Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Сутрин. Студено. Лежа под юргана и се чудя как да излъжа любимата за с*кс. Ако почна да пипам, ще получа ритник, ако се моля, ще чуя трогателни оправдания. Дали да я прегърна... не, това е педалско. Размишлявам. Мога да я целуна, но и това отпада, защото дъхът ми е като на овчарско куче яло наденица стояла на слънце. Нищо не мога да измисля. Ставам. В кухнята котката Ивелина е хванала огромна хлебарка – тъкмо я убива с движения на леопард. Носи ми я в краката, та да е сигурна, че съм видял какъв ловец е. Исус си знае работата – хрумна ми нещо. Грабвам хлебарката под изненадания поглед на Ивето и влизам в спалнята. Шмугвам се под завивките като крадец на плъхове, притаявам се за малко, а после с порива на тролей убивам мъртвата хлебарка връз шкафчето на Нора. Вдигам джапанката, а любимата виждайки какво се е случило, ме обявява за неин герой. Много мъже твърдят, че правят любов по един час – аз онождам за десет минути. Същите люде при с*кс били вадели душите на половинките си с памук, а аз просто блъсвам товарния влак (с всичките му вагони пълни с тежки въглища) в мозъка на жената. След диващината ми Нора изглежда с разклатено здраве и кривогледство. Ще обядваме спагети – ммм много способно момиче. С последната хапка окапвам черната си тениска. Любимата ме наблюдава. Бяло леке от майонеза. Наслюнчвам си пръстите и търкам. Мамка му, явно и в устата си съм имал от майонезата, защото петното расте. Сега годеницата ми ще извади глас на военен хеликоптер. Това обаче не се случва. Преобличам се, а после цял следобед гледаме мачове. Привечер се звъни – отварям вратата. Две комшийки с бутилка джин. Четиримата сядаме на масата, а аз ще се правя на интересен – колко хубаво. Пак се звъни – четиринайсет годишната щерка на едната. Жените като по сигнал си обират чашите, грабват джина и изчезват на петия да си бърборят на спокойствие. Това е бил преднамерен и добре обмислен план – каква подлост само. С Джулия-Вероника се гледаме прави – прекараха ни. Тя сяда на дивана, пъха слушалки в ушите и безмълвно си рови в телефона. Оставили са ме да я пазя, защото я хванали да пуши марихуана зад блока, а после се целувала с друго момиче. Наливам бира, пиша си малко с читатели, сетне пускам телевизора да чуя новините. Девойката все към чашата ми гледа. Сипвам и. Това е човешко – нима едно време не бях същия (в пети клас на село пиех ракия наравно с големите от седми клас). Трябва да се яде нещо. Слагам в две чинии картофена яхния със свинско от вчера. Тийнеджърката не иска. Днес младите обичат само сандвичи, бургери, чипсове и не щат манджи (според тях те са глупави и само за балъците). Питам я дали да опържа картофи. Надменно одобрява с глава (още не ми е казала една дума). Беля картофите, като съсредоточено лъжа съдбата, че ги правя за салата, та да не се порежа. По дяволите – олиото е свършило. Мързи ме да слизам до долу и ги нареждам в парти грила. Всеки има моменти в живота си, които не може да обясни. Нямам идея за действията си, просто вместо щепсела включих в контакта щипката на парти грила... Падам на земята с грацията на стар бойлер. Малко се гърча като скумрия на пода, но после се вдигам. Под глезена ми шурти кръв, все едно съм човешки шадраван – явно съм гътнал чашата си и сега съм добил теч от порязване. Джулия-Вeроника ме гледа ужасена. Набързо осмислям ситуацията – силният ми ум работи. Изпитвам копнеж да се превържа с тостера и някак успявам. Пил съм – не бива да карам. Ако се обадя на Нора, ще ми се кара. Викам бърза помощ. По телефона ми казват, че щом си доиграят белота, може и да дойдат (осведомяват ме, че лекарката имала терца до вале). Омотавам раната с малко перде, махам превръзката от тостер, взимам малката и надолу с асансьора. Чакаме линейката половин час (били спрели за дюнери), а кръвта ми се лее по асфалта. Докторката заявява, че нямат бинт, но ми прави превръзка с листа от близкото дърво и един вестник от пътя с който някой е бърсал областта под гърба си. Качваме се в разнебитения автомобил (пълен с лук от пазара). Ускоряваме. Вътре всичко трещи, бучи, скърца, минаваме през дупки (бъбреците ми се шляят из организма), но поне може да се пуши. Викам си „Край, тука ще загинем.” Няколко пъти ни блъскат БМВ-та, слизаме и местим колите, сменям задна лява гума на линейката, а катаджиите ме питат, дали случайно не съм взел слънчоглед със себе си. Пристигаме в болницата, но тя е затворена, защото в неделя работела до обяд. Тръгваме към друга – тя пък през уикендите, четвъртък и в петък не работела с пациенти. В третата дежурният ми казва, че нямали превързочни средства, но имал материали да ми направи операция на панкреаса, ако искам. Така не може повече – викам такси. Давам на бакшиша 20 лева и рецепта за бинт да иде до някоя аптека. Лекарят ме зашива съвестно и се извинява – такава била действителността. С добре омотан крак се прибираме. Почистваме кървищата в кухнята. „Благодаря ти Джулия-Вероника, като пораснеш, обещавам да те опъна.” Разбира се, че не бих го направил (трябваше просто да я зарадвам с нещо), любимата няма да разреши, а и аз онождам само нея. Нора се прибира, девойката тръгва. Бързо се покривам в спалнята да не я тревожа с раната. Идва. Пила е. Ще иска с*кс. Тъмно е. Протяжно сваля дрехите си, а очертанията на тялото ѝ парят. Боже, дай ми кръв да го напълня...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

- Ако съблазня мъжа ти, ще останем ли приятелки?
- Не!
- Тогава врагове?
- Не!
- А какви?
- Ще бъдем квит!

Блондинка пише жалба след изследване с ехограф:
- По време на изследването, докторът през цялото време гледаше телевизия!

– Миче, ще дойдеш ли у нас на кафе?
– Не Иване!
– Защо? Нямаш ми доверие ли?
– Аз на бикините си нямам доверие, дето от време на време ми влизат в г*за, та на теб ли?

Преди малко едната щерка ми вика:
- Лека нощ, фадър, аз си лягам.
- А, научи ли си уроците? - попитах аз.
- Ами днес по философия господинът каза, че колкото по-малко знае човек, толкова по-сладко спи...

– Ще трябва май да си продам колата.
– Защо?
– Всеки път като паркирам идва полицай и пита дали има свидетели на катастрофата!

- Скъпи, какъв подарък искаш за рождения си ден?
- Не знам.
- Какво най-много ти харесва?
- Съседката от 10 етаж.

Преди малко щерката ме пита:
- Татко, аз от кой съм взела толкова много ум и знания?
- Знам ли, сигурно от ма*йка ти...
- Защо мислиш така?
- Ми, моите са си на място още...

Преди малко щерката ме пита:
- Татко, аз от кой съм взела толкова много ум и знания?
- Знам ли, сигурно от май*ка ти...
- Защо мислиш така?
- Ми, моите са си на място още...

- Какво казал разгневения баща - астматик на подрастващата си дъщеря, която се прибирала рано сутринта?
- ДЕ... СПА... СИЙКЕ?

Вуте пръдва.
Пена е леко възмутена, но майка и използва момента и го почва:
- Защо само пърдиш като кон, бе? Щерка ми се ожени за свиня! Па ти чул ли си мен или Пена някога да го правим, бе?
Вуте си отпива от бирата и казва:
- Да събереш налягане за да пръднеш, трябва си затвориш устата първо, ма…

Слънчев бряг търси да назначи туристи. Може и без опит.

Вчера се запознах с красива мацка и ѝ викам:
- Леле, мале "Нямам думи!"
Тя пък се усмихна и вика:
- Дано поне пари да имаш!

Иванчо има 4 ябълки. Xристо има 7 ябълки. Mитко има 2 ябълки. Георги има 5 cачми в задника. Въпросът е:
- Кой най-бавно е бягал от ябълковата градина?

Един баща отива във банката да преведе пари по сметката на дъщеря си, която е студентка. Банковата служителка го пита какъв да бъде обяснителният текст:
- "Захранване на сметка" ли да бъде?
Бащата отговаря:
- Да, пишете захранване и за пийване.

Международен симпозиум на фармацевтите. Обсъждат се хапчета за полова потентност.
Става англичанинът и казва:
- Ние господа, създадохме хапче, дето като го изпиеш - след час ти става 8 cм.
Въпрос от залата:
- На дължина ли?
Англичанинът гордо отговаря:
- О-о-о, господа, ние проблеми с дължината нямаме! На диаметър…
Ръкопляскания в залата…
Става французинът и казва:
- Ние господа, създадохме хапче, дето като го изпиеш-след час ти става 25 cм.
Въпрос от залата:
- На дебелина ли?
Французинът гордо отговаря:
- О-о-о, господа, ние проблеми с дебелината нямаме - на дължина!
Ръкопляскания в залата…
Става българинът и казва:
- Е па ние господа, създадохме хапче, дето като го изпиеш - след час ти става като пъпеш.
Въпрос от залата:
- Ама как, на дължина ли, на дебелина ли?
Българинът гордо отговаря:
- О-о-о господа, ние проблеми с дължината и диаметъра нямаме! На вкус господа! На вкус!

Негър пълзи през пустинята. Умира от жажда. С последни сили достигнал малка долчинка между дюните. Гледа бутилка. Сграбчил я с треперещи ръце и ... нищо. Бутилката празна. Отворил тапата с надеждата да намери поне капка вода, но не щеш ли, отвътре изкочил дух.
- Кажи бе, черен. Какво искаш - попитал духът. - Изпълнявам ти три желания одма.
- Супер! Супер! - зарадвал се негърът. - Искам, първо, да стана бял. Второ, искам вода. Много, много вода. Студена вода. И трето, разбира се, искам жени. Много жени.
- Готово - казал духът и превърнал негърът в бяла тоалетна чиния в женска тоалетна.

Младо момиче отива на лекар:
- Тия петна, от вътрешната страна на бедрата ми, пробвах да ги измия с всякакви препарати, не се махат и това е!
Докторът я прегледал внимателно:
- А, вашият приятел с обици ли, е?
- Да,защо?
- Кажете му, че не са златни...

Обява:
- Спешно търся любовница с цел сваляне на килограми

Понеже отдавна не съм се смяла от сърце, отивам да си пробвам банския.

Малко момиченце пита майка си от къде се появяват бебетата? Майката, въоръжена с търпение, обяснява:
- Ами миличко, когато мама и тати решат да имат бебче откъсват от градината най-красивата роза. После я поставят в картонена кутия и след девет месеца отварят кутията. И вътре какво има? Най-красивото бебче на света, разбира се. Момиченцето откъсва една роза, поставя я в кутия и после в гардероба. След девет месеца отваря кутията. Вътре нищо... само една хлебарка се разхожда напред назад. Детето, крайно разочаровано:
- Ей, гадинке, ако не ми беше дъщеря, щях веднага да те размажа!

Жена се забавлява с войник. Пристига съпругът. Войникът се скрива на
балкона. Стои там час-два, става му студено, и както е по униформа,
влиза обратно в стаята. Съпругът крясва:
- Какво правите тук?!
- Моля запазете спокойствие. Имаше учение, и аз скочих с парашут,
но понеже нямам опит, паднах на вашия балкон.
Жената се преструва на изненадана:
- Но как така?!
- Успокой се, мила! - казва съпругът - вчера у Петрови трима геолози търсеха нефт в банята...

Дъщеря ми:
- Тате, щяло да има робот, който да замества майките. Как ще направят робот, който не знае какво иска?!
Мълча си...

- Как е дъщеря ти?
- Чудесно, зетя и прави подаръци, круизи!
- А синът?
- Ох, снахата го тормози, все подаръци и круизи иска!

Дядо гледа п*рно, а бабата му вика:
- Да знаеш, ако те стегне сърцето, тая к*рва ще те води у болницата, не аз!

Купих самозалепващи се тапети. Седя. Чакам.

Бащата на осем дъщери откачи и нарече новородената си щерка Иван.

Лавров звъни на Шойгу:
- Да изключиш Ню Йорк от целите! Дъщеря ми учи там!
- Че то не останаха цели - един се обажда за Маями, друг за Лондон, трети за Лос Анжелис!
- Във Воронеж нямаме роднини...

- Аз те обичам и съм с теб, но не се ли притесняваш, че сте съученици с баща ми?
- К*ви съученици ма, тоѝ беше в "А" клас, а аз във "В" клас.

Отишъл попът в полицията да се оплаче, че са му откраднали колелото. Дежурният му казал:
- Дядо попе, нямаме време да се занимаваме с твоето колело, но все пак ще ти дам един съвет. На неделната служба започни да четеш 10-те Божи заповеди. Като стигнеш до "Не кради" крадецът сигурно ще се издаде.
В понеделник попът отива пак в полицията и се обръща към дежурния:
- Благодаря за съвета. Върнах си колелото, но нещата не стоят точно така. Започнах да чета Божиите заповеди, стигнах до "Не кради", обаче никой не се издаде. Да ама като стигнах до :Не прелъстявай жената на ближния си" и се сетих къде съм го оставил.

Дъщеря пита майка си:
- Мамо, кое ти харесва повече: куче или пеперуда?
Майката отвърнала:
- Мария, никакви татуировки!
- Но, мамоо, моля тее, наистина ще бъде на незабележимо място!
Малкият брат Иванчо се обърнал към сестра си, па рекъл:
- 'Що, на мозъка ли ще си я правиш?

- Коя ти е любимата поза в леглото?
- Близо до контакта, за да мога да си зяпам телефона, докато се зарежда.

- Мръдна ли някъде по празниците?
- Да, от L на XL.

Заврян зет:
- Магаре, здраво вързано за слива в чужд двор.

В едно село седят двама в кръчмата и си говорят. По едно време се чуло някакво думкане...
- Що люска тоя тупан? - попитал единия.
- На Ваньо дъщеря му се оженила и тъпана бие, че е честна.
Първия отговаря:
- "Е па, я сега на *я си ли да вервам, или на тъпаня"...

Един човек уловил златната рибка, а рибката му казала ще ти изпълня едно желание. Човекът поискал царство, а рибката му казала:

- На кредит или на лизинг? А човекът я попитал:

- Във фритюрник или на скара?

Срещнали се две блондинки:

-Къде празнува Осми март?

-В леглото!

-А много хора ли имаше?

Високопланинско пасище. Голямо стадо овце пасе свежа тревица. Отстрани на резбован кривак се е подпрял овчарят и свири на меден кавал. По едно време се чува звън. Цялото стадо изумено поглежда към овчаря.

Овчарят бърка дълбоко под ямурлука и вади GSM.

— Ало! Да... Момент!

Обръща се към овцете:

— За мене е!

Отишъл Чапаев да кандидатства в академията. Когато се върнал, Петка го пита:
- Приеха ли те?
- Не. Зададоха ми следната задача: На колко е равно 0.5 плюс 0.5. С цялата си душа чувствам, че е равно на литър, но как да го изразя математически, не знам...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.