Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 4

Featured Replies

Мхм.

http://pan.bg/view_article-62-26773-Olivyr-Stoun-Snajperistite-na-Majdana-sa-hora-na-CRU.html

http://bg.rbth.com/2015/04/20/evrodeputat-razkaza-za-polski-snayperisti-na-maydana_94773

http://www.segabg.com/article.php?id=748186

Всъщност, може и да си права. Поне конфликти няма да има.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 94,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
Малко те напънаха тук и ги напълни, че се и гордееш. 

Нали разбираш че точно пък тук няма нито един от който "да напълня гащите" Просто опровергавам простотиите дето спекулирате.

Чухте ли за руските самолети, които облитат границата ни? :)

Това е страхотна новина, руснаците да са близо до нас и до Турция, не е зле. Нека постоянно го пправят, за да напомнят на Турция и НАТО, че ако пак "великите сили" решат да дадат България на Турция,  ще пострадат жестоко! Този път прошка за самонадеяните турци няма да има, а натовците..........ще имат спешна нужда от памперси.

Искам руският ВМФ  да е като призрак наблизо. Хем ние ще се чувстваме сигурни, хем Турция и НАТО ще си гризат пръстите от яд. :)

Благодаря за линковете.. те сами говорят за себе си :) :) :) 

Само русвесна и днр нюз липсват :) :) 

Това май от една сграда във Воронеж ? 

Бил съм там между другото :) 

О моля ти се, нямам нужда от "тълкуване"  на думите ми   :) особенно от такива като вас :)

Естествено нищо такова не съм казвал.Напротив - казвам че АТО е следствие на сепаратизма на част от донецка и луганска области , и по точно на 2.8 % от цяла Украйна, 

и че на останалите части на донецка и луганска области, подконтролни на украинските сили, хората си живеят спокойно и никой не репресира и не избива руснаци.А само там- където са терористичните руско-сепаратистки войски.

Ах защо ли толкова не ви харесва това  ?

:)

На Майдана все повече свидетелстват че са стреляли подконтролни и верни на Янукович сили, плюс въведени руски снайперисти.

Дори френски служби споменаваха за това.

Разследването на  украинските сили също водеше натам.. с тази подробност, че повечето стрелци отдавна са "евакуирани" в РФ

А за какво съм мълчал.. идея си нямам.. общо взето съм отговорил на всяка ваша спекулация и лъжа

"под дулото на автомати " - Сепаратиста Игор стрелков в прав текст каза как са ги "натикали" и събрали насила да гласуват. Във филма за Крим това също се споменава, дори са показани маскираните зелени човечета около парламента, но със обяснението ... че.. те са контролирали "сигурността на гласуващите в парламента на Крим" :) :) :)

От кого.. само те си знаят ... :)

А референдума на хората.. пак казвам - от никой не е признат. Дори се спореше за формулировката , че няма алтернатива...  

За простреляните в Одеса.. всеки път ви оспорвам спекулациите, всеки път се правите на ударени с мокър парцал :)

Давал съм линкове за хронологията на събитията, кои са провокаторите, откъде са палежите, коктейлите  молотов на покрива /не отдолу/  и т.н.. 

На тези неща вие отговор нямате.

Украиноповтарящ папагал не ни е нужен - дори досега ненужно ти наизустихме опорните точки.   Мисли за мир и преговори за събитията в Украйна - не забравяй, доста хора можем да те намерим къде си и кой си ...  Стига глупости.   Войната трябва да се спре.

Украиноповтарящ папагал не ни е нужен - дори досега ненужно ти наизустихме опорните точки.   Мисли за мир и преговори за събитията в Украйна - не забравяй, доста хора можем да те намерим къде си и кой си ...  Стига глупости.   Войната трябва да се спре.

Кой говори за нацисти с нацистки методи ? 

Ще спираш войната с такива методи ли :)

Какво не ти харесва това което казвам - Путин да изведе войската си , да спре финансирането и логистиката, и да се проведат избори , след което да се преговаря за каквото има да се преговаря ???

Не ти харесва че в останалата част на Украйна и руснаци и украинци живеят мирно ли ? и че терор и мирни жертви има само на тази 2.8 % окупирана от руски терористи територия ? 

не забравяй, доста хора можем да те намерим къде си и кой си ...  

Това заплахи ли са ? :) :)

оле боже... напълних отново гащите :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Кой говори за нацисти с нацистки методи ? 

Ще спираш войната с такива методи ли :)

Какво не ти харесва това което казвам - Путин да изведе войската си , да спре финансирането и логистиката, и да се проведат избори , след което да се преговаря за каквото има да се преговаря ???

Не ти харесва че в останалата част на Украйна и руснаци и украинци живеят мирно ли ? и че терор и мирни жертви има само на тази 2.8 % окупирана от руски терористи територия ? 

Това заплахи ли са ? :) :)

оле боже... напълних отново гащите :)

Стига папагалски се преповтаря - там няма руски войски.   Искам да има - за да няма ненужна война с жертви и разрушения.  И защо да заплашвам един неразумен бандеровец?    Има правило - жертвата или нищо не научава или научава последна....   Кое си избираш?

Не знам по какво се разбира, че това са спецчасти на Вашингтон, обучени в Полша? Или трябва да гледам картинките и да си представям цветно онова, което се пропагандира?

Не знам по какво се разбира, че това са спецчасти на Вашингтон, обучени в Полша? Или трябва да гледам картинките и да си представям цветно онова, което се пропагандира?

Ми виж им линковете.. тотална пропаганда :) 

Стига папагалски се преповтаря - там няма руски войски.   Искам да има - за да няма ненужна война с жертви и разрушения.  И защо да заплашвам един неразумен бандеровец?    Има правило - жертвата или нищо не научава или научава последна....   Кое си избираш?

Те са си там. И аз и други са цитирали стотици вече доказателства за присъствието на кадрови руски войски .

плюс доброволци, екипирани "до козирката" от същите тези руски служби и войски.

Айде някой все пак да сметне, колко на ден струва войнат ана Донбас ?

И от едната или от другата страна ? 

сметнете сами , грубо.

Всякакви илюзи ище се изпарят. :)

......не забравяй, доста хора можем да те намерим къде си и кой си ... ........

.....  И защо да заплашвам един неразумен бандеровец?    Има правило - жертвата или нищо не научава или научава последна....   Кое си избираш?

А за заплахите.. това прави ли те по голям "мъж" ? По умен ли се чувстваш ? по осведомен ? 

Ми добре.. повтаряй си простотиите и обидите. 

Миро,тоя дето ти спуска информацията яко се е напушил с некаква трева! :lol6:

Кой ми "спускал" ? По стар обичай не коментирате казаното , а отново мен :) 

Това ме ласкае разбира се, ама... имам чувството че съм в детска градина, в която децата им е нужно да се повтаря многократно къде е тоалетната .

И че толаетната не е място за дискусии. 

Ако ме разбираш.. ако не... здраве да е... :) 

Това ме ласкае разбира се, ама... имам чувството че съм в детска градина, в която децата им е нужно да се повтаря многократно къде е тоалетната .

въпреки всички дивотий където побликуваш,смятам,че не го мислиш това,което пишеш!мое мнение!

От ПАСЕ :

Русия е агресор и окупант 

http://www.pravda.com.ua/rus/news/2015/06/25/7072449/

въпреки всички дивотий където побликуваш,смятам,че не го мислиш това,което пишеш!мое мнение!

Отново празнословие. Цитирай ми "дивотията" и я обори.

За огромно твое съжаление, за всяко нещо съм се аргументирал, а вашето "опониране" е най вече в личностен план, спам и офтопик.

Нещо конкретно и ти  каза ли ? май не :) 

Ми виж им линковете.. тотална пропаганда :)

Те са си там. И аз и други са цитирали стотици вече доказателства за присъствието на кадрови руски войски .

плюс доброволци, екипирани "до козирката" от същите тези руски служби и войски.

Айде някой все пак да сметне, колко на ден струва войнат ана Донбас ?

И от едната или от другата страна ? 

сметнете сами , грубо.

Всякакви илюзи ище се изпарят. :)

А за заплахите.. това прави ли те по голям "мъж" ? По умен ли се чувстваш ? по осведомен ? 

Ми добре.. повтаряй си простотиите и обидите. 

Ти си Миро от Абсурдистан  - пълен абсурд е да не мога да те убедя в ненужността от гражданската война в Украйна.   Защото според мен тези работи зависят от Потрошенко - а според теб от Путин...  Путин не командва опълченци в Донбас и открито признава, че не за всичко може да им въздейства. Та те са отчаяни руснаци заради бандеровски терор... Те са проблем на украинския президент като украински граждани и руският президент не е техен президент!  

Отново празнословие. Цитирай ми "дивотията" и я обори.

За огромно твое съжаление, за всяко нещо съм се аргументирал, а вашето "опониране" е най вече в личностен план, спам и офтопик.

Нещо конкретно и ти  каза ли ? май не :)

аргументи от www ukronazi :)

конкретно може да не съм казал,защото не съм в Донбас!аз цитирам изцяло американски сайтове,ако сматаш,че това е пълна глупост значи пак съм прав! :)

Ти си Миро от Абсурдистан  - пълен абсурд е да не мога да те убедя в ненужността от гражданската война в Украйна.   Защото според мен тези работи зависят от Потрошенко - а според теб от Путин...  Путин не командва опълченци в Донбас и открито признава, че не за всичко може да им въздейства. Та те са отчаяни руснаци заради бандеровски терор... Те са проблем на украинския президент като украински граждани и руският президент не е техен президент!  

Първо - пак лъжеш за неща които никога не съм твърдял - аз съм против войната и казах решението 

Да ти повторя ли ? - Путя извежда войските, си , доброволците си , и спира логистиката. И войната приключва.

Руснаци и украинци заживяват така , както в момента живеят на останалата част, неокупирана от руски терор.

Провеждат се избори, за да махнат фейковите про-путински марионетки , и се започва реален диалог.

Какво не ти харесва в този мирен сценарий ? Защо ви  харесва Путин да  тероризира и дестабилизира Донбас и цяла Украйна ? 

Защо си измисляш че съм за "граждаска война в Украйна" ???

Обаче не мога да се зарека че Путин не командва опълченците терористи на Донбас. 

Напротив  - както всяка операция, всичко на Донбас, смея да твърдя, става със одобрението и под личното ръководство на Путин. Както е правил във признатите операции ВЕЧЕ.

Защо да мислим че продължаващия конфликт е изведнъж.. видиш ли .. без негово участие ???

аргументи от www ukronazi :)

Какви "укронаци" ???  Ако имаш грам аргумент, обори ме.

До момента нищо такова няма.

Посочи кое мое нещо е "укроНАЦИ" ???  

Да, вече ме обвинявахте че съм фашист, нацист, заплашвате ме че "ще те намерим... " 

До къд еможе да стигне безсилието ви и беззъбата ялова путинска фейк агитация ???

Грам чест и достойнство нямате ли :)

До къд еможе да стигне безсилието ви и беззъбата ялова путинска фейк агитация ???

пак ти повтарям,моите цитати са изцяло от американски сайтове!ако смяташ,че това е фейк значи аз пак съм прав!англоционистите са на сто процента фейк!

Миро,тоя дето ти спуска информацията яко се е напушил с некаква трева! :lol6:

аргументи от www ukronazi  :)

хм.. я да видим.. само от тази страница... страхотни "хамерикански " аргументи :) :) :)

Путиновата закваска се познават по аргументите. Железни са! 

Да! Железни са.Класика - Бердяев, Соловьев.Наистина ти препоръчвам да ги прочетеш.

Например Бердяев е човека публично предсказал още по времето на Ленин краха на комунизма.

Комунистите го арестуват за тези изяви, но огромния му авторитет се оказва пречка дори за тях и той бива прогонен от страната.А СССР се разпада и то именно по начина и причините посочени от Бердяев, а той ги извежда от руската духовност и манталитет.

А женицата разбира се има пълно право на критика, но нека да е критика, а не овчо блеене.

Украинците искат мир, а Порошенко - война
Населението на Украйна с нетърпение чака края на военните действия.Обещаното от Петро Порошенко въвеждане на военно положение на цялата територия на Украйна в случай на разрастване на конфликта в Донбас може да има сериозни последици.Порошенко няма друг избор, освен да се откаже от политиката на сила и да положи усилия да реши конфликта в Донбас чрез дипломация.
на Миро идола- коравият Порошенко се бори да номиниран за Нобеловата награда за мир,вероятно негов противник ще бъде Обама,който е известен с това,че не е участвал в нито една война от всички,които е отворил!!!

cqs1435264004e.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.