Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

- Каква е тази приятна миризма от кухнята?!
- На бъдещи килограми...

- Докторе, имам ниско кръвно. Какво ще ми препоръчате?
- Брак.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

- Здрасти, що си намръщен?
- Щото синът се жени.
- Епа, то сите се женат. Как се казва булката?
- Ханс.
- Аа, ти за това си нервозен. Щото името не е македонско...:emoji_smiley-06:

Един човек вървял през пустинята. 3 дена не намирал от къде да пие вода. Най-накрая стигнал до една чешма, а пред нея лежала една ламя. Събрал всичките си сили човечецът и започнал да се бие с ламята. Били се, били се, но по едно време ламята попитала: Какво искаш? - Да пия! - Е, пий де, защо се биеш? - отвърнала ламята...

- Какво е некадърен лекар?
- Това е лекар, който си купува сам уискито.:getout:

В РСМ :

- Здрасти, що си намръщен?
- Щото синът се жени.
- Епа, то сите се женат. Как се казва булката?
- Ханс.
- Аа, ти за това си нервозен. Щото името не е македонско...

Прибирам се вчера късно, а на детската площадка двама тинейджъри. Разпалено говорят на висок глас и след всяка дума псувня!
Викам им:
- Момчета, по леко с псувните!
А единият ме поглежда нагло и казва:
- Ай си глей работата бе дъртак! Кво ша ми напраиш?
- Кво ли? Ша ти отпера един шамар!
А той скача вади телефона, насочва го към мене, навира ми го в лицето и казва:
- Я повтори пак! Я пак, сега си онлайн и 300 човека те гледат!
Добре, че съм човек с хумор. Казвам:
- Добре повтарям за всички. Младежо, не е прилично да се целувате с приятеля си на обществено място!:74:

Турист в Гърция пита местен жител:
- Как живеете тук?
- Не много добре. Знаете ли, тук нищо не расте.
- Как, дори ако се засее ръж?
- Е, ако се засее, е друга работа...

---

Гърците открили удоволствието от с*кса. Римляните вкарали и жени, и развалили всичко.

---

Чух, че древните гърци утолявали жаждата си с вино вместо вода. Снощи реших и аз да опитам... Прави са били гърците, ей. С вода така не можеш да се напиеш.

---

Въпрос към радио "Ереван":
- Как се нарича дете, което не е родено в Гърция?
Радиото отговаря:
- Негърче.

Българин отива в чужбина и решава да отиде в публичен дом.
Отива в публичния дом и си поръчва прос*итутка, след с*кса прос*итутката вижда, че ноктите й са пълни с мърсотия и го пита:
- Абе, човек ти никога ли не се къпеш?
Българинът отговорил:
- Къпя се редовно в градската баня, с влизането с едната ръка се държа отзад някой да не ми го отпере, с другата се държа отпред на някого да не го отпера, с единия крак си настъпвам джапанките някой да не ми ги открадне, а с другия каквото достигна.

Как да се забавляваме, докато си купуваме презервативи:

1. Когато влезеш с приятелката си в аптеката, на висок глас попитай коя й е любимата марка.
2. Когато влезеш в аптеката, позвъни на приятелката си по мобилния и я попитай: "Скъпа, днес как - ще се пазим ли?"
3. Застанете пред щанда с презервативи с линийка и калкулатор в ръка и мерейки с линийката, дъъълго щракайте по клавишите на калкулатора.
4. Сравнявай фотографията от опаковката със снимката на тъща си.
5. Изкрещи с все сила - "Било, каквото било" и изкупи всички запаси!
6. След покупката със загадъчен глас кажи - "Днес ще поиграем на руска рулетка", след което с игла пробий през опаковката един от презервативите и разбъркай купчинката.
7. Попитай аптекарката, ще участваш ли в лотария, ако изпратиш на производителя пет използвани продукта.
8. Помоли да ти продадат "ето... тези" и се ядосай, че не те разбират.
9. Купи ВИАГРА и се поинтересувай какво количество презервативи ще са нужни, след като вземеш една таблетка.
10. Изисквай само продукти с надпис: "Не е тествано на животни!"
11. В аптеката попитайте всички клиенти какво мислят за определена марка презервативи"

12. Опитайте се да подмените опаковка с дъвки срещу три пачки презервативи, а когато ви възразят обяснете, че... "Ама така обещаха по телевизията"
13 Застанете до витрината и се провиквайте: "Трябва. Моят любим цвят! Моят любим размер!"
14. Високо и ясно заявете на приятелката си - "Избирай! Аз черпя!"
15. Застани пред витрината и си мърмори - ама така, че да те чуват всички - такааааааа, с тези си направихме големия... А ето с тези като правихме с*кс се роди малкия...
16. Искай продукти от времето на социализма, защото с тях имаш толкова скъпи спомени...

Народни поверия:
1. Ако трети ден не ви се работи, значи е сряда.
2. Ако сте се събудили сутринта и не трябва да ставате, значи сте спали прав.
3. Ако сте пили добре, значи утрото ще е лошо! Ако утрото е добро, значи сте пили лошо!!!
4. Ако се возите в кола и силно са ви ударили - излезте и проверете: ако са ви ударили отзад е на пари, ако е отпред - на бой.
5. Презерватив, намерен от жена ви във вашето палто - имали сте подарък при покупката на чадъра...
6. Ако ви боли глава - значи имате такава...
7. Ако един мъж отваря вратата на колата на жена, то или това е нова кола или нова жена.
8. Колкото по-добре се вижда деколтето - толкова по-трудно се помни лицето.
9. Ако децата отиват на училище официални и носят цветя, то скоро ще трябва да се прекопават картофите.
10. Ако, излизайки от помещението се закачите за дръжката на вратата, обезателно ще се върнете.
11. Ако около слънцето са се появили кръгове - време е да проветрите стаята и да измиете прозорците.
12. Ако ракията се пие тежко и трудно - чакайте я обратно!
13. Нисколетящи гълъби над главата - предстои ви пране.
14. Ако в дъждовно време сте си забравили чадъра, то задължително ще се намокрите.
15. Ако псувате тихо, значи гърлото ви е простудено.
16. Ако пърхота ви се движи - това са въшки!
17. Който търси, той знае нещо.
18. Минута смях прибавя година живот. Условно.
19. Ако ти отново си качила 5 кг тази седмица, значи на тази диета те е посъветвала най-добрата ти приятелка.
20. Детска мъдрост: ако мама се смее на шегите на татко, значи вкъщи има гости.
21. Да ходиш на работа е на пари.
22.Ако кучето ви е казало"Здравей стопанино" - значи просто не е искало да ви плаши със своя лай!
23. Ако бутате трохите от масата на земята с ръка, то това е на скандал с жената.
24. Ако жената ви мами, значи не сте и безразличен.
25. Ако един кон ви говори, че сте смахнат, то това си е самата истина...
26. Пътя до хладилника на една жена минава през сърцето и.
27. Ако момиче види във водата лицето на своя любим в ноща на 6-ти срещу 7 юли, то в ноща на 5-ти срещу 6-ти юли любимият и неудачно се е гмурнал.
28. Ако сте се събудили с момиче, с което вчера сте се запознали и тя не си тръгва, то това е вашата жена...

Тя:
- Вчера случайно прегледах списъка ти с позвънявания. Всяко трето е от някакъв си Гената. Какъв е тоя? Никога не си го споменавал?
Той:
- Първо, ти си една глупава ревнивка и второ, GENATA означава ЖЕНАТА!:angry22:

- Баничките ви са ужасни!
- Госпожо, аз съм правил банички, още преди да се родите!
- А защо чак сега ги продавате?

Пенсионер си карал ладата. Нов Mercedes S class се изпречил, дядото опитал да го заобиколи, но забил във вратите на му. Слиза огромна мутра, хваща дядката за ревера, вдига го и изревава:
- Ще те пребия. Имаш ли 10 000лв. да ми платиш ремонта?
– От къде с тази пенсия 150лв.? Нямам!
– Деца имаш ли, някои да плати !
– Имам син. Той ще оправи нещата.
– Какво работи ?
– Дресьор на делфини.
– Ха-ха-ха, смешник! Обади му се и ми го дай!

Набрал дядото и докато каже „Ало“ мутрата взел телефона:
– Алоу, дресьорчето! Имаш 30 мин. да ги донесеш 10 бона иначе ти е спукана работата! Разбра ли?
– Идвам. – отвърнал човека

След 10 мин. спрял микробус, излезли няколко човека с качулки и смазали мутрата от бой.
Един от тях свалил качулката отишъл при стареца и му прошепнал:
– Тате, колко пъти да ти повтарям, че не съм дресьор на делфини, а треньор на тюлени!

Моряк на презокеански кораб изпраща радиограма на жена си:
-Мила, 6 месеца без секс! В твой интерес е да дойдеш, да ме чакаш на кея!
Получава следния отговор:
-Мили, 6 месеца без секс! В твой интерес е да слезеш първи от кораба...

- Привет, Гоги, защо си тъжен?
- Художественият съвет ми върна картината, цяла година я рисувах.
- А що за картина?
- Представи си райската градина, под дърво лежи гола жена, кърми детенце, картината се казва "Живот".
- Въх! Каква хубава картина! Какво рече този недостоен художествен съвет?
- Каза детенцето да се обръсне, да си свали шапката и да му се обуят панталони.

Звъни се на вратата. Ошашавен мъжът излиза, да види кой звъни и вижда трима мъже с противогази, черни гумени плащове на раменете, гумени ботуши и ръкавици. Единият от тях държи запалена горелка и носи бутилка на гърба си. След което от единия противогаз се чува боботене:

- Вашето семейство ли, господине, миналия ден е давало кръвни проби в местната лаборатория?!...

Селската кръчма. Вратата се трясва в стената. Там застава огромно женище
с ръчища на буквата Ф и смръщени вежди, едва прикриващи двете лазерни свредла отдолу. Оглежда се, взема на мерник двама в ъгъла и право там, без да сгъва коленете.
- Айде, Пешо, у дома!
- Ама, мила, тука Жорката една халбичка биричка е взел... Да си я пийна, а?
Женището вдига на екс бирата и трясва празната халба на масата.:angry22:
- Ставай ти казвам, бе! Нямаш бира вече.
image.jpeg.55c9ed8327a1153b956667dc3020eddc.jpeg

Eдин човек си карал Харлито по калифорнийския плаж, когато изведнъж небесата се разтворили над него и с гърмящ глас Господ му проговорил: "Защото цял живот си се стремял да си ми верен, ще изпълня едно твое желание."
Човекът спрял мотора си и казал: "Издигни мост до Хавай, че да мога да карам дотам всеки път, когато поискам."
Господ му отговорил: "Желанието ти е материално, помисли за огромното предизвикателство на такъв тип начинание, за подпорите, които трябва да се се издигнат чак от дъното на Тихия океан и тоновете бетон и стомана, които ще са необходими! Това ще изчерпи много природни ресурси! Мога да го направя, но ми е трудно да приема стремежа ти за материални блага. Не бързай, помисли си и си пожелай нещо, което да е в полза на цялото човечество."
Човекът с Харлито помислил помислил и накрая казал:
"Господи, бих искал аз, а и всички други мъже да можем да разбираме жените; искам да знам какво чувства жената, какво си мисли, когато ме наказва с мълчание, когато плаче, какво всъщност има предвид, когато казва, че всичко е наред, и най-вече искам да знам как мога да направя една жена истински щастлива."
И Господ му отвърнал; "Две или четири платна искаш на тоя мост?!...

Провеждат се изпитания на ново лекарство. Пациентите са разделени на две групи - опитна и контролна. Един от пациентите отива при лекаря:
- Докторе, защо ми сменихте лекарството?
Докторът /много внимателно/:
- Какво ви кара да мислите, че съм го сменил?
- Ами, разбирате ли, когато хвърлях таблетките в тоалетната, те веднага потъваха, а тези плуват във водата...

Никога не нагласяйте алармата на "кръгъл час"! Ще се наспите много по-добре, ако не звъни в 07:00, а например в 10:19...

- Мили, кажи, защо се ожени за мен?
- Глупак бях.
- А защо не се развеждаш?
- Защото друга такава глупачка няма да намеря.
- Виждаш ли, че вече не си толкова глупав!

Върви си чукчата през тайгата и гледа някакъв руснак закъсал с колата.
- От Колко време си тука?
Руснакът:
- От 8 часа.
- Спокойно две думи казвам и колата тръгва, но искам една бутилка водка. Руснака веднага се затичал от багажника извадил една бутилка водка, подал я на чукчата, той почти на ex я изпил, избърсал си устата и казал:
- Багер требва.:74:

Сина на арабски шейх учел в България и се влюбил в красиво нашенско момиче. Решил да я вземе за жена и отишъл да поиска ръката и, след което да идат да живеят в неговите сараи. Ама майка и се дърпала нещо, не искала момиченцето и да отива толкова надалеч. И започнала да си измисля условия:
- Ще ти дам дъщеря си за жена, но трябва да имаш пет хубави автомобила!
- О, не само пет. В мой гараж има двайси убав кола! А на покрив... площадка с хеликоптер!
- Добре, но трябва и да имаш 10 милиона долара. Не искам дъщеря ми да се лишава от нищо!
- О, аз притежава 10 милиард долар и петролни кладенци!
Майката се чудела вече, какво да измисли за да не даде дъщеря си. Изведнъж я осенила чудесна идея и рекла на младия принц:
- Добре, ще ти дам дъщеря си, но само, ако имаш 30 сантиметра член!
Позамислил се момъка и рекъл:
- Аз много обича ваш дъщеря и щом налага се ще отреже 10 сантиметра...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.