Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 3

Featured Replies

Ние им опонираме и косвено ги насърчаваме още да пишат - а май им е нужна една здрава пръчка с бой да ги научи кое е ценно и задължително трябва да се уважава!   Като едно време - с възпитанието в килийните училища...Това заслужават феновете на прословутата АТО.

Спокойно. Фена е само един. И ще спре, веднага щом му кажат.  :D  

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 92,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ние им опонираме и косвено ги насърчаваме още да пишат - а май им е нужна една здрава пръчка с бой да ги научи кое е ценно и задължително трябва да се уважава!   Като едно време - с възпитанието в килийните училища...Това заслужават феновете на прословутата АТО.

Свършиха аргументите отново а ? нямаме отговор на 1+1 = ?

Направо един  голодомор да ни направите  а ? Че иначе се изтъркахте с елементарните дезинформации и лъжи :)

:)

Между другото. не съм видял тук опонент... виждам единствео повтарящите руските дезинформационни сайтове и  лъжи с копи пейст... вие собствено мнение нямате ли бе  ? :)

Поне на един от поставените елементарни въпроси можеш ли да отговориш ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Спокойно. Фена е само един. И ще спре, веднага щом му кажат.  :D  

Не бе само един - обаче всичко се развива и скоро те  няма да знаят и как дори още да спорят...Ще изглеждат като дошли от неадекватен Абсурдистан. Това при Миро май вече е и налице...

Редактирано от attj (преглед на промените)

Не бе само един - обаче всичко се развива и скоро те  няма да знаят и как дори още да спорят...Ще изглеждат като дошли от неадекватен Абсурдистан.

Важното е, ония бандеровци да бъдат спрени. И да не избиват повече хора. 

Като ви виждам едностранната путинска позиция, това за избиването на хората въобще не ви е приоритет...

Важното е да тролите с едностранна дезинформация :)

Опровергавана винаги , но .. едно си баба знае , едно си пее...

Нещо за новоос...руссия да кажете ?  че нещо и руснаците вече не я споменават... защо ли ?

Подобни националисти могат да бъдат спряни единствено с оръжие!    Чрез избиване на самите тях  - за съжаление не виждам други възможности...  Нормално е да очаквам Миро да ме допълни или коригира. Новорусия си е актуална при спазване на споразуменията от Минск.

Редактирано от attj (преглед на промените)

Подобни националисти могат да бъдат спряни единствено с оръжие!    Чрез избиване на самите тях  - за съжаление не виждам други възможности...  Нормално е да очаквам Миро да ме допълни или коригира. Новорусия си е актуална при спазване на споразуменията от Минск.

Нямам нищо за коригиране .. отдавна съм споменал че пропагандираш фашистки методи за разправа.

Това е просто поредното.

Колко му е да избиеш 40-45 млн украинци... все пак лъжите на  няколко хиляди проруски сепаратисти терористи и кадрова руска армия  е по важна... :)

Иначе ти е много интересна логиката - някакви свалят украинските знамена , свалят украинската власт, обявяват независимост, и после се сърдят когато  държавата мобилизира армията да  се справи с тези размирици в собствената държава.

По тази логика, всяка полиция и спец.служби във всяка държава е незаконна ... откъде накъде видиш ли, смеят куките му с куки мръсни гадни , да пречат на отважните горди цигански , турски и други барони , които са решили да крадат каквото и както си искат, и са решили закона и държавността да не важат за тях.... :)

Говоря примерно .., но принципа е същия...

пп

Въпросите отпреди така и си висят и отговор нямат... аз и не чакам де.. вашето е просто едностранна субективна чиста пропутинска  пропаганда и лъжи

Забелязвам, че доста често се заиграваш с въпроса за турците и циганите.  С каква цел? Това се прави с някой ниско интелигентен, както ДПС плаши избирателите си с възродителен процес. Тук никой няма да впечатлиш и този, който ти спуска нещата, да ги коригира, моля. 

Не забравяй, че ние сме в НАТО и ЕС. Братята ще ни пазят от нещата, за които намекваш.

Забелязвам, че доста често се заиграваш с въпроса за турците и циганите.  С каква цел? Това се прави с някой ниско интелигентен, както ДПС плаши избирателите си с възродителен процес. Тук никой няма да впечатлиш и този, който ти спуска нещата, да ги коригира, моля. 

Не забравяй, че ние сме в НАТО и ЕС. Братята ще ни пазят от нещата, за които намекваш.

А кого да намесвам ? Извинявай , но това са нашите малцинства, затова и правя тези преки сравнения.

Ако има други примери - заповядай, коригирай ме.

Иначе за последното съм съгласен - историята показа вече че точно те ни защитават националния интерес, за разлика от продажниците тук.

След като ще бъдем спасени, трябва ли да се притесняваме? Или ти предпочиташ да плачеш за нероден Петко, въпреки ясният край на евентуалното неосъществено все още събитие?  :)

Не ми приписвай неказвани неща, - Аз не плача за никакви неродени Петковци, а със сравнението показвам ИМЕННО абсурда на някои които разпространяват сепаратизъм фашизъм и терор , одобряват и се възхищават на това.

Отделно нелогичната им анти-българска позиция чрез преклонението им пред една държава агресор и един нов фюрер.

По тази логика, всяка полиция и спец.служби във всяка държава е незаконна ...

Не съвсем. Има едно изключение. Давам ти право от три опита да познаеш, кое е изключението  :)  :)  :)

Започва с Р и завършва на успия, пардон усия.

"Страна, обсебена от войната, страна с военна психика. В обществото цари небивала подозрителност. Всички преследват шпиони. Навремето под подозрение в шпионаж попадаха само учените, днес обаче всеки може да излезе шпионин: моряците, домакините, кой ли не. Наскоро арестуваха Светлана Давидова от Вясма, майка на седем деца. Обвиниха я в държавна измяна, за която се полагат 10 до 15 години лагер. Престъплението ѝ: обадила се в украинското посолство и разказала, че руски войски от Вясма се бият в Донбас, чула го от офицери. А как са разбрали, че Давидова е звъняла в посолството? Издали я съседите. Та нали е война!

От телевизора се лее такъв антиамериканизъм и такава омраза срещу Запада, каквито никога не е имало. Наскоро чаках на стоянка за таксита в Москва. Опашката обсъждаше една-единствена тема: хората очакваха избухването на някакъв вулкан, който щял да погребе под лава и пепел половин Америка. И всички се радваха! Или пък разговорът ми със сина на една приятелка, студент в Московския университет. Русия можела за шест часа да превърне в радиоактивна пепел не само САЩ, но и целия останал свят, уверяваше ме той. Откъде го знаеш това? - попитах го. „Ами от телевизора.”"

Светлана Алексиевич

http://www.dw.de/%D1%86%D1%8F%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D0%B5/a-18462520

Не ми приписвай неказвани неща, - Аз не плача за никакви неродени Петковци, а със сравнението показвам ИМЕННО абсурда на някои които разпространяват сепаратизъм фашизъм и терор , одобряват и се възхищават на това.

Отделно нелогичната им анти-българска позиция чрез преклонението им пред една държава агресор и един нов фюрер.

Хем постоянно го славят като велик фюрер, хем се сърдят, като му викам Путлер. Не беше ли Хитлер също велик фюрер. Защо се сърдят ?

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Tвоята позиция каква е? Позиция на подчовек и лакей. :D Аз съвсем спокойно мога да кажа, че нещата в източна Украйна са с любезното съдействие на Владимир Владимирович Путин. Твоят проблем е, че ти не можеш да кажеш, че САЩ направи преврат в центъра на Европа и свали легитимен президент, като го смени с престъпници и некадърници, които да слушат чичко Сам. Дали виждаш по-далеч от носа си, или се правиш? Дано е второто, че жалко за теб.

Битката е между САЩ и Русия, а Украйна е пешка. Да не бяха наливали милиарди в майданчето, да не бяха съсипвали украйна? Какво мислиш за това? Представи си Украйна с Янукович, Крим, и Шахтьор Донецк. Сега сравни с Украйна на Порошенко, без Крим, Донбас Арена е разрушен вероятно. :D Toва е положението, братле. Лошото е, че все ще се намери някой, да се бърка в това, което не го засяга.

Тук някои съфорумци са като обсебени от желанието  АТО да  завърши с победа и Украйна дори  да си върне Крим.  А това липсва в споразуменията от Минск 2 !   Май си имаме мераклии за удължаване на войната в Украйна - съвсем друг е въпроса при тях доколко е нормална връзката с главния им мозък. Трябва да си психопат  - да пишеш такива абсурдни неща.  Путин щял да отговаря за военни престъпления...Човекът е предпазил Крим от бандеровски терор - защото и там щеше да е война.   И пред кои ще отговаря Путин - пред Миро и Реджеп ли?   Та тези двама нашенци първо трябва да доказват, че са психически здрави - иначе никой не би им обърнал някакво внимание.

Като ви виждам едностранната путинска позиция, това за избиването на хората въобще не ви е приоритет...

Важното е да тролите с едностранна дезинформация :)

Опровергавана винаги , но .. едно си баба знае , едно си пее...

Нещо за новоос...руссия да кажете ?  че нещо и руснаците вече не я споменават... защо ли ?

Ако се спреш, с лъжите дето бълваш, ще видиш че се споменава Новорусия. Ама ти няма да се спреш, защото стипендията ще загубиш.  :ph34r:  Само по лъжите, дето написа е ясно, какъв си. Едностранна инфрмация, и то лъжа, даваш само ти. Все пак, за това си е тук де, С тази цел, те извикаха.  ;)  Знаем кой. Нищо не си опровергавал, с лъжите си. 

Гледам че говориш за продажници във форума. Прав си, има един тук, и то лъжлив. Кой ли е?  ;)

Тук някои съфорумци са като обсебени от желанието  АТО да  завърши с победа и Украйна дори  да си върне Крим.  А това липсва в споразуменията от Минск 2 !   Май си имаме мераклии за удължаване на войната в Украйна - съвсем друг е въпроса при тях доколко е нормална връзката с главния им мозък. Трябва да си психопат  - да пишеш такива абсурдни неща.  Путин щял да отговаря за военни престъпления...Човекът е предпазил Крим от бандеровски терор - защото и там щеше да е война.   И пред кои ще отговаря Путин - пред Миро и Реджеп ли?   Та тези двама нашенци първо трябва да доказват, че са психически здрави - иначе никой не би им обърнал някакво внимание.

Геноцида наречен АТО, няма да завърши с победа за бандеровците. Нито ще получат Крим. В момента ми е интересно, дали САЩ сами ще премахнат бандеровците, или ще оставят да бъдат пометени от Новорусия. В дългата игра която започнаха САЩ, бандеровците вече губят значението си. Поне думите на Кери, казани в Сочи, говорят за това. А като чета, и много американски анализатори, казват същото. 

. В момента ми е интересно, дали САЩ сами ще премахнат бандеровците, или ще оставят да бъдат пометени от Новорусия. В дългата игра която започнаха САЩ, бандеровците вече губят значението си. Поне думите на Кери, казани в Сочи, говорят за това. А като чета, и много американски анализатори, казват същото. 

Ти да не мислиш,че ще пратят без решение на конгреса свои войски там? Що се отнася за Джон ака Джим Кери :D  има разни тълкувания. Според ония там платените Мирча и Реджеп аГа Кери се е срещнал с Путин да му предяви ултиматум - или напускате Крим или му мислете. Обаче интересното е,че това някак си не се връзва с довоната физиономия на Путин , което или не е вярно или пък руснаците са ги засърбяли вече ръцете и им е писнало. Другият вариант който смятам,че е по удачен е ,че Прасето е предупредено да прави реформи с мангизите които са му дадени а не да прави шмендикапели. Вчера четох и мнение на Яйцето,че спират обслужването на външният дълг та нещо ще да става...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

.Човекът е предпазил Крим от бандеровски терор - защото и там щеше да е война.

"предпазил" ? "щеше" ? :) :)

дообреее :)

Според ония там платените Мирча и Реджеп аГа Кери се е срещнал с Путин да му предяви ултиматум - или напускате Крим или му мислете. Обаче интересното е,че това някак си не се връзва с довоната физиономия на Путин , което или не е вярно или пък руснаците са ги засърбяли вече ръцете и им е писнало.

Нямам спомен да съм твърдял такова нещо , то спекулациите с това посещение са най вече ваши :)

Как Кери дошъл на крака, паднал на колене ...бла бла бла...

Аз видях нещо по прагматично - след срещата Путя  каза че няма да пречи на  асоциацията на Украйна с ЕС :)

Другият вариант който смятам,че е по удачен е ,че Прасето

Защо наричаш президента на братска славянска и православна Украйна "прасе" ? Не ти ли е неудобно ?

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Защо наричаш президента на братска славянска и православна Украйна "прасе" ? Не ти ли е неудобно ?

Ама ти обръщаш ли още внимание на обидите и гаменщината им ? :)

Аз не

Това обидна дума ли е?

Дообреееееее нема повече :D   Мирча от тебе се заразих :D

Ти да не мислиш,че ще пратят без решение на конгреса свои войски там? Що се отнася за Джон ака Джим Кери :D  има разни тълкувания. Според ония там платените Мирча и Реджеп аГа Кери се е срещнал с Путин да му предяви ултиматум - или напускате Крим или му мислете. Обаче интересното е,че това някак си не се връзва с довоната физиономия на Путин , което или не е вярно или пък руснаците са ги засърбяли вече ръцете и им е писнало. Другият вариант който смятам,че е по удачен е ,че Прасето е предупредено да прави реформи с мангизите които са му дадени а не да прави шмендикапели. Вчера четох и мнение на Яйцето,че спират обслужването на външният дълг та нещо ще да става...

Е в розовите сънища, на платения и сподвижника му, може и да е имало такива неща. Аз обаче чух, какво каза Кери, и това не се хареса на ония бандеровци. Я виж, как бързо бързо намериха спецназ, че даже и го плениха.  :D  И военни книжки показват, прясно напечатани. :ph34r:  Както ти кажа, Порошено /прасето/ беше предупреден, да не прави опити за нови военни действия. Дали ще се вслуша, в думите на господарите си, това е интересното. 

Аз видях нещо по прагматично - след срещата Путя  каза че няма да пречи на  асоциацията на Украйна с ЕС :)

Няма да пречи, защото ЕС няма да приеме разпадащата се Украйна в "семейството". Освен това човекът вече си създаде буфер с ЕС и повярвай, в Новорусия никой няма да успее да направи "майдан". 

Разбира се че никой няма да направи в новорусия майдан... не може да прави нещо в ... нищо :)

За пленените спецназовци не знам какви прясно напечатани книжки сънуват някои, те хората сами си разказват , и се разплакват от това че РФ и Путин са се отказали от тях със задна дата, и че  са минали за интервюта с тях всякакви наблюдатели , журналисти , международни организации, и ... нито един от руското посолство,или военен представител ...  дори не говорим в качеството на пленени спецназовци, а дори като граждани на РФ ....

Тъжна работа...

Дори вече не е важно какво ще стане с тези спецназовци, главния факт е доказан- Путин ги захвърли , а всички орпавдания , руска медийна пропаганда дори дипломатическа реакция по случая - са на принципа "гузен негонен бяга".

пп

От ОССЕ също потвърдено :

The SMM visited the two individuals currently held at the military hospital in Kyiv, who received medical treatment. The SMM spoke to the two individuals without the presence of Ukrainian authorities. The SMM assessed their general condition and gathered their accounts about their capture.

One of them said he had received military education in the Russian Federation. Both individuals claimed that they were members of a unit of the Armed Forces of the Russian Federation. They claimed that they were on a reconnaissance mission

Кое е нищо? Аз като гледам Киев не контролира Донецк и Луганск. Aко ти взема забрадката и ти "бия два шамара", пак ли ще си е твоя? :D

3870961.jpg

За първи път сърчвам и да ти кажа, бая голяма ми се вижда Новорусия.

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Кое е нищо? Аз като гледам Киев не контролира Донецк и Луганск. Aко ти взема забрадката и ти "бия два шамара", пак ли ще си е твоя? :D

3870961.jpg

За първи път сърчвам и да ти кажа, бая голяма ми се вижда Новорусия.

Това е евентуално за в бъдеще, ако на хунтата в Киев не вземе случайно да и дойде акъла дето липсва ....

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.