Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Късна вечер. В поликлиниката звъни телефона.
- Ало. Спешно е. Наш приятел току що глътна тирбушона. Ако може елате по-бързо.
Докато доктора си вземе чантата телефона пак звъни. Същият мъжки глас:
- Ало, докторе. Може да не идвате. Намерихме друг тирбушон.

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Един срещнал на полето овчар с куче, кон и една овца.
- Може ли да поговоря с кучето ти?
- Как? Кучето не говори…!
- Здравей старо куче, как си?
- Ооо, супер съм, моят стопанин се отнася много добре към мен, храни ме, пои ме, разхожда ме по два пъти на ден...
Овчарят гледа изумен...
- Може ли да поговоря с коня ти?
- Конят не може да говори!?!?!
- Здравей старо конче, как си?
- Ооо, супер съм, моят стопанин се отнася много добре към мен, храни ме, гали ме...
Овчарят още по-изумен.....
- Може ли да поговоря с овцата ти?
- Ааааа, овцата много лъже...!

Три баби се хвалят една на друга с внуците си:
- Моят сигурно ще стане доктор! Все се боде с разни спринцовки.
- А моят сигурно ще става биолог - все събира някакви треви, все нещо суши вкъщи...
- Пък моя сигурно ще става летец - все си слага на носа някакви парцали, напоени с бензин и ми вика - "айде бабо, аз отлитам"!

Млад продавач започнал работа в пекарната. Влиза първият му клиент:

- Извинете, ще може ли един хляб!

- Какво да може един хляб?!

Двама приятели си седели край шосето и пушели трева, при което покрай тях профучала пожарната с включена сирена и най-малко 100 км/ч. Двамата поседели, поседели и след малко единият казал:
- Братче, започнах да си мисля, че тия пичове с червената кола ще останат цяла вечност тука!

Един скинар отива на една закътана полянка в парка, нахвърля по тревата цигарки с марихуана, скатава се в храстите, зарежда пушката и почва да кътка (както бабите викат "пи-пи-пи" на кокошките):
- Хипи-хипи-хипи...

Двама приятели пият в бар. По едно време единия се гътва от стола, пада на земята и заспива на място.
Другия казва на бармана:
- Ей това му признавам на него, винаги знае кога да спре.

Прибира се вкъщи мъжът:
- Жено взел съм страхотна трева, аре с мене на балкона да се напушим!
- А-ааа, не ща. Ти върви сам
Мъжът пуши първата цигара... уаууууу едно огнено кълбо минава по небето... Пуши втората... пак едно огнено кълбо минава.
Мъжът се чуди кво става. Пуши и третия joint... пак същото кълбо. Влиза той вкъщи:
- Жена, ако знаеш кво видях на балкона... три огнени кълбета!
- Кви огнени кълбета бе, ти от три дни седиш на балкона!

Вечер е. Наркоман лежи надрусан в леглото си. На вратата се звъни. Пак се звъни. Пак. Най-накрая наркомана се надига и тръгва да отваря. Пита подозрително:
- Кой е?
- Аз съм!
Посяга да отвори, обаче се вижда в огледалото и се сепва:
- Аз ли?

Наркоман си сади коноп. Половин година се грижи за него - полива, плеви, окопава. После го коси, суши, нарязва... Свива си цигарка от реколтата, пуши и си мисли:
- Ех, защо не ме направят министър на земеделието?

На сутринта. - Къде съм? - В изтрезвителното. - Абе, не ме интересуват подробностите. В кой град?

стар-

Рок фест 2008, Дупница. Пълно с прилежно лъснати... чопъри, тук-таме по някой пистов и още по-трудни за намиране Симсон'87 (последните, пребоядивани през 1996).
Група брадати мъжаги с тъмни очила оглеждат моторите около тях. Пред замъглените им от бира погледи минава мотористка с чопър. Спира и слиза. Моторът пада. Мъжете избухват в смях. Единият й подхвърля подигравателно:
- Хубав, мотор, ама падна!
Жената се подсмива:
- И ти да стоиш между краката ми цял ден, и ти ще паднеш...

Записах се в клуб на анонимните алкохолици - вече трети ден пия и не знам с кого...

Маска за лице с краставица:
Взема се средно голяма краставица, обелва се и се нарязва на кръгчета. Залива се с 2 супени лъжици олио и оцет. Краставицата се изяжда с чаша сливова ракия.
Лицето се разтяга в блажена усмивка, поруменява и се освежава.

Пиян допълзява до вкъщи. Жена му - на вратата с метлата. Той пада на колене и: - Мила, не отлитай! Аз за последен път…

- Представи си само - преди една година лекарят ми каза, че ако не престана да пия ще се превърна в пълен идиот!
- И ти защо не го послуша?

Сутрин, пиян мъж се качва в автобус на градския транспорт и застава до една стара жена. Тя го гледала, гледала... накрая не издържала и му направила забележка: - Младежо, Вие знаете ли, че отивате в ада така? - казала строго бабката. Пияният станал... и се провикнал към шофьора: - Шофьорчето, спри да сляза, че съм сбъркал автобуса!

Кой как отива на рожден ден:
Англичанинът: с достойнство.
Французинът: с торта.
Руснакът: с водка.
Българинът: с приятели.

Кой как се връща от рожден ден:
Англичанинът: с достойнство.
Французинът: с домакинята.
Руснакът: на четири крака.
Българинът: с остатъка от водката.

Кой какво си мисли докато се връща от рожден ден:
Англичанинът: "Успях ли да запазя достойнството си?" .
Французинът: "Дъщерята май беше по-хубава".
Руснакът: "Много ме биха, ама и аз удрях".
Българинът: "Жалко, тортата остана - можех да взема и нея."

Жена се кара на мъжа си: - Спри да пиеш и да лазиш, че детето гледа от тебе и трета година не може да проходи.

- Рангеле, вчера беше трезвен и аз бях толкова щастлива, а днес пак си пиян! - Днес е мой ред да съм щастлив.

Двама пияници четат вестник: "Алкохолът съкращава живота на човек наполовина". Баджанак, ти на колко си години? - На 40! - Ето, а ако не пиеше, щеше да си на 80!

В цял свят алкохолизмът се счита за болест... Само у нас питат: - Що не пиеш, да не си болен?

Заекът и вълкът имали една бутилка водка. Решили да си избиват зъбите. Който избие повече зъби на другия, той ще изпие бутилката.
Засилва се заекът. Бууум! Вълкът пада по гръб.
- Колко?
- Сссееест съба…
Засилва се вълкът. Буууум! Заекът пада по гръб, претъркулва се няколко пъти и
се фраска в едно дърво.
- Колко!
- Цетили…
- Сто толкоа малко!
- Стото няма повесе.

Що си дошла, Ленче? - Да те прибера от кръчмата, пияницо! - Айде, вземай ме и се махай!

- Искам да ме нарисувате в героична поза! - И каква да е тя? - Пред мен шише с ракия, а аз още не съм го отворил!

- Възрастта - това е просто една цифра. Тя не определя ума или възгледите на човек. Всичко зависи не от това на колко си години, а какво си преживял…
- Момче, покажи си личната карта и остави бутилката!

Седят трима пияни в кръчмата. По телевизията съобщават, че полски мишки са изяли голяма част от житната реколта тази година. Единият пияница се надига и казва: - Бахти мишките... Другият: - Бахти реколтата... Третият: - Бахти поляците...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.