Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Излиза един прилеп от пещерата си. Блъска се в едно дърво, после във второ, трето... Накрая спира, сваля си слушалките и казва:
- Ей, с тоя уокмен ша фана да се утрепа някъде...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Един 60 годишен дядо хванал златната рибка и тя му казала:
- Пусни ме, старче и ще ти изпълня едно желание!
- Искам да имам жена, която да е с 20 години по-млада от мен - пожелал си дядото.
И пуф, дядото станал на 80 години...

Генко се прибира подпийнал късно вечерта вкъщи, на вратата го посреща жена му вика:
- Къде скиташ, гад?!
- Мила, няма да повярваш - вулкан е изригнал, всичко е като в мъгла - едва намерих пътя към вкъщи.
- Какъв вулкан?!
- Еяф... Еяфяло... Уф! Добре де, пил съм, пил съм!!!
Еяфялайокул

Двама колеги си говорят преди края на работния ден:
- Какво ще направиш първо, като се прибереш у вас?
- Ще разкъсам гащичките на жена ми!
- Охо, май имате много страстни отношения с нея!
- Не бе, много ми стягат...

Вчера жена ми изми прозорците. Яко, днес се съмна 2 часа по-рано.

- Вчера те търсих цял ден, къде беше?
- С жена ми ходихме в зоопарка!
- И к`во?
- Е, к`во, к`во... Приеха я!

m66edia.jpg.e32a0fc7cf793fc5e8a3c5828a89bb56.jpg

m6786edia.jpg.0910a2bee99fa8fda0ea142017623d6a.jpg

me77dia.jpg.c246eb431372b0d7bd52f189b5700e25.jpg

m54645645edia.jpg.973bf833f68c36c2f9b32b70ecae9928.jpg

media.jpg.b0459b763ecdd1df75ec9a112697aaf7.jpg

Влак върви по релсите с висока скорост. Изведнъж излиза от релсите и тръгва през полето.
Началникът на влака се обажда на машиниста:
- Къде ръгна през полето, бе. За тебе релси нема ли?
- Има, началство, ама на релсите имаше човек...
- Е кво като има човек, газиш го и продължаваш..
- Е гази го, ама той бега през полето...

Седят маса души на праведници в рая, нагъват нектар и амброзия, дрънкат на арфа - идилия... И изведнъж отнякъде се втурва една душа, награбва лъжицата и почва бързо да гребе от купата и да мляска със страшна скорост.
- Какво правиш? - възмущават се всички.
- Карай спокойно, имаме цяла вечност пред нас!
- За някои вечност, а други ще ги реанимират след пет минути...

В лудницата приемат нов пациент. Посреща го главният лекар и го пита:
- Как се казвате?
- Петър Първи.
- Добре, при нас има много царе.
- Аз не съм цар, аз съм самолетоносач…

Баба Гицка, си купува бански в мола, взела едни бикини и влязла в пробната да ги мери.
След като се позабавила вътре, учтивият консултант се приближил до пробната и попитал:
- Какво става, да ви донеса ли вече горнището?
- Аааа, нема нужда, чедо, то всичко се събра у долнището.

Горещ летен ден. Баща с детето си пътуват надалеко, бащата е нервен, поти се и кара, хлапето гледа през прозореца... нема, нема, минат покрай някоя отбила в нивите или на банкета кола... хлапето току все подскача и вика:
- Татееее, тая кола що е отбила? Татеее, кво прави тая кола?
И така безброй пъти. Писва му на бащата, при поредната отбила кола, отбива, спира и вика:
- Аман от теб!!! Те!!! Иди и виж сам кво прави!
Връща се хлапето, умислено, провесило нос, клати глава... и току рече дълбокомислено:
- Права е баба!
И все така... цъка, клати глава ииии... "ПРАВА Е БАБА", бащата си трае трае, амааа... пусти нерви...
- Е добре!!! Казвай!!! За кво е права?
- Миии права е баба дето вика "гащи немат, кола си купили!"

Две баби се срещнали на пазара:
- Ей, Марийке, какви времена настанаха, всеки ден чета за обири по къщите и като излизам, започнах да оставям радиото включено.
- Тъй е, права си.
- А ти взимаш ли някакви мерки?
- Слагам една бележка на външната порта.
- Добре де, какво пише на нея?
- Петърчо, баба, змиите ти пак са излезли от аквариума и са плъзнали из къщата. Затуй не можах да ги нахраня.

Иванчо се явява неканен на гости у баба си. Тя го поглежда и пита:
- Какво? Пак ли се карат?
- Да. Мама си дойде от командировка и е донесла някакъв трипер. Дала на тати, на чичо Гошо и на комшията. Сега всички са у нас и си крещят и се псуват. Само едно не мога да разбера - малко ли е донесла или не го е разделила по равно?!

Баба и внуче в книжарница:
Баба:
- Имате ли книгата Майн Кампф?
Продавача:
- Моля?
Баба:
- За детето е!
Внучето:
- Не бе, бабо, Майнкрафт!

- Бабо, а дядо изневеряваше ли ти?
- Не успя!
- Защото много те обичаше ли?
- Не, защото във всяко ядене слагах чесън!

Дядо Пешо бил на баня. Баба Куна шетала дома и от време навреме поглеждала през прозорчето, иде ли си дядото. По едно време – ей го на, търчи старецът, заметнат само с един пищимал:
- Куне, сабличай са дибидюс!
- Що, бре?
- Ми, станал мий е, ма! От Заговезни по-миналата година не мий е ставал!
Зафанала баба Куна да са съблича – една фуста, па средната фуста, па памучната… и на дядо Пешо достойнството трайно се загледало към пода. Тъй минала още година, дядо Пешо пак отишъл на баня, но този път баба Куна взела мерки, съблякла се дибидюс отрано и в тръпнещо очакване вперила поглед към пътя. И по едно време лети изотдоле дядо Пешо, пак само по пищимал, отваря вратата и се втрещява в гледката, дето го очаква:
- Ей м*мка му, Куно, само за к*р си мислиш, а че мене дрехите ми откраднаха в банята – ич ти не дреме!

Дяволът отива да се оплаква на Господа:
- Господи, спасявай ме!
- От какво бе, Дяволе?
- Ами в ада се появи един маниак на Doom, изтрепа ми сума дяволи, и мен искаше да ме коли с автоматична резачка!
- Че откъде е взел резачка в ада?
- Мани, мани... На четвърто ниво намерил тайна врата...

ЮРИДИЧЕСКИ ПРОЧИТ НА ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА
Червената шапчица живеела в Урегулиран поземлен имот (УПИ), предназначен за жилищни нужди, находящ се в малко село, разположен в непосредствена близост до имоти, част от държавния горски фонд. От другата част на горските територии се намирал недвижимия имот на нейната роднина от втора степен по права линия. В изпълнение на периодичното си задължение за издръжка и гледане срещу, което нейната баба ѝ прехвърлила собствеността върху къщата. Червената шапчица се отправила към горските територии с цел да престира* на баба си уговореното, като спази местоизпълнението - в къщата на бабата. Поради неизпълнение на задълженията на общината да поддържа и маркира общинските пътища. Червената шапчица била въведена в заблуждение и тръгнала по един пуст, третокласен път. Там срещнала Вълка - субект, притежаващ свидетелство за съдимост дълго четири страници. Той се опитал да я убеди да сключат договор за дарение, по силата на който Червената шапчица да му предостави безвъзмездно съдържанието на носената от нея кошница. Тъй като опитът му се оказал негоден в съзнанието му се формирала умисъл към други престъпления. Той се възползвал от незнанието и неосведомеността на Червената шапчица във връзка с пътната мрежа и кадастралната карта, и я насочил в неправилна посока. Същевременно стигнал първи до цитирания недвижим имот, собственост на бабата, и извършил умишлено убийство по особено жесток начин - чрез изяждане на жертвата. Когато Червената шапчица пристигнала на местопрестъплението, субектът, след като осъществил състава на престъплението „измама", извършил второ убийство. В този момент се появил органът на власт и при превишаване на служебните си задължения изкормил престъпника. С това свое действие той нарушил правото му на справедлив процес, както и още редица текстове от Конвенцията за защита правата на човека, и в крайна сметка държавата била осъдена от Съда в Страсбург.

Дядо и баба завели кравата си на бик. Бикът се качил върху кравата и започнал. Бабата, гледала, гледала и казала:
- Дядка, докато ги гледах и на мен ми се прииска.
- Да беше казала по-рано, ма! Взел съм пари само за кравата...

На една блондинка й писнало да слуша вицове за блондинки и си боядисала косата черна.
Имала работа до някакво село и тръгнала с колата.
Преди селото пътя й препречило стадо овце.
Било пролет и на нея много й харесали малките игриви агънца. Излязла от колата и попитала овчаря:
- Овчарю, ако позная броя на овцете в стадото ти, ще ми подариш ли едно агънце?
- Ами добре - отговорил онзи.
-355!
- Браво, позна. Взимай си агънце.
Огледала се блондинката, избрала си най-игривото, хванала го и го вкарала в колата.
Овчарят я попитал:
- Сега ако аз позная истинския цвят на косата ти, ти ще ми върнеш ли кучето?

Мили сине, много ни е мъчно за теб. Няма кой да разкопае лозето. Няма кой да засади картофите. " " Мили мамо и тати, по добре никой да не разкопава лозето, че това, което е закопано там, ако някой го намери ще ми лепнат още 20 години, че и вас могат да вкарат при мен." " Мили сине, с писмото ти дойдоха една дузина полицай, разкопаха лозето, цял ден копаха, нищо не намериха." " Мили мамо и тате, направих каквото можах. Сега картофите разкопайте сами. "

Баба, 3 часа се оплаквала на Сталин в музея на Мадам Тюсо.

Градски автобус! Изведнъж бабичка започва да рецитира откъс от Омировата Илиада. И това в продължение на 10-на минути. Целият автобус гръмва в аплодисменти.
Бабката смутено се усмихва:
- Ей на... това го помня... а защо съм в тоз рейс и къде отивам - не знам?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.