Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 4

Featured Replies

Стига се излага бре :) как ли не въртиш сучиш, а нещата са от прости по прости 

- за да има преговори за бъдещето на Донбас, това трява да стане със преговори с ново легитимно  представителство , избрано по демократичен начин ! Иначе и сега щяха да си преговарят, ако бяха признати от някого.

А те не са.

ДНР и ЛНР , да ме извиняваш, от никого не са признати, дори от любимия ви Путин :)

Пак ти се чудя - защо с такава пяна защитаваш и изкривяваш тези така добре написани деморкатични  правила, които обаче нито Путин , нито ДНР / ЛНР имат анмерение да спазват ??

Ти извърташ. И го доказваш, с този си пост. И май се усети, та сега започна пак да пишеш празни приказки.  ;)  Ясно е написано в точка 12. Провеждане на преговори, обсъждане или както искаш го наречи, с лидерите на ДНР и ЛНР, за провеждане на избори. Тоест, с легитимни лидери.  ;) Освен това, едва ли изобщо се замисляш, какво означава пбсъждане на избори, и какво ще се обсъжда.   Освен това, точка 11

11. Провеждане на конституционна реформа в Украйна с влизане в сила към края на 2015 г. на нова конституция, предполагаща в качеството на ключов елемент децентрализацията (с вземане предвид на особеностите та отделни райони на Донецка и Луганска области, съгласувани с представителите на тези райони), а също така и приемане на постоянно законодателство за специалния статут на отделни райони на Донецка и Луганска области в съответствие с мерките, посочени в бележка [1], до края на 2015 г. (Виж бележките.)

http://clubz.bg/14579-eto_vsichkite_13_tochki_ot_sporazumenieto_za_ukrajna_

Можеш да пишеш, празни приказки колкото искаш. Факта е, че само извърташ нещата. А последните два твой поста, ясно доказват това.  ;)

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 94,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ти извърташ. И го доказваш, с този си пост. И май се усети, та сега започна пак да пишеш празни приказки.  ;)  Ясно е написано в точка 12. Провеждане на преговори, обсъждане или както искаш го наречи, с лидерите на ДНР и ЛНР, за провеждане на избори. Тоест, с легитимни лидери.  ;) Освен това, едва ли изобщо се замисляш, какво означава пбсъждане на избори, и какво ще се обсъжда.   Освен това, точка 11

http://clubz.bg/14579-eto_vsichkite_13_tochki_ot_sporazumenieto_za_ukrajna_

Можеш да пишеш, празни приказки колкото искаш. Факта е, че само извърташ нещата. А последните два твой поста, ясно доказват това.  ;)

Ама няма какво да споря с твоите манипулации.

Самия факт че трябва да се проведат избори, показва че никой не е признал за легитимни сегашното ръководство.

За какво тогава е заложено провеждане на избори ?? щото сегашните терористи , назначени от Кремъл са легитимни ли :) 

За съжаление, то най важните неща не са спазени - прекратяване на огъня, да не говорим ФАКТА, да факта за който никой не спори , че русктие орки най нагло предприеха тотална военна офанзива и атаки на украински позиции, като най фрапиращо и най ожестовчено след Бебалцево се посочва  нападението над Марьинка.

За отвод на тежкото въоръжение дори не говоря... камо ли за оная точка за извеждане на чужди наемници и незаконни формирования... :)

Путин и орките просто печелят време.

А ти си носи "от 9 кладенеца вода" и се надъхвай с измислици колкото искаш :)  не ми пречиш :) Проблема е че със всяка подобна лъжа си затъваш и излагаш все повече... но твоя си работа... :) 

Понеже Рупченското шарено породисто не се учи, нека му дам една песен за размисъл.... има доста общи неща му войните в бивша Югославия и сега в Окраината на хунтовски Киiв ..... Ако иска може да асоциира с Новоосмания.. .. и да се замисли защо аджеба, и по добре да разбира следствие последствие, а не да слага телето пред кравата , или да суче  под бика мляко.....

И още едно да разбере защо хората хващат оръжие и не са съгласни с нечии претенции.....особено касаещо техните родни краища където са от векове....подобно на Донбас ......

Боже господи ...  що ми се струва че сам не знаеш какво всъщност цитираш и се мъчиш да "сравняваш" :) :) 

Не се пъни... 

А от последните новини - Китай и сАЩ подписаха военно споразумение 

http://www.bgonair.bg/world/2015-06-16/sasht-i-kitay-podpisaha-dogovor-za-voenno-satrudnichestvo

Путя сигурно ще е нацупен....

Ама няма какво да споря с твоите манипулации.

Самия факт че трябва да се проведат избори, показва че никой не е признал за легитимни сегашното ръководство.

За какво тогава е заложено провеждане на избори ?? щото сегашните терористи , назначени от Кремъл са легитимни ли :)

За съжаление, то най важните неща не са спазени - прекратяване на огъня, да не говорим ФАКТА, да факта за който никой не спори , че русктие орки най нагло предприеха тотална военна офанзива и атаки на украински позиции, като най фрапиращо и най ожестовчено след Беб*лцево се посочва  нападението над Марьинка.

За отвод на тежкото въоръжение дори не говоря... камо ли за оная точка за извеждане на чужди наемници и незаконни формирования... :)

Путин и орките просто печелят време.

А ти си носи "от 9 кладенеца вода" и се надъхвай с измислици колкото искаш :)  не ми пречиш :)Проблема е че със всяка подобна лъжа си затъваш и излагаш все повече... но твоя си работа... :)

Ето пак. Елементарен опит, да извъртиш темата. Я си погледни, предните постове.  ;)  Айде прочети пак, въпросните точки. Не че ще има смисъл де, ти пак ще си караш с манипулациите. Да, много точно казано, за теб. Защо не се спираш? Лъжите тук, ги пишеш само ти. И то доказано многократно.  ;)

http://www.bgonair.bg/world/2015-06-16/sasht-i-kitay-podpisaha-dogovor-za-voenno-satrudnichestvo

:D :D Новината ти е остаряла, не само като дата, но и като смисъл ....

http://russian.rt.com/article/97455

http://ria.ru/radio_brief/20150615/1070181676.html

И изобщо не ме притеснява , както и руснаците видно ;)

П.С По скоро теб май те притеснява сътрудничеството м/у Китай и РФ ... знам, не си криви душичката сорсоидна тролска да отричаш  :D  

А диалог за сътрудничество не е като съюз ... така че рупченски черно белов расов.. пак си в лево      :P

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Йессс !!!

Аз казах ли ви, че до половин, максимум една година с Путлер е свършено !!!

:lol6:  :lol6:   Айде, първосигналното се обади, и то с изригващ текст :D хахахахахахахаа... е на това гладна кокошка просо сънува му викат, че и фантазира кокошката .... :D

P.S Така го играем и в моя край, разликите са минимални, музиката е същата с леки разлики ... та ФАЩ и запда има много да учат още , както и сорсоидите  :dancing18:  :dancing18:

Викаме му Халай , на турски ......

Ето пак. Елементарен опит, да извъртиш темата. Я си погледни, предните постове.  ;)  Айде прочети пак, въпросните точки. Не че ще има смисъл де, ти пак ще си караш с манипулациите. Да, много точно казано, за теб. Защо не се спираш? Лъжите тук, ги пишеш само ти. И то доказано многократно.  ;)

Напротив. и съм се аргументирал.

Ти си този който си фантазира и изкривява точките, за които отдавна казах че са много добри и демократични, но незнайно защо на путинската пропаганда не и харесват.

Особенно часта с извеждане на техниката, спиране на атаките, и провеждане на избори с международни наблюдатели.

А да си против това е логика единствено на терорист и агресор, нежелаещ конфликта да приключи и желаещ смъртта на още мирни християни.

:D :D Новината ти е остаряла, не само като дата, но и като смисъл ....

http://russian.rt.com/article/97455

http://ria.ru/radio_brief/20150615/1070181676.html

И изобщо не ме притеснява , както и руснаците видно ;)

П.С По скоро теб май те притеснява сътрудничеството м/у Китай и РФ ... знам, не си криви душичката сорсоидна тролска да отричаш  :D  

А диалог за сътрудничество не е като съюз ... така че рупченски черно белов расов.. пак си в лево       :P

Ти гледаш нещата откъм "фенска" страна... за теб нещата са на детинско ниво - футболно игрище и фенове :)

Успокой се.. мен нито ми харесва, нито не ми харесва. Просто констатирам - Китай бе добрия план Б на Путя , с който да плаши съседите си .

И когато този съсед прави точно обратното - точно във военната сфера , където трябваше да са бетон със Путя, хоп.. те ти на... споразумение със САЩ :) 

На фона на другата сделка, дето Путя дава на Китай под аренда една огромна територия за ползване... това е наистина гадничко от страна на китайците...

Получава се - хем използват земята на руснаците, хем обаче правят военни далаверки със най големия им враг 

Затова и казах - Путя най вероятно ще е доста нацупен ... и напълно логично да е така :) 

Ти си този който си фантазира и изкривява точките, за които отдавна казах че са много добри и демократични, но незнайно защо на путинската пропаганда не и харесват.

Особенно часта с извеждане на техниката, спиране на атаките, и провеждане на избори с международни наблюдатели.

А да си против това е логика единствено на терорист и агресор, нежелаещ конфликта да приключи и желаещ смъртта на още мирни християни.

Ти гледаш нещата откъм "фенска" страна... за теб нещата са на детинско ниво - футболно игрище и фенове :)

Успокой се.. мен нито ми харесва, нито не ми харесва. Просто констатирам - Китай бе добрия план Б на Путя , с който да плаши съседите си .

И когато този съсед прави точно обратното - точно във военната сфера , където трябваше да са бетон със Путя, хоп.. те ти на... споразумение със САЩ :)

На фона на другата сделка, дето Путя дава на Китай под аренда една огромна територия за ползване... това е наистина гадничко от страна на китайците...

Получава се - хем използват земята на руснаците, хем обаче правят военни далаверки със най големия им враг 

Затова и казах - Путя най вероятно ще е доста нацупен ... и напълно логично да е така :)

Айде пак, и какви според теб са далверите военни точно със ФАЩ на китайците ?? ;)

Да чуем подробности, при толкова хвалби от теб, сигурно военен пакт заедно срещу руснаците са подписали едва ли не излиза, така го изкарваш с кеф и злобеене ...  :ph34r:

Да чуем конкретно какво ще кажеш, а не общи приказки.... :whist:

П.С изобщо чете ли добре собствената си статийка чиито линк даде??   Джокер от мен, понеже днес съм на кеф, и в добро танцувално дори настроение :) ... видно от какво слушам в момента .....

Айде пак старата песен. А само преди два три поста, направи опит да мислиш.  :D  И много бързо, осъзна че си направил грешка. Мога пак да ти цитирам, подписаното в Минкс. Всеки във форума, разбра какво пише там. Само ти не. А сега, гледам се опитваш, да използваш нови методи. Изведнъж се сети, за извеждане на техника /не е направено от Киев/, конституционна реформа /пак не е направено от Киев/, дори любимата ти опорна точка за изборите, пак е провалена от Киев. Защото там е написано, че трябва да проведат разговори, с лидерите на ДНР и ЛНР, за провеждането на тези избори. А зна, че дори и не осмисляш, какво включва това.

Айде пак старата песен. А само преди два три поста, направи опит да мислиш.  :D  И много бързо, осъзна че си направил грешка. Мога пак да ти цитирам, подписаното в Минкс. Всеки във форума, разбра какво пише там. Само ти не. А сега, гледам се опитваш, да използваш нови методи. Изведнъж се сети, за извеждане на техника /не е направено от Киев/, конституционна реформа /пак не е направено от Киев/, дори любимата ти опорна точка за изборите, пак е провалена от Киев. Защото там е написано, че трябва да проведат разговори, с лидерите на ДНР и ЛНР, за провеждането на тези избори. А зна, че дори и не осмисляш, какво включва това.

КАкто казах и аз , да, няма прекратяване на огъня, няма и изтегляне.

А за света се видя кой е агресора , кой напада и кой няма намерение да спре дестабилизацията и избиването на мирни хора.

Другото са твои тълкования, а ми знаеш отношението към тълкованията  :) с по голямо удоволствие чета приказки за алиса в страната на чудесата :) изглеждат ми по реални :) 

синбадчо, няма какво друго да кажа освен това което над теб.

Абсолютно нищо не мога да добавя :) а ти си пей и злобей колкото искаш :) 

Путин се е много уплашил от тоя,особено след като е сключил договор с Китай!някой соросоид знае ли за каво се говори в тоя договор? :lol6:

opt1434826424t.jpg

В тая тема за украйна има луда надпревара за събитията в тази изтормозена държава.Те самите си докараха тези неволи,знаейки,че без Русия няма как да има Украйна,и надявайки се,че америка ще им поднесе демокрацията на тепсия.Алоооо.Няма нищо безплатно на тоя свят.Всички го знаят,ама се надяват на чудо.Човешкият облик на управниците е изчезнал някъде,незнайно къде,играят си със съдбите на хората,на чиито гласове разчитат при евентуални избори.Истината за мен е,че америка използва украинците,по-точно управниците като ги КУПУВА за да се приближат до Русия.И Путин много добре знае това.Путин е един вид СПАСИТЕЛ за Русия,който не го е разбрал,не е късно да го разбере.Затова го подкрепят руснаците,защото защити руските природни ресурси от завоеватели.А кои са завоеватели,мисля всеки тука знае.И Миро и Реджеп каквото и да си приказват,истината е такава.Пропаганда се води достатъчно и от двете враждуващи страни.Новият световен ред е под въпрос и Русия се противопостави точно на този нов световен ред,желан много от най мощната държава в света,която никога не воюва със силни противници,а гледа да насъска другите и тя да обира парсата.Имат толкова много пари,власт,ресурси и почти всичко необходимо за живеене,ЗАЩО им е още?Явно никога няма да им стигне.Ако някога(не дай си боже)се докопат до Русия,после какво ще правят?Луната,Марс или по-нататък?Накъде ?Нямам понятие,жалко за украинския народ.Няма да се оправят скоро,ще ги лъжат докато имат полза от тях.Накъде върви тоя свят?Каква е тази алчност?Защо америка не си гледа нейната си държава,а все се бърка в проблемите на другите.И най-важното е,че не ги решава,а ги задълбочава.От америка дойде всичко,което се случи в украйна и Миро трябва да го разбере най-сетне и да престане с неговите източници на информация за руска пропаганда.Преди руската пропаганда имаше друга пропаганда,ама нея не я споменава никъде.Непонятно е какви са интересте на америка в украйна,моля за разяснение.

Какво е "мотото" на тези клипове с които се надъхвате ? че "матушка Русия " е обградена с фашизъм и трявба да се готвим към повторение на ВСВ ?

Чете ли коментарите  отдолу ? аз съм ужасен... - пропагандата наистина работи ... 

а първия клип е на тази телевизия, и това предаване, което разказваше за зверствата на хунтата как бандеровците изнасилили пенсионерка епилептик ?

Русиятудей пък е забранена в някои страни , и имаше първо предупреждение после май и забрана или нещо залиценза за излъчване в Англия, заради  едностранна деаинформационна пропаганда...http://www.theguardian.com/media/2014/nov/10/russia-today-ofcom-sanctions-impartiality-ukraine-coverage

Не ви  разбирам. Наистина.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Русиятудей пък е забранена в някои страни , и имаше първо предупреждение после май и забрана или нещо залиценза за излъчване в Англия, заради  едностранна деаинформационна пропаганда...http://www.theguardian.com/media/2014/nov/10/russia-today-ofcom-sanctions-impartiality-ukraine-coverage

Не ви  разбирам. Наистина.

Нещо не те разбрах

http://bg.rbth.com/2015/06/01/rasha-tudey-sbra-rekordnite-10-miliona-registracii-vv-feysbuk_96535

Я прочети малко и тука и стига си ревал.

Войну заказывали? Уже оплачено!

http://www.buzina.org/golos-naroda/1593-voinu-zakazyvaly-oplacheno.html

Прочети всичко и го анализирай,ако имаш малко мозък ,ще разбереш.

Хотел бы процитировать слова Олеся Бузины:

«Дети наших властителей и олигархов НЕ СЛУЖАТ в армии и НЕ ВСТУПАЮТ в добровольческие батальоны. Они ценят СВОЮ жизнь. Неужели вы глупее их? Неужели вы готовы убивать таких же бедных людей, как вы сами, за подачку в 2700 или 3200 гривен, которую платят контрактникам? Да, просто ловить рыбу и выращивать картошку выгоднее! Картошка не стреляет в ответ»

Солдаты и офицеры не должны продавать свою жизнь, а журналисты не должны продавать свою совесть. Это главное условие для установления мира.

А на вторият клип гледай на 2,45 минута какво се казва.И не извъртай,и не спори,няма да промениш нищо в украйната,никой тук не ти вярва на писаниците.Истината за събитията в Украйна е очевидна за целият свят,само ти не я разбираш.Засрами се.

Чакай малко ... сега погледнах - е не са 10 млн, а  2.8 млн следват страницата на РТ , но не това е важното - и между другото, измежду тях , и аз :) 

Казваш .. това е признак за популярност и одобрение ли ? :) :) :) 

Моля ти се... :)

За украинските наборници, и тези дето се "уклоняват" от наборна служба, вече си  казах мнението по назад.

По ми е интересно .. айде руснаците им е промит мозъка с манипулативна дезинформация като горната дето цитираш , но с каква мотивация отиват буряти, якути, кавказци .. от  руската кадрова войска, които се бият в Украйна ? 

Нямам отговор на този въпрос, освен един се сещам - заповед и страх.

Чакай малко ... сега погледнах - е не са 10 млн, а  2.8 млн следват страницата на РТ , но не това е важното - и между другото, измежду тях , и аз :)

Казваш .. това е признак за популярност и одобрение ли ? :) :) :)

Моля ти се... :)

За украинските наборници, и тези дето се "уклоняват" от наборна служба, вече си  казах мнението по назад.

По ми е интересно .. айде руснаците им е промит мозъка с манипулативна дезинформация като горната дето цитираш , но с каква мотивация отиват буряти, якути, кавказци .. от  руската кадрова войска, които се бият в Украйна ? 

Нямам отговор на този въпрос, освен един се сещам - заповед и страх.

Вече си пуснах радиото с любими рок парчета.Пее ми се и си припявам с Рони Джеймс Дио и т.н.

Вече си пуснах радиото с любими рок парчета.Пее ми се и си припявам с Рони Джеймс Дио и т.н.

А.. е така кажи де.. аз пък се вързах да ти отговарям на майтапите :) 

Кх-кх-кх. Най-конкретния ;)

Оу, кой се весна, изплува от дълбокото да покаже морална подкрепа на лемурите си :D ....

Та понеже от него отговор не получих, да чакам ли твое включване, или и ти ще се изуеш като мокра, миризлива  пръднА от сорсоидни гащи и уста мммм??   ;)

Линка му е даден горе, може да прочетеш, и да кажеш спеце по всичко ( а реално нищо, освен как да надуем егото си с материални нещица, въпреки че сме гола вода )   :clown:

П.С А понеже шареното Рупченско пак се изцепи горе за РТ и Албиона, да го светна, РТ си работи тука, кАмпанийката на такива злобари като него ( сорсоидни визирам ) не мина, дори станаха за смЕх пред обществото, и гузно потулиха случката , само от време на време некои си като Дейли мейли ( нещо като вестник ШОК само че тук ) се изцепва , ама те са толкова безгласни, че никой не ги и чува .... :whist:  Боли ги и сърби платените сорсоидни медии, ама какво да се прави, обвиненийцата им се оказаха подобни на укропските за руски войски в Донбас, дето никой не ги е виждал и чувал, само укропитецките службици СБУшници, и като зона 51 и марсианците там .... мдаам... света е весел ....

Аз мисля, че Миро, Реджеб, Нел и другите са просто профили, от които не пише един човек обаче. От собствен опит знам колко е вредно дългото стоене пред компютъра  и как то уврежда зрението. Мисля, че няколко различни души пишат в тези профили.

Христо, може ли да те помоля да ми преведеш текстово за какво се говори във филма "Ренесанс", втория линк? Болят ме очите да го гледам, а много искам. Предварително благодаря за помощта! :wors: :wors: :wors:

Аз мисля, че Миро, Реджеб, Нел и другите са просто профили, от които не пише един човек обаче.

И аз мисля така. Трима човека пишат. Миро пише от профила на Миро. Реджеп пише от профила на Реджеп. Нел пише от профила на Нел. Добро, точно и отговарящо на истината наблюдение. Респект Ани !!!

без Русия няма как да има Украйна

Да. Няма да има кой да им анексира Крим и да им окупира югоизточната част от държавата. А за историята и голодоморите да не говорим.

Чакам сега някой да каже и култовата реплика, че без Русия няма как да има България.

Абе, с две думи, Русия е слънцето и въздуха за всяко живо същество. Амин.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

...

Линка му е даден горе, може да прочетеш, и да кажеш спеце по всичко ( а реално нищо, освен как да надуем егото си с материални нещица, въпреки че сме гола вода )

..

Ауууу, завист ли усещам :)

Така е, несправедлив е живота - ти трябва да навърташ километри в странство, а аз да се радвам на материалните неща в родината си. Съдба. :)

"Газпром" реже с изненадващ маньовър Киев от транзита на руски газ

Руският монополист подписа меморандуми с E.On, Shell и OMV за нов газапровод по дъното на Балтийско море

20150620.zppdbmizoz.jpgПо време на Петербургския международен икономически форум Газпром успя - независимо от сложните отношения между Русия и ЕС - да направи сериозна крачка към изключването на Украйна от страните транзитьори на руски газ. Това стана чрез подписаните документи за строежа на нов газопровод за Европа по дъното на Балтийско море и сключения меморандум с Гърция за продължението на „Турски поток", предава РИА Новости.Непреклонни да не продължават транзитния договор с Украйна след 2019 година, шефовете на Газпром още в първия ден на форума подписаха с немската E.On, англо-холандската Shell и австрийската OMV меморандум за намерения, предвиждащи строежа на нови две газопроводни части - от руския бряг, през Балтийско море до крайбрежието на Германия. Новите тръби ще пренасят 55 млрд. кубически метра газ годишно.

Подготвен е предварителният бюджет на проекта, изчислен на 9,9 млрд евро. Алексей Милер обаче коментира, че Газпром имат богат опит от строителството на Северен поток 1,2 през Балтийско море, така че 3 и 4 части ще станат по-бързо.

Готов е и маршрутът на новите части, който е 1225 км - през териториалните води и икономическите зони на Германия и Русия, като ще мине и през Финландия, Дания и Швеция.

Планира се 3 и 4 части на Северен поток 2 да бъдат пуснати до края на 2019 година. Според Милер очаква се в близко време списъкът от акционери в проекта да бъде попълнен и от стария партньор на Газпром - германската компания BASF/Wintershall.

Шефът на Газпром отхвърля подозренията, че с новия Северен поток се застраховат в случай, че Турският поток последва съдбата на Южния.

Милер е категоричен, че Северен поток 2 не се конкурира с Турски поток, тъй като това са два независими проекта, предвидени за различни пазари.

Междувременно в Санкт Петербург енергийният министър на Русия Новак подписа с гръцкия си колега Лафазанис меморандум за продължението на Турски поток на гръцка територия.

Проектът е под името „Южно-Европейски газопровод" (SEP), като за реализирането му е създадена съвместна проектна компания, която ще е собственик на газопровода.

По този начин, коментират експерти, Газпром си осигури достатъчно опции, за да изпълни обещанието си да не продължи договора с Украйна за транзит на газ към Европа.

Не е изключена и комбинация на Северния и Южния маршрут за доставка на газ за Югоизточна Европа, особено като се има предвид, че перспективата е по-дългосрочна от мандата на чиновниците от Еврокомисията, коментира Алексей Гривач, зам. генерален директор по газовите проекти на Фонда за национална енергийна сигурност.

Той не изключва и елемента на застраховане на Газпром от политически рискове, свързани с нестабилната обстановка в Турция и на Балканите.

http://blitz.bg/news/article/343847

Ауууу, завист ли усещам :)

Така е, несправедлив е живота - ти трябва да навърташ километри в странство, а аз да се радвам на материалните неща в родината си. Съдба. :)

Аууу, сериозно ли мислиш че Зззззззззавиждам   :D

Извинявам се , но май не се вмествам в този ти бай ганьовски маталитет и мислене за съжаление ;)  ... Но ти щом така си мислиш ..... :clown:

П.С И както си и знаех ;) отговори по въпроса ми не ще има .... а защо, вече споменавах многократно ..липса на главното което прави човека човек, а не животно  :whist:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.