Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Едно хубаво маце отива на доктор.
- Докторе, редовно се къпя, спазвам много личната хигиена, но почти всеки ден ми се появяват едни тъмни петна от вътрешната страна на бедрата.
Съблякла се тя, огледал доктора бедрата и я пита:
- Приятелят ти носи ли обици?
- Носи златни и на двете уши.
- Да му кажеш, че са фалшиви...

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Двама разхождат кучетата си и хвалят достойнствата им:
- Моето ходи да пазарува и връща рестото до стотинка.
- Пък моето може да лети!
- Айде, бе! Покажи!
- Спиро, фрък!
Спиро се затичва, все по-бързо и по-бързо и ...полита плавно...
Наблизо други двама си приказват:
- Времето се разваля.
- Откъде позна?
- Не виждаш ли - кучетата летят ниско!

Снощи един комар толкова кръв ми изпи, че накрая ми даде шоколад, значка на Червения кръст и два свободни дни от работа.

Вечер. Краят на града. Полицай се приближава към паркирана встрани от пътя кола. Осветява с фенерчето си, а вътре младеж, четящ вестник и девойка, която плете чорап! Изумен, полицаят почуква на прозореца и пита:
- Какво правите вие тук?
- Ами, както виждате, аз чета вестник, а приятелката ми плете - отговаря младежът.
- Ти на колко години си? - продължава полицаят.
- На 19.
- А момичето?
Младежът, поглеждайки часовника си:
- След... 12 минути ще е на 18.

Един директор си хванал "Айше" за гадже. Жена му разбрала и вдигнала луд скандал: - Всичко може, ама пък циганка да имаш за гадже, само да разбера че продължаваш да ходиш с нея... развод! Директора казал на циганката: - Гадже, голям проблем стана. Не ми се обаждай повече. Или ако много съм ти нужен, направи се на чужденка. Звъни по телефона един ден и пита - Ало, са мозе да са обазда господин Петров? - Кой го търси ? - пита жена му. - Едно чахкинче.

Баба се кара на внучката:
- Къде си хукнала така, ма?
- На купон.
- Бърже да си сложиш гащи!
- Бабо, ти на опера кат ходиш, слагаш ли си тапи в ушите?

Летец и танкист спорили чия работа е по-тежка и кой е по-смел.
Решили всеки да повози другия в машината си.
Първо летеца се качил в танка, а там - шумно, тясно, оръдието гърми силно, а на всичко отгоре друса и топло като в пещ.
Излязъл пилотът каталясал и вика - много е гадно, ама ела утре в самолета и ще видиш...
На другия ден качил танкиста в самолета и почнал разни лупинги, фигури и завъртулки всякакви, а танкиста все се хили като луд.
Кацат на земята и летеца му казва:
- Е, вярно, твойто е по-тежко и ти си по-смел щом се смееше през цялото време.
А танкистът му вика:
- Не бе, просто за пръв път ми се случи да акам с дупето нагоре...

Две циганки си приказват:
- Много ми е добър мъжът, 10 години сме заедно, един шамар не ми е ударил.
- Е-е-е, то па направо срамота!

Позитивен човек е този, когото са пратили по дяволите, а той се връща оттам отпочинал и с магнитчета.

Змията към Ева:
Абе ти колко ябълки трябва да ядеш за да чатнеш, че не трябва да смучеш мен, ма?

Немец, италианец и българин седят в бара. Немцът с гордост казва: - Моята жена за 7 секунди набира от 0 до 100. - Как така? - пита италианцът. - Купил съм й "Порше". - Ааа, това е нищо, моята набира от 0 до 100 за 5 секунди, - Как успява? - Ами купил съм й "Ферари" Тогава се обадил и българина: - А моята набира от 0 до 100 за 2 секунди. - Невероятно! Какво си й купил? - Кантар...

Свърши кучешката храна, а лабрадорът най-нагло иска да яде. Няма как - отивам до супермаркета.
Стоя на опашка пред касата с пълна количка с “Педигрипал”. Някаква вредна дама зад мен се интересува: “Куче ли имате?” “Не - казвам - за себе си я купувам. Започвам диета, за втори път, нищо че след първата се оказах в реанимацията с всякакви сонди и игли по мен. Преди това обаче бях смъкнал 25 килограма.”
Онази не спира обаче - егати и заразата! “И как се изпълнява тази диета?” “Лесно - казвам и - трябва да си носите през деня по два пълни джоба от тези гадости. Когато почувствате глад, изяждате едно-две парчета. Хем ще сте сита, хем ще изглеждате чудесно, като кучето на опаковката.”
Тая не млъква... Сега се интересува защо съм попаднал в реанимацията - да не би да съм се натровил с храната?
- Не, какво натравяне - отговарям. - Просто бях седнал по средата на улицата да си ближа яйцата и ме блъсна автобус.

Брат, какви времена настъпиха!
- Какви?
- Момиче с мустак, държи за ръка момче с оскубани вежди!

Приказват си трима дядовци:
- Аз, като умра, искам да ме погребат - казал първият.
- Аз пък да ме кремират - продължил вторият, а третият с дълбока въздишка споделил:
- Като знам колко съм изпил през тоя живот, най-вероятно ще ме бутилират.

Лорд Честърфийлд за с*кса:
- Удоволствието е мимолетно, позата - нелепа, а разходите - ужасяващи!
Вуте оди при Пена у другото село:
- Толко път за един път - никой път!

Две бебета-близначета играят карти в корема на майка си.По едно време едното хвърлило картите и казало:- Аз няма да играя повече.- Защо? - попитало другото.- Защото един плешив чичко влиза и излиза и ми гледа картите...

- Добър ден! Имате ли матраци с мемори пяна?
- Да. Този, с продължителна памет струва 1500 лв, онзи с кратка памет струва 1000 лв.
- Нямате ли нещо за 500 лв?
- За тези пари предлагаме матрак с Алцхаймер.

Двама мъртви си вървят към рая и си говорят. Единия пита другия:
-Абе ти от какво умря?
-От премръзване, а ти?
-От мъка!
-Е каква е тази мъка, та чак пък да умреш от нея?
-Бях сигурен, че жена ми ми изневерява и реших да я разоблича. Излъгах, че заминавам в командировка за два дена и я помолих да ме закара до гарата, там се направих, че се качвам на влака, помотах се малко и привечер се прибрах вкъщи. Влизам в спалнята, а жената чисто гола лежи на спалнята! Започнах да претърсвам къщата - в спалнята, под нея, в хола, стаите, балконите, в кухнята под масата, в шкафовете и нищо! Та затова си и умрях от мъка, че не успях да я сгащя!
-Ееее, ако беше отворил хладилника, сега и двамата щяхме да сме живи!

Професора по анатомия в медицинска академия обяснява пред студенти:
- Колеги в град Дупница живее българин с 41.5 см. полов член, измерен преди седмица!
В същото това време една руса студентка станала и започнала тихичко да се придвижва към вратата, напуска лекцията.
Подразнил се професорът и казал:
- Не бързайте колежке, влак за Дупница има чак след два часа, време имате достатъчно!

Бирените шефове на Астика, Загорка и Шуменско се срещнали на по кафе. Дошла сервитьорка. Шефът на Астика:
- Една Астика!
Шефът на Загорка:
- Една Загорка!
Шефът на Шуменско:
- Кафе и фреш, моля.
Другите:
- Ти, що кафе и фреш, де?
Той:
- Щом няма да пиете бира и аз съм пас!

Млад поп на разговор с местният архимандрит.
Ваше високопреосвещенство,много са
разюздани нравите в епархията.Зад
моя храм господен се целуват,натискат
и много други нелицеприятни неща правят!
Това е нищо синко мой.Вчера бях в съ-
седната епархия и се връщах с влака.
Отидох да изпуша една цигара до тоа-
летната и какво виждам-мъжка особа беше поставила една женска особа в
най-нисък поклон и й правеше църко-
вен атестат.Тъкмо тогава си извади
греховника и го изтри в расото ми с
думите:
Отче,във влака е забранено пушенето!!

От МОН решили да питат децата, какви искат да бъдат и така им определят чужд език.
Директорката пита Марийка:
- Каква искаш да бъдеш, когато пораснеш?
- Искам да работя много и да имам много парички.
Директорката записва - ще учи немски.
- А ти Петърчо?
- Искам да измислям нови неща.
Директорката записва - ще учи японски.
- А ти Иванчо?
- Искам да не правя нищо по цял ден и да ми се плаща за това.
- Ясно, записвам гръцки.

Новата учителка по биология била доста новаторски настроена и решила да преподава с демонстрации на живо. Директорът бил притеснен от тези методи и редовно я посещавал. В първия час той влиза и заварва голо момиче и пита:
- Какво е това?
- Имаме урок по устройство на женското тяло и показваме нагледно. - отвърнала тя.
На другия час сцената се повторила с голо момче. Директорът си затраял. На третия час обаче влизайки заварва момче и момиче да правят с*кс на бюрото.
-Какво е това!? Това вече на нищо не прилича!
Учителката обяснила че имат час по полова култура и по нейния метод правят демонстрация на живо. На следващия час директора заварва още по-шокираща картина.
- Всички ученици по двойки правят с*кс.
- Може ли да ми обясните сега това?
- Правим контролно. - отвърнала учителката.
- Ами онзи защо масту*бира?
-А той отсъстваше и сега пише каквото знае!

- Може ли с честен труд човек да натрупа състояние? 
- Да, лесно е. Може и прединфарктно състояние, и състояние на шок, депресивно състояние.

За тези, които се интересуват - имам три връзки - една магданоз, една копър и една голям праз.

Таксиметров шофьор намира на гарата едно самотно момиче, което от дума на дума се оказало, че е изпуснало влака за родното си място. Шофьорът предложил да го подслони и на сутринта да го откара обратно - то се съгласило. Отвел го в дома си и му послал да си легне на собственото му легло, а той на диванчето. По едно време го разбудил нейния глас:
- Ивинявай за неудобството, но ми е студено - той й дал още едно одеало и си легнали по местата.
След около 20-тина минути отново същото се повторило и шофьорът отново и дал още едно одеало - и така това се случило още няколко пъти. Накрая, когато момичето дошло за пореден път той не издържал и я попитал:
- Абе ти си ужастно много зиморничава, това винаги ли е било така?
- Ами да, когато бях по-малка баба идваше при мен в леглото да ме топлиV
- Абе ти луда ли си - едва 3 часа е, къде да ходя да търся баба ти сега - нервно отвърнал шофьора!

Лошият вълк се преоблякъл в кожата на коза и се отправил към къщичката на седемте козленца, защото знаел, че ма*йка им я няма в момента. Стигнал до вратата и почукал тихичко:
- Козленцааааа, дечица мой, отворете ми, аз съм вашата май*ка, върнах се и ви нося млечицееееее!
Козлетата се обаждат отвътре:
- Абе, я ходи се пери, бе, вълк смотан. Май*ка ни била… Млечице ни била донесла… Нали току що я пратихме мама за бира, бе!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.