Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 4

Featured Replies

Добре.

Предпочиташ да лъжеш 

:) Аз нямам проблем с това, и без това постоянно го правите 

Мирка!

От как е открит този форум - 2003 септември, до ден днешен не е имало по- голям лъжец от теб. Абе ти поне малко няма ли да се поспреш, да си починеш? Майната им на лъжите. Пази си здравето бе човек. Как ще празнувате победата на Украйна и сриването на Руската "империя". Денем и нощем си на линия. Гледам, притесняваш и други форуми със същите писаници. Мъж си в края на краищата и то млад.Да не си безработен случайно? И аз питам като Реджеп.  Путин ме помоли да му предам. Ако и ти го видиш, предай му. Каза така - не било прието да се пита кой колко и каква валута получавал за работата си. Не му се сърдел човека - "глупаво момче, затуй пита" Американците не му казали, че не трябва да гледаш в купичката на чуждият човек, но му прощавал! 

Вие направихте от  форума сцена за политически изяви, независимо, че модераторите не Ви обръщат капка внимание. Погледни на основната страница горе вляво какво е написано. Технически грамотен ли си? Примести се в "развлечения и забава" .

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 91,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

:crying10:

Кое е спекулация?

https://www.youtube.com/watch?v=WV9J6sxCs5k 

Tова ли? 

Ти въобще четеш ли какво съм отговорил ??

Мирка!

.............

Освен името ми , какво друго съществено , освен поредните обиди , заяжданици и помия ,  всъщност каза ? :)

Аз коментирал ли съм някого по подобен гаменски начин.. Въобще.. някого коментирал ли съм ?

:)

Аз много пъти съм се питал, питал съм и тук на няколко пъти - колко струва това да си изключиш до такава степен мозък (не е глупак, ако беше, да го разбереш) и морал... И защо някой смята за крайно нужно да пуска такива като него да обработват общественото мнение и с каква краткосрочна цел? Какво се планира?

Новинарските сайтове и в по-малка степен форумите се напълниха с тълпи полу- и съвсем завършени кръгли идиоти - на новина за времето отдолу има по 50-100 коментара, че... виновни са Русия или комунистите-русофили...

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Не. Просто се постарах на висчките ви спекулации и откровени лъжи да отговоря.

ред по ред

Значи наричаш това лъжа и спекулация? Или сам не знаеш вече какво пишеш? Въпросите, които задаваш на останалите, задавай на себе си. Ти изобщо знаеш ли къде се намираш ?

Редактирано от Тøни (преглед на промените)

Аз много пъти съм се питал, питал съм и тук на няколко пъти - колко струва това да си изключиш до такава степен мозък (не е глупак, ако беше, да го разбереш) и морал... И защо някой смята за крайно нужно да пуска такива като него да обработват общественото мнение и с каква краткосрочна цел? Какво се планира?

Кой обработва ? 

Я пак ? 

Значи наричаш това лъжа и спекулация? Или сам не знаеш вече какво пишеш? Въпросите, които задаваш на останалите, задавай на себе си. Ти изобщо знаеш ли къде се намираш ?

Моля ??

Освен името ми , какво друго съществено , освен поредните обиди , заяжданици и помия ,  всъщност каза ? :)

Аз коментирал ли съм някого по подобен гаменски начин.. Въобще.. някого коментирал ли съм ?

Дали е гаменско, администрацията на форума може да прецени. Аз като съфорумец ти обръщам сериозно внимание за твоето държане. На хората им писна да ти четат глупостите. Повярвай ми - писна им от твоята "политика" Ще напиша няколко реда до администратора на форума, да вземе и той накрая някакво отношение. Ако вижда в мен "гамена" има пълното право да ме изхвърли завинаги от форума. На никого няма да се обидя. Но вие постоянно седите с Реджеп и гледате с кого да почнете да се драчите. Я му погледни и неговите постове. Ти или Владко пише, той припява за "касапин" за "Хитлер" и не знам си още какво. Че ти ли ще оправиш международната обстановка и ти ли се роди най- знаещият и можещ? Напиши нещо в друг подфорум, да разсееш мъглата около себе си. За това ли си регистриран във форума? Мълча 4 години без пост и сега само за политика говориш и пишеш. Събери си комшиите и им обяснявай колкото искаш обстановката и кой кого да предпочитал. Не защитавам ни едните, ни другите, но твоето граничи с ЛУДОСТ!

Лягай си вече, че се измори.

.

.... освен поредните обиди , заяжданици и помия ,  всъщност каза ?  :)

Просто се постарах на висчките ви спекулации и откровени лъжи да отговоря.

ред по ред

Дали е гаменско, администрацията на форума може да прецени. Аз като съфорумец ти обръщам сериозно внимание за твоето държане. На хората им писна да ти четат глупостите. Повярвай ми - писна им от твоята "политика" Ще напиша няколко реда до администратора на форума, да вземе и той накрая някакво отношение. Ако вижда в мен "гамена" има пълното право да ме изхвърли завинаги от форума. На никого няма да се обидя. Но вие постоянно седите с Реджеп и гледате с кого да почнете да се драчите. Я му погледни и неговите постове. ти или Владко пише, той припява за касапин за Хитлер и не знам си още какво. Че ти ли ще оправиш международната обстановка и ти ли се роди най знаещият и можещ? Напиши нещо в друг подфорум, да разсееш мъглата около себе си. За това ли си регистриран във форума? Мълча 4 години без пост и сега само за политика говориш и пишеш. Събери си комшиите и им обяснявай колкото искаш обстановката и кой кого да предпочитал. Не защитаван ни едните, ни другите, но твоето граничи с ЛУДОСТ!

И на мен не ми е приятно да ви чета простотията, обидите и гаменщината, но това не ви пречи да го правите.

Защо пречите на останалите да водят нормална дискусия, без заяжданици, личностни обиди, и коментари за всичко друго , но не и по темата, и то .. само защото не ви допада на пропагандата и опроверганите лъжи ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Гаменско е цялото ви отношение към друга държава и нейното ръководство.Правиш се на много умен, но всъщност прокарваш това, за което работи целият ти екип, осигурявайки ти подходящи линкове за казуса, който върви в момента.Нима си мислиш, че някой вярва колко си бърз и умен и за отрицателно време успяваш да намериш линка, да го прочетеш и да напишеш поредното обвинение към противната страна.

Не на мен тия.

И се чудя, ти нямаш ли други служебни задължения, семейство, деца, развлечения? И тия, които ти плащат за всичко това, правят ли ти пенсионно и здравно осигуряване ?

Отговорил съм. Не изказването , а е манипулация твърдението и продължаващия ти спам, неприемащ отговора ми за "частния характер на диалога" 

и факта че няма нищо общо със официална позиция.

КАкво друго искаш да ти отговоря ?  ти нищо не приемаш за отговор.

И да, пак ще кажа - ред по ред отговорих. 

Това че не приемате аргументите не е повод за гамнещина и личностни нападки .Проблема си е ваш

Гаменско е цялото ви отношение към друга държава и нейното ръководство.Правиш се на много умен, но всъщност прокарваш това, за което работи целият ти екип, осигурявайки ти подходящи линкове за казуса, който върви в момента.Нима си мислиш, че някой вярва колко си бърз и умен и за отрицателно време успяваш да намериш линка, да го прочетеш и да напишеш поредното обвинение към противната страна.

Не на мен тия.

И се чудя, ти нямаш ли други служебни задължения, семейство, деца, развлечения? И тия, които ти плащат за всичко това, правят ли ти пенсионно и здравно осигуряване ?

ухааа :) вече съм цял екип :) 

Всъщност, някои неща ги приемам за комплимент - например че е голяма изненада че съм прочел толкова и съм осведомен  :) 

Не на мен тия.

Ето това е.

Отговорил съм. Не изказването , а е манипулация твърдението и продължаващия ти спам, неприемащ отговора ми за "частния характер на диалога" 

Това че не приемате аргументите не е повод за гамнещина и личностни нападки .Проблема си е ваш

Всъщност, някои неща ги приемам за комплимент - например че е голяма изненада че съм прочел толкова и съм осведомен   :)

А, де го Реджеб да те лайкне?

Всъщност, някои неща ги приемам за комплимент - например че е голяма изненада че съм прочел толкова и съм осведомен   :)

Мирко!  Хората в този форум дълги години нямаха никакъв проблем, когато се е пишело и за политика. Проблема е в теб, откакто ти се появи. Естествено е да се досети човек, че без чужда помощ, както ти е написал DEDIDI сам не можеш да се справиш с такъв материал. Правя паралел между теб и Владко. Разликата е огромна.Аз със него съм уверен, че съвсем по човешки мога да разговарям или пиша. С теб, никой не успява. Я сам се попитай защо. И не учи хората на 55 и 65 години кое е правилно и кое не - Когато те са се развивали ти си играел в забавачницата. Във форума глупави хора няма. Или ако има, самите те се усещат и след известен период или напускат форума или си сменят ника. За да не ги разпознае наново никой.Нима трябва всички в България да спазваме твоето житие? И  не съм комунист, но не съм и за американците. А не вчера както Реджеп попита "скалата" - "ти от кои си" Щото при вас ги приемали със "беседа". Нека твоето мнение е такова. То не пречи на никой и не е необходимо да доказваш ти, кой е прав, кой крив. Ще поживеем, ако е дал бог - и ще се изясни. Един ще загуби, друг ще спечели. Ти гледай да си от печелившите. Пожелавам  приятна вечер на цялата ти фамилия и на всички, които са по страниците на форума!

Despite claims that the withdrawal of heavy weapons was complete, the SMM observed the following weapons’ movements in areas that are in violation of Minsk withdrawal lines: in areas under the control of the “LPR”, the SMM observed 33 self-propelled howitzers (2S1 Gvozdika 122mm), 12 towed howitzers (D-30 122mm) said by an “LPR” member at the site to be a training area; 15 main battle tanks (MBT) (T72 and T64) taking part in what the SMM assessed was an exercise; six 100mm anti-tank guns (T-12 Rapira), 11 MLRS (BM-21 Grad) and six 152 mm towed howitzers (2A65 Msta-B); one Ural truck with a mounted anti-aircraft machine-gun (ZSU-23) and six T-64 tanks (five at one location). In government-controlled areas, the SMM observed one 120mm artillery tube hidden under camouflage; and one MBT (T-64) and one MBT (T-72) being transported by trucks. In “DPR”-controlled areas, the SMM saw a concentration of 24 MBTs (T-72) undertaking what the SMM assessed to be training manoeuvres. In “DPR”-controlled areas, an SMM unmanned aerial vehicle (UAV) detected four howitzers, 11 armoured personnel carriers, a concentration of 11 MBTs in the area of Michurine (63km south of Donetsk) and a further ten MBTs around Komsomolske (43km south of Donetsk).

http://www.osce.org/ukraine-smm/165461

Нали някой каза че се пренебрегват наблюдателите от ОССЕ ? - отново малко факти за нарушения .  

Мирко!  Хората в този форум дълги години нямаха никакъв проблем, когато се е пишело и за политика. Проблема е в теб, откакто ти се появи. Естествено е да се досети човек, че без чужда помощ, както ти е написал DEDIDI сам не можеш да се справиш с такъв материал. Правя паралел между теб и Владко. Разликата е огромна.Аз със него съм уверен, че съвсем по човешки мога да разговарям или пиша. С теб, никой не успява. Ч сам се попитай защо. И не учи хората на 55 и 65 години кое е правилно и кое не - Когато те са се развивали ти си играел в забавачницата. във форума глупави хора няма. Или ако има, самите те се усещат и след известен период или напускат форума или си сменят ника. За да не ги разпознае наново никой.Нима трябва всички в България да спазваме твоето житие и  не съм комунист, но не съм и за американците. А не вчера както Реджеп попита "скалата" - "ти от кои си" Щото при вас ги приемали със "беседа". Нека твоето мнение е такова. То не пречи на никой и не е необходимо да доказваш ти, кой е прав, кой крив. Ще поживеем, ако е дал бог - и ще се изясни. Един ще загуби, друг ще спечели. Ти гледай да си от печелившите. Пожелавам ти приятна вечер на цялата ти фамилия и на всички, които са по страниците на форума!

Съжалявам.. толкова любов към мен... но уви... не мога да ти отговоря със взаимност... 

Винаги съм ви питал нещо толкова простичко - толкова ли ви е трудно да се дискутира нещо без личностни нападки, обиди , спам, заяжданици , гаменщина, тролене и спам ?

КАто няма какво да отговориш - ми не се пъни де...  ефекта е по  скоро обратен :) 

А, де го Реджеб да те лайкне?

Като гледам вие какви неща си "лайквате"  на принципа " кой по голяма обида ще изрече" ... нещо не ми харесва тази система....

http://www.osce.org/ukraine-smm/165461

Нали някой каза че се пренебрегват наблюдателите от ОССЕ ? - отново малко факти за нарушения .  

Съжалявам.. толкова любов към мен... но уви... не мога да ти отговоря със взаимност... 

Винаги съм ви питал нещо толкова простичко - толкова ли ви е трудно да се дискутира нещо без личностни нападки, обиди , спам, заяжданици , гаменщина, тролене и спам ?

КАто няма какво да отговориш - ми не се пъни де...  ефекта е по  скоро обратен :)

Като гледам вие какви неща си "лайквате"  на принципа " кой по голяма обида ще изрече" ... нещо не ми харесва тази система....

Остава да проумееш и за някои други неща.

Лека нощ.

Колеги, решението е просто, не обръщайте внимание на смешника и всичко ще е наред!Темата се изроди в опити да му покажете, че не е прав и да изобличавате лъжите му, а той точно от това се храни!Игнорирайте го, това е противоотровата за такива като него! :hush:

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

Точно така, това от кога го казвам!

И Миро, да ти кажа нещо специално: погледни момичето на аватара ми.  То и неговото семейство са предадени от такива като теб. За пари! И вероятно - и от завист.  Може да не е изповядвала "правилната" религия, но е била много повече човек от такива като теб и като нацистите.

Запомни това момиче. Което не е извършило и едно престъпление. Точно такиа момичета избиват американците по цял свят - несъгласни с ничие господство и ничия диктатура. Искам нейните очи, да са последното, което ще видиш, когато дойде време да си платиш за предателството към България!

И аз за кой ли път се чудя на някои, които се опитват да обясняват на радиоточката (по Гьобелс). Двамцата съм ги игнорирал и толкова. Направете го и вие за да не се нервите и храните троловете.

Макар че това си е направо флуд - безсмислен потоп глупости, който задръства всичко.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

А ти сам осъзнали тази новина ?

Първо - сетих се как преди време твърдяхте че трета, пета мобилизация означава смяна на изтребените украински армии и попълване с нови .

А това си е просто ротация на военните, което си е напълно нормално , и се практикува и в руската армия.

Вече и там има "ветерани" от Донбас. /но иначе никога официално не са били там/ 

Второ - вече шеста мобилзиация ? - цяла украинска армия не може да се справи с продължилия конфликт на мирните чичковци шахтьори ? 

Да, смешно е нали :) просто защото както вие се изразявате " всичк изнаем" че... украинската армия воюва не с някакви мирни шахтьори с мотики, а с редовни руски кадрови части, повечето от които със желязна военна закалка от Кавказ - Чечня ,  Грузия и др конфликтни райони , плюс разбира се , наемници "доброволци" , повечето от които също ветерани и действащи военни от тези региони .

Благодаря че с тази информация доказвате тези очевидни неща .

Защо защитаваш фашизираните националисти-бандеровци!?    Само заради някакви пари ли?  

Във форума глупави хора няма. Или ако има, самите те се усещат и след известен период или напускат форума или си сменят ника. 

LZ4JW е изключение, което потвърждава правилото ли ?

От опит ще ти кажа защо - за пари, за вярата, че нацизма и капитализма ще ги облагодетелстват, че без "различните" лесно ще си намерят работа и ще си оправят проблемите.......Такива неща. Заблудени овце, това са те.

Ще ви разкажа една история, чудесно илюстрира такива като Миро и компания.

Началото на учебната 1941/1942 година.  Ане се връща от море и с нейни приятелки минават край дома на Лусия ван Дайк (християнска приятелка и доскорошна съученичка на Ане). За техен ужас - тя е в униформа на съюза на германските девойки. На въпроса им, защо е с тази униформа и защо не им е казала по телефона какво става с нея, тя започва да пелтечи "Татко казва, че Хитлер ще оправи нещата. Партията му даде работа и сега сме по - добре, вече не е безработен".  Майката на Лусия се появява на прозореца и се провиква като продавачка на пазара :"Лусия, защо говориш с тези еврейски момичета? Прибирай се веднага вкъщи!".

Ето ви нагледен пример в какво вярват сляпо някои. И до къде са готови да стигнат в името на личното благоденствие. Такива същества морал нямат. Стойте далеч от тях, такива са готови и приятелите си да предадат!

Точно така, това от кога го казвам!

И Миро, да ти кажа нещо специално: погледни момичето на аватара ми.  То и неговото семейство са предадени от такива като теб. За пари! И вероятно - и от завист.  Може да не е изповядвала "правилната" религия, но е била много повече човек от такива като теб и като нацистите.

Запомни това момиче. Което не е извършило и едно престъпление. Точно такиа момичета избиват американците по цял свят - несъгласни с ничие господство и ничия диктатура. Искам нейните очи, да са последното, което ще видиш, когато дойде време да си платиш за предателството към България!

"Като мен и нацистите" ? 

Драга ани, и преди съм ти казвал - особенно ти си красноречив пример за втълпена пропаганда .Не търси под вола теле, особенно там където нито вол има , нито теле.

Обясни си тези неща на рашисткия режим , който избива собствените си граждани , и който въобще не е от сега или вчера 

https://www.kaldata.com/forums/topic/242533-положението-в-украйна-част-4/?p=3139977

Изгледай и клиповете които съм давал по назад - https://www.google.bg/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D1%8B%D0%B9%20%D1%80%D1%83%D1%81%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9%20%D1%84%D0%B0%D1%88%D0%B8%D0%B7%D0%BC

за православния руски фашизъм.

Много неща акъла ми не ги побира, не знам защо ти обаче ги заобикаляш.

Озадачен останах и защо международното нацистко сборище не се проведе в Украйна, а в руския С.Петербург ??

Ошашавен бях да разбера че в РФ си имат 53 нацистки организации - от по умерени до някаолко наистина доста опасни  http://www.cogita.ru/cogita/a.n.-alekseev/andrei-alekseev-1/nacionalisticheskie-organizacii-v-rossii-2013-umerennye-radikalnye-i-zapreschennye

Още по странно ми е да гледам толкова руски момчета със нацистка символика, на страната на "опълченците" борещи се срещу "нацистката хунта" ??

и т.н. и т.н.. 

Защо защитаваш фашизираните националисти-бандеровци!?    Само заради някакви пари ли?  

Никой не ги защитава, а просто сипеш празни обвинения, защото няма с какво друго да оправдавате незаконната агресивна нечовешка  путинска политика.

След горните клипове бих те попитал същото - защо защитаваш руските нацисти ?

От опит ще ти кажа защо - за пари, за вярата, че нацизма и капитализма ще ги облагодетелстват, че без "различните" лесно ще си намерят работа и ще си оправят проблемите.......Такива неща. Заблудени овце, това са те.

Ще ви разкажа една история, чудесно илюстрира такива като Миро и компания.

Началото на учебната 1941/1942 година.  Ане се връща от море и с нейни приятелки минават край дома на Лусия ван Дайк (християнска приятелка и доскорошна съученичка на Ане). За техен ужас - тя е в униформа на съюза на германските девойки. На въпроса им, защо е с тази униформа и защо не им е казала по телефона какво става с нея, тя започва да пелтечи "Татко казва, че Хитлер ще оправи нещата. Партията му даде работа и сега сме по - добре, вече не е безработен".  Майката на Лусия се появява на прозореца и се провиква като продавачка на пазара :"Лусия, защо говориш с тези еврейски момичета? Прибирай се веднага вкъщи!".

Ето ви нагледен пример в какво вярват сляпо някои. И до къде са готови да стигнат в името на личното благоденствие. Такива същества морал нямат. Стойте далеч от тях, такива са готови и приятелите си да предадат!

Отговорих ти вече на тези несериозни неща, само ще ти препоръчам да се запознаеш какво е нацизъм /националсоциализъм/ и до кого е по близка.

И ще ти отговоря - Няма по братски идеологии от нацизма и комунизма.

А и и сторически се доказаха като античовешки идеологии , заклеймени навсякъде, включително и в България.

А лично към теб, мисля няма нужда да припомням на аудиторията какви фрапиращи изказвания имаш... морала ми и елементарното възпитание не ми позволяват да ги цитирам дори ... 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.