Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 4

Featured Replies

Всъщност, добра тема за размисъл - какво юридически означава военна операция в чужда държава, каквато проведе Путин ?

А "Съгасуване" дрги имам предвид съвсем друго - Путя уведомил ли е, дори да не е съгласувал  операцията с други държави ?

С международни институции ?

Ами ако някой бе предприел някакви фрапиращи мерки , виждайки и засичайки руските спецчасти в Украйна ?

Като нямаш какво да кажеш /тоест подготвена лъжа/, започваш с празните приказки.  :D  Да те питам, от къде ти дойде тази лъжа, за отвличането на Янукович? Сам си я измислил, личи си.  :ph34r:

Прочети ми мнението  какво казвам.

Да се самоцитирам :

Бедна ми е фантазията как щяхте да се напъвате за Крим , ако Путин в прав текст не си призна че всичко е специализирана военна прецизно планирана операция, както и участието при отвличането ... пардон.. тайното извеждане на Янукович от Украйна.

Въпреки че това си е абсолютно незаконно  отвличане де... и то от спец части в чужда държава....

Както и да е... :)

в момента продължаваш  само да се заяждаш.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 91,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Всъщност, добра тема за размисъл - какво юридически означава военна операция в чужда държава, каквато проведе Путин ?

А "Съгасуване" дрги имам предвид съвсем друго - Путя уведомил ли е, дори да не е съгласувал  операцията с други държави ?

С международни институции ?

Ами ако някой бе предприел някакви фрапиращи мерки , виждайки и засичайки руските спецчасти в Украйна ?

Я гледай ти. Опитваш се, да се извърташ. Защо не се спреш, че само се излагаш.  :D  Легитимния президент, иска помощ, за спасяването на живота си.  :ph34r:  Спри се с тези лъжи. Съвсем се забатачи.  :ph34r:

Я гледай ти. Опитваш се, да се извърташ. Защо не се спреш, че само се излагаш.  :D  Легитимния президент, иска помощ, за спасяването на живота си.  :ph34r:  Спри се с тези лъжи. Съвсем се забатачи.  :ph34r:

Вземи напиши едно писмо на Путя че си обезпокоен за живота на хората в Украйна, и искаш да бъдат спасени .

Пък току виж Путя  те послуша и превземе Украйна .. кво само с някакъв Донбас д асе занимава :) :)

Не се ли усещаш какви несъстоятелни неща говориш, които обаче си ги приел за абсолютно нормална аксиома ???

За военната операция на Путя  /не мирна операция и действия каквито също можеше да има, освен спцназ/  деюре може да се приеме като акт на война .

Вземи напиши едно писмо на Путя че си обезпокоен за живота на хората в Украйна, и искаш да бъдат спасени .

Пък току виж Путя  те послуша и превземе Украйна .. кво само с някакъв Донбас д асе занимава :) :)

Не се ли усещаш какви несъстоятелни неща говориш, които обаче си ги приел за абсолютно нормална аксиома ???

Спри да извърташ. Не виждаш ли, че ставаш смешен.  :D  Виж колко поста написа, в опит да отвлечеш вниманието, от поредната лъжа която написа.  :ph34r:

Защо събеседвате с фашист като Миро!?   Нека той доказва, че не е такъв!  Аз си запазвам право да го издам на бандеровците - защото те са абсолютно несправящи се с ограничаването  на достъпа ми.   Маниак по компютърна сигурност може да ги закача и подиграва до безкрайност  - те просто и без това нищо не знаят....Те са просто един отряд безнадеждни Мировци  За нищо не стават ....   Могат само да защитават справедливостта и необходимостта от безсмислената славянска война в Украйна...Идиоти!!!

Защо събеседвате с фашист като Миро!?   Нека той доказва, че не е такъв!  Аз си запазвам право да го издам на бандеровците - защото те са абсолютно несправящи се с ограничаването  на достъпа ми.   Маниак по компютърна сигурност може да ги закача и подиграва до безкрайност  - те просто и без това нищо не знаят....Те са просто един отряд безнадеждни Мировци  За нищо не стават ....   Могат само да защитават справедливостта и необходимостта от безсмислената славянска война в Украйна...Идиоти!!!

Спокойно. Той само заработва. И пуска манипулации. Утре, ще му спуснат друга тема, и ще пише по нея.  :D

Спри да извърташ. Не виждаш ли, че ставаш смешен.  :D  Виж колко поста написа, в опит да отвлечеш вниманието, от поредната лъжа която написа.  :ph34r:

Като нямаш какво да кажеш /тоест подготвена лъжа/, започваш с празните приказки.  :D  Да те питам, от къде ти дойде тази лъжа, за отвличането на Янукович? Сам си я измислил, личи си.  

А сега, кажи отвлечен ли е Янукович? Това във филма ли го видя? Кажи, обясни ни 'истината'.  :ph34r: Не извъртай, когато те питат нещо. Знаем че това ти беше лъжата, ама все пак ни 'просветли'.

Пуска лъжата, и ако мине мине. Ако някой го засече и разкрие, почва извърта. И да залива с безмислици, да белким се забрави, каква лъжа е казал. И после пак се почва.

Цитирам ти лъжите.  :wink12:  Та, отвлечен ли е бил?  :ph34r: Нали си гледал филма? Или пак ще излъжеш
Само ти правиш пропаганда. И да, дъниш се. Та пак питам Янукович отвлечен ли е бил? Нали така каза, или ще се отречеш от лъжите си?

Е, аз да питам.  :ph34r:  Интересно ми е, поредната доза лъжи и манипулации, дето ще избълва. И кой му ги пише, или сам си ги мисли. Виж как от него разбрахме, че Янукович бил отвлечен.  

Сега последно, Янукович отвлечен ли е бил? Кажи ни истината.   Или пак ще пишеш, празни приказки, за да се измъкнеш от манипулацията която написа, в предния си пост?

................схващаш ли, манипулаторе?  Нали си гледал филма, ама пак лъжеш като разпран.  То бива, ама не се спря.

3 страници спам... така се замазват неудобните въпроси. с флуд и спам 

изводи ?

пп

Зачетох се тука в едни точки , не знам защо и за кого са писани , ама ми стана интересно 

1.1 Форумът на kaldata.com има за цел да предоставя възможност на всеки да сподели своите мисли и опит, както и да общува с останалите потребители – информацията трябва да е за всички и всички са добре дошли да я споделят; да се срещнат хора с общи интереси; да има ползотворни материали и дискусии и да се отсее в тях истината.

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго

2.7 Всякаква форма на spam (нежелани съобщения) е забранена, било то чрез постове или лични съобщения. 

2.8 Не са желателни безсъдържателните мнения ("Хахахахахахаха", "Жестоко е!", "Много яко", "Харесва ми!", емотиконки и т.н.) и теми. 

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. 

Спокойно. Той само заработва. И пуска манипулации. Утре, ще му спуснат друга тема, и ще пише по нея.  :D

Иначе, когато ни весели е готин - нека е жив и здрав и още да продължава!

:)

Бедна ми е фантазията как щяхте да се напъвате за Крим , ако Путин в прав текст не си призна че всичко е специализирана военна прецизно планирана операция, както и участието при отвличането ... пардон.. тайното извеждане на Янукович от Украйна.

Въпреки че това си е абсолютно незаконно  отвличане де... и то от спец части в чужда държава....

Виж си думите. И виж, след като разбра, че направи грешка, колко спам направи.  ;)  За да се измъкнеш, от лъжата която пусна. 

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Ами не съм, сори

Затова и питах по назад - къде ще е следващото международно  нацистко сборище ? пак в Петербург ли ?

Иначе, когато ни весели е готин - нека е жив и здрав и още да продължава!

Весели ме, до къде може да стигне, стимулиран финансово човек като него. Явно, доста далеч. Доста лъжи изписа. 

Виж си думите. И виж, след като разбра, че направи грешка, колко спам направи.  ;)  За да се измъкнеш, от лъжата която пусна. 

Благодаря че за поне 3-ти път мои цитирания на това което казах, в момента демонстрираш как само се заяждаш :)

чиста проба заяжданици :)

Весели ме, до къде може да стигне, стимулиран финансово човек като него. Явно, доста далеч. Доста лъжи изписа. 

Организирам конкурс - кога някойот вас ще има доблестта и честта да напише един пост без личностни нападки , и без  груб гаменски аргоантен език  :)

Благодаря че за поне 3-ти път мои цитирания на това което казах, в момента демонстрираш как само се заяждаш :)

чиста проба заяжданици :)

Не се приемай, толкова на сериозно.  :D  Показвам, какви 'истини' си споделил с нас.  :ph34r:  И как, вече пореден твой пост, се извърташ. Та, би ли споделил с нас, от къде знаеш че Янукович, е отвлечен? Друга 'истина', ще споделиш ли? 

Не се приемай, толкова на сериозно.  :D  Показвам, какви 'истини' си споделил с нас.  :ph34r:  И как, вече пореден твой пост, се извърташ. Та, би ли споделил с нас, от къде знаеш че Янукович, е отвлечен? Друга 'истина', ще споделиш ли? 

..заяжданиците продължават :) на принципа - като сме спамери да сме такива до дупка :)

Ето ти отново отговора ми :

99% от пишещите те смятаме за подчовек, а ние сме обикновени хора. Хау!

Ъъъъ, това ми звучи подозрително познато...-ама не мога да се сетя кой го използваше...може ли жокер от публиката?

..заяжданиците продължават :) на принципа - като сме спамери да сме такива до дупка :)

Та, явно си 'гледал' филма. Дето все споменаваш. Как там, Путин е признал за Крим.  ;)  И как е отвлякъл Янукович. Явно, легитимния президент, сам е отишъл на брега на Черно море, да го вземат с хеликоптер. Оп извинявай, да го отвлекат :ph34r: . Друго какво се казва, във филма? Обясни ни. 

@Миро аз ако с 1300 поста в тая тема не мога да убедя аудиторията в правотата си бих се отказал, освен ако не ме стимулират финансово тогава може и да размисля.

3 страници спам... така се замазват неудобните въпроси. с флуд и спам 

изводи ?

Ами Миро, откакто дойде на бойното поле да воюваш за справедливата соросоидна кауза от теб чуваме само- 6,3 милиона, 2,8% и Путин е виновен. Съжалявам, че си повтарям снощните думи. Засрами се малко. Ти надмина и най-скъпоплатените писатели бе. За тези 3 кратички мантри които знаеш- колко грешни пари взе? И продължаваш да ореваваш орталъка как другите са тролове и само спамят. Та ти оспами всички страници до сега, не само три. То бива дебелоочие, то може, ама ти си уникален медицински случай.

Та, явно си 'гледал' филма. Дето все споменаваш. Как там, Путин е признал за Крим.  ;)  И как е отвлякъл Янукович. Явно, легитимния президент, сам е отишъл на брега на Черно море, да го вземат с хеликоптер. Оп извинявай, да го отвлекат :ph34r: . Друго какво се казва, във филма? Обясни ни. 

Ами Миро, откакто дойде на бойното поле да воюваш за справедливата соросоидна кауза от теб чуваме само- 6,3 милиона, 2,8% и Путин е виновен. Съжалявам, че си повтарям снощните думи. Засрами се малко. Ти надмина и най-скъпоплатените писатели бе. За тези 3 кратички мантри които знаеш- колко грешни пари взе? И продължаваш да ореваваш орталъка как другите са тролове и само спамят. Та ти оспами всички страници до сега, не само три. То бива дебелоочие, то може, ама ти си уникален медицински случай.

https://www.kaldata.com/forums/topic/239908-политическите-троли-пропагандатори-из-форумит/?p=3133620

Предложението ми за конкурс - "пост без личностни нападки и обиди" към вас остава :)

Нямам идея дали е финансово стимулиран.   През 1988 г  бях над месец на стаж в Киев, Москва и Ленинград.  На безплатни студентски разменни начала. Сега за подобна разходка са нужни 15-20 000 лв. А гражданската война е допълнително препятствие!

Редактирано от attj (преглед на промените)

https://www.kaldata.com/forums/topic/239908-политическите-троли-пропагандатори-из-форумит/?p=3133620

Предложението ми за конкурс - "пост без личностни нападки и обиди" към вас остава :)

Къде видя, обиди? Нима, нормални въпроси, за теб са обиди? Питам те, щом твърдиш за отвличане, на легитимен президент, да споделиш с нас, и други свой открития. Явно, си вникнал много дълбоко във филма за Крим, и си открил 'истините'. Та, просветлени ни. 

Ами ако ти е останало време да забележиш, доста време не писах тук, така, че не минавам в критериите нито за платен трол, нито за трол по призвание. За разлика от мен обаче платения трол денонощно бълва постове. Заработва горкия с честен труд и пот на челото  :D  А участието  ти в темата към която ми пусна линк е само потвърждение на заключението от предния ми пост.

Редактирано от upili (преглед на промените)

Къде видя, обиди? Нима, нормални въпроси, за теб са обиди? Питам те, щом твърдиш за отвличане, на легитимен президент, да споделиш с нас, и други свой открития. Явно, си вникнал много дълбоко във филма за Крим, и си открил 'истините'. Та, просветлени ни. 

отговорил съм ти 1001 пъти :)

А ти зацикли със заяжданиците си .

Идея си нямам какво моя пост , пак се самоцитирам :

предизвика 3 страници спам и обиди от теб ?

:)

Обясних какво е за мен тази военна операция. Ти продължаваш със заяжданиците.

Зацикли бре :)

всъщност... май не това те ядоса толкова в моя пост, а това което те питах - изгледа ли клипа за "тези дето ги няма там" ? :)

Не видях и юридическа оценка на военната путиснка  операция в чужда държава.

а ?

Янукович бил отвлечен. Той знае ли?  :ph34r:  Значи, доброволно се е свързал, в ръководителите на РФ. И е поискал помощ, за да не го убият.  :wink12:  Доброволно, кортежа му спира на брега на Черно море, и чака хеликоптерите да го вземат. Дам, благодаря за просветлението.  :wink12:  Та, дай нещо друго, което не знаем, хайде не се срамувай. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.