Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 4

Featured Replies

Местното население в Новорусия е предимно руско и то иска единствено руски миротворци - това Миро нарочно не желае да го приеме за обективно. АТО по същество е геноцид и държавен украински тероризъм спрямо Донбас.НАТО няма да влезе в Украйна. Нямам идея този съфорумец дали ще пише и какво ще пише след очаквания скоро трети Майдан в Украйна. Всенародната любов ще отстрани сегашните управници. Тук феновете на грешните бандеровци тогава пак ли ще ги защитават? И кой ще е отговорен за случилото се в Украйна!?

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 94,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да. именно истини. не спекулации като твоите.

Аз казах моето мнение  - кой терорист иска международни наблюдатели и военни да му пречат на терора и това да си правят каквото си искат  ? 

Нали, като 'истината', че Янукович е бил отвлечен. :ph34r:  Пак те питам, ОССЕ за какво са? Защо Русия, не е против това? Нали твърдиш, че са терористи. :ph34r:  Странна ти е логиката, по-точно липсата на такава. Така де, ти като правиш манипулациите, извинявай пишеш 'истини', логика не ти трябва. А да лъжеш. :wink12:

983ec846142f34e602640883084906e0.jpeg

Що го храните ве?!

Деца храни, парички му трябват. :D  Знаем какъв е, ама и да не му отговаряш, той пак ще си лъже.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Местното население в Новорусия е предимно руско и то иска единствено руски миротворци - това Миро нарочно не желае да го приеме за обективно. АТО по същество е геноцид и държавен украински тероризъм спрямо Донбас.НАТО няма да влезе в Украйна. Нямам идея този съфорумец дали ще пише и какво ще пише след очаквания скоро трети Майдан в Украйна. Всенародната любов ще отстрани сегашните управници. Тук феновете на грешните бандеровци тогава пак ли ще ги защитават? И кой ще е отговорен за случилото се в Украйна!?

Първо - точно това е проблема. че руските сили са част от конфликта, и е напълно разбираемо /но не и за теб/ миротворци да са от международни, не-свързани с конфликта сили.

Извинявай, но няма как агресора да е миротворец там :) Те нали и сега са си там :) подпомагани с жива сила, тежко въоръжение и муниции, за които така и нямате отговор "откъде извират" .. макар че и аз и вие знаете много добре де... затова най кратичко ти давам отговор - няма как агресора да е миротворец.

А и нарушенията от страна на руските сепаратисти са много повече  спрямо нарушенията от украинска страна http://www.interfax.ru/world/449841

Второ - АТО не е геноцид, а е реакция , СЛЕДСТВИЕ  на руския терор и сепаратизъм . И е нормална реакция, която всяка държава  би предприела против незаконното , нелогично и агресивно цепене на свои територии.

Трето - "трети майдан" ? Защо мислиш ме протеснява това ? 

Напротив - винаги съм казвал - на украинците им е много трудно с реформите , лустрацията и борбата със старото консервативно мислене и заложена огромна корупция.

Напълно нормално ще е /и съм го казвал 1001 пъти/ и президент и правителство да се смени.

Това е част от нормалния демократичен живот.

Никой не е казал че този президент и този парламент ще оправи Украйна.

И съм казвал 1001 пъти че ще сменят и този и следващи и колкото си искате, но никой няма право да цепи Украйна.

От друга страна обаче може би такива като вас, защитаващи сепаратизма и дестабилизацията, би трябвало да се притеснявате. 

Защото недоволството против Порошенко и военните е именно за яловото им ръководство, и хората искат дори по драстични мерки !

Та..д а не стане така новия президент и Рада, да тръгнат още по категорично срещу руския агресор на Донбас.

И последно - кой е отговорен за случващото се в Украйна - отговора и на теб е ясен - този който проведе специализираните военни античовешки, антиконституционни операции в Крим, и който продължава провеждането  и сега в Донбас. - Путин.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Първо - точно това е проблема. че руските сили са част от конфликта, и е напълно разбираемо /но не и за теб/ миротворци да са от международни, не-свързани с конфликта сили.

Нали това бях казал. :wink12:  САЩ и ЕС, отпадат, защото те са свързани с конфликта. Нали те го създадоха. Кои страни, ще се съгласят? Ти си плямпаш, колкото да направиш броя постове.  :ph34r:  Сега, друга песен пееш. Почваш да си бъркаш 'истините' И пак питам, че не получих отговор. ОССЕ, какви са? Международни наблюдатели, или не? Ако са международни, защо Русия не е против тях? Нали твърдиш, че агресор няма да подкрепи, международни наблюдатели? :ph34r:

Бандеровският краен национализъм е причината за хаоса и драмата в Украйна. Дори и САЩ не са толкова виновни с подкрепата си за бъдеща демокрация там - с 5 000 000 000 USD. Бандеровците не предвидиха реакцията на руснаците в Крим и Новорусия. Та там живеят около 9 000 000 000 руснаци и те са мнозинство.Те не се интересуват какво мислят Миро и любимите му бандеровци. Сега вече е наложителна корекцията на границите на Украйна.

Редактирано от attj (преглед на промените)

Бандеровският краен национализъм е причината за хаоса и драмата в Украйна. Дори и САЩ не са толкова виновни с подкрепата си за бъдеща демокрация там - с 5 000 000 000 USD. Бандеровците не предвидиха реакцията на руснаците в Крим и Новорусия. Та там живеят около 9 000 000 000 руснаци и те са мнозинство.Те не се интересуват какво мислят Миро и любимите му бандеровци. Сега вече е наложителна корекцията на границите на Украйна.

На официалните избори миналата есен, крайните "бандеровци" взеха едва... 1.7 % . :)

.

Да, 5 млрд $ дадени за целия период от 20-на години насам... :)

"реакция на руснаците в Крим и "новорусия" ? - хм... аз видях най вече военни и нелегални невоенни руски спецоперации по дестабилизация, със всякакви средства - разузнавателни, диверсионни, и т.н. . 

Относно мнозинството.... никой няма право да реже територия само защото е мнозинство.По твоята логика Кърджали и др райони трябва незабавно да се отрежат от България ?

Нали това бях казал. :wink12:  САЩ и ЕС, отпадат, защото те са свързани с конфликта. Нали те го създадоха. Кои страни, ще се съгласят? Ти си плямпаш, колкото да направиш броя постове.  :ph34r:  Сега, друга песен пееш. Почваш да си бъркаш 'истините' И пак питам, че не получих отговор. ОССЕ, какви са? Международни наблюдатели, или не? Ако са международни, защо Русия не е против тях? Нали твърдиш, че агресор няма да подкрепи, международни наблюдатели? :ph34r:

https://www.kaldata.com/forums/topic/242533-положението-в-украйна-част-4/?p=3150820

Няма какво да добавя :) а ти се заяждай и троли кокото си искаш :) знам че каквото и да кажа, все ще намериш какво да изкривиш и изманипулираш в думите ми :)

Банално .. ама.. като си решил .. твоя си работа... :)

Аз казах моето мнение  - кой терорист иска международни наблюдатели и военни да му пречат на терора и това да си правят каквото си искат  ? 

Няма какво да добавя :0 а ти се заяждай и троли кокото си искаш :) знам че каквото ид а кажа, все ще намериш какво да изкривиш и изманипулираш в думите

Кое е заяждане? Това, че ти цитирам точно лъжите /'истините'/? Сам казваш, че никои терорист, няма да иска международни наблюдатели. Тогава, ОССЕ какви са? :ph34r:  И защо Русия ги е допуснала, щом е терорист? Типично, когато кажеш поредната лъжа, и те хванат почваш да ревеш. Че се заяждали с теб, и изкривявали думите ти. :ph34r:  А аз, просто те питам. Какви са ОССЕ? Нали са международни наблюдатели? Тогава, Русия не е терорист. Или не са? :clown:

Кое е заяждане? Това, че ти цитирам точно лъжите /'истините'/? Сам казваш, че никои терорист, няма да иска международни наблюдатели. Тогава, ОССЕ какви са? :ph34r:  И защо Русия ги е допуснала, щом е терорист? Типично, когато кажеш поредната лъжа, и те хванат почваш да ревеш. Че се заяждали с теб, и изкривявали думите ти. :ph34r:  А аз, просто те питам. Какви са ОССЕ? Нали са международни наблюдатели? Тогава, Русия не е терорист. Или не са? :clown:

https://www.kaldata.com/forums/topic/242533-положението-в-украйна-част-4/?p=3150820

:)

Съвсем не е руска пропаганда това тук http://ukraina.ru/news/20150626/1013474450.html

В тази връзка, я погледай това видео :

:)

и.. малко конспирация :

Пропаганден  фейл... Путин на две места едновременно : 

http://replyua.net/news/putin/8537-v-rossii-skandal-putin-seychas-v-kremle-i-na-altae-odnovremenno.html

Жирик изглежда прекалено мек, в сравнение с някои колеги от форума

:D  Казваш, че учениците надминават учителя си :D

Така си е.

Но и неговата "мекота" е безкрайна - иска да бомбардира Киев, Варшава, Вилнюс...

Боже, опази!

Духче, в Донбас има 35 НЕВЪОРЪЖЕНИ наблюдатели от ОССЕ, хайде не се прави, че не ти е ясно за какво иде реч... не си интересен, наистина!

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Духче, в Донбас има 35 НЕВЪОРАЖЕНИ наблюдатели от ОССЕ, хайде не се прави, че не ти е ясно за какво иде реч... не си интересен, наистина!

Нел мила. Първо чети, за какво се пише, после говори. Виждаш какво е написал, твоя любимец. Предполагам, ще прочетеш оцветеното в червено? Виждаш аз какво съм отговорил. И какво го питам. Ще питам и теб. ОССЕ, какви са? Международни наблюдатели, или не са? Ако са такива, защо Русия не е против тях? Нали според любимеца ти, Русия е агресор, а агресор не иска международни наблюдатели.  :wink12:  Като са само 35, да ги направят 100 или 300. ;)  И като са невъоръжени, какво? Коя страна, е готова да изпрати Сини каски? Понякога пишеш, без изобщо да вникнеш, за какво се говори.

Някой от Вас ще ми каже ли защо Киев вече над 4 месеца не работи по изпълнението на нито една от точките в споразуменията от Минск 2? Питам - защото само от това зависи да се спре войната. В целия ЕС се споделя това мнение. Скоро ще има санкции и за Киев. Пропаганда и антипропаганда само ненужно доусложняват драмата в Украйна.

Някой от Вас ще ми каже ли защо Киев вече над 4 месеца не работи по изпълнението на нито една от точките в споразуменията от Минск 2? Питам - защото само от това зависи да се спре войната. В целия ЕС се споделя това мнение. Скоро ще има санкции и за Киев. Пропаганда и антипропаганда само ненужно доусложняват драмата в Украйна.

Не знам откъде измисли че целия ЕС споделя това мнение.

Напротив - Меркел казва че пвоечето нарушения са от страна на сепаратистите .

Цитирах по назад :

http://www.interfax.ru/world/449841

Но из сообщений наблюдателей ОБСЕ мы видим, что нарушения совершаются больше со стороны сепаратистов, чем с украинской стороны", - завила канцлер.

Меркель также сообщила, что на заседании Европейского совета, проходившем вечером в четверг и затянувшемся до поздней ночи пятницы, лидеры стран ЕС не говорили о России и Украине. В пятницу в ходе обсуждения общей политики безопасности и обороны ЕС эта тема может быть затронута.

:D  Казваш, че учениците надминават учителя си :D

Така си е.

Но и неговата "мекота" е безкрайна - иска да бомбардира Киев, Варшава, Вилнюс...

Боже, опази!

Духче, в Донбас има 35 НЕВЪОРАЖЕНИ наблюдатели от ОССЕ, хайде не се прави, че не ти е ясно за какво иде реч... не си интересен, наистина!

Освен това "ужасът на форумните тролове" пак троли със изкривяване на поста ми.

Ще се самоцитирам отново :

Да. именно истини. не спекулации като твоите.

Казах  "пребиваване на чуждестранни военни и международни организации " без да изключвам ОССЕ, които между другото са крайно недостатъчно като бройка дори.

За сини каски чувал ли си ? май не.

http://novanews.nova...нецк-и-луганск/

По добре помисли какво "смислено" обяснение имаш защо РФ е против ?

Пак казвам - без да изключвам ОССЕ, които са недостатъчни, и защо РФ е против сини каски .

ОСтаналото е тролене и спам от "ужасът на форумните тролове" :)

Ма как се самоизлага , не е истина :) 

Взаимно се обстрелват, като особено активни са украинските доброволчески батальони - защото те не признават Минските споразумения.  Аз попитах защо Киев вече над 4 месеца не работи по изпълнението на нито една от точките в споразуменията от Минск 2? Няма никакви инициативи за приемане от  Върховната рада.    Това води към нежелано продължаване на военните действия - при тях бунтовниците и руските доброволци ще надделеят.  На повечето украинци тази война им е натрапена - те щяха да са далеч по-добре, ако се бяха съгласили за федерализиране на Украйна още през 2014 г. Мъка ми е за ненужно загиналите и осакатени славяни.   С война или без война - Украйна вече никога няма да бъде в доскорошните си граници.   Нещата отново вървят към множество разстрели на бандеровци -  както се е случило в периода 1945-1951 г.   Жалко.

Жирик изглежда прекалено мек, в сравнение с някои колеги от форума

2/3 от присъстващите във форума ще потвърдят че един от присъстващите си ти и убедително държиш първото място. Има ли нещо смислено, което си написал в този подраздел до сега? Не че в другите е нещо различно за теб.

Реджепчо, защо не добавиш рейтинга на тато - Тодор Живков?   

И на Хитлер не съм добавил рейтинга. Съжалих ви, щото съм човек.

Ние не сме гадатели - кажи си кои и защо си съжалил...    Но внимавай - ние поставяме клопки за глупаци като Вас...

Ние не сме гадатели - кажи си кои и защо си съжалил... Но внимавай - ние поставяме клопки за глупаци като Вас...

Кои са тези "Вас"? Има ли глупаци във форума?

Кои са тези "Вас"? Има ли глупаци във форума?

Всеки от нас е способен да предостави глупаво и недооценено мнение.    Например мненията на Миро въобще няма да решат проблемите на Украйна...

Да, разбира се, и всеки го е правил. Но това не го прави автоматично глупак?

Или всички сме глупаци :)?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.