Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Млад геолог отива на летен стаж в Родопите. Опъва палатката, по цял ден скита с чукчето да събира камъчета. Добре, ама няма женска компания... След някое време се посприятелил с едни овчари. Питал ги как се справят без жени. Посочили му овцете и му обяснили, че като няма как, и така става. Въодушевил се нашият геолог! Но преди да се втурне към овците, все пак помолил овчарите да не му се смеят.
- "Да ти се смеем, ли? Как така ще ти се смеем?! Хубава работа! Ами то нали и ние правим същото!"
Успокоен, геологът отишъл сред овците, хванал една и се заел с работа. Действа, действа - и все чува нещо като смях. Обърнал се към овчарите и не вярва на очите си - до един се превиват от смях!
- Мискини такива! - заканил се геологът.
- Нали уж нямаше да ми се смеете? Нали уж и вие така!?
- А бе, прав си, момко! - отвърнали му овчарите.
- Наистина и ние така, от немай къде. Ама пък ти да вземеш да се хванеш с най-грозната от всички овци!

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Геолог среща овчар и го пита:
- Дядо, колко вълна дават овцете ти за един сезон?
- Белите или черните? - пита овчаря.
- Ами, черните.
- Черните - 2 килограма.
- А белите?
- И белите - 2 килограма.
- А я кажи, колко паша им трябва на ден?
- Черните или белите? - уточнява овчаря.
- Ами, черните.
- Черните - 1 килограм.
- А белите? - любопитства геолога.
- И белите - 1 килограм.
Геолога ядосано:
- Ти сега, какво, бъзикаш ли се с мен? Защо постоянно питаш черните или белите, нали няма разлика?!
- Ами, защото черните са си моите... - отговорил овчаря.
- А-а-а, ясно, а белите чий са?
- Ами и белите са си мои...

Семейство англичани на ваканция във Валенсия...
Съпругата:
– Скъпи, нашият син утре навършва 16 и мисля, че вече трябва като мъж с мъж да му обясниш какво прави кравата с бика, овцата с овена, свинята с нереза...
– Чудесно, съгласен съм, скъпа!
Вика синът им да се приближи и му казва:
– Джон, ще имаме много важен мъжки разговор с теб. Сипи си едно уиски! Ти, спомняш ли си, когато ония ден бяхме на онова скатано плажче до лагуната?! И там видяхме две голи мацки да се къпят, зяпахме ги и... накрая ги оп*нахме?! Е, майка ти иска да знаеш, че тва също го правят кравите, овцете, прасетата...

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

Съдията пита едно борче, което го съдят, че пребило един катаджия:
– Признавате ли, че пребихте главен сержант Петров?
– Да!
– И защо?
– Щото е пе*ераст!
– Как така?!
– Спира ме значи за проверка и ми вика, че съм бил пиян и трябвало да му духам на апарата…

-Дами и господа - съобщава стюардесата - летим на височина 10хил. метра. Температурата навън е -20 градуса. Намираме се над океана, на 300км от най-близката суша. Капитанът на самолета ви пожелава приятен полет и пита дали случайно на някой от вас не му се намират 25 тона керосин?

Защо инженерите са най-добрите любовници:

• Защото това е аксиома, която се доказва през цялото следване.
  • Защото независимо от климатизацията, знаят, че е нужна хидратация и вентилация.
  • Защото го правят по спецификация.
  • Защото са наясно с координатната система на женското тяло.
  • Защото успяват да овладяват напрежението и да поддържат хармониците.
  • Защото са специалисти по въртящия момент.
  • Защото знаят, че не е важна дължината на вектора, а приложната точка.
  • И най-вече...

Защото владеят правилото на дясната ръка!

Не знаех как да направя първата крачка. Винаги досега чаках, докато тя я направи...
Например, вчера на купон едно красиво момиче ми предложи да пием по едно и после ме покани у тях. Там ми каза:
- Извини ме за момент! - и излезе от стаята.
След това се върна чисто гола, седна ми на колената, започна да ме целува и гали и тогава аз си помислих: "Пешо, този шанс не е за изпускане". Събрах кураж и й поисках телефона...

Седят си Мюлер и Калтенбрунер в един бар и си говорят. По едно време Мюлер казва:
- Сега Щирлиц ще влезе и ще си поръча една водка. По това ще го познаеш, че е руски шпионин.
Влиза Щирлиц, вижда ги и казва на бармана:
- Айн шнапс, бите.
Поглежа Мюлер и Калтенбрунер, показва им среден пръст и им казва:
- На-а-а-а-а-а!

Защо политици не емигрират от България?
От България има изтичане на мозъци, а не на задници ….

Българско образование:
- Хора на валидол се опитват да обучават хора на екстази.

Законът е строг към бедните, но справедлив към богатите.

Щатската телевизия, която нарочи Борисов за "премиер на Белгия", вече е изпратила своите извинения до посолството на Бангладеш.

Крал Артур бил пленен в една битка и враговете му казали:
- Има само един начин да избегнеш смъртта, която те очаква. Трябва да отговориш на един въпрос. Но той е изключително труден. За сметка на това ще имаш цяла година да намериш отговора. Сега ще те пуснем, а ти ни дай своята рицарска дума, че ако не откриеш отговора, ще се върнеш, за да бъдеш посечен.
И така, въпросът е:
Какво най-много искат жените?
Върнал се крал Артур в своето кралство, разпитал всички жени там, но никоя не успяла да му даде смислен отговор.
Вече се бил отчаял, когато един старец го посъветвал:
- Иди в старата гора, потърси вещицата, която живее там. Тя знае отговора, но и цената, която ще поиска, е изключително висока.
Крал Артур отишъл при вещицата и тя му казала:
- Да, зная отговора, но ако искаш и ти да го научиш, ще трябва да се ожениш за мен.
Погледнал Артур ужасната вещица, гърбава, мръсна, дрипава и само с един зъб в устата и рекъл:
- Не, по-добре да умра.
Но всички рицари от кръглата маса го замолили да се съгласи, защото иначе кралството ще загине.
Отстъпил крал Артур на молбите, съгласил се и вещицата му открила отговора:
- Жените - казала му тя - най-много от всичко искат сами да управляват живота си и да не им се пречи на свободата.
Това бил верният отговор и Артур спасил живота си, но трябвало да плати ужасната цена. На сватбата редом с блестящия рицар се мъдрела вещицата, която воняла нетърпимо, оригвала се и лапала с ръце от изисканите блюда. Но кралят бил истински рицар и нито веднъж не показал, че това му е неприятно. Настъпила първата брачна нощ, но когато Артур влязъл в спалнята, неочаквано видял в леглото прекрасна млада девойка, а от вещицата нямало и следа.
- Какво става тук? - попитал Артур, а девойката отговорила:
- Задето се ожени за мен и ме търпя на сватбата, ще ти направя подарък - половината денонощие ще бъда вещица, а половината - девойка.
Остава ти да избереш кога да съм вещица - през деня или през нощта?
Замислил се Артур - какво да избере? Да го виждат през деня редом с прекрасна девойка, а през нощта да трябва да спи с вещица, или обратното? След това казал:
- Ти сама избери кога каква да бъдеш.
Усмихнала се девойката и рекла:
- Защото зачиташ волята ми и прояви уважение към мен - през цялото време ще бъда девойка.
И така те заживели щастливо до дълбоки старини.
Поука: Няма значение каква е жената - умна или глупава, стара или млада, грозна или красива, - в душата си тя винаги е вещица!

Василий Иванич и Петка засекли подводница!
-Петка, гмурни се и разбери чия е подводницата! - заповядал Василий Иванич.

Гмурнал се Петка и след 2 минути излиза на повърхността, заявявайки:
- Василий Иванович, подводницата е китайска!
- Как разбра?
- Ами изрисувана е цялата с някакви йероглифи!
- Идиот, има и японски и корейски йероглифи, слизай пак да провериш!

Гмурнал се пак Петка и след 5 минути пак излиза:
- Английска е, Василий Иванович!
- Защо пък английска?
- Ами дочу ми се английски език бе, Василий Иванович!
- Абе ти малоумен ли си, бе! Английският е международен език, може пак да си объркал, слизай обратно при подводницата!

Петка не чакал и се гмурнал!

След 5мин излиза истински радостен:
- Василий Иванович, т'ва са чукчи, чукчи са!!!
- Как разбра бе?!?
- Ами вече ми беше писнало да се гмуркам и си викам чакай да ги питам. Доплувах до люка, чукнах..... и те ми отвориха...

Лондон. Къща. Камина.
Пред огъня по халат седи джентълмен в луксозно кресло. В еднара ръка цигара, в другата чаша уиски. Тишина и спокойствие...
Изведнъж с трясък се разбива стената и във всекидневната се врязва един мерцедес.
Джентълменът, без да сменя удобната си поза, пита абсолютно спокойно изплашения шофьор:
- За къде така бързате, сър?
- За Манчестър!
- Ще стигнете по-бързо през кухнята!

Мили Ваньо!

Ако четеш сега тази страница, това означава, че най-сетне ти е свършил интернета. Не се опитвай да звъниш на нашия доставчик или да бърникаш в настройките на браузъра.

Трябва да направиш следното:
- Върви в аптеката на ъгъла, купи лекарства за дядо - рецептите са в антрето, на лавицата под огледалото. Освен това, иди в "копейката" - вземи 2 пакета 1,5% мляко, кашкавал на резени и кутия чай. От плод-зеленчука до спирката купи 2 кг картофи, половин кило лук и 1 зелка. Запази всички касови бележки.
- Забравих си мобилния. Звънни на баща си на работа, кажи, че снимките няма да станат днес. Предай му също, че го моля да вземе прането от химическото на връщане от работа. Преди да звъннеш пусни програмата с иконка на телефон (на десктопа в горния десен ъгъл) и запиши отговора на татко си във файл с разширение *.wav.
- Напиши си домашните - туй че имаш само по математика не е повод да го оставяш за довечера. Страници от учебника - 116, 121 и 118. Внимавай с трета задача - трябва да съставиш уравнение, а не да докарваш отговора под задачата (и без туй в него има печатна грешка). На останалите задачи не са дадени отговори.
- След това си разтреби стаята. Като прибереш всичко, преброй частите на конструктора в пластмасовата кофа, броя дискове с игри на лавицата, броя колички в кутията и броя роботчета.
- След това можеш да отвориш браузъра и да напишеш като адрес http://получените числа, разделени с точки.
- Ще ти се отвори таблицата за управление на акаунтите на нашата домашна подмрежа. За да получиш достъп до нея, въведи в прозорчето "парола" отговорите на втора, трета и първа задача от учебника.
- Намери в лявата колонка нашия IP и внимателно въведи в съседното прозорче /където е "начин на разплащане - с карта"/ двете последни цифри от всяка касова бележка (от кода, който е най-долу): общо за зеленчуци, чай, мляко+хляб, сустак, флексалис и билкова настойка. Допълни до края с нули и натисни бутона "ОК".
- След това можеш да ползваш интернет отново. Ако случайно се обади ядосан чичко, който твърди, че е "системен администратор" и почне да псува в слушалката, пусни му записа на отговора на баща ти от файла.

Надявам се, че ще успееш. А аз като се върна довечера, ще ти разкажа приказка как една малка хакерка със своята група някога разбивала сървърите на Майкрософт и на арабските терористи...

Целувам те!
Мама

Чаровният внук Дик моли дядо си лорд Пол да му разясни какво представлява бедността. - Ами..... - обяснява аристократът. - Да си беден не е престъпление, но по принцип бедните са осъдени на доживотен принудителен труд...

Диалог между програмист и жена му, вечер след работа...
Прибира се той:
- Gооd еvеning dеаr, I`m nоw lоggеd in.
Жена му:
- Купи ли хляб?
- Ваd соmmаnd оr filеnаmе.
- Нали те помолих сутринта!
- Еrrоnеоus sуntах. Аbоrt?
- Какво става с новия телевизор?
- Vаriаblе nоt fоund...
- В края на краищата, дай ми кредитната си карта да отида до магазина.
- Shаring Viоlаtiоn. Ассеss dеniеd...
- Ти мен обичаш ли ме, или обичаш само компютрите, или издевателстваш над мен?
- Тоо mаnу раrаmеtеrs...
- Защо ли се омъжих за теб.
- Dаtа tуре mismаtсh.
- Направо си отвратителен..
- It`s bу Dеfаult.
- Какво става със заплатата ти?
- Filе in usе... Тrу аftеr sоmе timе.
- Аз на теб каква съм ти?
- Unknоwn Virus...

:beat:

Лордът към своя готвач:
- Утре пристига тъщата ми - мисис Уокридж. Ето това тук е списък на любимите й блюда...
- Да, сър, ще бъде изпълнено!
- Изслушайте ме докрай! Ако вие приготвите дори само едно от тях, ще ви уволня незабавно!

При лекаря:
- Всеки ден ли пиете от сутринта?
- А не, в неделя пием от петък....

Бабче, на село имаме ли Wi Fi?
- Нямаме, бабиното, дядо ти е пръскал навсякъде..

Повикал Сър Хенри сина си и му рекъл:
- Сине мой, вече си голям, замислял ли си се за женитба? Какво ще кажеш за лейди Анна? Тя е от знатен аристократичен род, по майчина линия е приближена до Бъкингамския дворец.
- Не, сър, не я искам!
- Добре тогава, какво ще кажеш за мис Маргарет? Тя е от семейство на видни индустриалци, баща й притежава няколко корпорации?
- Сър, и нея не я искам!
- А може би госпожица Елизабет? Семейството й са интелектуалци, тя е спортистка, свири на пиано..
- Не, сър!
Добре тогава, сине мой, кажи ми кого искаш!
- Джон, камериерът!
- Господи, та той е католик!

- Скъпи, помниш ли деня, в който ме видя за пръв път?
- Ами, да. Беше хубав, слънчев ден и нищо не предвещаваше нещастие!

- Дядо, искам сладолед.
- А бе и аз искам, ама баба е ти дала пари само за две бири!

И казал Бог на Адам: - Ти си моето първо творение! Адам: - А тази коя е? Бог: - Не знам, брат! Тази си беше тук, като дойдох!

Баба и дядо с внучето на морето. Тя:
- Ела, бабе, да видим дядо ти да не е изгорял.
Той:
- Аз съм изгорял преди 40 години, дядовото...

На закуска съпругът чете вестник. Жена му прави кафе и му подава една чашка. Той отпива една глътка и раздразнено казва:
- Нима не знаеш, че пия кафето без захар?
- Знам, скъпи, но исках да ти чуя гласа...

В автобуса се возят баба, наркоман и моряк. Бабата моли наркомана:  - Сине, я ми продупчи билета. Наркоманът го подава на моряка:  - Войниче, я продупчи билетчето. - Аз не съм войник, а моряк!  - Бабо, оплескали сме я с теб - връща є билетчето наркоманът. - На кораб сме! 

— Оперираха ли ви? — пита докторът.

— Да.

— И?

— Осемстотин лева.

— Какво имахте?

— Имах само триста.

— Не ме разбрахте. Питам, от какво се оплаквате?

— Таксата е доста висока.

Телефонът ми звъни. Някаква пияна ме пита:

- Извинете, аз по телефона ли говоря с вас?

- Не, по телевизора!

- Олеле, без сутиен съм..

Дефиниции:

БАНКЕР: тип, който ти дава назаем чадър, когато грее слънце и иска да му го върнеш, когато вали дъжд.

ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ: тип,който може два часа да размишлява за нещо и това да не е с*с.

ПРОГРАМИСТ: човек, който ти решава проблем, за който не си и подозирал и то по начин, който не разбираш.

ПСИХОЛОГ: особа, която гледа всичко останало от момента, в който в стаята му влезе красива жена.

КОНСУЛТАНТ: това е този, който ти сваля часовника от ръката, казва ти колко е часът и след това ти издава фактура.

ДИПЛОМАТ: това е този, който ти казва да идеш на п...а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне.

ИКОНОМИСТ: професионалист, който утре ще знае защо това, което е предвидил вчера не се е сбъднало.

КВАНТОВ ФИЗИК: сляп човек в тъмна стая търси черна котка, която въобще не е там.

МАТЕМАТИК: личност, на която й трябват пет минути да отговори пълно и точно на всеки ежедневен въпрос, при това напълно безкористно.

АРХИТЕКТ: тип, който не е достатъчно мъжествен за да стане инженер, и е твърде малко п*т, за да стане дизайнер.

РАБОТА В ЕКИП: възможност да прехвърлиш отговорността за грешките си на останалите.

ФУТБОЛ: за него се омъжва всяка жена, без дори да подозира.

ИНФЛАЦИЯ: плащане по цени от следващата година със заплата от миналата.

ГЛАВОБОЛИЕ: най-често употребяваното контрацептивно средство.

ХАРДУЕР: частта от компютъра, която понася ударите, когато не върви софтуерът

Уважаемие клиенти!
Фирма "Садо-Мазо" има удоволствието да ви предложи някои нови продукти:
- татуировка с изображение на Мохамед
- тениска с изображението на Мохамед за любимата Ви тъща
- лепенка с лика на Мохамед за вашата любима кола
- склуптура на Мохамед, казваща цитати и пееща в естествен ръст, като подарък за любимия шеф
- конструктор "Направи си сам мохамед"
- компютърна игра "70-те девици срещу Мохамед"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.