Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Старшинката на моторотата се кара на момчетата след ЧП:
Как нема да трошите техниката?
Видехте ли к`во пра`и курсант Иванов с камиона?!!:
С едната ръка държи кормилото, а с другата - гледа през прозореца...
За наказание - да копа от тоа дерек до пладне...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Пернишко Мохито - Ракия с оцет и листенца маруля!

В живота на всеки човек идва момент, когато човек осъзнава, че този момент е настъпил.

Две блондинки работели в един ресторант. Едната била сервитьорка, а другата - готвачка. Веднъж някакъв клиент попитал келнерката:
- Прощавайте, какво представлява мешаната скара?
Тя отговорила:
- Ами, това са кюфтета, кебапчета, пържола и шишчета на едно място, господине!
Той дал поръчка:
- Добре, донесете кюфтетата, кебапчетата и пържолата! Обаче - елиминирайте шишчетата!
Русокоската отишла в кухнята и попитала колежката си:
- Муцка, някакъв пич иска да елиминираме шишчетата! Имаш ли представа какво значи това?
Другата се троснал:
- Де да знам, бе! Тоя - да не мисли, че ще се занимаваме само с неговите капризи! Кажи му, че елиминаторът е повреден!

Аз всичко съм постигнала сама! Я вие опитайте да се родите при богати родители! Не ви се получава, нали ? А аз успях!

Вчера видях, как на площада, един депутат хранеше гълъбите с обещания!

Срещат се стари приятели на улицата. – Как си приятелю? Не сме се виждали от толкова години. Дъщеря ми се омъжи в щатите за милионер, сина ми стана бизнесмен, аз в момента си строя вила на морето….Кажи ти какво правиш? – Ами….тръгнал съм да платя тока…. – Аха…..ами иначе? – Иначе ще го спрат.

Много често "Ох, извинете, забравих", означава "Ей помни говедото бе!"

Гурме е, когато вилицата и ножът тежат повече от ястието.

Татко, защо петелът кукурига? – Петелът винаги кукурига, когато някой лъже… – Но той кукурига дори в три часа през нощта… – Е, синко, по това време се пишат вестниците.

Не разбирам защо хората се притесняват за мигрантите. Моите съседи са българи. Всички деца в местното училище са българи. Всички местни магазини са собственост на българи. Харесва ми тук, в Лондон.

В кабинета на началника на КАТ нахлува млад катаджия
- Господин подполковник! Роди ми се син!
- Браво! Поздравявам те!
- Господин подполковник! Но това е първото ми дете!
- Е добре, иди при касиера и му кажи да ти даде 500 лева.
- Господин подполковник! Та това е син – бъдещо попълнение на КАТ!
- Е хайде, нека ти даде 1000 лева.
- Господин подполковник!
- Ех, младост, младост! От мен да мине. Ето ти ключа от сейфа, вземи знака "спирането забранено" и го сложи където искаш!

Жена праща съобщение на мъжа си: ”Скъпи, моля те, купи хляб,като се прибираш от работа! А, и да не забравя, Габи е тук и ти праща поздрави.” Мъж: ”Коя е Габи?” Жена: ”Никой. Исках да съм сигурна, че си прочел съобщението ми.” Мъж: ”Щото аз съм с Габи и мислех, че си ме видяла.” Жена: ”Къде сте?” Мъж: ”В магазинът до нас.” Жена: ”Чакай, сега ще дойда да ви видя.” След 5 минути. Жена: ”В магазина съм и не ви виждам. Къде си?” Мъж: ”На работа. Сега купи хляб от магазина, където си и престани с глупостите!”

Умряло служебното магаре на локомотивно депо София. Когато го погребват на надгробния му камък пишат: Тук почива магарето Марко, което през жизнения си път успя да ритне трима министри на транспорта, 6 генерални директори на БДЖ, 20 главни енергетици, 30 ръководители на поделения, 50 началници на депа, 100 деломайстори, 150 началник-влакове, 300 машинисти, 500 кондуктори, 600 помощник-машинисти, 1000 билетни касиерки, 1300 хигиенистки и един вдигнат пантограф на локомотив серия 44/45.

В депо София имаше един машинист М.Й., който винаги ходеше на работа с велосипед и след като му свиха едно колело докато е седяло в депото, следващото вече си го качваше на тендера (работеше на парен локомотив 01.19). Един ден возел БВ Ва-Сф от ГО. Като спрял на ЧБ при него дотичал началник-влака и му съобщил, че пътниците от 4-тия вагон чули силен трясък по покрива някъде към Тш. М.Й. се метнал като тигър отгоре на тендера, но от велосипеда нямало и следа. Не казал нищо на началник-влака (как иначе!), но освен че се ядосал от загубата много се чудил как колелото е прелетяло през три вагона. На другия ден накарал майсторите в депото да заварят специални куки отстрани на въглищния бункер, та да си закача новия "Диамант" (чешки, намираха се много трудно). След известно време при прибиране в депо откача колелото, сваля го долу, го подпира на сцепните щанги и се качва пак да си вземе нещата и документите. В този момент го помолват да мръдне машината 1-2м че отдолу имало някакъв гаечен ключ, да го вземат. Той мръдва и сцепните щанги смилат велосипеда на клечки за зъби.

- Защо непрекъснато повтаряш "О-о-о, ужас!"?
- Защото на всяка гара все повече се убеждавам, че съм сбъркал влака.

Човек тича след набиращия скорост претъпкан догоре влак. Крещят му:
- Зарежи го, бе! Следващият е след 15 минути!
- С удоволствие, но аз съм машинистът на този.

"Напоителни системи" ще е мега якото име за бар, нали?

– Каква е разликата между лудия и неврастеника?
– Лудият мисли, че две по две е пет. А неврастеникът знае, че две по две е четири, но това ужасно го разстройва.

- Моля ви, по-внимателно! - обръща се пътник към машиниста. Повръщам когато пътувам с влак!
- Не се притеснявайте, аз също - отговорил машинистът.

Хора пътуват с влак и с тях едно олигофренче. На път единият вагон се счупва. Машинистът започва да търси повредата. След 1 час олигофренчето идва и казва:
- Аз знам какво се счупи.
Машинистът му отговаря:
- Махай се от тук.
След 30 мин олигофренчето отново идва и казва:
Машинистът му отдоваря отново:
- Махай се от тук.
След 1.30 ч олигофренчето отново идва и казва:
Тогава машинистът му казва:
- Добре, кажи какво се счупи!
- Счупи се влакът.

Два скелета решили да подкарат влак. Тъкмо се качили и единият изскочил от вагона, върнал се към гробището и след малко се връща отново с надгробната си плоча под мишница. Другият скелет учудено го попитал:
- За какво ти е този камък?
- Без документи никъде не тръгвам!

Пътник се изнервя от това, че влакът спира през пет минути, а на всичкото отгоре пътува бавно. При поредното спиране, пътникът пита кондуктора:
- Прощавайте, защо отново спираме?
- Има легнала крава на релсите...
- Но ние спираме сигурно за десети път...
- Да, защото тя се разхожда пред локомотива.

Потънал кораб. Към самотен остров след цяла нощ плуване едва-едва, с последни сили се приближава по чудо оцелял пасажер. На острова го чака също по чудо оцеляла жена му: 
– И къде се мота цял ден, ако мога да знам? Корабът потъна още вчера!?

Заведение. Влиза мъж и поръчва на сервитьора:
- Една водка и нещо по ваш вкус.
- Записвам - две водки...

Спорили германец, швед и сърбин чии електровози са най-големи.
Германецът се похвалил:
- В нашите има тоалетна, баня и мини бар!
Шведът го засекъл:
- Това не е нищо! В нашите имаме и джакузи и фитнес...
Сърбинът обаче казал:
- Абе слушайте една история сега и сами преценете вие.
Значи отивам аз на работа и се качвам в "Дишев"-ката да карам влака за Шид. Не щеш ли обаче от вътре някъде се чуваше тъп шум. Оставих аз помощника да кара и се метнах на "Застава"-та, карах 10 минути, стигнах до първи модулен шкаф - нищо. Надух пак "Застава"-та и още десет минути карах - пак нищо. После още двайсет минути карах и стигнах до трафа, а там отдолу в шкафа на преходите се заплели в една паяжина един шведски и един немски локомотив и бръмчат...

Майката на Иванчо влиза в стаята му и го пита:
- Кой изпи тази бутилка водка?
Иванчо:
- Торбалан.
Глас под леглото:
- Не лъжи!

Във влака се возят епископ и посланик. Возят се и спорят, кой от тях има по-висока титла.
- На мен ми викат "Ваше преосвещенство" - казва епископът.
- А пък мен ме наричат "Ваше превъзходителство" - казва посланикът.
След половин час спорове, седящият в купето пътник не издържал и казал:
- От нас тримата, аз съм с най-висок ранг.
- Какъв си пък ти? - в един глас питат двамата.
- Данъчен!
- Е защо да си с най-висок ранг?
- Защото като ме видят търговците и веднага викат - "О господи, пак ли си ти!"

Умиращ старец се изповядва:
– Половината си живот бях пияница и пройдоха… пиех, биех се, по жени ходех, изпуквах всичките си пари на хазарт, за една стотинка полезна работа не съм свършил…
– А другата половина?
– А през другата половина на живота си се занимавах с глупости.

Пътуват с влака в едно купе чукчи, руснак и българин. Чукчито тъкмо бил продал кожите и имал много пари. Руснака обачел бил свършил парите, но му се пиела водка. Решил да спечели пари от чукчито. Попитал го:
- Искаш ли да играеме на една игра. Аз ти задавам въпрос,
ако ми отговориш ти давам един долар, ако не успееш - ти ми даваш?
Чукчито се съгласило.
Руснака:
- Мъничко червеничко с мъничко зеленичко, що е то?
Чукчито:
- Незнам.
- Ягодка. Дай един долар.
Обаче парите не стигат. Руснака попитал пак:
- Искаш ли още една гатанка?
- Да.
- Две мънички червенички с две мънички зеленички, що е то?
- ?? Ами незнам.
- Две ягодки. Дай още един долар.
Обаче парите не стигат за бутилка водка.
- Чукчи, искаш ли още една гатанка?
- Да.
- Ами три мънички червенички с три мънички зеленички, що е то?
- ??!!?!?! ...... незнам .....
- Три ягодки ... Дай още един долар
Отишъл руснака до вагон-ресторанта за бутилка водка.
На връщане тъкмо стига до купето и чува отвътре българина:
- ...хиляда и осем мънички червенички с хиляда и осем мънички зеленички, що е то...???

По-добре да ви наобиколят винарки, отколкото санитарки!

Махмурлукът е моментът, в който оцелелите мозъчни клетки вече са погребали геройски падналите си братя и камбаните бият…

Бай Ганьо се вози в купето на един влак и по едно време почва да се оглежда по земята и да търси нещо. След 15 минути всички в купето почват да се чудят какво търси и те започват да се оглеждат по земята. По едно време една госпожа се обажда:
- Бай Ганьо, кажете какво търсите?
А Бай Ганьо отчаяно си бръкнал в носа и казал:
- Абе няма значение аз ще си направя ново топченце!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.