Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 3

Featured Replies

Малко по настрани от темата, но понеже в Окраината се намеси ФАЩ, изкачат лека полека и материали как ФАЩ са решили да използват ИГИЛ ..... мдаам.. Нюланд дали е ходила като Кери да се среща с главатарите на ИГИЛ, така да им занесе малко курабийки или парички :D  Или са си поделили задачите, Нюланд по Окраината, Керри по близкия изток .... и само като стане напечено и двамата ги експидират лично на крак да се срещат с Лавров и Путин в РФ ....

Така работи ФАЩ, и заблудените сорсоидчета колкото и да се мъчат да ги оправдават и възвеличават,рано или късно истината излиза наяве.... Я Сноудън, я някой друг изкарва колко са реално кирливи ризите на наглите хамериканоси ....

П.С И малко хумор от МИхаил Задорнов относно хамериканосите  ..... :D

Както и малко линкове от новини ....

http://www.blitz.bg/news/article/338966

Във Вашингтон вече са осъзнали, че от половин година САЩ стремително губят влияние в света и това е заради обмислените действия на руското ръководство. Именно с това се обяснява неочакваното посещение на държавния секретар Джон Кери в Сочи за преговори със Сергей Лавров и Владимир Путин. Мнението е на докторът по политически науки в Пристънския университет професор Уилям Енгдал "

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 92,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Малко по настрани от темата, но понеже в Окраината се намеси ФАЩ, изкачат лека полека и материали как ФАЩ са решили да използват ИГИЛ ..... мдаам.. Нюланд дали е ходила като Кери да се среща с главатарите на ИГИЛ, така да им занесе малко курабийки или парички :D  Или са си поделили задачите, Нюланд по Окраината, Керри по близкия изток .... и само като стане напечено и двамата ги експидират лично на крак да се срещат с Лавров и Путин в РФ ....

Така работи ФАЩ, и заблудените сорсоидчета колкото и да се мъчат да ги оправдават и възвеличават,рано или късно истината излиза наяве.... Я Сноудън, я някой друг изкарва колко са реално кирливи ризите на наглите хамериканоси ....

Че то, всеки нормален човек, знае че ИД, го създадоха САЩ. Все пак, всички помним, как ги въоръжаваха. И колко ги хвалеха, как се борят срещу 'злия' Башар Асад.  

И нещо интересно, написано от американци.

Във Вашингтон вече са осъзнали, че от половин година САЩ стремително губят влияние в света и това е заради обмислените действия на руското ръководство. Именно с това се обяснява неочакваното посещение на държавния секретар Джон Кери в Сочи за преговори със Сергей Лавров и Владимир Путин. Мнението е на докторът по политически науки в Пристънския университет професор Уилям Енгдал.

„Русия не се чувства безпомощна жертва и не се свива в страха си пред опитите на САЩ да я изолират. Путин инициирна блестяща поредица от външноикономически, военни и политически сделки, които през април направиха видим новият Евразийски икономически колос, който в бъдеще ще се бори със САЩ за ролята на световна свръхдържава” – пише професорът в своята публикация.

http://www.blitz.bg/news/article/338966

Другари и другарки, активизирайте се и да победим троловете! 

Само да не ме види някой мод, че пак ще ми мoдват поста! :D

Не бойся.. троловете сорсоиди нямат шансове никакви.... истината не може да се скрие , колкото и да са опитите да се манипулира ;)

Тука съм малко офф, но троловете и без това постоянно са.

Във Вашингтон вече са осъзнали, че от половин година САЩ стремително губят влияние в света и това е заради обмислените действия на руското ръководство. Именно с това се обяснява неочакваното посещение на държавния секретар Джон Кери в Сочи за преговори със Сергей Лавров и Владимир Путин. Мнението е на докторът по политически науки в Пристънския университет професор Уилям Енгдал.Професорът твърди, че опитите САЩ да покажат на Русия къде й е мястото, се провалиха по всички направления. От една страна тяхната нефтена стратегия за цените, която трябваше да срине руската икономика, удари повече по САЩ, От друга страна стремежите за изолация на Русия напълно се провалиха.

Енгдал е уверен, че споразумението на САЩ със Саудитска Арабия относно цената на петрола нанесе убийствен удар на американските производители на шистов газ, за които производството стана разорително и тези компании не можаха да се разплатят по кредитите.

Според американски експерти за получаване на устойчиви печалби американските производители им трябва цена от 120 долара за барел, а тя сега е на половината.

Американските нефтени компании, според анализатора, ги заплашва поредица от банкрути, което може да отключи „финансово цунами от банкрути, подобно на 2007-2008 г.” Това пък заплашва доларът да престане да бъде световна валута.

Освен това, според Енгдал, САЩ са допуснали голямата геостратегическа грешка, която може да се обърне в кошмар за САЩ – проваления държавен преврат в Украйна.

„Русия не се чувства безпомощна жертва и не се свива в страха си пред опитите на САЩ да я изолират. Путин инициирна блестяща поредица от външноикономически, военни и политически сделки, които през април направиха видим новият Евразийски икономически колос, който в бъдеще ще се бори със САЩ за ролята на световна свръхдържава” – пише професорът в своята публикация.

В заключение Енгдал пише, че „на този етап Вашингтон накрая разбра глупостта на своята провокация против Русия в Украйна и в света”.

Оригиналната публикация може да бъде прочетена на линка http://journal-neo.org/2015/05/24/washington-blows-itself-up-with-its-own-bomb/

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

независимо какъв ще бъде крайният резултат от тази мръсна война на Запада в Украйна , руснаците и украинците не са врагове. Запада и подпомаганата неонацистка измет в Киев са тези които искат руснаците и украинците да бъдат врагове!  Международния съд в Хага трябва да потърси справедливост за невинните жертви!когато приключи всичко, цели поколения руснаци и украинци с години ще имат омраза и горчивина към Запада!

[18+] 

[18+]   

каква е разликата от джихадисти,неонацисти и др.,които САЩ обучава,финансира и подържа!мисля,че Русия и Китай трябва да поставят на мястото му този генератор на войни,страдания и разруха по целия свят!време е да усетят болката и сълзите,които причиняват на мирното население!

Нали не манипулираш?  ;)  Преди да цитираш лужите на Яценюк, трябва да прочетеш за какво става въпрос.  ;)  За това и ти показах, няколко от точките, подписани в Минск. И какво трябва да се случи, за да има избори по украинското законодателство.Това не са мой разбирания, а написано в документа. А ти, пак не го разбра. И продължаваш, да си пишеш лъжите.  ;)  Нито мен, нито някой друг, го притеснява миротворческа мисия. Пак манипулираш лъжльо. Има мисия на ОССЕ. За това което искаш ти, не става по желание на бандеровците. Тъй че, се спри с твоите глупости.

Знам че не си ги чел. Личи си по писанията ти. Айде, пак се оплаквай, че казвам истината, за такива като теб.  :ph34r:

Пак ти казвам - думите на Яценюк са си в пълно съответствия със минските договорености, и дори самия той призовава за спазването им.

За сини каски - Ми не е съгласен Путин, http://dixinews.ru/index.php?dn=news&to=art&id=25895а ти в момента спориш за същото, и пак потретвам - това е много странна позиция , особенно когато някой толкова сляпо припява на сепаратистите и терористите .

Какво толкова има да криете от междуародната общност ?

Другото ... нали ти казах вече - винаги във вашите спамове , офтопици, лични нападки , обиди и гаменски език, се стремя да ги игнорирам, и в повечето случаи, като ги махнем тях, то не остава на какво да се отговори :)

А твоето какво е ? давайте другари да тролим че друго не ни остана.. "хвърляйте телата" !

Не се ли усещате как вие сами се излагате ?

А послените клипчета пък са отново ярък пример за фейкове :) и спекулации. Едното гледам завършва и със прословутия фейков пропагандатор "Шарий"

Това с обесването го гледах вече разобличено в много сайтове  , и дори не си направих труда да го цитирам тук.

Но виждам вие с огромно удоволствие тиражирате лъжи и фейкове, просто защото друго не ви остана май а :) Много отдавна бях се позовал на доклад на ООН ли беше че нарушения на човешките права във тази война има от двете страни, като повечето са от страна на сепаратистите терористи. И другото което съм споменавал - да, терор над мирни жители има, но защо ли само там където са терористите, и защо ли няма на останалата част , подконтролна на украинската власт ?

Вие така и не ми отговорихте.

А да.. и за САЩ...

Чувал съм версии че Обама лично е убил Мозговой ... така че поредните ви вицове бледнеят пред тези "версии" :)

А за икономическите параметри - също ви цитирах някои цифри всъседната тема ... за БВП, за ръстове, падежи и т.н.. ама не... вие си пеете едно и също 

С каква цел го правите , не знам наистина.

В едно съм сигурен темата тук не я приемате насериозно , а ей така - напук като футболни агитки, да си спамите и тролите :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Хахахахаа, поредната изцепка , Шарий бил фейконосец :D .... давай доказателства да видим на тези си лъжливи твърдения ...

А иначе  като ти гледам укропското смешно клипче за артилерийски обстрел уж от опълченците в Широкино, само мога да се хиля до припадък, :D Ако това е попадение дори на 80 калибър мина, аз съм космонавт, прилича максимум на взрив от подцевен гранатомет и по попадението и по звука, дори бих казал че е направо подготвени шашки тротил или пръчки амонит ( защо, ако си ходил в казарма ще знаеш )   .... Това клипче на радиосвобода е съчинение в свободен укропопитецки стил специално направено за техните почитатели и тролове като теб , глупави и видели взривове само в холивудски филми :D :D

П.С А темата драги ми  лъжлив мирча, беше сериозна, докато не се повиха такива клоуни като теб, и взеха да я превръщат в цирк с глупости и лъжи преднамерени....

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Боеве в Широкино :

Това е истината. Путлер има интерес да държи обстановката постоянно нагнетена. Него не го интересува, колко хора умират. Важно за него е да се поддържа омразата на макс, за да не се появи и най малката възможност за фратернизация и туширане на конфликта.

Пак ти казвам, вземи прочети какво пише във въпросния документ. За твое улеснение, ти оцветих, няколко неща. Ама пак имаш проблем, с разбиране на написаното. И нормално, като се има предвид, каква ти е функцията тук. Защо ли изобщо не четеш, какво е написано в документа, а само пускаш откровени лъжи и манипулации? Кога ще ги прочетеш? И дали изобщо ще разбереш, какво е написано там, А не само да повтаряш. манипулацията на бандеровеца Яценюк.

За сините каски, защо говориш неща дето изобщо не ги разбираш? Или това сега ти спуснаха? ;)  И откровено лъжеш, като дори не си прочел, какво пише в линка дето си дал лъжльо. За пореден път, доказана лъжа и манипулация, направени от теб. Превод искаш ли, или ще ти го преведат от НПО-то? ;)

Пресс-секретарь президента России Дмитрий Песков заявил, что Россия не может согласиться на введение миротворческих сил на Украину, поскольку для этого необходимо согласие всех противоборствующих сил, в том числе ДНР и ЛНР.

Свой комментарий относительно вопроса введения миротворческих сил между участниками вооруженного конфликта на Украине дал сегодня в эфире «Эха Москвы» первый заместитель председателя комитета Госдумы по международным делам Леонид Калашников. По его мнению, Россия в целом никогда не выступала против миротворческих сил в Донбассе, однако если в составе миротворцев не будет россиян, то это вызовет протесты граждан ДНР и ЛНР.

http://dixinews.ru/index.php?dn=news&to=art&id=25895

Това е истината. Путлер има интерес да държи обстановката постоянно нагнетена. Него не го интересува, колко хора умират. Важно за него е да се поддържа омразата на макс, за да не се появи и най малката възможност за фратернизация и туширане на конфликта.

Не съм убедена, Реджепе. Защото и в Русия се появява немаловажен проблем напоследък, а именно търговия с оръжия, от онези, които Путин праща в Украйна-ефектът на бумеранга.

Подсилват границите нещо напоследък... ще помогнат на "Европейския вал" ми се чини.

Не съм убедена, Реджепе. Защото и в Русия се появява немаловажен проблем напоследък, а именно търговия с оръжия, от онези, които Путин праща в Украйна-ефектът на бумеранга.

Подсилват границите нещо напоследък... ще помогнат на "Европейския вал" ми се чини.

Възможно е и това

Пак ти казвам, вземи прочети какво пише във въпросния документ. За твое улеснение, ти оцветих, няколко неща. .......

Няма нужда да ми "оцветяваш" , сам не се ли усещаш че потвърждаваш моите думи ?

А точно това с червеното което си цитирал е върха на сладоледа - естествено че никой от ДНР и ЛНР иска наблюдатели . Кой терорист ще иска "наблюдатели" ?? та нали руснаците са агресора и активната страна в терора... за  какво са им наблюдатели ? :)

Путин и терористите сепаратисти не искат международни наблюдатели.

И вече няколко пъти ти се чудих и на теб защо сляпо им следвате пропагандата .

Кое е лошото да има международни наблюдатели ?

Не е ли логично не само украинците , но и руснаците ДА ИСКАТ и то по силно такива, ако няма какво да крият ??

А оправдания много разбира се има.. никой не е казал че няма да има руснаци в тези миротворчески сили  между тях, но те бързат да "бягат" и да се оправдават :)

Хахахахаа, поредната изцепка , Шарий бил фейконосец :D .... давай доказателства да видим на тези си лъжливи твърдения ...

А иначе  като ти гледам укропското смешно клипче за артилерийски обстрел уж от опълченците в Широкино, само мога да се хиля до припадък, :D Ако това е попадение дори на 80 калибър мина, аз съм космонавт, прилича максимум на взрив от подцевен гранатомет и по попадението и по звука, дори бих казал че е направо подготвени шашки тротил или пръчки амонит ( защо, ако си ходил в казарма ще знаеш )   .... Това клипче на радиосвобода е съчинение в свободен укропопитецки стил специално направено за техните почитатели и тролове като теб , глупави и видели взривове само в холивудски филми :D :D

П.С А темата драги ми  лъжлив мирча, беше сериозна, докато не се повиха такива клоуни като теб, и взеха да я превръщат в цирк с глупости и лъжи преднамерени....

Пак се опитах първо да извадя нападките, личностната простотия и офтопик преди да отговоря.. и познай.. няма на какво да отговоря... :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Няма нужда да ми "оцветяваш" , сам не се ли усещаш че потвърждаваш моите думи ?

А точно това с червеното което си цитирал е върха на сладоледа - естествено че никой от ДНР и ЛНР иска наблюдатели . Кой терорист ще иска "наблюдатели" ?? та нали руснаците са агресора и активната страна в терора... за  какво са им наблюдатели ? :)

Путин и терористите сепаратисти не искат международни наблюдатели.

И вече няколко пъти ти се чудих и на теб защо сляпо им следвате пропагандата .

Кое е лошото да има международни наблюдатели ?

Не е ли логично не само украинците , но и руснаците ДА ИСКАТ и то по силно такива, ако няма какво да крият ??

А оправдания много разбира се има.. никой не е казал че няма да има руснаци в тези миротворчески сили  между тях, но те бързат да "бягат" и да се оправдават :)

Чети какво ти се пише. И какво ти се дава, като доказателства. Стига си измислял лъжи. И неуспешни опити да манипулираш, с половинчати неща.  ;)  Номерата ти, може да минават пред някоя куха лейка дето те подкрепя, но не и пред хора способни да мислят. ;)  Желаеш ли, пак да покажа въпросните точки, от документа подписан в Минск? :ph34r: 

Украина готова предоставить особый статус Донецкой и Луганской областям, но только после выборов там по украинскому законодательству и в соответствии с международными стандартами

Об этом в  интервью британской The Financial Times  заявил премьер-министр Украины Арсений Яценюк, передает «Интерфакс-Украина».

Премьер напомнил, что пункт о свободных и справедливых местных выборах в Донецкой и Луганской областях на базе украинского законодательства прописан в Минских соглашениях.

По его словам, для проведения таких свободных и справедливых местных выборов необходимо создать соответствующие предпосылки. «Поэтому мы попросили БДИПЧ (Бюро ОБСЕ по демократическим институтам и правам человека - ИФ) подтвердить, соответствуют ли стандартам ОБСЕ и БДИПЧ существующие в Донецке и Луганске условия. Таким образом, мы готовы провести свободные и справедливые выборы….», - сообщил Яценюк.

«Мы будем проводить выборы и новое, законное руководство получит особый статус», - подчеркнул премьер, добавив, что украинские власти хотят «говорить с законно избранными чиновниками из Донецка и Луганска».

В частности, по его словам, основным условием является прекращение огня.

«Я всегда говорю: послушайте, но если это прекращение огня, объясните мне, что это означает? Мы потеряли около 90 украинских солдат после введения в действие режима прекращения огня, более 400 получили ранения», - сказал премьер-министр.

Следующим шагом, подчеркнул он, необходимо отведение тяжелого вооружения.

«Вы знаете, что они сделали? Они затащили его (тяжелое вооружение – ИФ) обратно, в детские сады, гаражи и супермаркеты», - сообщил премьер.

http://comments.ua/politics/515903-yatsenyuk-ozvuchil-donbassu-usloviya.html

Превод и пояснение на подчертаното трябват ли ти ?

:)

да виждаш поне едно противоречие на думите му с минските съглашения ?

Днес се състоя погребението на Алексей Мозговой. Господ да го прости. Един много качествен човек бе убит за нечии нечисти цели. Убит от диверсионна група на хунтата, дето според миро спазва споразуменията. след това бяха избити 4 диверсионни групи на хунтата в ЛНР

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

http://comments.ua/politics/515903-yatsenyuk-ozvuchil-donbassu-usloviya.html

Превод и пояснение на подчертаното трябват ли ти ?

:)

да виждаш поне едно противоречие на думите му с минските съглашения ?

Ех боже, не само лъжец ми и ...... :D

4. В първия ден след изтеглянето да започне диалог за модалностите* на провеждането на местни избори в съответствие с украинското законодателство и украинския Закон "За временната организация на местното самоуправление в отделни райони на Донецка и Луганска области", а също така и за бъдещия режим на тези райони н основание на посочения закон.

5. Провеждане на конституционна реформа в Украйна с влизане в сила към края на 2015 г. на нова конституция, предполагаща в качеството на ключов елемент децентрализацията (с вземане предвид на особеностите та отделни райони на Донецка и Луганска области, съгласувани с представителите на тези райони), а също така и приемане на постоянно законодателство за специалния статут на отделни райони на Донецка и Луганска области в съответствие с мерките, посочени в бележка [1], до края на 2015 г. (Виж бележките.)

12. На основание украинския Закон "За временната организация на местното самоуправление в отделни райони на Донецка и Луганска области" въпросите, засягащи местните избори, ще бъдат обсъдени и съгласувани с представителите на отделните райони на Донецка и Луганска области в рамките на Тристранната контактна група. Изборите ще бъдат проведени със спазване на съответните стандарти на ОССЕ с мониторинг от страна на Бюрото за демократични институции и права на човека (БДИПЧ) към ОССЕ.

http://clubz.bg/14579-eto_vsichkite_13_tochki_ot_sporazumenieto_za_ukrajna_

Ще се постарая максимално просто, като за теб, да ти обясня какво значи това. Преди да се проведат избори, трябва да се започне диалог, с ДНР и ЛНР, за тези избори. Имаш ли, достатъчно акъл, за да го схванеш? Или следваш лъжите на Яценьок, който чете този документ както дявола Евангелието? Или съзнателно манипулираш, или толкова разбираш какво пишеш. ;)  Макар че, за теб и двата варианта са верни.

«Мы будем проводить выборы и новое, законное руководство получит особый статус», - подчеркнул премьер, добавив, что украинские власти хотят «говорить с законно избранными чиновниками из Донецка и Луганска».

Ето украинската манипулация, която разпространяваш съзнателно. ;)  Провеждат се разговори, със сегашните ръководители на ДНР и ЛНР, кога и как ще се проведат изборите.И чак тогава, се провеждат избори. Схвана ли? Всеки може да види, самите точки от Минск. И всеки може да види, как се опитваш да манипулираш. И какво изобщо разбираш, от това което е написано. :ph34r:

Два пъти, ти го написах, ама пак нищо няма да схванеш. Гарантирано.

Днес се състоя погребението на Алексей Мозговой. Господ да го прости. Един много качествен човек бе убит за нечии нечисти цели.

Спокойно, ще бъде отмъстен. Мир на душата му. Бореше се, за достойна кауза.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Ех боже, не само лъжец ми и т...п :D

http://clubz.bg/14579-eto_vsichkite_13_tochki_ot_sporazumenieto_za_ukrajna_

Ще се постарая максимално просто, като за тебм да ти обясня какво значи това. Преди да се проведат избори, трябва да диалог, с ДНР и ЛНР, за тези избори. Имаш ли, достатъчно акъл, за да го схванеш? Или следваш лъжите на Яценьок, който чете този документ както дявола Евангелието? Или съзнателно манипулираш, или толкова разбираш какво пишеш. ;)  Макар че, за теб и двата варианта са верни.

Ето украинската манипулация, която разпространяваш съзнателно. ;)  Провеждат се разговори, със сегашните ръководители на ДНР и ЛНР, кога и как ще се проведат изборите. Схвана ли? Всеки може да види, самите точки от Минск. И всеки може да види, как се опитваш да манипулираш. И какво изобщо разбираш, от това което е написано. :ph34r:

Спокойно, ще бъде отмъстен. Мир на душата му. Бореше се, за достойна кауза.

Да ще бъде но си отиде човек с истинска ценностна система, непокварен от алчност

Да ще бъде но си отиде човек с истинска ценностна система, непокварен от алчност

Понякога се случва. Но няма да е загинал напразно. Бандероците, ще си понесат заслуженото.

всъщност тази война се превърна в абсурд,пълна безмислица!и закакво продължава-незнам!САЩ след втората световна нямат спечелена война,а всеки ден отваря нова!за какво се борят неонацистите?САЩ бавно се оттегля,започват предизборните кампаний,всички гафове трябва да се замажат,защото опозицията ще ги използва!ЕС си имат достатъчно проблеми с Гърция,Испания и др.евроскептици!ако Порошенко и да поиска връщането на Крим, е ясно, че анексията на Крим е безвъзвратна! В противен случай, Путин ще направи политическо самоубийство, но той няма никога да го направи!проблема е в Путин ,той трябва да сгреши и тогава всички да имат оправдание и подкрепа да нахлуят в Русия и всеки да граби кой каквото докопа,но как Путин да сгреши,като той не прави нищо?запада губи търпение и пари,а той си остава наблюдател въпреки,че има право да защити руското малцинсво в Украйна!как  Русия ще бъде въвлечена в събитията в Донбас да защити собствените си интереси в тази част на Украйна се превърна в проблем!
за Украйна никой на запад не го интересува,заеми,кредити всичко расте, членство в ЕС никога няма да го бъде, истински европейци няма да станат,членство в Евразия и то отпадна,остава само глад и мизерия!всеки момент САЩ ще кажат -сори,грешка и Украйна остава сама в разрухата!имаше една приказка-който сее вятър жъне буря!

Понякога се случва. Но няма да е загинал напразно. Бандероците, ще си понесат заслуженото.

По важното е, че терористът Мозговой си получи заслуженото и сега рашистите умират от страх.

САЩ ще кажат -сори,грешка и Украйна остава сама в разрухата!имаше една приказка-който сее вятър жъне буря!

Нямат морално право да изоставят Украйна на рашистите. Подписали са договор с Русия, Украйна и Великобритания за запазване на териториалната цялост на Украйна.

Ако откажат помощ, значи са в съюз с рашиста Путлер и сами желаят да го крепят на власт в Русия. За пред вас е ясно, че ще бъдат добри, но пред демократичния свят няма как да се оправдаят.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.