Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Виждайки падаща звезда водопроводчикът Грую, не можа да формулира ясно желанието си, поради което получи петлитрова руса бутилка ракия с големи гърди…

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Началото на 20-ти век, един съвсем обикновен човек отишъл на врачка, за да види какво му предстои. Седнал той и тя му казала:
- Заради теб ще умрат много хора. Човекът уплашен попитал:
- А има ли начин да го предотвратя? На което врачката отговорила кратко и ясно:
- Не!
И отчаян мъжът си тръгнал и решил да се самоубие, за да не стане предсказанието. Той минал покрай гарата и видял малко момченце да седи на релсите, а срещу него с бясна скорост идвал влак и той решил да направи едно добро дело преди да си отиде от този свят. Спасил детете с големи мъки и го попитал:
- Как се казваш момче?
А детенцето отговорило:
- Адолф Хитлер, чичко!

На 13-ия световен шампионат по надяждане с прясна коприва 65-има смелчаци от Англия премериха сили в едно от най-откачените състезания в света, което може да докара припадък, остра алергия или липса на чувствителност в устата поне за седмица. Според регламента първенец е онзи, който за 1 час оглозга от листата най-много стръкове коприва. За разсейване на жилещия вкус в устата се допуска по една халба бира. Организаторите на надпреварата обявиха, че ще считат за победител всеки, който изобщо се е записал за участие.

Умрял мъж. Седи на небесната разпределителна гара, чака своята участ. Минава влак с табела "За Ада", спира за малко на гарата и мъжа вижда вътре своята тъща. Мъжът се смутил и след малко казал:
- Мамо! Радвам се да ви видя! На къде, на процедури или на работа?

Момче си играело на улицата с една монета, но случайно я глътнало и тя заседнала в гърлото му. Майка му се изплашила и почнала да вика за помощ, защото детето не можело да си поеме въздух. За щастие се появил един минувач, тупнал го по гърба и то изплюло монетата.
– Благодаря ви много, докторе! – казала майката.
– А, не съм доктор, а данъчен агент!

Агоп, пред приятели в кръчма хвали късмета на жена си Рибека.
- Голяма кисмет има мойто Рибека. Прибира са снощи късно и намери една пакет. Питаме съседи, кой згубил? Никой не згубил. Отваря пике и гиледа идна убава дамска батуш. Мери Рибека и баш за ней! Друга вечер пак закъснява, пак намери пикет, пак пита кой згубил, никой не згубил, пак отваря. Сига идна убава дамска кажух. Мери Рибека, баш за ней! Ааа, решавам, ша опитвам и аз мойта кисмет! Отивам на кръчма и се връща късно. Гледа пред дома за кисме, нема. Гледа по стълбище, нема. Гледа на площатка, нема. Влиза в спалня, гледа мачкана, гръчкана, а там една мъжка гаща. Взима мери, тя малко голяма, ама тя кисмет на мен!

Хронология на мача Локо Дряново – Барселона
0 минута: Барселона вече води с 15 на 0.
15 минута: Роналдиньо с много неточен пас праща топката в реката до стадиона.
16 минута: Самият той е принуден от домакините да слезе и да вземе едничката топка на отбора с думите: “Ритни – гони”!!!
17 минута: Роналдиньо отива при треньора Рийкард и му иска ботуши, но той няма такива екстри …
20 минута: Запъхтян холандският треньор влиза в ловно-рибарския магазин до стадиона “Локомотив” и копува гумени ботуши за Роналдиньо.
23 минута: Рийкард се връща на стадиона и Роналдиньо обува новите си ботуши.
25 минута: Роналдиньо вече е прескочил стената до реката и гази, за да вземе топката.
27 минута: Играта най-после е подновена.
32 минута: Виктор Валдес праща топката на ЖП линията до стадиона и Барса за втори път спазва златното правило “Ритни – гони”
35 минута: Валдес се качва да вземе топката, но в същото време един влак я премазва.
40 минута: Вратарят на гостите отива и копува със собствените си пари нова топка от магазин “Стеф”, спазвайки друга дряновска максима: “Който чупи - купи”.
45 минута: Валдес се връща на стадиона, но за малко да бъде блъснат от линейка, която кара пребитите съдии в болницата, а и полувремето е свършило... Хора от публиката слизат на стадиона и стават импровизирани съдии. След 30 минутна почивка в кафенето на гарата домакините излизат на стадиона и “главният съдия” дава начало на второто полувреме. С олюляване играчите на Локо започват вторите 45 минути от мача.
60 минута: Барса повежда с 45:0
65 минута: Пуйол изчиства топката в корнер, но с такава сила че тя отива отново на ЖП гарата
66 минута: Защитникът вече е на ЖП гарата и вижда как един циганин от ромски произход си присвоява топката… Пуйол любезно пита: “Excuse me, would you give me the ball?” Циганинът отвръща: “Нъ куго шъ иб*ш м*йката ве?!”, скача на бой, но е безжалостно пребит от Пуйол. Предикацията на играчът на Барса е в унисон с възклицанието му: “Are you talking to me, копеле мръсно?”
75 минута: Защитникът се завръща на стадиона и дербито продължава.
80 минута: Деко с мощен шут праща топката в басейна до стадиона, а вратарят на домакините вика с все сика: “Стига се бави, бе!”
83 минута: Умърлушен, Деко обува ботушите на Роналдиньо, и влиза в басейна пълен с жаби.
85 минута: Бразилецът с португалски паспорт се връща на стадиона, целият в жабуняк и мачът продължава.
90 минута: Барса повежда с 51:0. Съдията дава 10 минути продължение.
98 минута: Локомотив Дряново вкарва гол, след като топката се удря в тополите до стадиона и влиза в мрежата на Валдс
100 минута: Край. Мачът Локо Дряново – Барса 1:51!!!
След дербито:
- Не може да бъде! Това е позор за футбола! – оплакват се Роналдиньо и Рийкард на делегата на мача.
- Да, но все пак има подобрение. Миналата седмица Тиери Анри се катери по тополите да вземе топката от един клон...

Нервна жена пътува за пръв път със самолет. Пътникът от съседната седалка през цялото време разказва истории за самолетни катастрофи. Ужасена, по някое време жената му казва:
- Защо все разказвате за самолетни катастрофи? Аз съм чувала, че пътуването със самолет е по-безопасно от това с влак например.
- Е да, има катастрофи и с влакове. Миналата седмица четох за една - както си пътувал влака и в него се натресъл един самолет...

Веднъж Иванчо се разхожда с баща си. По пътя срещат непознат човек, а Иванчо го поздравява: - Здравей! Баща му го пита: - От къде познаваш този човек? А Иванчо отговаря: - Ами той е от инспекцията за чистота. Всеки ден, когато ти отидеш на работа, той идва у дома и пита мама: "Чисто ли е?"

Мъж към гаджето си, блондинка: – Миличка, искаш ли да отидем на вилата, ще отдъхнем, ще правим с*кс и така с "един куршум два заека"? – С другото съм съгласна, но - АЗ, зайци - няма да убивам!

Учителката раздавава контролните на децата и гневно казва:- Иванчо, не знам защо, обаче в твоята диктовка има абсолютно същите грешки, каквито има в диктовката на Марийка. Дали случайно това не се дължи на факта, че двамата седите на един и същи чин?- Не госпожо. Това се дължи на факта, че ни преподава една и съща учителка...

Двама пияни мъже се прибират в дома на единя късно през нощта.
Гостът отива до банята, където вижда голям меден гонг.
- Какво е това? – пита той приятеля си
- Часовник.
- И как работи?
- Гледай – мъжът взел един чук и ударил силно гонга. От съседния апартамент някой изкрещял:
- Луд ли си бе! Часът е 3 сутринта...

Служител в зоопарка звъни на ветеринарния:
- Слонът кашля. Какво да правим?
- Добавете във ведрото, с което поите слона, шише водка. На следващия ден служителят съобщава на ветеринаря:
- Кашлицата мина, но и останалите слонове почнаха да кашлят.

Млад стажант-лекар за пръв път води раждане. След успешното му приключване, наблюдаващият
го старши лекар, акушер-гинеколог, го съветва:
- Много добре, колега! Само след раждането се пляска по дупето бебето, а не майката!

Французин, американец и българин тираджии си говорят. Американецът се хвали:
– Къщата ми е в едно равно поле, като се прибирам надувам клаксона и като се прибера – камината запалена, яденето във фурната, а жената и децата ме чакат на верандата.
– А моята къща е на един висок баир – казал французинът. – Като се прибирам, пускам дългите светлини и като вляза вкъщи, шампанското е отворено и жената ме чака гола на леглото.
– Аз пък – казал българинът, – живея в една долчинка. Като се прибирам, спирам двигателя и пускам надолу по инерция. Като стигна, излизам тихичко от камиона, изключвам бушоните, вземам бухалката и отивам да чакам пред прозореца на спалнята – досега само един ми избяга…

Визитация в АГ болница.
– Кога ви е терминът? – пита лекарят.
– На 12-и, отговаря родилката.
– А Вашият? – въпрос към следващата.
– На 12-и, отговаря тя.
– Вашият?
– На 12
И така продължил до последното легло.
– И Вашия ли е на 12-? .
– Не!
– Защо?
– Не бях на тази екскурзия.

Грешник в ада:
- Защо вече 100 години ме пържите в едно и също олио?
- Ти ли не знаеш, продавачо на цаца!?...Ти ли,ти ли...

Момче и момиче се возят в раздрънкана Жигула.
Момчето:
- Ако вдигна 200 километра, ще се съблечеш ли?
Момичето, гледайки раздрънканата Жигула, се съгласило. Момчето вдигнало 200 и момичето какво да прави се съблякло голо. Момчето се загледало в перфектното тяло на момичето и се блъснали в едно дърво. Момчето останало заклещено в колата и извикало на приятелката си:
- Иди, да потърсиш помощ!
Момичето:
- Ами как, като съм чисто гола?
Момчето:
- Закрий си оная работа с обувката ми.
Отишло момичето на магистралата да търси помощ и един ТИР спрял.
Момичето:
- Моля ви, помогнете ми! Приятелят ми се заклещи!
Тираджията погледнал към обувката и казал:
- Ми, като гледам докъде е влезнал, едва ли ще мога да му помогна...

Коледа. В колата се возят идеалният мъж и идеалната жена. В друга кола се вози Дядо Коледа. Той обаче има проблеми с колата си и моли идеалния мъж и жена да го вземат в техния автомобил. Те приемат. От някъде се появява камион, става катастрофа и от тримата оцелява само един. Как мислите - кой е оцелял? Идеалният мъж, идеалната жена или Дядо Коледа?!
Разбира се, че идеалната жена, защото другите двама не съществуват!

Във времето на социалните мрежи, скандала със съседите се счита за нормално, човешко общуване!

Скъпи, искам да се омъжа за теб. Но разбирам, че само моето желание не стига. Затова взех и пистолет!

- Докторе, след ваксинацията ще мога ли да свиря на акордеон?

- Да.

- Колко хубаво, а преди не можех...

На церемонията по смяната на президента човек от публиката се провикнал към Борисов: – Бате Бойко, ма̀ни тая шапка, че приличаш на идиот! Служителите на НСО инстинктивно посегнали към кобурите, а премиерът се огледал нервно и свалил шапката. От публиката се чул същият глас: – Бате Бойко, извинявай! Не било от шапката

- Защо всички тоалетни чинии са бели или в светли тонове?

- Защото човечеството, още от зората на вековете винаги е искало да осере всичко чисто, светло и добро!

Изпробвах нов японски метод за отпускане. Трябва да подържиш някоя вещ в ръка и ако тя не ти носи радост, я изхвърляш... Така изхвърлих две тенджери, сметката за тока, кантара, сутиена. Сега седя, чакам мъжът ми да се върне от работа...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.