспи. Изведнъж ледът над езерето се разчупва. Бялата мъгла, която се е издигнала изведнъж се отдръпва и върху езерцето спокойно си преживя една крава.
Гледал рибаря кравата. Гледала кравата рибаря.
Изведнъж кравата попитала:
- Цигара имаш ли?
Рибаря:
- Ами имам.
Дал и рибаря една цигари. Погледали се пак известно време и кравата:
- А огънче имаш ли?
- Ами имам.
Дал и рибаря и огънче. Кравата си изпушила цигарата, погледали се пак, след което поклатила глава, казала "Тя моята не е лесна, ама и твоята също" и се потопила обратно сред заледеното езеро.
Рибаря смаяно гледал замръзналата вода. След това още по-смаяно погледнал кучето си, което отсякло:
- Кво ме гледаш? И аз са шашнах...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.