Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Трима приятели се хвалят със задниците на жените си. Първият казал: - На моята задника е толкова голям, че като тръгвам сутрин за работа и я плесна като се върна вечерта той още се тресе! Вторият: - Това нищо не е - жената като си изпере гащите и ги простре, съседа вика - комши, пак си прал брезента на колата. А третият въздъхнал замечтано: - А моята има красиви сини очи! Другите двама се разхилили: - Ама ние за задници говорим... Третият: - Е да де, то всичко останало е гъз!
.....
Качвам се днес в таксито и той ми вика: - Извинете за миризмата, обработвах тапицерията с дезинфектант заради Ковид. Реших да съм любезен и му отговарям: - А, не се притеснявайте, аз от два дни нямам никакво обоняние. Защо ме изгони, така и не разбрах.

Една кола блъснала Иванчо и той умрял. На другият ден след погребението един негов приятел звъннал до рая да види дали е пристигнал. - Ало, кой е на телефона? - Дева Мария! - Иванчо пристигна ли? - Не, чакаме го още. След един час пак на телефона: - Ало, с кого говоря? - Дева Мария. - Иванчо да е дошъл? - Няма го още. След още един час: - С кого говоря моля? - С Мария. - Аха, значи Иванчо най-после е пристигнал!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Водещият на прогнозата за времето излезе пиян в ефир, и показа не само откъде идва циклона, но и къде е служил и къде ходят с кума за риба.

- Как си, Еми?
- Пила съм и по-добре!

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Евреин, собственик на оптика, учи сина си на бизнес:- Когато влезе клиент, няма да гледаш в тавана, а ще го гледаш право в очите. Когато си хареса очила и попита за цената, му казваш 200. Ако не мигне продължаваш - и 99... Ако не мигне, продължаваш - евро. Ако не мигне продължаваш - на стъкло. Ако не мигне, продължаваш - без ДДС. Когато извади парите да плаща, му казваш - рамката не е включена в цената.

Казвам му:
- Пияна съм скъпи, възползвай се!
А той:
- Дай сто лева на заем!

Скапан живот. Скапани хора. Скапано време... А, намерих бутилката вино, ВСИЧКО Е НАРЕД!

Би ли ми казала когато детето се наака , кой трябва да го оправи ? майката или бащата? _ Само и единствено майката , снахо !!! _ Би ли дошла тогава до вкъщи , защото синът ти се напи , и се насра !!!

Баба задъхано пристига на гарата.
- Отдавна ли замина влака.
- Преди 5 минути.
- Слава бога. Не съм много закъснела.

България е една такава, екзотична страна, в която жените ги боли глава вечер, а мъжете сутрин.

Не съм близвал откакто се разделих с бившата... иначе алкохол си пия...

Влак дерайлира поради незнаен инцидент в Сибир. Двама московчани се спасяват по чудо и шест дни треперят от студ. На седмият ден ги открива стар сибиряк с дълга брада и пушка:
- Откъде сте момчета?
- Москва.
- И какво става с революцията?
- Коя революция?
- Тази която започнахме през 1917-та година?
- A-a-a, тя отдавна победи. След това имаше социализъм, комунизъм, перестройка. Сега вече е капитализъм.
- Абе, хора, защо не съобщавате, бе? Ние тука още влакове взривяваме!

Пътува старият Аврам във бързият влак за Варна. По едно време в купето влизат група румънски цигани. Продават му златно синджирче... За 50$. Следва дълъг и тежък пазарлък. Накрая се спазаряват за 30$. Аврам знае още от самото начало, че синджирчето е фалшиво, както е фалшива и банкнотата от 50$ с която е платил. Но банкнотата от 20$ (рестото) е истинска...

Американците мислят седнали, англичаните - прави, арабите - легнали, а българите - след това.

Млад, висок, симпатичен... Търся жена с бойлер в района на Младост, за краткотрайна авантюра...

Много обичам българските рецепти... Захар на око, сол на вкус и брашно колкото поеме... Печем на умерена фурна...

Англия. Купе във влака Лондон-Бристол.
В купето влиза кондукторът и казва на дамата, която пътува:
- Милейди, бихте ли затворили прозореца.
- Но, господине, цепката ми е толкова тясна (показва с пръсти колко е отворен прозорецът).
- Милейди, специални поздрави на съпруга Ви, но моля, затворете прозореца.

7 човека пушат в купето на влака, осмият се обажда:
- Аз преча ли ви, че не пуша.

Попитали Радио Ереван:
- Има ли намеса на Русия във вътрешните работи на България?
Радиото отговорило:
- Путинциално да!

Правостояща блондинка пътува в полупразен влак. След няколко часа минава кондукторът.
Блондинката:
- Извинете, бихте ли ми казали къде е място номер 952586?
Кондукторът с недоумение ѝ поглежда билета:
- Влакът е без места, а това което гледате е серийният номер на билета.

Пиян македонец се прибира в къщи и казва на жена си:
- Добра вечер, Лепа Брено.
А тя отговаря:
- Мажо, па я не съм Лепа Брена, я съм твойта жена.
- Знам ма жено, знам дека не си Лепа Брена, я така си лъжем члена…

Младеж отишъл на събеседване, за да постъпи на работа като стрелочник. Инспекторът го пита:
- Какво ще направите, ако разберете, че два влака пътуват един срещу друг по едни и същи релси?
- Ще превключа стрелката на единия влак. - уверено отговорил младежът.
- Ами ако лостът на стрелката е счупен?
- Ще изтичам от будката и ще използвам ръчния лост.
- Ами ако той е ударен от мълния?
- Ще се обадя на съседния стрелочник.
- Ами ако дава заето?
- Ще използвам аварийния телефон.
- Ами ако е счупен?
-В такъв случай ще изтичам до селото и ще повикам чичо Митко..
- Защо? - учудил се инспекторът.
- Защото никога не е виждал железопътна катастрофа.

Само във българския език може да се изкаже предложение, създадено само от глаголи:
- Седейки, решихме да отидем, да купим и да пием.

Повечето големи технологични компании са стартирали в някой гараж. Български такива няма обаче, защото у нас почти никой не може да си позволи гараж.

Погледнеш към Витоша и ти иде да цитираш Яворов! Погледнеш към София и ти иде да цитираш Стоичков!

Може да бъде изображение с един или повече хора и текст, който гласи 'катаджия пита един шофьор как се казва, за да му напише фиш: -джевгански... -как, как?! -джевгански... -слушай сега.. аз ще те пусна... Ma да знаеш, че на другото кръстовище има един колега, който знае цялата азбука.'

Отмъщението трябва да е като влак от БДЖ - да е тежко, мръсно и винаги да идва бавно!

- Тате, баба наистина ли ще пътува с този влак?
- Стига си говорил, сине, развивай релсата!

Отивам на лов, виждам меча хралупа. Влизам и почвам да пукам, 1, 2, 3 пъти, по едно време гледам, насреща ми ВЛАК!

Полицай отиват на мястото на пътно-транспортно произшествие. Гледат преобърната кола, а до нея седи блондинка и нервно пуши. - Какво стана? - пита един от полицаите. - Ами карам си аз, не бързам, никого не изпреварвам, изведнъж гледам елхичка, аз наляво, елхичката и тя наляво, аз надясно, елхичката и тя надясно, пак наляво, елхичката и тя наляво... За да не се ударя в елхичката, взех че се преобърнах в канавката... Полицаят: - Ква елхичка бе? Тука в радиус десет километра няма едно дърво. Блондинката: - Имаше елхичка! С очите си я видях! В това време вторият полицай оглежда колата и крещи: - Ква елхичка ма, това е освежителят, дето ти виси на огледалото...

Пиян мъж отваря вратата и губи съзнание, съвземайки се пита жена си:
- Слънчице мое, какво беше това?
- Слънчев удар!

Подходящ туристически слоган на България:
- "България. Гърция е близо."

Каква е връзката между българската и немската точност?
- Закъснява за работа всеки ден... с точно 30 минути.

Група Учени откриха, че няма нещо във Вселената, което Българинът да не може да напсува!

Не бягам сутрин, защото се страхувам, че няма да мога да се спра и ще избягам от страната...

Древните първобитни хора търкали пръчка в парче дърво, за да получат огън. Съвременните първобитни хора търкат стотинка в талонче от лотарията, за да получат "ДЪРВО!"

- Днес ще пия само това, което започва с "Ш". шампанско, шльокавица, шпирт и каквото ми шипят…

Ако искаш да се насладиш на плодовете на Майката природа. Дестилирай ги!

Две циганки си говорели! Едната от тях била в Англия за около 1 месец и си е дошла след това в България. Нейната приятелка я кани на кафе у тях. Сядат на масата и започват да си говорят...
Приятелката и я пита:
- Ама, Аше, ти ко научи там ма?
- Кажи ко искаш дъ знаеш?
- Добре, значииии... щта питам нещо?
- Питай мъ, питай?
- Хау ду ю ду ма?
- Ду ю ХУЮ еври дей!!!

Исках да предизвикам ревността на мъжъ ми. Купих бутилка шампанско, и му казах, че един непознат ми я подари в магазина. Взе ми портмонето и ме прати за каса бира!

Хванали се трима на голо 'оро. Този който бил най-отзад викал:
- Ееееее бре оро!
Този по средата:
- А, оро като оро!
А този най-отпред:
- Е*ал съм го и орото, до ъгъла и се пущам!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.