Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Банкет по български:
- Когато отиваш в заведението - внасяш пиене, когато тръгваш - изнасяш ядене!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

-Ало? -Здравей , миличко , обажда се татко . Мама близо ли е до телефона ? -Не , тате.Тя е горе в спалнята с чичо Франк. След кратка пауза таткото казва: -Но ти нямаш чичо на име Франк , миличко ! -О , да, имам! И той е горе в спалнята с мама в момента ! -Ъ, добре тогава: ... ето какво искам да направиш. Остави телефона , качи се горе и почукай на вратата на спалнята.Извикай на мама и чичо Франк,че татко тъкмо е паркирал колата отвън ... -Добре,татко. След няколко минути малкото момиченце се връща на телефона: -Добре , тате ,направих , каквото ми каза! -И какво стана?-пита таткото . -Ами мама се изплаши ужасно,скочи от леглото без дрехи и избяга навън крещейки,но се спъна в килима и полетя през прозорецаи сега е мъртва! -Боже мой!!! А какво стана с чичо Франк? -Той скочи от леглото без дрехи и също беше изплашен.Скочи през задния прозорец в басейна: но явно е забравил , че миналата седмица ти източи водата, за да почистиш басейна и сега и той е мъртъв . ............дълга пауза........... Тогава таткото казва: -Басеин??????? Но ние нямаме басеин ... Това номер 555-7039 ли е?

Kат ми каже "пак ли туй ши ядем"... Значи цял живот една и съща ракия може да пие, а два дни едно и също ядене да яде... не може!

Прочетох един мъжки статус:
- Женен съм, но нещо все още ми липсва!
Не издържах и му написах:
- Рога навярно!

Да... нямаше кой да ми каже "добро утро" и да ми направи кафе, и си сипах една ракия.

Учителката пита:
- Какво ще се случи, ако едно всичко разрушаващо гюле се удари в една неразрушима стена?
Иванчо отговаря:
- Ще се вдигне цената на ракията. Тате казва, че каквато и простотия да се случи в тази страна, винаги се вдига цената на ракията.

Върнеш се вечер от работа и на масата веднага топла супа и топло ядене. В такива моменти разбираш, как ти е провървяло с микровълновата печка!

- Какво правиш?
- Търся щастието.
- В хладилника?
- Е, все някъде трябва да е...

- Скъпа, с кого говори 2 часа на вратата?
- С комшийката, нямала време да влезе.

Здравей" по света:
Англия - Hello!
Франция - Bonjour!
Индия - Namaste!
Сърбия - Здраво!
България - Къде одиш бе, мама му стара?

На българинът като му кажат "Не излизай!" Излиза да види кой е излязъл!

Жена без мъж, и земя без дъжд - не раждат.

— Тате, ака ми се!

— В гората сме сине, можеш да акаш, където си поискаш и нищо лошо няма да ти се случи.

15 минути по—късно:

— Е, ака ли?

— Да.

— Къде?

— В колата.

Според проучване във Фейсбук най-харесвани са статусите свързани с пиене и ядене, в които присъстват думите "Наздраве", "Салата" и "Ракия". Следват статусите за семейния живот, в които най-често присъстват думите "Жена", "Къща" и "Тъща". В тройката влизат и комунистическите лозунги от преди 10 ноември. Следователно, най-харесвания статус би трябвало да изглежда така:
- "НАЗДРАВЕ! НЕКА РАКИЯТА И САЛАТАТА БЪДАТ ДО ВАС, А ЖЕНАТА ПРИ ТЪЩАТА, ПО-ДАЛЕЧ ОТ КЪЩАТА".

- Докторе, кажи ми на чист български какво ми има?
- Много пиете!
- А, сега и на латински, че и на жената нещо трябва да кажа.

На пазара.
Клиентка се връща при продавача на череши и му казва:
- Господине, вашите череши са пълни с бели червеи. Моля да ми ги смените.
- Не мога, госпожо... моите червеи всичките са бели.

Леля казва на племенника си, който се криви пред огледалото:

- Когато бях малка, татко казваше, че ако се кривя пред огледалото, цял живот ще бъда грозна.

- И какво искаш сега, лельо? Била си предупредена навреме..

Малко момиченце с баба си на плаж:

-Бабо може ли да си поиграя с ц*ц*те ти?

-Може, но не се отдалечавай много!

Две седмици потене във фитнеса, и почти нищо за ядене през това време.
Очакване:
- Ще облека по малък размер пола!
Реалност:
- Всички сутиени са ми големи!

В началото на учебната година учителката задала домашно на децата да опишат един ден от лятната си ваканция. Иванчо написал набързо следното: "Беше хубав летен ден. Срещнах Марийка. Отидохме вкъщи и цял ден правихме любов." Учителката прочела съчинението и се възмутила: - Иванчо, как може така? Веднага да го преработиш. Няма нищо за природните красоти. Няма нищо романтично. Пише Иванчо втори вариант. "Беше хубав летен ден. Срещнах Марийка. Отидохме вкъщи и цял ден правихме любов. Навън слънцето грееше, а птичките пееха." Учителката пак недоволна казва: - Няма нищо за труда. Иванчо сяда и пише нов вариант. "Беше хубав летен ден. Срещнах Марийка. Отидохме вкъщи и цял ден правихме любов. Навън слънцето грееше, а птичките пееха. На улицата двама работници копаеха канал." Учителката го прочела и: - Хм... няма я червената партийна нишка. Няма нищо за Партията - наша майка родна. Пише пак Иванчо: "Беше хубав летен ден. Срещнах Марийка. Отидохме вкъщи и цял ден правихме любов. Навън слънцето грееше, а птичките пееха. На улицата двама работници с червени потници копаеха канал." Учителката чела, гледала, мислила па рекла: - Добре... Любов, природа, труд, червена нишка... Това всичко хубаво, но няма нищо за бъдещето, за утрешния ден, нали ме разбираш? Пише Иванчо пак нов вариант. "Беше хубав летен ден. Срещнах Марийка. Отидохме вкъщи и цял ден правихме любов. Навън слънцето грееше, а птичките пееха. На улицата двама работници с червени потници копаеха канал. По едно време единият хвърли кирката и каза: - Ебал съм му майката, и утре е ден...

Един влязъл в бара и си поискал бира. Девойката му казала, че бирата е немска.
- А бе момиче, давай я, аз ще я пия, няма да си говоря с нея!

На лекция за вредата от алкохола:
- Алкохолът е източник на всички беди в семейния живот. Ние знаем много случаи, когато жената напуска мъжа, поради това че той пие!
Глас от залата:
- А можете ли да кажете, колко трябва да изпия, за да си тръгне жената?

Кварталният супер. Пазарувам.
Ура-бура, насреща ми баш Хосе Антонио:
– А бе, Вивиан...ти за нещо друго освен ядене и с*кс мислиш ли?!
– Малиии! Водка забравих да купя.

Ограбиха кварталната кръчма. По отпечатъците от дланта, криминалистите установиха, че престъпникът ще живее дълго и щастливо.

Син, баща и дядо се връщат от Франция:
- Тези французойки са много секси! - казва синът.
- И много технични! - отговаря таткото
- И много търпеливи! - обобщава дядото.

Когато жена ми каза, как избира риба - "Тя трябва да има широка гърбина и тъпа муцуна" - разбрах, че така е избрала и мен...

А рибата прясна ли е?
- Разбира се! Ей го на рибаря тука, още не е изтрезнял!

Млада двойка, токущо се запознават, разхождат се дълго из парка, много говорят.
Надвечер тя му предлага:
- Хайде да отидем у нас да пием по кафе!
Младежът мълчи замислено.
А тя:
- Моля те, моля те! Не съм пила кафе от 4 месеца!

Три дни ядене - шкембе, три дни трениране... пак шкембе...

Всички си внасят нещо за ядене в кино-салоните,а мен ме изгониха! Дори не бях хапнал още! Тъкмо бях запалил барбекюто!

Даскалицата влиза в час и гледа - на дъската нарисуван огромен член.

- Кой го нарисува това? - пита тя.

- Аз! - признава си Иванчо.

- Всички да излязат от стаята, да остане само Иванчо, ще му кажа аз на него!

Децата излизат и чакат в коридора. След половин час от стаята излиза Иванчо, закопчава си панталона и вика:

- Видяхте ли сега колко е важна рекламата...

Катаджия спира мутра с BMW на пътя. Непосредствено след BMW-то спират пожарникарска кола и линейка. Катаджията им дава знак да продължат, защото е спрял само BMW-то на мутрата.
В този момент мутрата сваля стъклото и се провиква:
- Ааа, те са с мен.
- Е, как така? – пита полицая.
- Еми, вие катаджиите все я за аптечка ще се заядете, я за пожарогасител…

- Ще дойдеш ли да пием ракия?
- Ще дойда.
- Извинете, май съм сбъркал номера...
- Няма нищо, ще дойда. Кой се обажда?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.