Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Програмист се налива цяла нощ с ракия. Преди да престане да дава признаци на живот, решава да дръпне една биричка. Взима чаша, бутилка и започва нервно да си налива. В този момент изпуска чашата и замислено промълвява:
- Мммдааааааа. Интересен бъг...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Засукана млада мадама, се омъжва за 90 г. милиардер, правейки си сметка, че първата брачна нощ, след як с*кс сърцето му няма да издържи, и тя ще остане богата вдовица. Вечерта ляга на леглото по секси бельо, и с нетърпение чака да дойде младоженеца. След малко влиза младоженеца с тапи в ушите, памук в носа, и презерватив от вътрешната гума на камион...
Ошашавена булката го пита:
- Скъпи какви са тези неща?
- Аз през живота си, съм мразил най-много две неща: Женски писъци, и миризмата на изгоряла гума...

Отива наш тираджия в Турция, решил да се изкъпе в тамошен хамам. Влязъл вътре и се смесил с амуджите. Къпят се и пърдят хората без да се притесняват, та не видял нищо лошо нашият и той да пусне една. Чуло се едно пъъъййт... Гробна тишина... един от абитата се провикнал:
- Хасааааан заключи вратата има здраво дупе.

Катастрофира камион с яйца на магистралата. Полицаят дошъл на местопроизшествието звъни на Бърза Помощ и казва:
- Тука, един на магистралата си е строшил яйцата!
- А, органа как е?
- Ъъъъ, ми то органа е на телефона...

преди 1 час, JKirilov написа:

След това в библията не пише нищо повече и аз го започнах.

- Но, по закон е трябвало да го подведете под отговорност и Ние да го осъдим.

- Да, но по канон вашите закони не важат. Ние си имаме съдия.

ОБЯВА:
- Търси се млад специалист с 20 г. трудов опит. Да говори 17+ езика (единият да е суахили). Да владее C, C+, C++, C+++, Apache, Python, Boa, Java, Mysql, CSS, Mydhasjkaa и други подобни. Да има дипломи по: психология, философия, металолеене, грънчарство, всички инженерни специалности, ръчна бродерия и да може да лекува рак. Да притежава шофьорска книжка категории A, B, C, D, E, F, K, L, M, N, както и собствени автомобил, бус, камион, делтапланер, самолет и подводница, които да е готов да се ползват за нуждите на фирмата. Да умее да прави торти, банички и баклава и редовно да черпи с тях на работа. Да владее изкуството да свири на флейта, цигулка, гайда и тромбон, докато жонглира, карайки велосипед по горящо въже. Да дресира мечки, да говори с котки. Да не пуши, пие, спи, яде и сере, както и никога да не се разболява. Да издържа 14 мин. под вода и да умее да надплува акула. Да живее в същия блок, в който е офиса на фирмата и винаги да си вдига телефона преди да е звъннал. Да не е женен, да няма болни възрастни роднини или деца, както и да не иска такива. Да има две села, от които редовно да носи суджук, домашни вино и ракия. Да умее да работи в екип под напрежение с 11 мениджъра, PR, HR, JR, RR и т.н.
Ние предлагаме:
- минимално заплащане – аванс на дъжд, заплата на вятър
- някакви осигуровки
- ежечасно овикване от шефа, жена му, баща му, етърва му и прасвакото на етървата
- вчерашно кафе трета варка, почти всяка сутрин
- собствени: стол (с един куц крак), бюро (с два куци крака), химикал (леко сдъвкан, наполовина изписан), чифт разноцветни гети (бабата на шефа само плете и плете...)
- ръката на тетката на шефа (позапазена жена на 67, трикратна вдовица, със собствен чифт чене и 6 деца от различни бащи, не можем да намерим кой да я издържа)...
Моля, само за сериозни кандидатури!!!

Питат французина:
- Ако ти дадат една ябълка, какво ще направиш с нея?
- Ще е изям.
А, ако ти дадат един камион с ябълки?
- Ще изям колкото мога, а другите ще ги раздам на бедните.
Питат американеца:
- Ще е изям.
- А, ако ти дадат един камион с ябълки?
- Ще изям колкото мога, а с другите ще направя бизнес.
Питат бай Ганьо:
- Ще е изям.
- А, ако ти дадат един камион с ябълки?
- Ще изям колкото мога, а другите ще ги нахапя, друг да не може да яде...

Японец разглеждал руски камион... цъка и се чуди...
- Какво ли няма да измислят тия руснаци само и само да не правят пътища...

Слизайки от ТИР-а магистралната пеперуда се обърнала към шофьора:
- Ми, айде... и да оздравяваш бързо!

Влиза в бар мъж, придружаван от щраус и мокра котка.
- Уиски! - казва той на бармана.
- 18 долара и 57 цента. - отговаря барманът.
Мъжът бърка в джоба си, вади купчина монети и, без да ги брои, ги изсипва пред бармана. Тоя преброява - всичко е точно.
- Бира за всички в бара. - казва мъжът.
Барманът изпълнява поръчката, а мъжът отново вади купчина монети и без да ги брои му ги подава. Сметката отново е точна.
- Как го правиш това? - пита барманът.
- Виж... Значи освободих аз един джин и нали знаеш - три желания. Та аз си поисках винаги да имам пари, които да ми стигат точно, а с мен постоянно да има едно високо и красиво пиленце с мокро коте.

преди 4 часа, нушо написа:

Моля, само за сериозни кандидатури!!!

Аз, съм сериозен кандидат! Заплащане 1 000 000 000 - до гугъл нули за 1 секунда работа искам! Тел за връзка: 666 - другите цифри са без значение ... :) 

п.п. Всеки човек има цена която  може да го корумпира (повреди), но на някой е твърде висока ....  :) 

190221393_3098914790344807_8025508792502

Докторът преглежда Генко.
- Ето ви рецепта за таблетки!
- Няма да ги пия!
- Защо?
- От вашите таблетки болничните много бързо ми свършват!!!

Ако фризьорските салони не отворят до края на месеца, то 90 % от блондинките ще изчезнат от лицето на Земята!
.....
Звъни телефонът. Младежът се провиква: - Брат ми, вдигни слушалката! Ако ме търси Петя - няма ме. Ако е Тони, тук съм. Ако е Ваня - ще й се обадя след малко. - Докторът от венерическото отделение е...
.....
Блондинка влиза в шоурум и пита продавача: - Здравейте, бих искала да купя "Рено". - Модел? - Не, продавачка. Но благодаря за комплимента!
.....
В магазина малко дете плаче, че е изгубило майка си. – Трябваше да държиш майка си за полата, моето дете! – казала една жена на опашката. – Не стигам до полата на мама! – разплакало се още по-силно детето.
.....
Мъка, мъка...Тихо плаче блондинка в новата кола... И проклина тя жестоката съдба. че педалите са три, а краката - само два...

Данъчната служба на Великобритания не е приела данъчната декларация на мъж, отговорил неправилно на един от въпросите. В отговор на въпроса: "Има ли някой на Ваша издръжка?", мъжът е отговорил: "2,1 милиона нелегални имигранти, 1,1 милиона наркомани, 2,2 милиона “безработни” просяци, 900 000 престъпници в над 85 затвора, повече от 650 идиоти в Парламента и Европейската комисия като цяло.".

Данъчната служба е счела този отговор за неприемлив, на което мъжът отговорил: - Кого съм пропуснал?

- Ванко, какъв искаш да станеш като пораснеш?
- Тъпанар!
- И защо?
- Ми всички да казват - гледай го тоя тъпанар, каква кола кара!

Най-сигурният начин, да разбереш дали една жена наистина е заспала, е да прошепнеш в тъмното:
- Спиш ли вече дебелано?

Дедо ми, как е земал баба ми, без да и е видел и едно селфи... не знам?

С*ксуалният му живот беше редовен до деня, в който си счупи ръката!

Не си купувайте телевизори с гласови команди. Докато гледате мач 100 пъти превключва на п*рно канали.

Мъж така се влюбил в новата си кола, че направо забравил
семейството си. Колата обаче се повредила, той я оставил
в сервиз и потънал в скръб.
- Не се отчайвай! - утешила го жена му. - Може би в
автосервиза има часове за свиждане.

Дете пита баща си:
- Тате, какво е крокодил?
- Ей, като каза крокодил, върви да купиш хляб, че майка ти след малко ще си дойде!

- Търся си някого, в когото да се влюбя нещастно.
- Е, за какво чак нещастно?
- За да оправдая алкохолизма си.

Един човек отишъл в един бар и казал на бармана:
- Сипи едно докато не се е е почнало.
Изпил го той и пак към бармана:
- Ай дай още едно, докато не се е почнало.
Изпил го и пак:
- Дай трето, докато не се е почнало.
И така 10 пъти, 10 питиета.
На 11-тото бармана пита:
- А кой ще плаща?
  А оня:

- Ееееееее почна са...

Седи Генко с въдицата и гледа внимателно плувката. Седи така час, дава... На третия час влиза жена му в банята:
- Добре, отивай на риба, че трябва да просна прането!

- Батеее, дай пет лева да ти гледам, бе! Скоро ша са жениш, да знайш!
- Еее, много си нагла - не стига, че просиш, ми и кълнеш!

- Къде срещнахте бъдещата си жена?
- Бе, ако знаех къде ще я срещна, щях да си пия с приятели…

Във връзка с измененията в закона за притежание на оръжие, предлагам:
- На омъжени жени, да не се продават точилки,тигани и чукове за пържоли!

Ще дойде време, когато в армията ще служат само жени.
- Това е невъзможно! Армията не може да се състои само от командири.

Учителката задава на децата въпроси, какво ще правят, когато станат възрастни.
Идва ред на Иванчо и той казва:
- Ще къркам алкохол и ще чукам жени!
Учителката го изгонва от час и му казва да доведе баща си.
- За какво ме вика? - пита бащата.
Иванчо обяснява.
След усърдно промиване на мозъка, бащата пита:
- Е, разбра ли всичко?
- Разбрах! - отговаря Иванчо. - Когато порастна, ще пия Кока-кола и ще онанирам...

Новобрачно семейство в нов апартамент. Вечерта си лягат, но жената непрекъснато шътка на ентусиазирания си мъж:
- По-тихо, да не ни чуят...
- Вече не сме при мама и тате!
- Ама, такова... Съседите...
- Няма проблем! Ето, ще видиш, че не се чува при съседите. Пешо-о-о, чувате ли ни? Иззад тапета се чува леко приглушен глас:
- Ти пък, Ванка! Виждаме ви.

Електромер, монтиран в Софийски районен съд, неочаквано смени показанията си.

Един човек имал проблеми в сексуалния живот. Отишъл на сексолог и той му казал, че жената обича, да я превъзнасят, да и говорят хубави неща и да я ухажват. Дал му ценни съвети и нашият си тръгнал за вкъщи.
Прибира се той и още от вратата подхваща булката.
- Ех скъпа, ако бях художник, щях да те нарисувам, ако бях скулптор, щях да те изваям, ако бях поет, щях да ти напиша стихотворение, ама като съм един прост тенекеджия...

преди 15 часа, dioib :cat написа:

Аз, съм сериозен кандидат! Заплащане 1 000 000 000 - до гугъл нули за 1 секунда работа искам! Тел за връзка: 666 - другите цифри са без значение ... :) 

п.п. Всеки човек има цена която  може да го корумпира (повреди), но на някой е твърде висока ....  :) 

Вземаме те, ето ти аванса

1127px-Zimbabwe_Hyperinflation_2008_note

преди 39 минути, ined написа:

Вземаме те, ето ти аванса

С долари не става. Българин съм. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.