Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Три мутри си говорят и единият казал:
- Вчера влизам на дъщерята в стаята и гледам цигари! Аз изобщо не знаех, че тя пуши.
Вторият казал:
- Аз вчера влизам на дъщерята в стаята и гледам бутилка водка! Аз изобщо не знаех, че тя пие.
Третият казал:
- Аз снощи влизам на дъщерята в стаята и кво да видя... презе*ватив?!? Аз изобщо не знаех, че тя има пи*ка.:74:

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Днес в метрото срещу мен седеше красива тайландка. "Само не получавай ерекция, моля ти се! Не се дърви" си мислех аз. Но тя взе че получи ерекция!

---

Да се имитира оргазъм е лесно. Я опитай да имитираш ерекция.

---

Мъжете имат само две състояния: възбуден и гладен. Ако го видите без ерекция, направете му сандвич.

Седят си три мишока в бара и се препират кой е по-яко копеле
Първият разправя:
- Аз т'ва капаните изобщо не ги ебавам, влизам в тях за кеф, като щракнат правя вътре няколко упражнения за мускули на пружините и излизам.
Вторият вика:
- Това е нищо. Аз като свърша дрогата минавам на отрова за мишки... eй така, за кеф.
В това време третия мишок става и се отдалечава. Другите два мишока се споглеждат и го питат:
- Къде по дяволите тръгна?
Третия мишок се спира и отвръща:
- Отивам си в къщи да опъна котарака...

- Оооххх, дядоооо... на кого ме оставииии... къдеее отиваааашшшш?!
А старият се надигнал и викнал:
- На мач отивам, верицата ти стисната, скръндзо!:27:

Умрял някакъв тип и попаднал в ада. Дяволите го развеждат да си хареса място.
Тук казани, там скари, другаде мъкнат камъни - навсякъде кофти. И изведнъж гледа нашия човек - стои един тип прикован за някаква скала и една мадама му прави свирка.
- Е това е за мене! - викнал той радостно.
- Ами добре, - казал дяволът и се обърнал към мадамата - ставай, водя ти смяна...

Една мацка излиза от автосервиза направо бясна.
- Какво стана? - пита я приятелката и.
- Какво ли. Този малоумник вместо да ми оправи колата, ми разправя, че трябвало да ми смени тампона!:50:

Една вечер докато Айшето правела свирка на Асан, без да иска му отхапала члена. Отива той веднага на лекар:
- Доктореее... помагаййй! Жената ми гризна к.ра бе, ко ша пря сега!?
- Ами Асане иска ми се да ти помогна, но в момента в банката с органи нямаме човешки полов орган... само един маймунски...
- Няма грижа докторе... туряй го...
Операцията била успешна. След няколко години хирурга среша Асан на пътя:
- Здравей Асане, как си? Доволен ли си от новия член?
- Мноо съм доволен докторе! Ся с Айшето праим деца и хич не се притесняваме за тях. Още кат са родят и хващат гората...

---

Две прос*итутки си говорят на околовръстното.
-Муцка, умирам от глад. Цял ден нищо не съм хапвала.
-И аз съм направила една свирка от сабале, колкото да туря нещо в устата...

---

- Бейби, я да ми направиш една свирка.
- А-а-а, Жоре, а къде е вълшебната думичка - МОЛ-а?

---

В кабинета на Цветан Цветанов влиза хубава журналистка, кляка под бюрото и му прави невероятна свирка. След това се измъква из под бюрото и с доволен вид казва:"Предайте това, моля, на Бойко Борисов."

---

С добра дума и свирка от мъжа може да се получи повече, отколкото с една добра дума.

---

В гражданското притичват булка и младоженец, закъсняващи с половин час. И двамата са с усмивки до ушите... щастливи!
Кумът пита младоженеца на ухо:
- Мишо, къде ходихте? Всички вас чакат. И защо така сияеш?
- Слушай Генчо, тя такава свирка ми отвъртя - най-хубавата в целия ми живот!
През това време кумата пита булката:
- Нинче, къде пропаднахте? Разбирам те, отдавна искаш да се омъжиш, но защо така сияеш...
- Ох, Ленче, можеш вече да ме поздравиш - току-що направих последния си ми*ет в живота!

---

Младеж отива на дискотека. Там си харесал една девойка. Отива при нея и тихо я пита:
- Искате ли да танцувате с мен?
Девойката възмутено крещи с цяло гърло:
- Няма да спя с тебе!!!
Цялата дискотека паднала от смях. Младежът бил готов да се скрие в земята от срам. След няколко минути девойката се приближава към него и го моли за извинение:
- Не се сърди! Аз уча психология и ми беше интересно, как ще реагираш в такава ситуация, а също така и реакцията на тълпата.
Младежът я погледнал възмутено и с цяло гърло извикал:
- 100 лева за една свирка!!!!!!

Утрото след първата брачна нощ, жената:
- Ще направиш ли кафе или И това не можеш?:doh:

Мъж и жена в ресторанта. До мъжа се спира красива девойка, щипва го по бузата и отминава. Жената злобно пита:
- Коя е тази?
- Остави ме... Сега мисля за това как ще обяснявам, коя си ти...:74:

След корабокрушение оцелелите руснак, французин и американец се чудят как да оцелеят, като имат само една лодка и дрехите на гърбовете им.
По едно време отнякъде руснакът извадил нещо като кукичка, американезът извадил от някъде нещо като корда, а французинът се похвалил, че има глисти и ще се опита да хване риба. Както става обикновено, хванали златната рибка. Тя естествено обещала да изпълни на всеки по 3 желания:
Първо се заела да изпълнява желанията на американеца - той поискал да е на сред Манхатън, в скъп апартамент с любимата си.
Втори с желанията си се захванал и французина - насред Париж, в скъпа лимузина в обятията на най-хубавата манекенка.
Руснакът започнал:
- Дай ми една водка - изпил я - дай ми още, напълни цялата лодка. А като за финал - ИМАШЕ ТУК ДВАМА. КЪДЕ ОТИДОХА? Я МИ ГИ ВЪРНИ - НЯМА ДА ПИЯ САМ...

- Май сте идвали при мен, как ви е фамилията? - пита докторът.
- Георгиев!
- Простатит?
- Не, Хараламби!...:27:

На един му вървяло адски много в игрите. Пусне TOTO - шестица, купи си билет от лотарията - печели.
Писнало му и отишъл за риба. И какво хванал? Точно така - златната рибка. Взел я в ръце нашия човек и почнал да се жалва:
- Нищо не искам, разбери - писна ми!
А тя му отвърнала с човешки глас:
- Е, хайде де! Измисли нещо...
Той мислил мисли, па се сетил:
- Добре, искам с*кс с индийка...
И хоп, пищна индийка с точка на челото се появила от нищото...
Той погледнал към златната рибка и и казал:
- Ама с точки не бяха ли омъжените?!
А рибката:
- Ами изтрий я де!
Изтрил човекът точката и видял надпис: "Печелите апартамент в Люлин!"

Млада жена влиза в блока с детска количка с бебе. Минава съседка, внимателно гледа детенцето и казва:
- Иха! като две капки си приличат с мъжа ти!
Жената (замислено):
- Всъщност съседката от втория етаж ме помоли малко да й разходя детето...

Срещнали се двама приятели заклети ергени и седнали да пият по едно. - Как е, още ли си кат мен сам? - А не, ожених се брат. - Е и как е, по-добре ли е? - Много е хубаво, да знаеш. Прибереш се вечер вкъщи, вечерята сложена. После в леглото топла жена, с*кс и... почва да ти гука, гука, гукаа… и не спира мамето и...

Звъни телефонът:
- Скъпи, роди ни се син!
- :down:О, колко съм щастлив! Кой се обажда?!...

Кой е Насакото Яката?
Насакото Яката е пръв братовчед на Миусука Та*ака, който от своя страна е баджанак с Якошиба и далечен роднина на Шигубара Дагоеба.
Важна новина:
Националния карате-отбор на Китай с треньори Якошиба Угазаки и брат му Курошава Угазаки
са победили карате-отбора на Япония с треньори Цун Кай Х*й и Целденебал!

Отбора на Китай е:
1.Гъзкатояма
2.Ямиготури
3.Якошиба Цицибара
4.Сигутура Накура
5.Хва Ни Го

Отбора на Япония е:
1.Миусука Мадете
2.Насакото Яката
3.Отитоко Гонема
4.Тицуни Микуро
5.Тушиба...

Българин се загубил в Япония. Нацелил хотела все пак и пита рецепционистката:
- Къде е българската група?
Тя:
- Не разбира.
Той видимо изнервен казва:
- Да ти е*а мамата.
А тя:
- Оооооо, вие от групата на мамата? На 6-я етаж.

- Скъпи къде си?
- На спирката. Чакам автобуса.
- Побързай, моля те!
- Добре! Ще чакам по-бързо.:emoji_smiley-36:

Подарих на жена ми книгата "Как да пестим пари"... Сега не пуша, не пия, ходя на работа пеша и съм свалил 5 килограма.:74:

Поручик Ржевский разговаривает с Наташей Ростовой о войне.
Наташа:
- Ох, война, война. Холод, голод.
- Да, уж. Вот у нас в полку один гусар в деревне украл у старухи яйца, так его за это повесили!
- За что? Неужели за яйца?
- Да нет, за шею.

Курс за обучение на системни администратори:

Първи курс:
Изучаване схемите и принципите на работа на чайници, кафеварки, кафе-мелачки, телевизори, телефони - клетъчни и обикновени, теория и практика на работата с поялник, упражнения с поялник в движение и в строй, практически нощни занятия с осцилограф, монтаж-демонтаж на компютър всякаква конфигурация за време от произволни достъпни части (откъде ще откраднете недостъпните не е от значение).

Задължителна физическа подготовка: Бягане по стълби и пресечена местност с пълен разклад (системен блок, захранване, монитор, ноутбук, 2 мишки, клавиатура, 55 диска,100 м кабел тип усукана двойка, коннектори, кримпачка и - за всеки случай - секач), пълзене в ограничено пространство.

Втори курс:
Dos, Windows, Unix, Linux, OS/2, FreeBSD отвътре и отвън. Инсталация, настройка, създаване на сървъри и работни станции, създаване на индивидуални работни места и на глобални офисни системи, единни счетоводни системи по цял свят и локални подземни командни центрове, автоматизация на борсовите транзакции и системите за спътниково следене, системи за защита на информацията и - в случай на несанкциониран достъп - адекватен автоматичен ядрен отговор.
Изучаване на всички наложили се и всички перспективни офис-приложения, съществуващи и възможни в бъдеще счетоводни и банкови програми, решаване на приложни задачи по данъчно облагане, трудово и наказателно право. Компьютърен и икономически шпионаж и контра-шпионаж.

Изпит: Портове /задължително в условия на махмурлук и три-дневно бодърстване/. До изпита се допускат студенти, представили сертификат от Гейтс и поздравление за рождения си ден от Торвалдс.

Трети курс:
Програмиране на всички възможни (съществуващи и бъдещи) езици. Създаване на домашни странички, сайтове и портали, програми за управление на банки и атомни электростанции, хладилници и само-бръсначки. Допуска се изпит в устна форма, като изпитваният отговаря на програмен език по избор на преподавателя.
Нагледни пособия: Чертежи и скици на Ауто-,Мат- и Архи-кад, оцветени в Corel и PhotoShop и - желателно - анимирани минимум в три различни 3D приложения.
Практическо задание - Пантомима на тема Обектно-Ориентирано програмиране.

Четвърти курс:
Теоритична и приложна психология (Карнеги - наизуст!), лингвистика обща и специална (всички видове сленг и арго, фен, албански, елфически, оркски и счетоводен езици), теория и практика на педагогиката, методика на обучението, психология на възрастните, психология на властта, психология на тълпата, практическа хипноза и изменени състояния на съзнанието.

Пети курс:
Магия, заклинателство, шаманизъм, астрология и езотерика, задълбочено изучаване на начертателна, руническа, ритуална магия.
Теология и некромантство. Придобиване на практически навици за разпит и мъчения.
Изпит / Дипломна работа: Тържествен ритуал около сървъра; Разпит на мъртъв, ням и тъп потребители.

На успешно издържалите изпита се издава Диплома за Свръх-Администратор...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.