Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 4

Featured Replies

На касапина Путлер нобелова награда за война ли трябва да му дадат ?

:D :D :D

Достойнството, с което руският президент Владимир Путин реагира на провокациите на САЩ, му позволява не само да води независима политика, но и да печели нови приятели на международната сцена, пише американският политолог Пол Крейг Робъртс, цитиран от РИА Новости.

Лъжите за Русия и руския президент станаха толкова много напоследък, че американците трябваше да прибегнат до създаването на Американски комитет за разбирателство между Запада и Изтока, пише аналитикът.

Удивително е как изгражданото десетилетия сътрудничество между Русия и САЩ беше разрушено за година и половина, отбелязва политологът. „Постигнатото в продължение на 40 години работа беше унищожено само за миг от шепа безумни военнолюбци, които вярват, че САЩ имат право на световно господство“, пише Робъртс, като добавя, че западните политици буквално се надпреварват със заплахите си към Русия.

По негово мнение, в миналото подобни провокации щяха да доведат ако не до война, то поне до значителна ответна реакция от страна на Москва.

„Само че Владимир Путин е невъзмутим и сериозен човек. Той изразява любезно недоволството си от провокациите, но продължава да се отнася към Вашингтон и псевдоправителствата на неговите васални държави като към партньори, макар и да знае, че те са врагове на Русия“, пише Робъртс.

Путин отговаря на заплахите, на незаконните санкции и на непрекъснатата пропаганда с изявления, че правителствата са длъжни да зачитат взаимно националните си интереси и да работят заедно за общото благо.

„На Запад никой от политиците не говори по този начин“, подчертава Робъртс. Той е сигурен, че властите в САЩ все още смятат, че ще могат да изолират Русия, но на практика само изолират САЩ от останалия свят. За това свидетелства фактът, че държавите от Азия, Африка и Южна Америка „влизат в съюз с Русия, а не с Вашингтон“, заключава американският политолог.

http://svetoven.pogled.info/news/65597/Amerikanski-politolog-Putin-otgovarya-s-dostoinstvo-na-provokatsiite-na-Zapada

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 94,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз обичам да говоря с факти и ще ви попитам кое е фашисткото и агресивното на Путин?

Ама искам факти и доказателства! Иначе постовете ви ще бъдат сметнати от мен за манипулативни, платени, оплюващи и нямащи никаква връзка с реалността. 

Не ми пукат нито американци, нито руснаци, нито турци, нито НИКОЙ! Е, все пак да са живи и здрави. Аз не мисля лошото на никого. Но ми харесва да говоря за българските интереси. Това го казвам, за да няма "ей го тоя платен русофил". 

Давайте с фактите. Те много от вас отдавна са загубили връзка с началото на темата и цялата бумащина сте я превърнали в един чат и нападки един към друг...

Редактирано от baner4ooo (преглед на промените)

пише американският политолог Пол Крейг Робъртс

Ама чакай сега. Тук съгласно правилния възглед, логиката се разбива на много разклонения, но за удобство ще изследвам две

1. Щом го е казал американец, значи е вярно.

2. Щом го е казал американец, значи е грешно.

Ти кое си избираш  :D  :D  :D  :D  :D

Щом Путин е касапин то не знам американците какви трябва да са... с намесата си във всички военни конфликти по света през последните 70г. история на света и със своите военни бази в 150 държави...

Платени манипулатори сте всичките и това е... нямате никаква обосновка...

Украинците искат мир, а Порошенко - война

...........

на Миро идола-..........

Първото е разбира се, лъжа.

Второто - нямам идоли.

Това го казвам, за да няма "ей го тоя платен русофил". 

Аз пък тук никой не бих нарекъл платен русофил, защото ... първо - не съм видял платен, второ , не съм видял и русофил :)

Виждам едни "путинофили" , което няма нищо общо с русофили.

Нагледно бих сравнил това с нацист и германец.

Както и да е.

пише американският политолог Пол Крейг Робъртс, цитиран от РИА Новости

Тоя вече сме го коментирали.

Ти да му прочетеш  какво други "интересни" фантасмагории пише...  :) Поне такива гледах преди време на страничките му :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Първото е разбира се, лъжа.

Второто - нямам идоли.

Аз пък тук никой не бих нарекъл платен русофил, защото ... първо - не съм видял платен, второ , не съм видял и русофил :)

Виждам едни "путинофили" , което няма нищо общо с русофили.

Нагледно бих сравнил това с нацист и германец.

Както и да е.

Тоя вече сме го коментирали.

Ти да му прочетеш  какво други "интересни" фантасмагории пише...   :) Поне такива гледах преди време на страничките му :)

Той новия колега като го гледам, сигурно е неутрален и аполитичен, щом защитава Путлер.

Америка е жалка и за да излезе от жалкото си положение, в което се намира и трябва ОГРОМНА ВОЙНА! За това и насъсква Европа да воюва с Русия. Америка НЕ ИСКА да воюва с Русия, иска кученцето и ЕС да го направи, за да може после да разграби благата!

Външният дълг на Америка е 15 ТРИЛИОНА ДОЛАРА! Вие давате ли си сметка какво е това??? САМО ЛИХВИТЕ на този дълг не могат да бъдат погасени с десетилетия! Замисляното от американците отказване от доларът като валута може да ги спаси от този дълг, но... НО... по този начин света няма да им е длъжен с нищо, защото в момента всички държави по света са обвързани с него малко или много.

За справка само да ви кажа, че външният дълг на Русия е около 500 МИЛИАРДА долара, в сравнение с Гърция, чийто дълг възлиза на около 330 МИЛИАРДА ЕВРО. 

Къде сте тръгнали да се ежите, платени хорица? Покажете ФАКТИ! Жалки ставате вече...

Америка настройва света против Русия, защото руснаците уважават себе си и не си дават дупето на никого! А целият свят обслужва американските интереси.

Ама това е истината пич ;). Вместо да изливаш злоба и агресия в сайта седни и попрочети малко. Не е вредно, споко... 

Да! Железни са.Класика - Бердяев, Соловьев.Наистина ти препоръчвам да ги прочетеш.

Например Бердяев е човека публично предсказал още по времето на Ленин краха на комунизма.

Комунистите го арестуват за тези изяви, но огромния му авторитет се оказва пречка дори за тях и той бива прогонен от страната.А СССР се разпада и то именно по начина и причините посочени от Бердяев, а той ги извежда от руската духовност и манталитет.

А женицата разбира се има пълно право на критика, но нека да е критика, а не овчо блеене.

Не, нямах предвид нито Бердяев, нито Соловьев - то си стои кое съм цитирала от твоя пост. Бердяев принадлежи към дворянската интелигенция и е имал късмета да не бъде убит от комунистите. Бай дъ уей, израстнал е в Киев. Киев през онези години е бил много интересно, колоритно и революционно-идейно място. С преобладаващо западно, а не руско влияние. Както много дворяни в онова време, включително и моя пра-дядо, се е увличал по Маркс и идеите му, които са били изключително популярни и революционни за времето си.

Но не е трудно за един мислещ и интелигентен човек да предрече краха на комунизма - все пак е бил свидетел на това как са се полагали основите му в Русия.

Проблемът в Русия е, че през тези тъмни години интелигенцията беше гонена и унищожавана А по-късно, през ВСВ, и малките остатъци на някакъв интелект бяха изпратени на смърт от Сталин. Това обяснява донякъде популярността на Путин в Россия и липсата на читава опозиция.

Относно овчето блеене на женицата - предполагам само то е причината да получава награди от различни европейски държави, включително и от Русия?

Аз се втрещих и все още обработвам казаното.

Нали? :D

Значи не си прочела поста на водачката на кликата-Ани, в който призоваваше руското разузнаване да дойде и да ни забере - Миро, Реджепа и мен... :D  щото сме били фашисти(въпросната прима явно никак не е наясно що е фашизъм, но това е отделна тема)

Много мъка има по този свят, Мохини, мнооого...

Малко за цензурата в ДНР, за акредитацията... изобщо малко за "истините" в Донбас.

САЩ избиха коренното население на Америка - индианците - останалата малка част вкараха в резервати, поробиха негрите, бомбардираха Япония с ядрено оръжие, горяха виетнамците с напалм, избиваха сърбите с бомби с обеднен уран, и изведнъж заобичаха Окраина и България?!?! А стига бе..

Малоумен да си ще разбереш, че нещо не е както трябва.

Стоварват тежко въоражение и пехотинци в България - щели да правят учения. Що не си ги правят на шибания си прогнил от разврат и наркотици континет?!!

Тук ще има американски бази и военна техника а не бази на НАТО. Какво прави американската чума в Европа, кой им дава право да се месят в делата на всички. Американците не са НАТО, макар че на всички е ясно че пиндосите използват тази терористична организация за разрушаване на държави.

Пиндосите искат война, и както винаги да не е на тяхна територия. Разполагат разни оръжия в България, Румъния, Полша и Прибалтийските държави, но Русия също насочва ракети към тази заплаха срещу територията и, а в случай на война, тези държави, които са далеч от Пиндоските щати могат да бъдат унищожени в рамките на няколко  часа...

В СЛУЧАЕ ВОЙНЫ ПОЛЬША И РУМЫНИЯ БУДУТ УНИЧТОЖЕНЫ В ТЕЧЕНИЕ ЧАСА

Редактирано от kolev_74 (преглед на промените)

Порошенко подписал нов закон за допускане на чужди войски в Украйна
Разширени са основанията за допускане и пребиваване на чужди войски на територията на Украйна
Киев, Украйна

Украинският президент Петро Порошенко е подписал закон, който осигурява провеждането в страната на международни операции по поддържане на мира и сигурността, съобщи сайтът на украинската държава.По същество документът представлява изменения в закона „За допускане и условията на пребиваване на подразделения на въоръжените сили на други държави на територията на Украйна”, уточнява сайтът.

Отбелязва се, че новият закон законодателно регулира въпросите по провеждане на територията на Украйна на международни операции по поддържане на мира и сигурността в частта за разширяване на основанията за допускане и пребиваване на подразделения от въоръжените сили от други държави на територията на Украйна.

http://www.blitz.bg/news/article/344808

Нали? :D

Значи не си прочела поста на водачката на кликата-Ани, 

И като се има предвид, че Ани им е водачката, смятай останалите доколко могат да мислят логически  :)  :)  :)

И като се има предвид, че Ани им е водачката, смятай останалите доколко могат да мислят логически  :)  :)  :)

Виж тук какъв хубав раздел има. Точно като за тебе, ще ти хареса повече от "Политика", уверявам те! :wub:

Виж тук какъв хубав раздел има. Точно като за тебе, ще ти хареса повече от "Политика", уверявам те! :wub:

Ако твърдиш, че Ани не ти е водачка, тогава защо защитаваш неприкритата и омраза, злоба и агресия, която тя постоянно излива във форума ?

Хора, спрете да обръщате внимание на Миро, реджеб и Нел, моля ви! Те са откровени фашисти! От постовете им си личи!  Вижте какво, докладвайте ги на руснаците, на руското разузнаване, те ще се оправят с тях, нищо, че са българи! опасно е нацисти и фашисти да бъдат на свобода! Ако бяхме нормална държава, тия щяха да идат в затвора за  промиване на мозъци и подкопаване на националната сигурност и застрашаването и!

Писна ми да скролвам за да избягвам техните мнения, заболяха ме очите! искам да чета новини за украйна, не пропаганда1 Ние държава нямаме, не и независима......на ваше място пиша за тях на руското разузнаване - как пропагандират война, как заплашват България с Новоосмания, как опитват на настроят народа срещу Русия, как обиждат Путин на Путлер........ А дали тия руснаците ще им светят маслото, не ми пука! искам форума ни отново да е нормален!  Самата аз не понасям нацисти!

Предайте ги на руснаците, те ще се оправят с тях! Пък да видим дали като им изчезнат агентите тук, тия от посолството и от САЩ ще посмеят да въвлекат България в нещо!

Преди 25 години службите ни за сигурност не успяха да спрат преврата,  Тодор Живков твърде много беше манипулиран..........Дайте на не повтаряме неговите и на разузнаването грешки и да се разправим веднъж завинаги с чуждите агенти тук.  Така ще докажем, че сме достойни българи, защитаващи страната си. Армия може да нямаме, но  достойни българи, готови да бранят страната си даже пред монитора - да!

Само предупреждавам САщ или помиярите им тук да не си помислят да правят нещо срещу мен....... Първо, с увреждания съм, нещо ако ми се случи, здравата ще се разсмърди в малкия ми град.  Едва ли ще можете да затворите устите на цял град! Второ, да речем, че има нещо такова като предиен живот. Давам ви жокер - открийте какви съвпадения има между Ейбрахам Линкълн и Джон Кенеди освен убийствата......... А моя аватар нещо трябва да ви говори......ако имате мозъци да мислите де. Защото сега знам много неща за онази война, знам за мръсното участие на САЩ в лагерите......... Знам и защо сте отказали убежище, това с котите през мен не минава..........Само направете нещо, целия свят ще разбере на кого сте посегнали,  дали ще ви обичат след това? Едва ли! И трето - много, ама много подценявате българите. Това не ви е холандският народ, който за пари ще продаде и майка си и светините си! Нищо не може да застави народ като българския да се обърне срещу Русия!

Вярващи ли сте? Вероятно да - в парите. Но да видим как ще се обърнете срещу човек, който вярва в Бог, знае, че го има и който Ме пази! Не вярвам да горите от желание да изпитате силата и мощта на Бог.

Казах ти, изливай там продуктите на мозъчната си перисталтика. На последните ти стотина поста няма как иначе да отговоря, прекалено мъдри са за мен. И са мъдри, и не са мъдри. И е водачка, и не е водачка... Уф, то било заразно...

И са мъдри, и не са мъдри. И е водачка, и не е водачка... Уф, то било заразно...

За съжаление не е заразно. Ти си един от малкото, които имат шанс да се заразят.

Това е комплимент

Какво ще правят украинците скоро - вероятно нова революция http://www.dnevnik.bg/biznes/2015/06/25/2560337_goldman_sachs_ukraina_veroiatno_shte_falira_prez_juli/

Като начало ще свалят правителството, а след това ще потърсят и получат помощ от Русия и други държави, защото виновниците за станалото и ставащото в Украйна са щедри само на обещания.

Съвсем не е руска пропаганда това тук http://ukraina.ru/news/20150626/1013474450.html

"някой изказал мнение" :) ми добре. всеки си има мнение.

А сериозно казано за подписания закон за пребиваване на чуждестранни военни и международни организации - Ами това е закон , приет от Радата в началото на месеца, и сега Порошенко го е подписал.

И това е супер добро решение, дори според мен малко закъсняло.

Винаги съм казвал че отдавна трябваше да има международни миротворчески сили.

Но Путя и сепаратистите терористи не искаха. Което е нормално за тях - кой терорист иска международни наблюдатели и военни да му пречат на терора и това да си правят каквото си искат  ? 

"някой изказал мнение" :) ми добре. всеки си има мнение.

А сериозно казано за подписания закон за пребиваване на чуждестранни военни и международни организации - Ами това е закон , приет от Радата в началото на месеца, и сега Порошенко го е подписал.

И това е супер добро решение, дори според мен малко закъсняло.

Винаги съм казвал че отдавна трябваше да има международни миротворчески сили.

Но Путя и сепаратистите терористи не искаха. Което е нормално за тях - кой терорист иска международни наблюдатели и военни да му пречат на терора и това да си правят каквото си искат  ? 

Пак 'истини' от теб. Наблюдатели от ОССЕ, какви са?  :) 

Пак 'истини' от теб. Наблюдатели от ОССЕ, какви са?  :)

Да. именно истини. не спекулации като твоите.

Казах  "пребиваване на чуждестранни военни и международни организации " без да изключвам ОССЕ, които между другото са крайно недостатъчно като бройка дори.

За сини каски чувал ли си ? май не.

http://novanews.novatv.bg/news/view/2015/03/13/104526/%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%BE%D0%BE%D0%BD-%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%86%D0%BA-%D0%B8-%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA/

По добре помисли какво "смислено" обяснение имаш защо РФ е против ?

Аз казах моето мнение  - кой терорист иска международни наблюдатели и военни да му пречат на терора и това да си правят каквото си искат  ? 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.