Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Питат радио "Ереван":
-Какво ще кажете на човек, който е спрял с пиенето?
Отговор:
-Лека му пръст...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Сибир.

- 50°С.

Иван Иванич стои на улицата гологлав, без ушанка.

Минава съсед:

— Иванич, защо си без ушанка, студено е.

Иван Иванич:

— Абе, вчера съседът Кузмин ме викал на улицата, за да пием водка и аз не съм го чул.

– Дядо, а с бабичката как се запозна?
– По интернет.
– Ама по онова време не е имало интернет?!?
– Чакай, ти за коя бабичка питаш?

Морските реклами по света - красиви образи на ледена бира, сладолед, слънчеви очила и подобни... Морските реклами в България - баба и внуче във влака за Бургас, носят си лекарство против диария.

Малкия Гошко постоянно слушал семейната легенда за това, как баща му, дядо му и прадядо му в деня на пълнолетието си ходели до езерото. Там, подобно на Христос, те се разхождали по повърхността на водата, без да потънат. Когато Гошко също навършил пълнолетие, отишъл при езерото, качил се в една лодка, стигнал до средата на езерото и се опитал да стигне до брега пеш. Естествено, едва не се удавил. Разочарован, той се прибрал вкъщи и веднага отишъл при баба си, за да разбере защо не е като предците си.

– Аз много не ги разбирам тия работи, бабиното, ама може би е защото баща ти, дядо ти и прадядо ти са родени през януари, а ти – през август

Генко се прибира пиян. Жена му се кара:
- Най-после дяволите те докараха!
- Ама и ти ли ги виждаш?!

Генко не очакваше, че е такъв циник - купуваше в аптеката презервативи с пенсионерска карта за намаления...

Блондинка отива на лекар, за да претеглят бебето, което тя носи на ръце. За съжаление, бебешкият кантар бил на ремонт. - Няма проблем - казал лекарят - ще претеглим майката и бебето заедно, а после само майката и така ще получим теглото на бебето. - Няма да стане, докторе, аз не съм му майка, а леля.
.....
Изобретения на блондинки: - водоустойчива хавлия; - фосфоресциращи слънчеви очила; - фенерче на слънчеви батерии; - врати за подводница - с фотоклетка; - наръчник за това как да се чете; - надуваема дъска за дартс; - съдържание на речник; - вода на прах; - люлеещ се стол, задвижван от педали; - водоустойчиви пликчета за чай; - ледени кубчета за многократна употреба; - банани без обелки; - сладолед с вкус на ряпа; - Ролс Ройс пикап.
.....
Блондинка звъни в софтуерна фирма: - Програмата ви не работи! Какво да правя? - Прочетохте ли внимателно указанията? - Да, да, направих всичко, както е написано - не работи. - Прочетете още веднъж първата страница. - Чета: "Натиснете ENTER". Натискам... Не работи. - Четете нататък. - Чета: "Пуснете ENTER". О! Заработи!
.....
Блондинка чете статистика във вестник, че на всеки един час в Ню Йорк един човек е блъсван от кола. Блондинката си мисли "... Горкият човечец..."
.....
На автогарата някакъв дядо пита блондинка: - Извинете, кога тръгва рейса за София? - Не знам вижте на таблото, там пише. - Ама аз съм неграмотен. - Няма страшно, те и неграмотни возят.

Един човек тича по улиците и раздава на минувачите бели листа. Към него се приближават двама полицаи. - Гражданино, какво раздавате? - Как какво? Не виждате ли - раздавам позиви! - Ти с кой се ебаваш, бе? Т`ва са си чисто бели листа. - Не! Това са позиви. - Е, като са позиви, тогава защо нищо не пише? - К`во да пише - то всичко е ясно!

Две стюардеси изпуснали служебния бус и за да не закъснеят, излезли на шосето да пътуват на стоп. Дълго махали, но никой не спирал. Най-накрая спрял един мъж, показал си главата през прозореца и извикал: - Еййй, откога и на вас ви сложиха униформи, бе?

Пътник в спрял на спирка трамвай пита друг пътник, който е застанал пред отворената врата:
-Извинете, господине, ще слизате ли?
Другият пътник съвсем спокойно отговаря:
-То си е моя работа.
Първият:
-Ама аз ще слизам!
Вторият с дразнещо равнодуше отвръща:
-То си е ваша работа.
Първият:
-Ама трамваят тръгва!!!
Вторият:
-То си е негова работа...

Двама мъже от различни населени места се хвалят един на друг:
-Пък да знаеш в нашто село има едно момче, ама... умно та дрънка. На 4 години завърши средно образование, на 6 стана магистър, а на 9 - доктор. Сега е на 12 и е професор от една година.
-Аналогичен случай в наше село - Пешо опъна пръча и на он му се изправиха рогите...

Дъщеря ми е в трети клас. За домашно трябваше да нарисува картина с извънземни. Детето вложи огромно старание. На другия ден донесе двойка и забележка: - Такива извънземни няма!
.....
- Как се чувства мъжът на работа? - Като в рая – тук ангелче, там ангелче... - Как се чувства мъжът на улицата? - Като в градина – тук пиленце, там пиленце... - Как се чувства мъжът, когато се прибере у дома? - Като в приказка – зад всяка врата - баба Яга.
.....
Монахиня се качва на стоп...Младата красавица, която спира, е със страхотна кола, скъпи бижута, маркови дрехи. Монахинята повежда разговор: - Мило момиче, толкова си млада, кога успя да спечелиш за всичките тези блага? - О, имам няколко любовника – първият ми подари колата и се грижи за сервиза и горивото, вторият ме облича и ми купува диамантите, а с третия обикалям света ... Монахинята се замислила дълбоко...Вечерта на килията ѝ се чука тихичко три пъти. Тя раздразнено крещи: - Отец Нафърфорий, я да ми се махаш с тия вафли !!
.....
Стилно облечена жена се обръща с молба към отец, седящ до нея в самолета. - Отче, искам да ви помоля нещо… купих подарък за майка ми, електрически сешоар, но ме е страх, че е над лимита и на летището ще ми го конфискуват. Можете ли да го скриете под расото?… Те Вас едва ли ще Ви проверяват. - Добре, но да знаете, че ако ме питат… аз няма да лъжа. По-късно на летището митничарите спират отчето: - Отче, имате ли нещо да декларирате? - От главата до кръста… абсолютно нищо. Митничарите се споглеждат особено. - А от кръста надолу? - Само един до болка познат уред, предназначен за жени… все още неизползван… - Следващият!

- Генко, знаеш ли какво е авансцена?
- Ама как да не знам! Авансцена - това е сцена преди заплата...

- Добър ден, казвам се Генко Б., една бутилка водка, моля.
- Заповядайте, - казва продавачката - но защо ми се представяте?
- Защото не съм анонимен алкохолик.

Баба Яга се приготвила за ежемесечния сбор със посестримите, яхнала метлата и полетяла. Тъкмо преполовила пътя, когато излязъл неочаквано силен страничен вятър и я завъртял из въздуха като вейка. Тя храбро се заборила с вятъра, когато ПРАС и единият опашен стабилизатор се откъснал. Изгубила контрол над машината, Баба Яга се приготвила за аварийно кацане. Легнала плътно върху метлата и започнала да се псува за отказа си да и монтира парашут. След няколко секунди се разбила върху някакви клони и загубила съзнание. След като се свестила, установила че е вързана за някакво дърво, а около нея щъкали стотици джуджета:
– Ааа, виждам че си се събудила – обърнало се към нея едно белобрадо джудже – имахме събрание и решихме да те изядем.
– Да ме ядете! – възкликнала Баба Яга.
– Не виждате ли колко съм кльощава, само жили и дърто месо – по-скоро да се отровите...
Пак направили събрание:
– Щом не ставаш за ядене, решихме да те е*ем.
– Стига бе, вие слепи ли сте!!! Не виждате ли колко съм грозна – не може сериозно да го искате...
Огледали я джуджетата:
– Добре, щом не ставаш ни за ядене, ни за е*ане, кво да те правим тогава?
– Ще ви кажа. Освободете ме, донесете ми дисагите от мястото на катастрофата и ще ви подаря еликсир, от който ще бъдете все щастливи и доволни...
Събрали се пак джуджетата, помислили пък отишли за дисагите:
– Ето – Баба Яга извадила една петлитрова туба – по три капки на ден и всичко ще ви изглежда прекрасно...
Пробвало белобрадото джудже. Първо се закашляло, сълзи му потекли от очите, но в следващия момент вече танцувало и се смеело щастливо.
Закуцукала Баба Яга изпроводена от доволните джуджета. Щом се разделили, извадила айфона:
– Ало, бабо, ти ли си? Дантела е на телефона. Къде се губиш, купона е вече в разгара си... Да не ти се е случило нещо?
– Дали ми се е случило! – прогърмял гласът на Баба Яга – нищо особено, само малко катастрофирах и дали каското ще ми покрие щетите не знам, попаднах в плен на едни ненормални джуджета, изгубих си чизмите на Elizabetta Franchi и си скъсах дантелената рокля на Gucci. И дори това не е най-страшното... Наложи се да дам на тия дребни нищожества отлежалата кайсиева, дето я носех за купона... Така че дигай си дебелия г*з от там, проследи джи пи ес–а ми и идвай да ме вземеш!

Навечерието на осми март, бижутериен магазин. - Този пръстен с брилянта, взимам го. В кутийка го сложете. А сега в още една кутийка. - Сигурен ли сте? Във втора кутийка? - Да! А сега и в тази. И в тази също! А и е тази голяма синята... и ако има още по-голяма... След малко: - И в още някаква по-голяма! А сега хубаво с тиксо омотайте около кутията. - Това е подарък за приятелката ви? Няма ли да се обиди? - Нищо, нищо! Тя как две години не ми пускаше.
.....
Мъж и жена си вечерят семейно и гледат новините. Мъжа тъкмо си налива втора чашка, когато почва следния репортаж: - В скорошно проучване, България се нареди на 2-ро място в класацията по консумация на алкохол на глава на населението. Чувайки това, жената се обръща с презрителен поглед към мъжа си. Без да спре да си налива, мъжа отвръща: - К'во ма гледаш, ма! Правя к'вот мога.
.....
Върви блондинка по улицата. Срещу нея идва младеж. - Извинете, колко е часа? - пита той. - Шест! - А как се казваш? - Мима! - А ще ми дадеш ли телефона си? Блондинката троснато вади един мобифон от чантата и вика: - На бе, звъни!!! Как сте ми омръзнали такива!!!
.....
Един полицай водел заподозрян към ареста. Минали покрай едно павилионче и заподозряният се изхитрил и попитал полицая дали може да отиде да си купи цигари. Полицаят му разрешил, но му казал да не се бави много. Заподозряният прескочил две огради, завил в една пресечка и избягал. След няколко месеца същият полицай заловил същия престъпник и тръгнали по същия път към ареста. Минали пак покрай същото павилионче. Престъпникът попитал пак полицая дали може да отиде да си купи цигари. Но полицая му отговорил: - Този път няма да ме излъжеш. Сега аз ще отида да ти купя цигари, а ти ще ме чакаш тук!!!

Баба ти навремето без ни един оргазъм 9 деца роди, ти са с 9 оргазма една умна мисъл не роди!

С идването на лятото количеството на експертите в социалните мрежи рязко намалява - водят ги при баба и дядо на село.

На мъж в ресторант му поднасят супа, той обаче е наблюдателен и забелязва че келнерът си е топнал палеца в чинията.
- Прощавайте - обърнал се той към сервитьора - но защо пръстът ви е в супата ми?!
- Ами навехнах го вчера и докторът ми препоръча да го държа на топло!
- Що не си го завряхте в задника тогава?! - разгневено ревнал клиентът.
- Че вие къде мислите че го държах досега?! - разсеяно вметнал оня...

-Тате, защо в кабинета ти има снимка на Бойко Борисов?
- Ами... в случай, че вземе да дойде!
- Ахаaa! Сега разбирам защо до леглото на мама има картичка с Джордж Клуни, а в стаята на баба - с архангел Михаил!

Дошъл Брежнев в България на посещение и рекъл на Тодор Живков:
- Товарищ Тодор, в България имате много плодорна почва - ще садите праз!
- Какво ще го правим толкова тоя праз, Леонид Илич?
- Той не е за вас, ще го давате на румънците.
- А какво ще ни дават те в замяна?
- Те ще ви дават дачии!
- Супер сте го измислили, Леонид Илич!
- Ама дачиите не са за вас. Те са за китайците!
- А те какво ще ни дават?
- Ориз!
- Чудесно сте го измислили!
- Ама и оризът не е за вас. Той е за японците!
- А какво ще ни дават японците на нас?
- Те ще ви дават тойоти!
- Аууу прекрасно! Вие сте гении, товарищ Брежнев!
- Ама и тойотите не са за вас. Тях ще ги давате на нас!
- А вие какво ще ни давате в замяна?
Брежнев отговорил:
- Семето за праза...

Влиза в железария един борец и казва:
- Брато,дай един хляб бе!
- Ама господине,тука хляб не се продава... - отвърнал продавача смаян.
Борчето повторило още един-два пъти, но отговорът на желязаря бил
категоричен.
Ядосала се мутрата и сменила физиономията на продавача.
На дргия ден влиза пак и пак иска хляб.
Железаря отново му казва, че в железарията хляб не се продава, а нашия
човек недоволен от резултата отново го смазва от бой.
На следващия ден продавача се подготвил, за да не яде бой и с влизането
на бореца казал:
- О-о-о-о! Господине ето Ви и вас! Ето един хляб топъл и пресен.
А бoрчето отговорило:
- Аз хляб купих от аптеката, ти дай едно кисело мляко...

Един мързеливец станал гробар. Дали му да копае гроб и му посочили мястото. Минавал край надгробните камъни и четял
"Тук почива… ."
Стигнал на мястото за копане хвърлил лопатата и казал:
-Тук всички почиват, само аз ли ще работя?

Към приятелите ми, които са изпаднали в истерия покрай корона вируса:
1. Вероятността да се заразите и умрете от корона вирус е 0,014%. По вероятно е да се разболеете от бяс, напълно сериозно. Ако това не е достатъчен аргумент, четете нататък.
2. Шанса някога да използвате някой от боклуците, които сте накупили за защита клони много под 1%.
3. Най-вероятно маските които сте си купили, въобще няма да ви защитят, защото те нямат такава функция. Ако не пише N95 на тях, няма смисъл да ги ползвате. Просто ги хвърлете и дишайте нормално. Дарт Вейдър също носеше маска, ама пак умря, нали?
4. Въздушно-капковия път на разпространение включва и очната лигавица. Затова ходене само със затворени очи, не ги отваряйте в никакъв случай, така увеличавате шанса да не умрете от корона вирус, защото сигурно преди него ще ви довърши я някоя кола, я някой камион.
5. Истерията и постоянното притеснение влияят на нервната система, а тя от своя страна на имунитета ви. Та, както казах в т. 2, дишайте нормално.
6. Плацебо ефекта има и обратното страна, внушавайте си че ще се заразите е най-вероятно ще го постигнете.
7. Вируса може да полепне по дрехите ви и да го разхождате с вас. А нещо не виждам химически костюми?!
8. Ако си спомняте, и свинския, и птичия грип щяха да ни погубят, а сега са си сезонни вируси.
9. Дишайте спокойно.
10. Ако все още не можете да дишате спокойно, може да се възползвате от правото си да ме махнете от приятели. Така аз ще мога да дишам спокойно, знаейки, че не съм обграден от психопати.

- Келнер! В супата ми има муха.
- Не се тревожете, паякът в хляба ще я хване.

- Добре, ще ви донеса вилица.

- И какво от това, по мухата ви има супа.

- Келнер! Какво прави тази муха в супата ми?
- Като че ли плува по гръб, господине.

- Не сетревожете, супата ви не е толкова гореща, че да я опари.

- Келнер! Какво значи тази муха в супата ми?
- Не знам, господине. Аз съм келнер, не гадател.

- Не, господине, това е витамин В.

- Келнер! В супата ми има мъртва муха.
- Да, господине, не ги бива много в плуването.

- Келнер! Чинията ми е мокра.
- Не е мокра, господине - това е супата.

Знаете ли защо блондинките хвърлят хляб в тоалетната?
- За да нахрани тоалетното пате!

Баща към сина си:
- Сине, като излизаш тази вечер, умната! Е, в краен случай може и русата...

Между приятелки:
- Колко гаджета имаш?
- Едно... и две наум...

Един бил шофьор на камион ГАЗ-ка. Преди всяка командировка отива в бакалията:
- Три консерви, три хляба, три кутии цигари и... другарко, ти с*кс правиш ли?
Първия път магазинерката си замълчала. Втория път му се развикала. Третия път му се развикала и решила да каже на мъжа си.
- Така и така, един купува за командировка и накрая ме пита дали правя с*кс. Ше ходим у милицията.
Мъжът рекъл:
- Нема да ходиш у милицията, да се излагаме, сека сутрин ше се крием у склада, като дойде тоя и те пита, ти кажи "епа правя", аз ше излезем и ше му фърлим един бой.
И една сутрин иде шофьорът:
- Дай това, дай онова, цигари... а бе, другарко, ти с*кс правиш ли?
Оная вика:
- Епа, да.
- Е, като правиш к'во праи мъжът ти при жена ми всеки път, като идем командировка...

На границата между Сърбия и България, ми правят проверка на документите, имаше малък проблем. На тир карнета сгрешили номера на камиона, и сръбският митничар трябва да поправи грешката. Като се разбуча, взе да псува, питам го какъв е проблема?
А той:
- Друг е йе*ал мома у гората, сега я че чистим тръни от пичка.
Боже колко мъка в едно изречение.

В негарски бар за тежкари влиза плахо малък китаец. Съответно в лицето е като шибнат с ютия и ниси очила с по-голям деоптер от константата на Планк.
Сяда на бара и казва:
- Един цай.
Бармана естествено е някакъв черен грамаден като бизон, 3 на 3 метра. Поглежда малкото китайче с всевъзможно учудване и му отвръща:
- Виж какво приятелче, тук не е някакво китайско кафене, а негъски бар! Тук се влиза като риташ вратата, изплюваш се, сядаш на бара и казваш: Дай една бира, пич!
Китайчето решило, че трябва да се пробва още веднъж.
Влезнало побутваики вратата, плахо се изплювнало на пода, седнало на бара и казало:
- Един цай.
Бармана го погледнал и махнал с огромната си глава:
- Не така бе! Аз сега ще ти покажа как се прави. Гледай да се научиш.
Огромния негър влиза с все вратата, изсеква се 2 пъти и се изхрачва, сяга на бара и казва:
- Дай една бира, пич !!!
Китайчето:
- Не сервираме на церни...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.