Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 3

Featured Replies

Стоби, преди да постваш изчиствай поста си от излишните ББ кодове. В случаят за горният ти пост това са кодовете за цитат.

Ето как изглеждат - [ quote ]   [ /quote ] - нарочно съм поставил паузи до скобите за да ги деактивирам.

Лесно става - кликваш на бутончето горе в дясно от лентата с инструменти и така активираш тестовият редактор.

Линка за произхода на царете няма да го коментирам, не си струва - много изкривена логика..

има един опции и един ундо кой от двата имаш предвид, с вин хр съм а компа наистина е пощраклял в момента когато се опитам да цитирам нещо той отваря допълнителен 2 пост а не го слага там където пиша. а историята на България е толкова фалшифицирана че няма нищо общо с истината. а варягите се превеждат като българи от Волжка България

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 89,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тук , че има двама-трима хем глухи , хем слепи - хайде , както и да е ! :)

Божия работа !

Няма как да проумеят , че 2-3 олигархични , криминални образувания , решили че им пораснала  работата лична държава да си направят ....излъганите камилчета ! Че и част от народа си подлъгаха....

У нас номерът мина.....!

Чудя се на акъла на тези дето пръскат пари да ги подкрепят....! 

И те - гладна кокошка , просо сънува !

То да не е пищови срещу тояги !?

Опортюнизъм! :)

Соросоидите много не се кефят на такива маневри. Явно не им работи чувството за самосъхранение.

Минава им, колкото да маркират територия. Даже и при Укрите щеше да угасне работата, ако не бяха извадили снайперите.

Като не можеш да се развиваш инвестираш в упадъка на конкуренцията. Като нищо обаче ще го отнесат накрая, усещам как генералната грешка на нацистите - да воюват на 10 фронта се повтаря.

Откъде я намери тази смешка на видеото. :)) Това май е F15 монтиран върху пуск на ракета.

Доколкото знам, обаче правят безпилотни самолети за подводници.

има един опции и един ундо кой от двата имаш предвид, с вин хр съм а компа наистина е пощраклял в момента когато се опитам да цитирам нещо той отваря допълнителен 2 пост а не го слага там където пиша. а историята на България е толкова фалшифицирана че няма нищо общо с истината. а варягите се превеждат като българи от Волжка България

Уточнявам!

Предходното ми обяснение важеше за лентата с инструменти в ПОСТА!

Горният ред, бутончето най-вляво. Това е бутонът за текстовият редактор. При неговото натискане, преминаваш в режим в който  функциите на ББ кодовете са изключени и самите кодове стават видими.

Кое е фалшифицирано от историята на българия? Ако говориш за тази в учебниците, то тя е орязана е направена лесносмилаема за учениците. Пълната история би заела 12-15 тома.

Варяги, нормани, норсмен, скрелинги и викинги - са различни наименования (дадени им от различни народи) на една и съща народност населявала  днешните Норвегия, Швеция и Дания.

Гледам че за аватар си поставил портрет на Луй XV - знаеш ли поне неговата история?

:offtopic_s:

P.S.

Това от подписа ти звучи доста грозно....Приличаш ми на един форумец в "Предавател.бг". Тъкмо да допълня познанията ти по история - Гербът на царският род Тертеровци е....свастика, но имай в предвид ,че свастиката не е символ на фашизма, както я разбират повечето съвременни европейци.

http://bg.wikipedia.org/wiki/Свастика

Думата фашизъм идва от фашио, а родината на фашизма е Италия.

фашио“ (fascio), която означава „сноп“ (в политическа или военна група или нация), така и от фашите (пръчки, завързани като цилиндър около брадва), които са древноримски символ за властта на магистрат.

Снопът пръчки за наказания, в който е втъкната ликторската секира е символ на единство, правосъдие и дисциплина! На времето когато някой легион се провини или избяга от бойното поле или извърши предателство спрямо този легион се прилагало най-строгото наказание - "децимация", т.е. пред строя ликторите отброявали всеки десети войник и го обезглавявали на дръвник за назидание на останалите! Ликторите - това са съдиите изпълнители на римските легиони, които съвмещават в едно съдия и палач!

Докъде могат да стигнат в омразата си украинците...

http://lifenews.ru/news/153833

http://ukraina.ru/news/20150511/1013034299.html

Лвов, Украина - увежение по украински...издевателство над пенсионер на 9 май 2015 за това че носи медали и георгиевска лентичка..

-

Редактирано от hristoslav2 (преглед на промените)

Лвов, Украина - увежение по украински...издевателство над пенсионер на 9 май 2015 за това че носи медали и георгиевска лентичка..

-

И сега, лъжеца да опровергае клипа. Дали в стопфейк, вече са го направили? :ph34r:  Скоро ще разберем.

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

Дано не се налага да има отново народен съд. 

А модераторите да обърнат внимание на това, което е написано на страницата на "колегата"

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Няма нарушение на българските закони, тъй като в България комунизма е обявен официално за престъпен !!!

Виж, лустрация още не е направена, но ще дойде Видов ден.

По този параграф вече изостанахме и от Украйна. 

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

hristoslav2,

хвърли ме в тъч къде съм си сложил свастика, при това туй нещо е цифрата 2 или 3 в зависимост на къде са насочени чертите от най- древната писменост на земята. а тези 15 тома са си чист фалшификат , което е доказано пред софийският окръжен съд още през 30те години на миналия век. по- добре се запознай с трудовете на доктор Ганчо Ценов като започнеш с " Кроватова България" после ще дойдат и другите автори. фашизма не е осъден пред никой съд, нюрмбергския процес осъжда национал-социализма . между другото кого защитаваш руския народ или кръволока хазарски путин и компания

Ти, пак ли ще лъжеш? Срам нямаш ли? Само в Москва, участват над 250 хиляди хора, в Безсмъртния полк.  Вземи прояви малко уважение, сребърниците ти, пак ще ти бъдат дадени. Че се намираш много ниско, е ясно на всички. Ама поне в този случай, прояви уважение. Ако я знаеш тази дума.

Бащата на руският президент, ако не знаеш е участник във войната. И оцелява, лъжецо. ;)  Така че, само в твоята лъжлива глава, се въртят такива неща. :ph34r:

Тогава какво прави  на този марш ? ???  :)

Пак станахте за смях :)

http://www.dnes.bg/i...na-voina.262127

Да - няма да е зле да замълчиш, както го казваш ти самият...

"Маршала" е някакъв психо самозванец, който явно търси внимание. Навсякъде по света има такива...

Ами да.. хубаво е да не "болтаете" глупости.. но вие си знаете.. пак продължавате.

За "самозванеца" какво да кажа.. т.е. вече го казах - путиноидите превърнаха и "безсмъртния марш" и "парада на победата" в един помпозен надут театър, който в повечето случаи може да се приеме за подигравка с паметта на НАИСТИНА загиналите ! и подигравка с ИСТИНСКИТЕ жертви на ВСВ.

Това май никога няма да го осъзнаете

11219357_10203125383130571_8668344903028

За пенсиоенра залят с айрян,  вече казах - търсите сламката а не виждате ГРЕДАТА във вашата прпаганда.

Я сравнете как любимите ви терористи извеждаха пленени украинци в деня на техния национален празник ? И как им се подиграваха и пребиваха като кучета ??

Това бе истинско военно рпестъпление !

Този айрян може ли да се сравни с подигравките които отнесе и оная женица завързана на стълб като куче на което се изреждаха да я ритат и оплюват пак същите ваши терористи  ???

Оставям срваненията на вашата съвест, но се съмнявам да имате такава, след като "не ги забелязвате" тези неща.

И което е по важно от последните събития

- Излезе доклада на покойния НЕмцов

http://www.bbc.co.uk/russian/international/2015/05/150512_ukraine_nemtsov_report

http://www.putin-itogi.ru/putin-voina/

Четете и мислете. Ако можете.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

можеш ли да ми кажеш къде да го чуя,на коя минута от речта Меркел е казала това изречение?

-Престъпната анексия на Крим, която нарушава международното право, и въоръженият конфликт в Източна Украйна сериозно подкопаха нашите отношения“ :ohmy:

https://news.mail.ru/politics/21982102/?frommail=1

Въпреки че съм отговорил, така нелюбимия ви сайт хвана руската пропаганда и в този случай

http://www.stopfake.org/press-sluzhba-kremlya-otredaktirovala-slova-angely-merkel-ob-anneksii-kryma-i-vojne-na-donbasse/

Виждаш ли как руската пропаганда не само спекулира и обръща фактите, освен това тя и си спестява и/или измисля несъществуващи изказвания,

В случая "спести" част от думите на Меркел.

Разбирам ви - от вашата гледна точка, които приемате за аксиома всичките пропагандни лъжи на руските медии, вие сте прави .

Да , така е - когато някой е приел за аксиома една лъжа, една фейкова пропаганда, всичко различно от нея за него е ... лъжа :)

Ако руската медия каже - Меркел направи тутутут на Путин, всички ще приемете това за  абсолютно достоверна аксиома-истина :)

От тази гледна точка сте абсолютно прави за събитията в Украйна.

За себе си . Както едно дете ако му кажа че дядо Коледа не съществува, щеме обвини за лъжец.. и ще е право за себе си ... аксиомата и базата им  е такава. Разбирам го.

Само че това няма абсолютно нищо общо с истината

Доказвано всеки път.

Такч е когато някакви духчета и др ме обвиняват за лъжец за това че опровергавам черно на бяло лъжите , това за мен вече е комплимент.

:)

Значи отново съм бил прав. :)

hristoslav2,

хвърли ме в тъч къде съм си сложил свастика, при това туй нещо е цифрата 2 или 3 в зависимост на къде са насочени чертите от най- древната писменост на земята. а тези 15 тома са си чист фалшификат , което е доказано пред софийският окръжен съд още през 30те години на миналия век. по- добре се запознай с трудовете на доктор Ганчо Ценов като започнеш с " Кроватова България" после ще дойдат и другите автори. фашизма не е осъден пред никой съд, нюрмбергския процес осъжда национал-социализма . между другото кого защитаваш руския народ или кръволока хазарски путин и компания

1, Вече ти видях познанията по история, а това за цифрите и най-древната писменост гледай да не го казваш пред историци , че ще ти се смеят. Ганчо Ценов го забрави като историк....освен това борави с доста ограничен брой материали по онова време. Ако искаш да научиш нещо трудовете на Рашо Рашев http://bg.wikipedia.org/wiki/Рашо_Рашев

2, Явно не четеш внимателно какво съм ти написал в предният пост.

Общо взето потвърждаваш написаното над аватара ти - селският шут....

Редактирано от hristoslav2 (преглед на промените)

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

Дано не се налага да има отново народен съд. 

А модераторите да обърнат внимание на това, което е написано на страницата на "колегата"

:yanim: :yanim: :yanim:  Браво, постави го на място, адмирации!

1, Вече ти видях познанията по история, а това за цифрите и най-древната писменост гледай да не го казваш пред историци , че ще ти се смеят. Ганчо Ценов го забрави като историк....освен това борави с доста ограничен брой материали по онова време. Ако искаш да научиш нещо трудовете на Рашо Рашев http://bg.wikipedia.org/wiki/Рашо_Рашев

2, Явно не четеш внимателно какво съм ти написал в предният пост.

Общо взето потвърждаваш написаното над аватара ти - селският шут....

извинявай да беше започнал с това ,че не уважаваш българската държавност, защото българският съд е част от държавността ни

Стоби - моля те спри да пиеш...

На вниманието на miro20, Реджеп Иведик, Стоби..и ако съм пропуснал някого - сори.

Ето украински фейкове - слезте надолу по сайта..
http://vk.com/ukro_smi

извинявай да беше започнал с това ,че не уважаваш българската държавност, защото българският съд е част от държавността ни

Те се кланят на златарската история, защото е писана от едноименния национал предател

Реджеп

Българските историци отдавна са отхвърлили  някои твърдения на професор Васил Златарски

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB_%D0%97%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8

Разбира се не умаловажавам труда му - просто познанията по въпроса тогава са били малко, а и достъпа до  повечето източници на информация е бил ограничен.

Хайде стига, че оспамихме темата.

Въпреки че съм отговорил, така нелюбимия ви сайт хвана руската пропаганда и в този случай

http://www.stopfake.org/press-sluzhba-kremlya-otredaktirovala-slova-angely-merkel-ob-anneksii-kryma-i-vojne-na-donbasse/

Виждаш ли как руската пропаганда не само спекулира и обръща фактите, освен това тя и си спестява и/или измисля несъществуващи изказвания,

Разбирам ви - от вашата гледна точка, които приемате за аксиома всичките пропагандни лъжи на руските медии, вие сте прави .

Да , така е - когато някой е приел за аксиома една лъжа, една фейкова пропаганда, всичко различно от нея за него е ... лъжа :)

Ако руската медия каже - Меркел направи тутутут на Путин, всички ще приемете това за  абсолютно достоверна аксиома-истина :)

От тази гледна точка сте абсолютно прави за събитията в Украйна.

За себе си . Както едно дете ако му кажа че дядо Коледа не съществува, щеме обвини за лъжец.. и ще е право за себе си ... аксиомата и базата им  е такава. Разбирам го.

Само че това няма абсолютно нищо общо с истината

Доказвано всеки път.

Такч е когато някакви духчета и др ме обвиняват за лъжец за това че опровергавам черно на бяло лъжите , това за мен вече е комплимент.

:)

Значи отново съм бил прав. :)

Аз не виждам кое от твърденията си в тази тема си доказал. няма как и да го докажеш, защото информацията която битува в главата ти е взета от средства за масова информация, там ти е и грешката нямаш инфо от извора от хора. цитираш ни тука украински инфо агенции до болка пословични с лъжите и зле скалъпените си пропаганди. Да не говорим, че Гилетей Иловайски се изцепи, че Русия била атакувала Украйна с ядрено оръжие и туй ли е вярно а? Друго нещо, което пропитите Ви от пропаганда мозъци не смилат е защо украинските бежанци бягат при врага Русия а? 

не гледай какво ти пише порошенко отдолу,а слушай какво говори жената! :)

Още една огромна дипломатическа победа за Русия!

Kери, Нуланд и голяма делегация на Държавния департамент са пътували до Сочи . те се срещнаха с министъра на външните работи Лавров и след това с президента Путин!Кери направи няколко доста интересни забележки, като каза, че споразумението Минск-2  е единственият път напред и че той категорично е против идеята за подновяване на военните операции.Да се ​​каже, че това е зашеметяващо развитие би било подценяване!

това означава, че така нареченото "изолирането на Русия" вече официално приключи!

На второ място, това е първата официална заверка на САЩ M2A. Това е по-скоро унизително за САЩ за това, че M2A е договаряно без американците.
На трето място, за първи път в САЩ действително е предупредил хунтата Ukronazi срещу военна атака. Това, в момент, когато Ukronazis са в състояние на войнствена ярост и Порошенко  обеща да възстанови  не само на летище Донецк, но всички от Донбас и дори Крим, показват, че за първи път САЩ и Киев са не на една и същата страна!

Четвърто, САЩ  за първи път, заяви, че ако M2A се реализира, санкциите на ЕС и САЩ ще бъдат вдигнати.
След това имаше доста интересна сцена с  поведението на Нюланд, която беше с делегация на Кери, тя отказа да говори пред пресата!

и все пак,какво накара американците да се съгласят да се случи това!
1 Русия няма да отстъпи
2 Русия е готова за война
3 В окупираната от нацистите Украйна се руши
4 Повечето от света подкрепя Русия
5 Цялата политика на САЩ към Русия не  е успяла
това, което просто се случва е първият знак на US отрезвяване и че това, което Кери дойде да проучи с Лавров и Путин е някаква опция за излизане с чисто лице. Ако това е така, то това е терминал новина за Порошенко, тъй като това означава, че САЩ са основно предали в пълно отвращение с изроди ,които са на власт в Киев.Нещо повече, това може да е знак, че американските военни анализатори са взели много негативно оглед на промените, Ukronazi за успех в планираната реконнструкция  на Донбас.
 Като отиде в Русия и официално подкрепи M2A ,Кери  изпрати съобщение до Порошенко: да го забрави, това да не се случва!
Едно е сигурно обаче, че Русия спечели поредната битка в тази дълга война и че всички знаци сочат към неизбежното поражение на империята.

http://thesaker.is/yet-another-huge-diplomatic-victory-for-russia/

cqs1431547826o.jpg

Добре дошли отново в реалността Джон!

Офтопик:

Обаче в цитираният от тебе фейк сайт също е променен текстът. Провода не е точно такъв както са го написали.

Превода от един език на друг по принцип търпи промени  и предполагам точно това е причината за разликата, за която се хващате стоп фейковците :D

ЗА ПОХВАТИТЕ В ПРЕВОДА: ОПИТ ЗА ОПИСАНИЕ

Венета Сиракова

(Нов български университет)

Станимир Мичев

(Нов български университет)

В настоящата статия се прави опит за описание и систематизиране на преводаческите похвати (техники/трансформации) като сложна замяна на единици от един език с единици от друг, обусловени от различията между изходния език и езика на превода. Последоветелно се проследяват подходите на различни преводачески школи в Западна Европа, САЩ и Русия, теоретичните им обосновки и предложенията им за използването им в преводаческата практика и в обучението по превод.

Увод

Преводаческият процес не е проста замяна на единици от един език с единици от друг. В действителност става въпрос за сложен процес, в който преводачът е изправен пред редица трудности и предизвикателства. Прибягването до определени замени или преводачески трансформации се обуславя от различията между изходния език и езика на превода.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

не гледай какво ти пише порошенко отдолу,а слушай какво говори жената! :)

Добре де, немски не ми е силен език, вие ми преведете официалния сяйт на който се позовава стопфейк

http://2-ps.googleusercontent.com/hk/ZeJ-ptHeodZsDhPCtzlz5KUp3i/www.stopfake.org/content/uploads/2015/05/660x159xmerkel.jpg.pagespeed.ic.Z52-PMxklKajCCXd3FsV.webp

http://www.bundeskanzlerin.de/Content/DE/Mitschrift/Pressekonferenzen/2015/05/2015-05-10-pk-merkel-putin.html

Durch die verbrecherische und völkerrechtswidrige Annexion der Krim und die militärischen Auseinandersetzungen in der Ostukraine hat diese Zusammenarbeit einen schweren Rückschlag erlitten schwer, weil wir darin eine Verletzung der Grundlagen der gemeinsamen europäischen Friedensordnung sehen. Dennoch und das ist für mich gerade in diesen Tagen von ganz wesentlicher Bedeutung ist die Lehre aus der Geschichte, dass wir alles daransetzen müssen, Konflikte so schwierig sie auch immer sein mögen friedlich und im Gespräch miteinander zu lösen das heißt, auf diplomatischen Wegen.

Казваш , да слушам руската интрерпретация, а не какво е публикувано иказано ?

Кой в случая манипулира ?

Аз не виждам кое от твърденията си в тази тема си доказал. няма как и да го докажеш, защото информацията която битува в главата ти е взета от средства за масова информация, там ти е и грешката нямаш инфо от извора от хора. цитираш ни тука украински инфо агенции до болка пословични с лъжите и зле скалъпените си пропаганди. Да не говорим, че Гилетей Иловайски се изцепи, че Русия била атакувала Украйна с ядрено оръжие и туй ли е вярно а? Друго нещо, което пропитите Ви от пропаганда мозъци не смилат е защо украинските бежанци бягат при врага Русия а? 

Всичко което съм казал и показал е красноречиво и достатъчно  аргументирано.

Кой е казал че РФ атакува Украйна не знам, аз такова нещо не съм твърдял.

А вие си останете с празните приказки "Миро лъже", защото някой някъде казал някаква глупост :)

Както казах, за мен това вече е комплимент ако го чуя от путинофили.

Тогава какво прави  на този марш ? ???  :)

Пак станахте за смях :)

За смях си ти, лъжецо. Безсмъртния полк, е за всички взели участие във войната. Без значение, дали са оцелели или загинали. ;)  И всички снимки, са на хора, които вече не са между живите. Това е техният парад, за да се помнят и уважават. А ти, прояви уважение към тези хора. Ако знаеш какво е, това. :ph34r:  Почваш много ниско да падаш, чисто морално. Сребърниците няма да ти помогнат.

За смях си ти, лъжецо. Безсмъртния полк, е за всички взели участие във войната. Без значение, дали са оцелели или загинали. ;)  И всички снимки, са на хора, които вече не са между живите. Това е техният парад, за да се помнят и уважават. А ти, прояви уважение към тези хора. Ако знаеш какво е, това. :ph34r:  Почваш много ниско да падаш, чисто морално. Сребърниците няма да ти помогнат.

Пак "сребърници" , пак лъжи , пак обиди :)

Знам , трудно е да признаеш че си станал за смях ,  че не съм аз този който се подиграва със паметта на загиналите а тези които правят НАГЛАСЕН ПОМПОЗЕН ПИ-АР театър  на гърба на тези загинали хора !

нагласени, и после захвърлени портрети , портрети на Берия, помпозни ветерани със ризници от измислени медали, със шарени  униформи на 5 вида войски и т.н.. няма нищо общо с уважение паметта на хората !

В Одеса пък за няколко дена май пак няколко диверсии са  станали

Взрив във комукационна шахта на жилищен блок

http://www.ukrinform.ua/rus/news/v_odesse_snova_progremel_vzriv_1744192

На 12-ти май ЖП отново линия взривена,

http://www.ukrinform.ua/rus/news/vzriv_v_odesse_rassleduyut_kak_diversiyu_1743918

Взрив и пред сграда където  е имало преди офис на доброволческа организация за АТО

http://www.ukrinform.ua/rus/news/ocherednoy_vzriv_v_odesse_postradal_ofis_samopomochi_foto_1723247

Колко станаха тези диверсии  ? броите ли ?  до януари бяха 43 официално, сега са към 50-60 вече....

От международния отзвук, премиерът на Турция също назова като "незаконна анексия" присъединяването на Крим :

http://tvrain.ru/news/premer_turtsii_nazval_prisoedinenie_kryma_nezakonn-387246/

А от последните ви надути помпозни "новини" как Кери дошъл на крака , и клекнал на Москва ... наложи се САЩ официално да опровергават лъжите на Лавров и да обясняват целта на визитата

http://www.ukrinform.ua/rus/news/gosdep_oproverg_interpretatsiyu_lavrova_o_tseli_priezda_kerri_1743287

http://www.stopfake.org/gosdep-oproverg-interpretatsiyu-lavrova-o-tseli-priezda-kerri/

Не се ли научихте - четете ли дори прогноза за времето от източник с име "хххх....ru" то задължително гледайте откъде изгрява слънцето :)

Гаранция информацията или е изкривена и спекулативна, или спестена, или откровенна лъжа.

Кои държави как са ратифицирали или още не , съглашението за асоцииране на Украйна към ЕС

11164555_856920584396819_565903347147563

Радвам се че България е между тях. :)

Пак "сребърници" , пак лъжи , пак обиди :)

Знам , трудно е да признаеш че си станал за смях ,  че не съм аз този който се подиграва със паметта на загиналите а тези които правят НАГЛАСЕН ПОМПОЗЕН ПИ-АР театър  на гърба на тези загинали хора !

нагласени, и после захвърлени портрети , портрети на Берия, помпозни ветерани със ризници от измислени медали, със шарени  униформи на 5 вида войски и т.н.. няма нищо общо с уважение паметта на хората !

В Одеса пък за няколко дена май пак няколко диверсии са  станали

Взрив във комукационна шахта на жилищен блок

http://www.ukrinform.ua/rus/news/v_odesse_snova_progremel_vzriv_1744192

На 12-ти май ЖП отново линия взривена,

http://www.ukrinform.ua/rus/news/vzriv_v_odesse_rassleduyut_kak_diversiyu_1743918

Взрив и пред сграда където  е имало преди офис на доброволческа организация за АТО

http://www.ukrinform.ua/rus/news/ocherednoy_vzriv_v_odesse_postradal_ofis_samopomochi_foto_1723247

Колко станаха тези диверсии  ? броите ли ?  до януари бяха 43 официално, сега са към 50-60 вече....

От международния отзвук, премиерът на Турция също назова като "незаконна анексия" присъединяването на Крим :

http://tvrain.ru/news/premer_turtsii_nazval_prisoedinenie_kryma_nezakonn-387246/

А от последните ви надути помпозни "новини" как Кери дошъл на крака , и клекнал на Москва ... наложи се САЩ официално да опровергават лъжите на Лавров и да обясняват целта на визитата

http://www.ukrinform.ua/rus/news/gosdep_oproverg_interpretatsiyu_lavrova_o_tseli_priezda_kerri_1743287

http://www.stopfake.org/gosdep-oproverg-interpretatsiyu-lavrova-o-tseli-priezda-kerri/

Точно ти си за смях. И не са обиди, за сребърниците и за лъжите ти. А истина, която всеки тук знае. Че си лъжец, и то платен.  :ph34r:  Човек без морал и достойнство си. Доказано е многократно. Включително, и с подигравката ти, към паметта на загиналите във войната. Дори за това не се спря. Пак ти го казвам лъжецо, Безсмъртния полк, се провежда в 100 града в Русия. А ти, имаш наглостта и лицемерието, да плюеш. Защото си лъжец. :ph34r:  И отново лъжеш, за визитата на Кери. Използвайки, лъжливите украински медии, дето даже не си прочел, какво са написали. А го интерпретираш, съгласно лъжите си. Ти изобщо, слуша ли какво каза Кери? Или ще си лъжеш, ей така за сребърниците? Много ниско си паднал. Ама нормално, като нямаш морал и достойнство.

П.П  Не те знам, Николай Тосков ли си, или някои от другите ти псевдоними, дето използваш по други форми и сайтове.  ;)  И не ми пука. Но си лъжец.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

• Автор

http://www.btv.bg/video/shows/lice-v-lice/videos/na-vojna-s-trolovete-v-internet.html- 07:40 - колко печели един платен трол. Признанията на един човек, който започна борба с тях. Затова толкова натиска да пише, и да пише, и да пише...

Игнорирайте го и го оставете гладен тоя...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.