Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 4

Featured Replies

Абе и...т...

http://www.dnes.bg/world/2015/04/13/skok-na-voennite-razhodi-v-kitai-rusiia-i-stranite-ot-iztochna-evropa.260317

Някак си не се връзва с посочените цифри. Вади калкулатора и почвай да изчисляваш.

И това са официалните разходи, т.е. и там има значително завишаване.

Какви са ти грубите сметки "на ръка"? Аз нямам задълбочени познания по военно дело, затова не се и пъна, та да не напиша някоя глупост. Ти на базата на какво ги сметна?

И я за трети път - чакам ти неопровержимите доказателства. Повтарям: неопровержими.

Нямам приблизителни данни. Като дойдат вкъщи да ми се отчитат, ще ти ги напиша. Засега все още не разполагам с такива. За чий са ти приблизителни данни?

Цитирам общодостъпни източници, които пък цитират официални данни. С други не разполагам, а всичко останало би било спекулации.

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 94,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

При добри договорености на Украйна и Русия с ЕС на следващ етап няма да има значение къде точно ще е бъдещата украино-руска граница.    Тогава за какво се убиват тези славяни?   Май само заради бандеровската Велика Украйна.     Обаче заради това тя не отговаря на изискванията за членство в ЕС!  Много разчитам ЕС да направи нужното за спиране на ненужната гражданска война...Това е наш европейски проблем - САЩ трябва да бъдат дистанцирани.

Редактирано от attj (преглед на промените)

пп

драги синбад, хайде и ти ме светни колко струва дневно офанзивата на Донбас ? откоято страна си избереш сметни .

Приблизително ?

И аз не съм там за да те светна, чета разни само укропитецки сметки бакалски, а дали е така, кой знае....

Ето , новина от РИА ( украинската, не руската ) , стара, но има посочени данни и сметки от изказване на Прасето и други укропитецки чиновници...А дали са верни, и каква част от казаното като пари е истина мога само да подозирам... но като чета какви са далверите в укропската арми и какви колосални суми харчат дори за техника от 60-те като Саксоните британски, направо ще е добре , ако реално 30 % стига наистина до войската им :D

P.S При нас в поделението ( последното ми ) веднъж за едни поръчки и сметки, ги изкарахме 20 % , останалото потъваше в джобовете на тиловака и командира ни, и техните съдружници  ... та такива неща..и то в мирно време 

http://rian.com.ua/interview/20150113/361982542.html

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Прощальное обращение к русским, украинцам и белорусам! (Слободан Милошевич)

https://www.youtube.com/watch?v=4AEqGCSeRkE&app=desktop

Много правилно го е казал.

Защо ли се занимаваме все с Миро?   Той ще си е все същия - докато  не му препрограмират заданието....ДНР и ЛНР са терористи за него - води се АТО. Защо Украйна не воюва за Крим - на Миро му е забранено да коментира и обсъжда.    Той си е като програмиран украински папагал - отговаря само за част от нещата...

При добри договорености на Украйна и Русия с ЕС на следващ етап няма да има значение къде точно ще е бъдещата украино-руска граница.    Тогава за какво се убиват тези славяни?   Май само заради бандеровската Велика Украйна.     Обаче заради това тя не отговаря на изискванията за членство в ЕС!  Много разчитам ЕС да направи нужното за спиране на ненужната гражданска война...Това е наш европейски проблем - САЩ трябва да бъдат дистанцирани.

Тука трябва намесата на Ангела Меркел,която вече не знае на кого да служи,на Германия и Европа или на Обонговската демокрация.Решителност трябва и отговорност от нейна страна.

Абе и...т...

Нямам приблизителни данни. Като дойдат вкъщи да ми се отчитат, ще ти ги напиша. Засега все още не разполагам с такива. За чий са ти приблизителни данни?

Цитирам общодостъпни източници, които пък цитират официални данни. С други не разполагам, а всичко останало би било спекулации.

Какво си цитирал че не разбрах ??? За 4 млрд ли ? - отговорих ти , и това ори потвърждава моите изводи.

До момента аз съм цитирал официални достъпни източници , за които никой не спори - 6.3 млн $ дневно са разходите по АТО.

Вижте ... много добре знаете че тези цифри не са нещо скандално нито необичайно .

Дори сами бихте "укорявали" че се харчат толквоа пари за АТО ... 

В момента спорите "за спорта" , защото аз сравних тези разходи със реципрочно че сепаратистите терористи в никакъв случай не харчат по малко .

И веднага тези разходи станаха "недостоверни"   :)

Ами кажете колко де.. колко струва ежедневния обсттрел , взаимен обстрел по цялата линия на фронта, плюс нападенията на руските сепаратисти с тежка военна техника ??

Защото поне това което чета и от вашите източници , не знам до коло лъжат.. че престрелки има ежедневно бе хора .

Колко струва това ? а ? 

Кой доставя муниции, снаряди , танкове, кой ги ремонтира ? колк острува това ? 

Няма нищо скандално или невероятно в разходи от порядъка на 6.3 млн. 

Проблема е че така и не искате да признаете че разходите на вашите терористи сепаратисти са реципрочни че и по големи .... 

Защото няма как да обясните кой плаща и кой доставя.

т.е. много добре знаем всички де... 

Защо ли се занимаваме все с Миро?   Той ще си е все същия - докато  не му препрограмират заданието....ДНР и ЛНР са терористи за него - води се АТО. Защо Украйна не воюва за Крим - на Миро му е забранено да коментира и обсъжда.    Той си е като програмиран украински папагал - отговаря само за част от нещата...

Няма ли да спреш с личностните заяжданици и обиди ?

КАто нямаш аргументи .. ми не е задължително да сипеш "мъдрости" 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Горе имаш проценти, цифри и обяснения защо са такива цифрите колкото искаш. Погреби, НЗ - говори ли ти нещо? Въглища? Износ?

2 -> 17 -> 750. Само това е достатъчно показателно за достоверността.

При нас в поделението ( последното ми ) веднъж за едни поръчки и сметки, ги изкарахме 20 % , останалото потъваше в джобовете на тиловака и командира ни, и техните съдружници  ... та такива неща..и то в мирно време 

http://rian.com.ua/interview/20150113/361982542.html

Прощальное обращение к русским, украинцам и белорусам! (Слободан Милошевич)

https://www.youtube.com/watch?v=4AEqGCSeRkE&app=desktop

Много правилно го е казал.

"вие всичко си имате" - отговор с видео  :) 

В сумата на Порошенко са включени всички кражби, препродажбата на доставеното оръжие в Африка и Сирия, закупуването на техника и оръжие на многократно завишени цени (назад бях дал пример как 11 000 евро се превръщат в 40 000, и това умножено по 300), рушветите и т.н.

Милошевич казва, че разделят ли се руснаците, с тях Западът ще направи същото, което стори в Югославия. С Балканите - също. Което и става.

Ако поискаш да разбереш, де...

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Ало, Рупченското, слез от луната за малко... Недостоверни са твоите и укропски инсинуации видите ли че РФ имала арми в ДНР и ЛНР, и плащала по толкова за издръжката и на ДНР и ЛНР .... и то със сигурност , особено когато ни даваш същите цифри като за АТО- и укропитецките ВСУ ......

Та колкото искат да си харчат укропите, ама да не се опитват да дават сметките на ДНР и ЛНР, или руснаците, защото за там данните им са като твоите, изсмукани от .. или издухани от ..... ...

А за техниката на ДНР и ЛНР сме говорили многократно, както и за муниците и всичко ... Луганск си имат завод за муниции, Донецк, за ремонт на техника, и производство дори на миномети , това със сигурност, какво друго имат не съм попадал като инфо, но воентрога си върви, както и спечелените запаси от укропската ВСУ от котлите си седи..така че .... всичко останало е твой бош лаф ....

А и по последни данни укропски, май ДНР и ЛНР имаха всичко към 300 единици тежка техника нали..... А само то Деб*лцево помниш ли колко беше спечелено а?? Айде да не даваме пак стари данни, оттам само танковете са към 50 ...... 

П.С Военторг се нарича нелегална продажба на оръжие от ВСУ и укропитеците  към ДНР и ЛНР главно , ако не знаеш, и също така малко и търговия с РФ ( нелегални канали пак, макар че там границата е по строга и не е толкова лесно от руска страна- това го казват самите опълченци  ) ... А отделно доброволци доставят оборудване, униформи, дори квадрокоптери , оптики, инфрареди и така натаък, което не се води оръжие .......и пари, събирани за помощ на ДНР и ЛНР ....за армиите им...както и за цивилните....

Какво си цитирал че не разбрах ??? За 4 млрд ли ? - отговорих ти , и това ори потвърждава моите изводи.

До момента аз съм цитирал официални достъпни източници , за които никой не спори - 6.3 млн $ дневно са разходите по АТО.

Вижте ... много добре знаете че тези цифри не са нещо скандално нито необичайно .

Дори сами бихте "укорявали" че се харчат толквоа пари за АТО ... 

В момента спорите "за спорта" , защото аз сравних тези разходи със реципрочно че сепаратистите терористи в никакъв случай не харчат по малко .

И веднага тези разходи станаха "недостоверни"   :)

Ами кажете колко де.. колко струва ежедневния обсттрел , взаимен обстрел по цялата линия на фронта, плюс нападенията на руските сепаратисти с тежка военна техника ??

Защото поне това което чета и от вашите източници , не знам до коло лъжат.. че престрелки има ежедневно бе хора .

Колко струва това ? а ? 

Кой доставя муниции, снаряди , танкове, кой ги ремонтира ? колк острува това ? 

Няма нищо скандално или невероятно в разходи от порядъка на 6.3 млн. 

Проблема е че така и не сиакте да признаете че разходите на вашите терористи сепаратисти са реципрочни че и по големи .... 

Няма ли да спреш с личностните заяжданици и обиди ?

КАто нямаш аргументи .. ми не е задължително да сипеш "мъдрости" 

Ами щом  държиш ние да признаваме официалните Порошенковски статистики, и ти признай официалните такива на противоположната страна :D  А недей като латерна- 2,8%, 6,3 милиона, Путин е виновен. По официални данни Русия не праща нито военна, нито финансова помощ на Порошенковските противници. Това също са официални данни и е редно да се съобразиш с тях а да не ореваваш света, че видите ли - мойте данни са истински, дайте вашите, ама такива няма. Има, и току- що ти ги дадох.

В сумата на Порошенко са включени всички кражби, препродажбата на доставеното оръжие в Африка и Сирия, закупуването на техника и оръжие на многократно завишени цени (назад бях дал пример как 11 000 евро се превръщат в 40 000, и това умножено по 300), рушветите и т.н.

Милошевич казва, че разделят ли се руснаците, с тях Западът ще направи същото, което стори в Югославия. С Балканите - също. Което и става.

Ако поискаш да разбереш, де...

КАжи колко ? 

Колко струват реалните ежедневни боеве ?

Това не са снаряди в джоба на Порошенко, а реални военни разходи , за които някой плаща.

Питам кой според теб плаща разходите, ежедневните , постоянни обстрели и атаки на орките сепаратисти ?

Несериозно е да оправдаваш всичко с корупция.

Измират реални хора, водят се ежедневни боеве и престрелки по цялата фронтова линия

Което струва пари и то много пари.

Пак казвам - 6.3 млн $ дневно не са изненадваща цифра. Проблема е че сравних това със реципрочните разходи на сепаратистите терористи.

И факта че те няма как да харчат по малко, а дори логично - много повече заради обективни трудности по доставки , логистика , наемници и т.н.. 

Ами щом  държиш ние да признаваме официалните Порошенковски статистики, и ти признай официалните такива на противоположната страна :D  А недей като латерна- 2,8%, 6,3 милиона, Путин е виновен. По официални данни Русия не праща нито военна, нито финансова помощ на Порошенковските противници. Това също са официални данни и е редно да се съобразиш с тях а да не ореваваш света, че видите ли - мойте данни са истински, дайте вашите, ама такива няма. Има, и току- що ти ги дадох.

Ами ето ти от  другата страна :

http://petrimazepa.com/economics/defolt.html

в гривни - 23 млрд разходи, 3 млрд постъпления :)

и това без военните разходи  , които аз реципрочно твърдя че със сигурност са над 6.3 млн $ дневно .

3d.jpg

Туй ДНР направо перептум мобиле бре.. как да не иска човек да живее там ?   :)

Споменават се и разходи на терористите за заплати 400-600 $  :

Если учесть, что группировка боевиков, действующая на неконтролируемых территориях Донбасса, составляет чуть более 41 тыс. человек, то из запланированных в первом полугодии 2015 года 1,2 млрд грн на оборону «ДНР» на каждого боевика в месяц должно тратится 4,9 тыс. грн. Это при том, что они получают в 2,5-3 раза больше месячную зарплату в размере 400-600 долларов. Кроме этого, террористам необходимо содержать, заправлять, ремонтировать имеющиеся у них танки, БМП, БТРы, артиллерию, беспилотники, пополнять запасы имеющихся только на вооружении в РФ оружия и боеприпасов. Откуда это они берут? Они не берут. Им дают братья-россияне за кремлёвский «Русский мир» и против «украинских фашистов».

Всъщнсот.. това не е толкова скандално ... Винаги съм сравнявал с Чечня

Всеизвестните главорези / в буквален смисъл/ които колеха русначета на закуска в чеченско-руския конфликт, сега са първи дружки с Путя.

Визирам Кадиров , и неговите главорези.

На цената на какво ? 

Ами чисто и просто цифрите говорят сами за себе си - Чечня има 56 млрд разходи , от които 50 млрд са дотации от руския бюджет.

Така Путя си купува сигурност и стабилност.

Прблема е че.. това някак си .. не е нормално ... 

По официални данни Русия не праща нито военна, нито финансова помощ на Порошенковските противници

Хахаха :) Верно ? ??? :) :) 

хахахаха, айде пак, и по чии дани са това бе рупченското :D  пак ли укропитецки данни изсмукани от пръстите :D

Да, ДНР и ЛНР си приеха бюджетите, дори има видео със изказване на Захарченко по въпроса, но там, цифри не се споменават.... та въпроса е, как и откъде изведнъж укропитецките СМИ са взели данните, да дадат линк да видим и ние ;)

Така де, само празни техни думи за мен са по малко и от надо, зеро, нихт, нулл ..... :)

Ето ти наистина официална новинка покрай пари и бюджет в ДНР ...

100 долара и 300 и нещо гривни пенсия,100 долара - това в гривни е 2138 гривни.. докато пенсийката в укропия е около 1200 ...мдаам

Г Л У П О С Т И. Препрочети предните няколко страници, аз няма само да повтарям едно и също за такива като тебе...

Да, така е.. недей повтаря  :) 

Вече видях няколко пъти "не знам , но казвам че... "  :) :) :) 

Точно така. Не знам точната сума, но казвам, че и ти не я знаеш, но се опитваш да използваш невежеството си като аргумент незнайно за какво. Понимаеш? Марш назад да четеш!

хахахаха, айде пак, и по чии дани са това бе рупченското :D  пак ли укропитецки данни изсмукани от пръстите :D

Да, ДНР и ЛНР си приеха бюджетите, дори има видео със изказване на Захарченко по въпроса, но там, цифри не се споменават.... та въпроса е, как и откъде изведнъж укропитецките СМИ са взели данните, да дадат линк да видим и ние ;)

Така де, само празни техни думи за мен са по малко и от надо, зеро, нихт, нулл ..... :)

Ето ти наистина официална новинка покрай пари и бюджет в ДНР ...

100 долара и 300 и нещо гривни пенсия,100 долара - това в гривни е 2138 гривни.. докато пенсийката в укропия е около 1200 ...мдаам

Пак казвам - заплата в съседна държава или по висока пенсия не е оправдание за тероризъм , за сепаратизъм и избиване на мирни хора в чужда държава !

Утре ако ти дадат по висока заплата и пенсия в Турция, така ли ще защитаввте КНДР ? 

Има хора умират от глад , но не си предават Родината.

Точно така. Не знам точната сума, но казвам, че и ти не я знаеш, но се опитваш да използваш невежеството си като аргумент незнайно за какво. Понимаеш? Марш назад да четеш!

Да де.. марш съм назад.. да чет а как нищо не отговаряш , а намекваш за корупция , която аз никога не съм отричал и съм казвал че е бич за Украйна в момента, поне доктато си проведат реформите... 

Но.. на моя въпрос ти нито един път не си отговорил до момента.

Колко струва една военна операция ? в подобни мащаби ? 

Дай пример с други държави, горе долу.. приблизително .. на око.. на пръсти.. ? 

Не ти изнася нали ? По е лесно да кажеш - "не знам, но казвам че...."  бла бла бла... :)

Аз съм се аргументирал - 6.3 млн $ дневно за  украинците, които СПОРЕД МЕН са ЗАНИЖЕНИ. и че реципрочните разходи на терористите са много повече.

Дадох и бюджета на ДНР. 

се опитваш да използваш невежеството си като аргумент

Я пак ? кой използва невежество и е без аргументи ??? 

:)

Мдам, вече за пореден път слушам че видите ли, реципрочно, военните операции на ДНР и ЛНР били много повече от укропските ???

И на каква база да го ева,по каква логика това е така???? Данни не се показват, само видите ли, той бил сигурен....

Ок , но на каква база са тези сигурност, каква военна логика, или познания, 3- 4 пъти по-малочислена, по малко въоръжена, по малко средства изразходваща армия ( визирано и ЛНР и ДНР заедно ) ще харчи повече от укропската дори само  участваща в АТО ??

Ей това ако кажеш, цена не ще имаш :D  Само не почвай с укроданни разни , че не ще се раберем никак .....

П.С Аз моите доводи ги изказах, за наемниц, западни техники, оръжие, обморундване и сие, наемници и сие,корупцийка,  да не говорим за наградите дето обещаваха за унищожена техника, личен състав или друго укропите на своите, докато ДНР и ЛНР това го немат като разход, те си имат достатъчно мотивирани войски .....

А и да, мащабите, АТО заема много повече площ, и харчи повече за контрол на тези площи, докато ДНР и ЛНР са със по свити фронтови линии за отбрана ....АТО има и в Одеска и Запорожка област, Харков, Мариупол и така нататък руски градове и области предимно.... и там отбрана се строи, и така нататък, чиновници повече, милиции повече, и далавераджии също така повече...

А за бюджетите ти линка е пълна нула, укрофейкомет чист.... дори линк не дават да видим откъде са данните, а аз дадох видеа, и се вижда че дори хората имат пари в долари да раздават.... а как се сформира този бюджет, данъци ли , приватизации ли, от заеми ли е, подарък ли е, това е техен проблем, харченето също..... но се вижда че имат пари и дават , и ще дават....на своите , не на бандеровците хунтаджии в Киiв 

Думи от химните. Коментарът е излишен

f4eb40f32160.jpg

Американският журналист Стивън Лендман: Барак Обама - лъжец, Владимир Путин - човек на действието

В последнее время ощутимее становится противостояние между Россией и рядом западных стран, особенно на фоне усугубления кризиса на Украине.

Американский писатель, политический активист и радиоведущий Стивен Лендман сравнил лидеров двух держав — президентов РФ и США Владимира Путина и Барака Обаму — и объяснил, почему один — человек дела, а другой — серийный лгун.

«Путин говорит то, что имеет в виду, и подразумевает то, что говорит. Его стиль — прямолинейность. Он держит своё слово», — пишет американский писатель и политический активист Стивен Лендман в статье для Института политической экономики Пола Крейга Робертса.

«Обама — полная противоположность: неисправимый серийный обманщик, которому ни в чём нельзя доверять. Он говорит одно, а делает другое», — продолжает публицист.

Уроки двуличия от Обамы

В своей статье Лендман привёл основания для своих характеристик лидеров двух мировых держав. Например, если бы Барак Обама действительно беспокоился о правах мусульман, как он часто заявляет, то перестал бы дестабилизировать исламские государства и преследовать исповедующих ислам внутри страны и за рубежом.

Если бы американский лидер делал то, что говорит, США бы уже закончили игры с Ираном и его так называемой ядерной программой, которой по сути не существует, продолжает политический активист.

Президент Соединённых Штатов должен перестать менять политические режимы в одной стране за другой, отмечает Лендман.

«Он бы отправил проходимцев с Уолл-стрит в тюрьму, где им самое место. Также не следует забывать пытки ЦРУ, эти тяжкие преступления», — пишет он.

Прямой ответ на острый вопрос от Путина

В свою очередь, Владимир Путин, выступая на международном экономическом форуме в Санкт-Петербурге, прямо и справедливо заявил о том, что Вашингтон настроен на холодную войну «версии 2.0». Российский лидер подчеркнул, что это толкает мир к новой гонке вооружений и меняет систему глобальной безопасности.

«Проблема заключается в том, что нам постоянно пытаются навязывать свои стандарты и свои решения, не сообразуясь с нашим пониманием наших собственных интересов, — заявил он. — Нам, по сути, говорят, что в Соединённых Штатах лучше знают, что нам нужно. Позвольте нам самим определить наши интересы, наши потребности, исходя из нашей собственной истории, из нашей культуры».

Президент РФ обвинил Белый дом в «легкомысленном вмешательстве во внутренние дела России, то есть в том, что США делают по всему миру, потрясая направо и налево своим ядерным арсеналом», отмечает Лендман.

«Учитывая сумасшедших, управляющих страной из Вашингтона, возможность возникновения конфронтации между Востоком и Западом намного выше, чем даже во времена холодной войны», — заключает американский писатель.

Източник: http://russian.rt.com/article/98667

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

22 юни 1941 година е Денят на паметта и скръбта, денят на началото на Великата Отечествена война. Една от най-тъжните дати ни напомня за всички загинали в сраженията, изтезавани в плен от фашистите, умрели в тила от глад и лишения. Рано сутринта на 22 юни 1941 година, без да бъде обявена войната, фашистката Германия напада Съветския Съюз, нанася масиран удар по военни и стратегически обекти и много градове. Така започва Великата Отечествена война, която продължава 1418 дни и нощи и в която СССР губи около 27 милиона души, но успява да издържи.

11412301_10153489940724271_7479346479286

Сега в 21 век, ФАЩ използвайки продажните украински управляващи се опитва да възроди този ужас - фашизма.

Дано в най-скоро време украинския народ вземе нещата в свои ръце, прогони продажните безумни евреи от властта, и хората да заживеят мирно и спокойно, каквато е мечтата на всички нормални хора.

Поклон пред милионите геройски загинали войници, офицери и цивилни граждани отдали живота си в борбата с тази чума наречена фашизъм.

И наздраве за Победата

11406405_972843462766164_673969664145333

Сега в 21 век, ФАЩ използвайки продажните украински управляващи се опитва да възроди този ужас - фашизма.

Ма разбира се...  :) интересно .. къде ще е следващото международно нацистко сборище ? в С.Петербург ли пак ?

И наздраве за Победата

Страхотна бутилка ! Хем без да иска показва излагацията от кога  "исконна е руската земля Крим" - от лето 1783 :) :) 

Иначе това е за малко по друг раздел , където съм дал едни много хубави филмчета за историята.

Особенно "митовете" в тази история 

https://www.kaldata.com/forums/topic/240447-червеният-оркестър/?p=3118523

Ма разбира се...   :) интересно .. къде ще е следващото международно нацистко сборище ?

Миро,тоя не става за фюрер,прави за смях дясната идея! :lol6:

opt1434966751w.jpg

Мхм, а преди т'ва е била украинска... :D

Страхотна бутилка ! Хем без да иска показва излагацията от кога  "исконна е руската земля Крим" - от лето 1783 :) :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.