Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Clipboard02.jpg.79ef97c5f629881787d157ae0b6cf2ab.jpg

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Инфлацията е повишаване на цената на всички стоки, с изключение на стоката „работна сила“.

Когато бях малък, нашите нищо не ми купуваха. Сега съм вече голям, работя, мога и сам нищо да не си купувам!

- Г-н адвокат, нали обещахте, че ще оправдаят жена ми!?
- Щяха, но по време на процеса не можах да взема думата от нея...

преди 1 минута, _nib_ написа:

Габровец пита сина си:
- Ванко, хареса ли тортата в сладкарницата?
- Да, тате, много!
- Добре, утре ще те заведа пак да я видиш!

Факт!
Движението е здраве!

Габровец минал през пицарията и си поръчал пица с доставка, качил се при разносвача и така се прибрал безплатно.

Криза на средната възраст - когато децата ти са пораснали, а ти още не!

Обезателно се ожени. Ако ти провърви, ще станеш най-щастливия човек на света, ако не - ще станеш философ.

Подсъдими, защо нямате адвокат?
- Имах, обаче той, след като се убеди, че не съм откраднал тези пет милиона ме напусна.

ВЕДНАГА ЩОМ ЖЕНА СЕ ВЛЮБИ, ПРИЯТЕЛКИТЕ И СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ПСИХОЛОЗИ, АДВОКАТИ И ЧАСТНИ ДЕТЕКТИВИ..

преди 2 минути, _nib_ написа:

Обезателно се ожени. Ако ти провърви, ще станеш най-щастливия човек на света, ако не - ще станеш философ.

Сократ

Отиде на бала с костюм за 5000 лева (майка му и баща му теглили 10 000 за синковеца). Поканят цялата рода да видят гордостта на семейството. Хапнат, пийнат, викат:
- Успех в живота...
Изпратят го към ресторанта, седнат, изпонапият се, сетят се за имоти, почнат да делят, сбият се... Отиде синковеца в ресторанта, събрал 4 бона от родата, цвика:
- Удри, всички к*рви бачкат за нас...
Продадат му амфетамин вместо кокаин, платил по 160 лева на грам. Бил чист колумбийски. Нашмърка се, напие се кат куче, сбият се със съседното училище... Тръгне да се прибира, хване такси, заспи, шофьорът му вземе парите, изхвърли го пред тях. Сутринта се събуди, нема спомени, вика:
- Нищо, сега ги почвам...
Вика:
- Баща ми ще учим висше...
Баща му продаде бащината къща, нивите да му плати рушвета да влезне в университет. Пет години се усере от пиене, не може да завърши, стане вечният студент. Баща му вика:
- Има надежда...
Изтегли още 20 000 бона за рушвети да му дадат диплома. Завърши, нищо не знае (не помни специалността си).
Вика:
- Аз съм учил, няма да им бачкам за 1200 лева на строежа.
Не го наемат на работа никъде, отиде на студентска бригада. Докара някой лев, всичко изяде и изпие, пак нема лев.
Вика:
- Тука с работа не става.
Хване се да продава марихуана на дребно. Хванат го три пъти с по 2 грама, осъдят го като опасен рецидив. Дадат му 15 години. Баща му изтегли още 20 000 лева за адвокат. Подкупи ги и излезне, пропие се, скара се с баща му, баща му го застреля. Баща му вика:
- Да го бех утрепал преди 10 години, досега да съм излезнал...

Най-голямото удоволствие за жената НЕ Е да скапва живота на някой мъж, а да се прибере у дома и да си махне сутиена!

Ех, как ще се изгавря днес с прокурора! - казва обвиняемият на адвоката си.
- И как ще стане това? - пита го защитникът.
- Представяш ли си, прокурорът три месеца си е загубил, за да събира доказателства срещу мен, извикал е за делото седем свидетели.. .Но преди първият от тях да си отвори устата, аз ще направя пълни самопризнания!

преди 2 минути, ninov написа:

Вика:
- Баща ми ще учим ВИШЕ ...

Адвокат:
- На видеото ясно се вижда как столът напада потърпевшия, а моя клиент се опитва да го удържи!

- Знаеш ли вица кораба, пълен с адвокати, който започнал да потъва?
- Не.
- И аз, но само колко хубаво започв

- Здравейте, обажда се адвоката на Кубрат Пулев. Моят клиент Ви е целунал и опипал по задните части, и иска да Ви предостави компенсация за сeксуалния тормоз в размер на 100 000 долара. Това устройва ли Ви, госпожице Равало?
- Разбира се. Кога мога да взема парите?
- Защо да вземете?!? Моят клиент не Ви е взел, а само целунал и опипал. Така, че заповядайте в офиса ми да целунете и да опипате 100 000 долара...

Тъмна стая...
В тъмната стая черен негър пред компютърен екран светещ в синьо, на екрана Norton Commander...
Негъра натиска tab, F6, Enter, tab, F6, Enter, tab, F6, Enter и си пее - I like to move it move it, i like to move it move it, i like to...

Четири причини, поради които можем да твърдим, че Дънкан Маклауд е хроничен пияница:
1. Винаги носи меч, за да има с какво да си нареже мезето.
2. Живее на лодка, защото като му се доповръща да е спокоен, че който и прозорец да избере няма да сбърка.
3. Ходи с шлифер, под който крие 3-литрова дамаджана с домашна ракия.
4. И накрая, но не на последно място - мисли се за БЕЗСМЪРТЕН!

Мъж участва в голф турнир. По някое време топката му стигнала до едно блато. Отива при нея и гледа една жаба. А тя му проговаря с човешки глас:
- Вземи ме, батко, със себе си, сложи ме в джоба си и ще спечелиш турнира.
Мъжът така и направил. По време на играта жабата му давала ценни съвети и той спечелил. После жабата го помолила да вземе стая в луксозен хотел, да поръча шампанско и хайвер и да я целуне. Мъжът взел стая, поръчал шампанско, хайвер и целунал жабата. В този момент се чуло гръм и жабата се превърнала в прекрасна 17 годишна блондинка с големи гърди... Ето така непълнолетното момиче се оказало в стаята на клиента ми - завърши своята реч адвокатът.

Две момченца си говорят в детската градина:
- Пешко, майка ти и баща ти, плашат ли се от мултфилми, бе?
- Не, защо?
- Щото моите се плашат. Щом пуснат мултфилм по телевизията и те веднага тичат в спалнята, мушкат се под одеалото и се тресат от страх....

Женски форум:
- Вчера си хванах мъж. Държа го заключен в къщи. Не желае да се размножава. Постоянно иска да яде. Какво да правя?

Крадец споделя със свой колега:
- Вчера имах нещастието да попадна в апартамент на адвокат, който ме хвана на местопрестъплението!
- И какво ти направи? - попитал го другия.
- А, нищо само ме посъветва повече да не правя така.
- Еее, ти леко си се отървал.
- Ха, леко! Взе ми 200 лв. за съвета!

Семейство червеи се разхождат. Детето червей пита майка си:
- Мамо, аз червей ли съм?
- Червей си детето ми.
- Мамо, а ти червей ли си ?
- Червей съм, миличък.
- Мамо,а тати червей ли е?
- Червей е детето ми.
- Егати скапаното семейство...

Мач по хандбал в Сърбия. Хандбалистка тича разплакана при треньора:
- Що ревеш ма? - пита я треньора.
- Цялата публика ми ока - "Мужкарицо, маай се оттамо с тея мустаки ма," за тва рева!
Треньорът се видял в чудо, но решил да я успокои:
- Па ти ги не слушай, ма, играй си! Ич да ти не е на к**ецо!

- Моите яйца са по-големи от твоите и затова на пазара струват с три стотинки повече! – хвали се една кокошка на друга.
- У, много важно! Да не съм луда за три стотинки да си скъсвам задника, ма! – отговаря другата...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.