Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Кара си един човек трабанта, прави десен завой и там точно зад завоя е спрял мерцедес, ясно, че последен модел, тъмни стъкла всичко както следва, и инженера с трабанта прас ударил го. Не силно, но го подпрял. Стои инженера и чака да излязат мутрите да го смачкат. Стоял 5 мин - няма никой. Казал си: "Хм, тези така и така ще ме направят на салата, поне да има за какво.". Взел манивелата, излязъл и ударил по няколко дълбоки резки по калниците на мерцедеса. Прибрал се в трабанта и чака... 10 мин, 15 мин... няма никой. Нервирал се, взел манивелата и замазал мерцедеса. Направо го направил почти на сол, джамове, фарове, врати абе каквото може. Влиза си обратно в трабанта и чака. По едно време му писнало, запалил колата и си заминал. Вътре в мерцедеса стоят две тикви и едната казва на другата : Абе брато, а представи си какво щеше да ни направи тоя ако ние го бяхме ударили...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Вече не се казва "На баба ти хвърчилото", а "На баба ти дрона!"

Майка към синчето си:
- Всяка твоя беля е бял косъм в косата ми!
- Като гледам баба и ти не си била цвете за мирисане...

По Коледа човек върви отчаян по улицата, и по едно време гледа пред
себе си: благ старец, с брада, в червено палто и с чувал на гърба.
- Ти Дядо Коледа ли си?
- Да,човече,защо си така угрижен?
- С жена си се скарах, детето е в затвора, нямам пари, уволниха ме...
- Стига,стига! Коледа е, ще ти изпълня 3 желания.
- Добре! Първо, искам къща с басейн, с гараж, с градина.
Старецът плясва с ръце:
- Готово! Второ?
- Да! Искам пари, много пари!
Старецът отново плясва с ръце:
- Имаш на сметка в банка, в имоти и в ценни книжа 100 милиона долара.
- Супер! А сега, трето,последно,искам като се прибера вкъщи, там да
не чака Клаудия Шифер!
Старецът плясва пак с ръце:
- Готово! Всичко е изпълнено. Но сега искам и ти на мен да ми
изпъълниш едно малко желание.
- Е, кажи, Дядо Коледа!
- Искам да ми направиш свирка!
- Е,ти направи толкова много за мен, става.
Потил се нашия, с много мъки направил свирката. Доволен, старецът му
казал:
- Момче, на колко си години?
- 35.
- Е, и все още вярваш в Дядо Коледа?

Мъж споделя на приятеля си: – Моята жена е голяма късметлийка, намери 50 евро в асансьора, златна гривна в тролея, часовник на плажа, а аз само веднъж намерих под спалнята едни слипове и те са ми големи...
.....
Докторе, не мога да заспя нощем! - Опитайте се да броите, докато заспите. Това ще ви помогне. След една седмица: - Докторе, нищо не става. Щом стигна до 10 и веднага скачам на крака... - Защо? Какво работите? - Боксьор съм.
.....
Съобщение: "Вчера за пръв път хакер беше осъден за проникване в чужда компютърна мрежа и влезе в затвора да излежава 20-годишна присъда. По данни от централния компютър на полицията, вдругиден хакерът излиза на свобода поради изтичане срока на наказанието".
.....
Защо всички се натискат и искат да учат, за да завършат висше образование? Ето например в нашия офис работим 25 човека и само двама са висшисти- чистачката и куриера.

Говорят си двама приятели:
- Как си?
- Добре. Ожених се.
- О, браво!
- Не е браво.
- Защо?
- Тя е грозна.
- Е, язък!
- Не е язък. Има апартамент.
- Е, браво.
- Не е браво. Той изгоря.
- Е, язък.
- Не е язък. Тя беше вътре!

Буди се Генко с тежък махмурлук, гледа на стената надпис:
- "УТРЕ НЯМА ДА ПИЯ!"
И си мисли:
- "Слава Богу, че не е днес!"

Учителят задава въпрос на класа: - Деца кое е най-бързото нещо на света? - Тока, учителю, – казал Иванчо – като натиснеш копчето и той веднага светва. - Не е тока, а думите, учителю, – скочила Марийка – Отвориш устата и те стигнат до всички наоколо. - Ех деца, деца – тъжно навел глава учителят. – най-бързото нещо на света е диарията.Днес сутринта, като ме хвана, ни тока успях да цъкна, ни дума да обеля.
.....
Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията. Възрастен шеф в полицията я погледнал и пита: - Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две? - Ъъъъ...четири. - Добре. Корен квадратен от 100? - Ами....десет! - Отлично. Кой е убил Ботев? Блондинката замълчава. - Не знам, - накрая казала тя. - Добре, помислете и елате утре Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита: - Взеха ли те на работа? - Не само, че ме взеха, - хвали се блондинката, - но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

Cрeщaт ce двa кoрoнaвируca: - Вчeрa тaкaвa крacaвицa тръшнaх в лeглoтo!, хвaли ce първият. Втoрият тъжнo oтгoвaря: - A нa мeн нe ми върви, сaмo нa пeнcиoнeрки пoпaдaм.
.....
Двама приятели като младежи решили да се оженят единия за красива, за да му завиждат всички, а другия за грозна жена - за да не му изневерява!? Речено, сторено... Срещат се след години и този с грозната се оплаква: - Връщам се аз и гледам на нашия вход един тип с моето палто и моята шапка! И го питам от къде ги има, а той отговаря, че една грозница му ги дала да я!? Другият с красавицата разправя: - А аз не я питам моята къде ходи.. Но тя се връща с нови рокли и скъпи бижута, а вчера се прибра с новичко порше! От там идва израза: "Грозните изнасят от в къщи, докато красивите внасят"!
.....
Бай Ганьо бил в Италия. Много му се ходило до тоалетната и влязъл в тази на гарата. Почукал на първата врата. От вътре се чуло: - Моменто! Почукал на втората: - Моменто! На третата: - Моменто! Бай Ганьо се ядосал и извикал: - Моменто, моменто, ама аз ще акам на цименто!
.....
- Имам две новини, добра и лоша.
- Целият съм в слух.
- Разделяме се, повече не ми пиши и не ме търси!
- Разбрах. А каква е лошата?

Седи Генко в бара и пие водка след водка. Яко пие. Като пийнал прилично, викнал бармана и с пиянски глас казал:
- Биричка искам!
Барманът се чуди как бира след толкова водка, а Генко:
- Не след водка, а преди виното...

– Снощи баба ме помоли да и направя профил във Фейсбук.
– И?
– Сутринта, като станах на моята стена във Фейса имаше пост „Направих мекички" с 246 лайка...

Въпрос до КАТ:
- Дъщеря ми е на 9 години, висока е 150 см, колкото и баба си. Трябва ли да взимам детска седалка и за тъща си?

ЗАБАВНИ НАДПИСИ ВЪРХУ АВТОМОБИЛИ:

Между стоповете на Трабант:
- „Пазете се! Възможно е изхвърляне на спирачен парашут!“

Надпис на маршрутка:
- „Заменям за тролей.“ „Спирачките са за страхливците!“ „Бог ми е навигатор.“ „Измий ме, сърби!“

Върху прашен Запорожец с пръст написано:
- „Екипажът търси стюардеса.“

Надпис върху камион:
- „Тук работят 400 коня и едно магаре.“

Върху Москвич:
- „Не задминавай, обидно е!“ „Внимание! Тъща в колата!“

На Москвич:
- „Един час позор... и съм си на село!“ „Не карай след мен, заблудих се!“

На Запорожец:
- „Като порасна... ще стана Ферари!“

На стар Москвич:
- „Сигнализирайте, ако нещо падне!“

На Запорожец:
- „Сушен Мерцедес.“

На Тико:
- „Не обиждай малките.“

На бронята на мощен камион:
- „От съдбата си не можеш да избягаш.“ „Бъркам педалите!“

На стар разнебитен пикап:
- „Шумахер почива, Валери работи!“

На Трабант:
- „Бясната табуретка.“

На стар Москвич:
- „Какъвто животът, такава и колата…“

Над вратата в маршрутка:
- „Място за удряне на глави!“ „Пиян съм, карам на автопилот!“

На спортно кабрио:
- „Не пречи, излитам!“

На Запорожец:
- „Не задминавай! Прескочи!“
На Трабант:
- „Малък, но подъл.“
В маршрутка:
- „Викайте силно, шофьорът е глух!“

В друга маршрутка:
- „20 минути страх и сте си вкъщи!“

На Ауди:
- „Искам си в Германия…“

На Запорожец:
- „Консервата на смъртта.“

В маршрутка:
- „Моля, яжте семките, бананите, портокалите… с обелките!“

Лежи си Вуте под дървото на нивата и вика на жена си: 
-Пено, Пеноооо донеси линия и молив!
Донесла му жената линия и молив, а той легнал по корем:
- Сега начертай пет водоравни линии и на тях напиши a,b,c,d,e
Жената го направила:
- Сега начертай пет отвесни линии и ги напиши 1,2,3,4,5.
Пена и това направила и го попитала:
- И сега какво ще правим?
- Те сега ме почеши на b3!

Четирима рибари отишли за риба на вилата на единия. Там пробвали всякаква стръв, но не искало да кълве. Видели гъби около тях и набрали малко. Прибрали се в къщата и домакина казал на жена си да им ги изпържи. Тя ги изпържила и ги занесла на масата. Тъкмо тръгнали да ядат, когато един от тях попитал:
- А бе, някой разбира ли от гъби?
Всеки вдигнал ръце и казал, че не знае.
- Жена, я дай една гъба на кучето да видим дали ще му стане нещо! - казал домакина.
Жената направила каквото ѝ казал мъжът. След малко той я пита:
- Стана ли му нещо на кучето?
- Не. - рекла жената.
Мъжете почнали да ядат на корем. След час жената идва и им казва:
- Кучето умря!
Мъжете яко се паникьосали и почнали да звънят на бърза помощ. Един се опитал да повръща, друг почнал да търси аптечка... а бе пълна паника настанала. След половин час единият от гостите пак попитал жената:
- А много ли се гърчи т'ва куче докато умираше?
- Ами от раз! - казала жената.
- Мина един камион... сгази го и си замина!

Един богат бизнесмен наел дресировчици от Франция, Германия и България да научат неговата маймуна да говори. Дал им по един камион с банани и срок от 1 месец. След 1 месец отива при немеца. Какво да види? Маймуната охранена, търкаля се и не иска да каже нито дума. След още 1 месец отива при французина. Маймуната седи. Тъпче се с банани и кроасани. Бизнесменът казва на маймуната:
- Кажи нещо.
А тя:
- У, У, У...
След още 1 месец, най-накрая, бизнесмена отива и в България при Бай Ганьо. Какво да види? Маймуната седи в ъгъла. Страшно отслабнала. Трепери и омърлушена. Бизнесменът пита Бай Ганьо:
- Ти какво направи с нея?
- Ами как какво! Ето! Храних я обилно с банани, а тя не иска да яде.
Маймуната от ъгъла се обадила:
- Ах, как лъжеш, копеле мръсно?

За да не се зарази със зимния грип на опашката за пенсии, баба Пена така се наяде с чесън, че и другите чакащи оздравяха!

Влюбил се Иванушка глупакът във Василиса прекрасна и много искал да са заедно. Тя обаче, нали е принцеса и не може да се даде на най–обикновен човек. Пробвал всичко човека - цветя, бонбони, убийства на дракони ама…. нищо. Тръгнал вече да се самоубива. Среща го Баба Яга:
– Какво правиш бе, младеж?
– Ами… така и така….
– А, ами то много просто се решава всичко бе – взимаш една тухла четворка, бой у главата и докато е топла….. нали?
– Ама, бабо, аз по любов искам…
– А!… Е тогава не мога да помогна, питай змея.
Отишъл Иванушка при змея:
– Змею, помагай!
А той:
- Ами хващаш 1 тухла, бой, и докато е топла...
- А с любов?
- Това не знам, ама питай самодивата.
И така се бродил Иванушка навред, всички му давали един и същи съвет, а той питал за любов. Стигнал най – накрая до последната си надежда – Кашчей Безсмъртни:
– Ако не ми кажеш как по любов да бъда с Василиса, се хвърлям и умирам тук и сега. Кашчей спокойно обяснил:
– Е…де.. Ако ме слушаш, дълго ще живееш. Сега отиваш на Хималаите, на Еверест. Там има едно цвете. На 500 години покълва, на 1000 цъфти на 10000 семена дава. Сега таман му е времето за семена. Отиваш там и ми ги донасяш. 10 години тренирал, катерил и падал Иванушка и най – накрая носи семената на Кашчей.
А той:
– А сега върви в Сахара и ги зарови. 20 години ги поливай всеки ден с пот и сълзи…Ходил Иванушка, потил се, плакал, и пак, и пак… Поникнало стебло, откъснал го и го носи на Кашчей.
Кашчей продължил:
- А сега през 9 планини в 10, през 9 реки в 10 и т.н. има един билкар. Той ще ти приготви хапчето.
Отишъл Иванушка, онзи две години обгарял стъблото, млял, въртял, сукал и т.н. Станало накрая идеално гладко топче.
Върнал се Иван при Кашчей:
– Сега, Иванушка, отиваш при принцесата. Скриваш топчето под златните дюшеци и се скриваш зад златната завеса. Когато влезе Василиса Прекрасна, среши си златните коси и си легне в златния креват, веднага ще започне да й убива. Тя ще стане, ще си каже:
- Бах… мааа… му.. туй убива…..
И в тоя момент ти изскачаш иззад завесата с тухла четворка в ръка, удряш я по главата и докато е топла…

Един среща красива девойка и се уговаря да прекара с нея нощта срещу 500 евро. Но когато да плати, открива, че е без пари и казва, че ще й ги прати щом отиде в офиса. За да не се усъмни секретарката, уговарят се той да й каже, че плащането е за "наема на апартамента". Но като се връща в офиса, видяло му се, че 500 е бая соленко за една нощ с девойката и решава да й прати само 250. В плика помолва секретарката да прибави следната бележка:
Уважаема госпожо,
Прилагам към настоящето чек за 250 евро за наема на апартамента. Не изпращам уречената сума, защото когато наех апартамента си представях, че:
1. Той никога не е бил отдаван под наем.
2. Има отопление.
3. Че е по-малък, та да се чувствам уютно.
Щом получила писмото, девойката върнала чека, придружен от следната бележка:
Уважаеми господине,
Най-напред не мога да проумея как вие очаквате красив апартамент като моя да стои неопределено време ненает. По втора точка: апартаментът притежава отопление, вие не съумяхте да го включите. Относно пространството, той е изцяло подходящ, ако вие нямате достатъчно покъщнина да го запълните, не винете собственичката...

Онзи ден прибирайки се от работа, ме спира една възрастна комшийка пред входа:
- А бе комши, тая мрежа дека я приказват се - 4 Ге ли е, Же ли е, убава ли е?
- Хубава е бабо Минке, защо?
- Ми от ми не купиш 20 м. да заградя на кокошките на село...

2030 година:
- Кам май лейди, кам кам май лейди, юар май бътерфлай, шуга бейби...
- Бабо, друга преспивна песничка знаеш ли?

Баба навремето казваше:
- Което е твое, само ще си дойде при тебе!
- И, ей го - дойде! Сметката за тока, водата и парното...

Полицай спира шофьор, гледа в колата маймунка и го пита : ква е тая майнмунка бре? и онзи отговаря: Ами прави най-различни номера , и свирки също. Удря маймунката по главата и тя почва да му прави свирка и после пита полицая: Искаш ли и ти ? А полицая отговаря: Добре ама само не ме удряй толкова силно..

Когато бях малка, казвахме „на баба ти килотите“... Моето дете казваше „на баба ти шортите“... Моите внуци ще казват „на баба ти прашките“... А какво ли ще казват правнуците ни?

По улицата търчи малко вестникарче и крещи:
- Грандиозна измама, най-големият скандал на седмицата, сто човека били измамени.....
Минувач спира вестникарчето, купува си вестник, нетърпеливо го разтваря и се зачита в него, а вестникарчето продължава да търчи нататък с крясъци:
- Грандиозна измама, най-голямата измама на седмицата, сто и един човека са били измамени...

Дете отива в месарски магазин и пита продавача:

— Ти свинска зурла имаш ли?

Продавачът:

— Имам!

— А пилешки крила имаш ли?

Продавачът:

— Имам!

— А телешки бутове имаш ли?

Продавачът:

— Имам!

Детето:

— Егати изрода си, ве!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.