Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вицове - част 5

Featured Replies

Момичета, като бе хладно, под блузите имахте големи ц*ци, а сега, с потниците ги няма?! Как да спретна и аз тоя номер, с корема?

• Отговори 39,3k
  • Прегледи 2m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Само в Българския език има дума с четири представки: - Наизпонасрахме се...   Откакто ходя с маска по улиците не се притеснявам, че си говоря тихичко сам и че се хиля!   Карантина

• Един професор по математически анализ се прибрал и видял че крана на мивката в кухнята му капе. Извикал водопроводчик. Водопроводчикът затегнал една тръба за 5 минути работа и кранът спрял да капе. Пр

• Как да обясня на чужденец ,че в българският език "дреме ми" ,и "не ми дреме" означават едно и също нещо...

Публикувани изображения

Катаджията :

- Защо минахте на червено? Пияният шофьор :

- Щото от бялото получавам киселини...

Пиян се прибира вкъщи и учтиво се извинява на всеки стълб, в който се блъска, вземайки го за минувач. Накрая сяда на бордюра и мъдро заключава:

- Ще почина, докато премине манифестацията...

- Ти обичаш ли ракия?

- Чак обич, не! Просто поддържаме връзка!

- Ало, болницата ли е?
- Моргата е.
- Рано ми е.
- Нищо, ще изчакаме...

Вълка гонил заека, но по едно време паднал в една дупка. Тогава заека застанал на ръба на дупката и започнал да псува вълка. Тръгнал да си ходи заека, но изведнъж се обърнал да го оплюе и се засилил, но се спънал и паднал в дупката при вълка. Тогава вълка се наддигнал над заека. А заека с ръка на сърце казал:
-А ко щеш ми вярвай, дойдох да се извиня...

Час в училище, учителката проверява домашните на децата, стига до Иванчо и го пита:
- Иванчо, имаш ли домашно?
- Имахме, ама баща ми го изпи...

Понеделник, рано сутринта. Опашка от намръщени и мрачни мъже чака да отворят кварталната бирария. По тротоара зад тях се прокрадва котка. От опашката излиза един мъж, мълчаливо изритва котката така, че тя отлита в храстите, след което отново заема мястото си на редицата.

- Гоше, що се отнасяш така с бедното животно? - пита друг човек от опашката...

- Щото хората от сутринта ги цепи главата... а тая тука - тряс, тряс, тряс с лапите по плочките...

— Войници! Пред вас е новият секретен танк. Неговата броня е способна да издържи атомна бомба, както и на температура от -300 до +300 градуса по Целзий...

Глас от строя:

— Температура -300 градуса по Целзий няма!

— Кой го е казал?

— Всеки учен го знае!

— За глупаците повтарям: Танкът е секретен! Учените няма как да знаят!

Малкият Иванчо си играе с влакчето в дневната. Майка му е в кухнята, но от време на време дочува откъслечните реплики на синчето си:  - Последна спиркааа!... На всички идиоти, които си довлякоха дотук задниците - много им здраве и да се разкарват по-бързо от купетатаааааа...  Майката скача, хваща Иванчо за ухото и за наказание го държи два часа с вдигнати ръце на стената. Когато наказанието изтича, Иванчо, вече превъзпитан пак подхваща играта и започва да си говори:  - Уважаеми пътници, добре дошли в нашия експрес! Надяваме се, че пътуването ви ще бъде приятно!  Тук майката въздъхва облекчено и удовлетворено...  - А онези от вас - продължава Иванчо - които са изпитали затруднения от двучасовото закъснение, ще помолим да се обърнат към невротичката в кухнята...

Първи април.Иванчо тича при майка си и казва: - Мамо!Мамо!Влезнал е някакъв непознат човек при твоята приятелка дето ни е на гости и я люби... -Леле!Ужас!! -Шегувам се-Честит първи април:- Не е непознат,татко е!

Върви един момък през гората и стига до място, където пътят се раздвоява и на табела пише: - "На дясно ако тръгнеш, главата си ще изгубиш. На ляво ако тръгнеш или герой, или п*дераст ще станеш". Момъка си казал: - На дясно - сигурна смърт, но ако тръгна на ляво мога да стана герой! Тръгнал на ляво и не далеч под едно дърво гледа една триглава ламя спи. Без да се замисля вади меча и с един замах и отрязал едната глава. Тогава една от другите се по разбудила и му казала: - Добре, кажи са - не си ли п*дераст!?

Какво би се получило, ако операционните системи бяха авиокомпании:

Unix Airways
Всеки пътник си донася на летището част от самолета. След това всички се събират на летателната площадка и започват да сглабят самолета, безспирно спорейки какъв именно самолет правят. Когато пътниците най-накрая се качват на борда, един от тях се назначава за пилот и отива в кабината. Там той намира инструкции, описващи до най-малки детайли устройството на самолета, но не даващи никакви насоки за пилотиране.

AirDOS
Всички пътници бутат самолета по площадката, докато той не тръгне да излита. След това те скачат вътре и летят докато самолетът не се приземи сам. След това те излизат, бутат самолета и така нататък...

Mac Airlines
Стюардесите, пилотите и даже товарачите са едно и също лице. Вие влизате в самолета и виждате, че в него няма илюминатори. По време на излитането няма никакви вибрации и така и не разбирате - летите или не. Всеки път когато се опитате да разберете някакви подробности за полета, ви отговарят, че не ви е необходимо да знаете това, че вие не искате да знаете това и ще бъде направено всичко възможно да не го разберете.

Windows Air
Летището е много хубаво, стюардесите са много любезни, регистрацията става мигновенно, излитането е прекрасно. След 10 секунди самолета се взривява без предварително предупреждение.

WindowsNT Air
Същото като при Windows Air, само билетите струват по-скъпо и когато се взривява унищожава всички самолети, намиращи се в радиус 80 километра...

Безумни въпроси и отговори:

1. Защо слонът не може да кара кола?
- Защото няма книжка.

2. Защо пада дъждът?
- Защото няма стълба по която да слезе.

3. Защо всички в автобуса си дупчат билети, само джуджето не?
- Защото има карта.

4. Как е бъдеще време на глагола "прозявам се"?
- Спя.

5. Какво е разстоянието от Земята до Луната?
- Колкото от Луната до Земята.

6. Какво ще стане, ако котка изяде вафла "Морени"?
- Котка трепач.

7. Какво става, когато един лимон попадне в Ада?
- Лимонада.

8. Какво означава $O$?
- Помощ, трябват ми пари.

9. Какво в заек е отзад, а в котката отпред?
- Буквата "К".

10. Лягаш да спиш в 8 ч. и ставаш в 9 ч. Колко часа си спал?
- Един.

11. Иван има 17 овце. Всички, освен 9 умрели. Колко овце са останали?
- Девет.

12. Пилот си на самолет. В София се качват 10 пътника. В Пловдив слизат 3 и се качват 15. В Стара Загора се качват още 6 и никой не слиза. На колко години е пилота?
- На колкото си ти!

13. Колко 9 има в числата от 1 до 100?
- 20.

14. Може ли мъж в България да си ожени за втората братовчедка на вдовицата си?
- Не.

15. Колко вида животни е взел Ной в ковчега си?
- Един.

16. Колко завоя има в света?
- Два - ляв и десен.

17. Почти всеки месец има 30 или 31 дни. Кой месец има 28?
- Всички.

18. Два влака тръгват едновременно от София и Бургас. Срещат се по средата. Кой е по-близко до София?
- Тръгналия от София.

19. Кой цар имал най-голяма корона?
- Този който имал най-голяма глава.

20. Къде моретата са сухи?
- На картата.

21. В какви чинии се сипва таратора?
- Празни.

22. Какво е пара?
- Вода в момент на вдъхновение.

23. Какво е килим?
- Забогатяла черга.

24. Защо хората носят чадъри?
- Защото чадърите не могат да ходят.

25. Какво става, когато се прегърнат две стоножки?
- Цип.

26. Кога жените са най-безпомощни?
- Когато лакът на ноктите им още не е изсъхнал!

27. Кое е най-лошото, което можеш да пожелаеш на микроб?
- Много здраве!

- Миличка, ти като умреш, в какво искаш да се преродиш?!
- В овца. Спокоен живот, ливади...
- То два пъти в едно и също не може...

В самолет на съседни седалки седят господин и малко момиченце. Господинът решил да се избъзика с хлапето:
- Какво ще кажеш да си поговорим за да мине по-бързо времето?
- Добре! За какво искате да поговорим? - казало момиченцето, затваряйки току-що отворената книга.
- Ами, нека да поговорим за нещо интересно, например за атомната физика. - казал мъжът подсмихвайки се надменно.
- Съгласна съм, но първо искам да Ви попитам нещо! Една крава, един кон и една овца ядат една и съща храна - трева, но имат различно ако. Овцата прави топчета, кравата голяма купчина, а конят сушени топки. Как си обяснявате този феномен?
- Идея си нямам. - казал господинът изумен от интелигентността на момиченцето.
- Тогава как искате да си говорим за атомна физика, като Вие дори от л*йна не разбирате нищо?!

Иванчо - съчинение на тема "Как прекарах лятната ваканция."
- Цялото лято прекарах на село. Там имаше две осмокласнички, вдовицата леля Пепа и овцата Пенка. Госпожо, ако искате четете нататък, но да не кажете, че не съм ви предупредил!

Когато нашенецът види жена зад волана, казва:
- Тая овца не може да кара, не умее да паркира, прецаква съединителя, амортисьорите, натиска без нужда спирачките...
А като купува кола:
- Запазена е, жена я е карала. Глей, като нова!

- Как се доят овце?
- Като пуснеш нов модел АйФон!

Грозничка журналистка от столично хай-лайф издание отишла в командировка високо в Балкана, за да направи поредното си сензационно, жълто интервю. Срещнала един овчар, който кротко си пасял стадото на една поляна.
- Добър ден! – поздравила журналистката.
– Може ли да ви задам един въпрос?
- Може. - казал овчарят.
Журналистката, за да се направи на много интелигентна и да постави човека в неудобно положение, решила да му зададе сложен въпрос:
- Искам да ви попитам, вие със стандартна с*ксуална ориентация ли сте или сте с нестандартна с*ксуална ориентация?
Овчарят погледнал грозничката журналистка, после погледнал овчиците. Замислил се малко и казал:
- Ами, като гледам, аз май съм с... извънстандартна с*ксуална ориентация.

Пладне. Поляна. Цветя. Пчелички. Красота. От овчарника изскача овца и започва да пасе. След половин час се показва и овчарят. Прозява се, протяга се, па се провиква:
- Еееех, да можеше и да готвиш...

- Знаеш ли защо Бог е създал блондинката?
- Защо?
- Защото овцата не може да донесе бирата от хладилника!

Четох някъде, че красивата жена е като красивото цвете. Не се ли грижиш за него всеки ден, то започва да вехне... ден след ден! До момента, в който "твоето" красиво цвете си намери нов цветар. И тогава... и цветарница да отвориш, и Цветница да празнуваш... все тая! А аз искам да попитам: щом цветарите и градинарите се грижат за красивите жени, какво да правят не особено красивите? Овчари ли да си търсят?

- Дядо, какво е пед*раст?
- Когато бяхме млади, ни изпращаха с овцете в планината, от ранна пролет, та до късна есен. А, бяхме много млади и яки и хормонът ни изтичаше и през ушите. Затова решихме ние тримата - аз, Стоядин и Пройчо, една седмица един от нас да бъде жена и другите да го употребяват, другата седмица да бъде следващият и така... Първата седмица аз бях жена, втората беше Стоядин, но като дойде редът на Пройчо, той се отказа. Е те това е пед*раст дедовото!

В английски клуб.
- Джентълмени, вчера с мен се случи много любопитна случка... Представете си: студена дъждовна вечер, седя си пред камината. Неочаквано се чука на вратата. Отварям и гледам прекрасна лейди, цялата подгизнала от дъжда...
- И после?
- Разбира се, поканих я. Тя трепереше от студ и помоли за малко уиски, за да се сгрее, но не помогна, тогава ме помоли за разрешение да седне на коленете ми.
- И?!!!
- Кълна се, джентълмени, няма да мине и половин година и тя ще е моя!

Снощи, тъкмо се унесох, когато 358-та овца ми се усмихна и реши да си поговорим...(359-та ми прати голи снимки на съседката от долния етаж).

Няма друга дума в българският език с 4 букви, а да се направят 5 грешки при писането и...
- Овца - Уфтсъ.

Пасейки овцете на два съседни баира, Нане и Вуте разговаряли, по-точно викали, за да се чуят:
- Нанеее, чу ли бе? Руснаците излетели у космосо!
- Сите ли бре Вуте?
- Не бре, само един!
- Е, тогай оти викаш толку силно?

В трамвая влиза мъж и казва:
- Кой ще отстъпи място на човека с аквариума?
Момченце му отстъпва мястото си и го пита:
- Чичо, а къде е аквариумът?
Мъжът се потупва по корема:
- Пет бири и сто грама цаца...

Сложил един пич лепенка на маздата, че я продава. Кара си из Плевен и зад него - полицаи. Виждат телефона и си викат - е сега ще му звъннем на тоя, той ще вдигне и го спираме, и глоба.Звънят. Пичът с хендс-фрий, вдига, обяснява - мазда, 2009 година, 150 коня, 2000 кубика, ала-бала. Полицаите се пробват пак:- А бе я говори по телефона, че не те чувам добре.Пича от маздата:- А бе не мое, че зад мене карат едни пeдали в патрулка

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.