Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 4

Featured Replies

Стига си защитавал тези фашисти, бе! И майка ти да гръмнат, пак ще кажеш, че има престъпление и от двете страни. Егати безсрамника!

Фашистите вие ги защитавате !!! Не стига това, ами и обиждате и кълнете хората с морал, които се опитват да кажат истината за събитията. Кои сте вие, че да кълнете. Кой ви е дал право да кълнете ???

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 91,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Eто нещо положително. 

Руският външен министър Сергей Лавров и германският му колега Франк-Валтер Щайнмайер подчертаха важността незабавно да се прекрати конфликтът в Източна Украйна. Двамата проведоха телефонен разговор, съобщи външното министерство на Русия, цитирано от Ройтерс.

В съобщението на ведомството се казва, че двамата дипломати „подчертават важността незабавно да се прекрати враждата в Източна Украйна и особено обстрелването на населени райони и цивилна инфраструктура”,пише news.bg

Междувременно френското външното министерство съобщи, че външните министри на Франция, Германия, Украйна и Русия ще проведат разговори следващата седмица в Париж във връзка с кризата в Украйна.

Външният министър на Франция Лоран Фабиюс ще „обсъди ситуацията в Източна Украйна със своите колеги от Украйна, Русия и Германия”, отбелязват от ведомството, цитирано от „Франс прес”.

Допълва се, че преговорите ще се проведат във вторник. Те ще обсъдят в частност прилагането на приетите на 12 февруари споразумения в Минск.

Аууу, кълнели сме хората с морал хахахаха  :lol6: :lol6:    ... Това удари десетката за смехотворност  от днешните постове, другия лауреат малко изостава :D .... Явно задачите са според умствения капацитет, единия го играе комика типаж бай ганя ( ясно защо ) а другия типаж леко Хитър Петър , само дето все не уцелва да му повярват :D

И понеже вчера се започна с кефенето, видите ли как са блокирали руски активи в Белгия  ( а днес гледма че франсетата и те май решили барабар заедно с тях да опитат същото ) , ето малко материал и размисли ....

http://colonelcassad.livejournal.com/2240860.html

http://colonelcassad.livejournal.com/2241673.html

Интересното при франсетата е че са се наточили  към собственост на  руски медии  ... чак да се чуди човек, толкова ли руски компании нямат собственост при тях :D ...  Е за мен отговора е ясен, въпроса е да видим докъде ще стугне шоуто , и реакцията на Русия каква ще е ....

П.С Това си е поредното доказателство до какво могат да стигнат ФАЩ изпозлвайки марионетките си в ЕС , за да правят мръсно на РФ и Путин ... но това си е за тяхна сметка....

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Аууу, кълнели сме хората с морал хахахаха   :lol6: :lol6:    ... Това удари десетката за смехотворност  от днешните постове, другия лауреат малко изостава :D .... Явно задачите са според умствения капацитет, единия го играе комика типаж бай ганя ( ясно защо ) а другия типаж леко Хитър Петър , само дето все не уцелва да му повярват :D

И понеже вчера се започна с кефенето, видите ли как са блокирали руски активи в Белгия  ( а днес гледма че франсетата и те май решили барабар заедно с тях да опитат същото ) , ето малко материал и размисли ....

http://colonelcassad.livejournal.com/2240860.html

http://colonelcassad.livejournal.com/2241673.html

Интересното при франсетата е че са се наточили  към собственост на  руски медии  ... чак да се чуди човек, толкова ли руски компании нямат собственост при тях :D ...  Е за мен отговора е ясен, въпроса е да видим докъде ще стугне шоуто , и реакцията на Русия каква ще е ....

П.С Това си е поредното доказателство до какво могат да стигнат ФАЩ изпозлвайки марионетките си в ЕС , за да правят мръсно на РФ и Путин ... но това си е за тяхна сметка....

И после, Оланд и Меркел, по тъмна доба ще скимтят под прозореца на Путин. И ще викат- Пожалуйста, простите нас. :D  Чакам с нетърпение. :D

И после, Оланд и Меркел, по тъмна доба ще скимтят под прозореца на Путин. И ще викат- Пожалуйста, простите нас. :D  Чакам с нетърпение. :D

Не знам аз. Сега Путлер целува краката на турчина и му се моли със сълзи на очи да се договорят за турски поток. 

Моли се, ама турчина не е съгласен, защото никой не иска да си има работа с кръволоци и фашисти

Ами предвид че решенийцата на белгийчето и французите са на база уж решение на Европейския съд по правата на човека, който реално важи за ЕС със сила над националните законодателства , то при РФ която не е член на ЕС, такива решения не могат да бият националните им закони, въпреки че и РФ е ратифицирала конвенцията за правата на човека, дори го е допълнила във собственото си законодателство....

Виж , ако беше международен арбитраж някакъв, по щеше да има основание , но ЕС съд да диктува на Москва или Пекин, е леко казано надхвърляне на правомощия ...

Да не говорим че и наскоро бяха постигнали споразумения Роснефт и ЮКОС  за спиране на всички дела и от двете страни, и откази от всякакви претенции.. е с изключение по решението на ЕСПЧ , за който руснаците не са съгласни , и си казаха, ще има да взема Ходорковски , от трите най дългия...... А той се напъва, понеж там му присъдиха 1,9 милиарда евро.... Макар че като гледам какви новинки пуска мирчата, в неговите се говори за 50 милиарда уж прсъдени от ЕСПЧ ?? :D  ... Кога станаха толкова, никой не знае 

Видно е каква е целта на занятието, особено след като го готвеха и за основен Упозиционер в РФ хамериканските тъпунгери, само дето много бързо им умряха мераците, виждайки какви са обществените нагласи в Русия ;) 

П.С Което ме подсеща, абе някой да е чувал РФ да подготвя и събира някакви смешни уж опозиционни правителства на чужда държава, да ги подготвя, да ги финансираа, да ги организира с медийна потдръжка и така нататък, дори очерня официалните избрани правителства, както правят ЕС и ФАЩ ?? Наскоро имаше подобно събиране на подобно рускоопозиционни продажници в Австрия ...че и гластност му даваха.... мдаам...наглост безподобна, ако някой им устрои на тях подобно нещо, ще реват до небесата за намеса във вътрешните работи .... ама иначе за тях е нормално, че и демоХратично видите ли  :whist:

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Фашистите вие ги защитавате !!! Не стига това, ами и обиждате и кълнете хората с морал, които се опитват да кажат истината за събитията. Кои сте вие, че да кълнете. Кой ви е дал право да кълнете ???

Нормалните са раздразнителни, щот не пият хапчета !!!

Ми пий ги бре!

П.С Което ме подсеща, абе някой да е чувал РФ да подготвя и събира някакви смешни уж опозиционни правителства на чужда държава, да ги подготвя, да ги финансираа, да ги организира с медийна потдръжка и така нататък, дори очерня официалните избрани правителства,

Украйна е прекрасен пример за "терен" на руските служби.

Единствения владеещ и дори контролиращ украинските процеси е Путин /справка филма за Крим/  както и единствен дестабилизатор там е Путин и тренировъчен полигон за всякакви руски операции.

- дестабилзиация политическа, икономическа , плюс военни методи и терор чрез диверсия и через терористични групи с най различни цели.

Пълен комплекс на всички видове разузнавателни и военни операции плюс извеждане /защо не и отвличане/ на висш политик - Янукович, плюс отвличане на цял генерал /украинския генерал отвлечен в Крим, и показно демонстрирано в същия този путински филм за Крим/

Тоталната, безпрецедентна медийна агресивно водена руска война дори няма нужда да споменавам...

Такова чудо в историята не е имало до момента.

Руският външен министър Сергей Лавров и германският му колега Франк-Валтер Щайнмайер подчертаха важността незабавно да се прекрати конфликтът в Източна Украйна. Двамата проведоха телефонен разговор, съобщи външното министерство на Русия, цитирано от Ройтерс.

ЛАвров и мир ??? :) Все едно ..Дитрих Едкатр и ...Рибентроп и мир ?? :)

мдааа добре

За конфискацията на руското имущество в Европата, наистина става интересно ...

До сега съм чул за Белгия, Франция, Италия, дали не и Испания ?

Определено това мисля е част от общата стратегия на ЕС , като разширяване на санкциите..

Приветствам.

пп

А да.. и Австрия и Австрия :)

http://podrobnosti.tv/2041571-avstrija-arestovala-vse-aktivy-rossii.html

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

На правителството на Путлер му давам най много половин, до една година живот. Целия свят е настръхнал от престъпленията на рашистите !!! 

Половината човечество е в БРИКС и те ще работят задълго заедно с Русия...   Вие сте лъжци - няма нищо подобно. Не се уморихте и за Украйна да лъжете с Миро - ама то... луд умора има ли?

На правителството на Путлер му давам най много половин, до една година живот. Целия свят е настръхнал от престъпленията на рашистите !!! 

Ще ти запомним прогнозата от 18.06.2015 год. Аз ти отпускам не половин, а цяла година, както си написал. Нека отново се срещнем на 18.06.2016 год в 21 часа и отново коментираме. Съгласен? А че целият свят е "настръхнал", никъде не се вижда, освен при теб ! Ако се мислиш за целият свят, то жестоко се лъжеш.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

За съжаление, ще е малко по дълга агонията. Все пак той е нов тип диктатор, произлязъл от най гадните манипулативни руски служби.

Има огромен опит в това, и го използва.

Така че съдбата му няма да е като на останалите които доста елементрано сдадоха багажа...

Освен това, пак за разлика от други диктатори, зад него е една мощна олигархична структура, със 114 милиардери, плюс разузнавателна и манипулативна световна мрежа на най високо професионално ниво.

Това е наистина уникално .

Както съм казвал - аз се възхищавам на такива хора, на такава манипулативна тотална сила, но същевременно това не ми пречи да разбирам че това е античовешка, антиморална, незаконна структура, и хора, надминали Хитлер и Сталин взети заедно.

Неслучайно загтова съм цитирал многократно прилаганите методи , които като по учебник повтарят хитлеристки и сталинистки методи.

За съжаление, ще е малко по дълга агинията. Все пак той е нов тип диктатор, произлязъл от най гадните манипулативни руски служби.

Вземи и му обясни някои действия на вашето момче, че постоянно ви излага агитката.Не е редно ти да се трудиш така всеотдайно а той да пикае на метеното.

За съжаление, ще е малко по дълга агинията. Все пак той е нов тип диктатор, произлязъл от най гадните манипулативни руски служби.

Не съм съгласен. Управлението му е свръх централизирано, а е явно, че кликата му не държи на икономиката на страната. Икономическите показатели драстично се влошават. А сега със санкциите просто няма да устоят и година. 

Вземи и му обясни някои действия на вашето момче, че постоянно ви излага агитката.Не е редно ти да се трудиш така всеотдайно а той да пикае на метеното.

Всеки си има мение, аз уважавам неговото. Моето е леко по различно , и съм се обосновал защо.

А вие ако искате спорете за "срокове".

Не ме бърка никак.

Не съм съгласен. Управлението му е свръх централизирано, а е явно, че кликата му не държи на икономиката на страната. Икономическите показатели драстично се влошават. А сега със санкциите просто няма да устоят и година. 

Да, това показва че е възможен вариант в който не само капитана ще се удави, но ще завлече като цунами  целия кораб...

Това е може би най ужасния сценарий, който не знам какъв ще е точно , но съм сигурен в едно - ще е нещо уникално , нещо съпоставимо с разпада на СССР и целия СИВ

Всеки си има мение, аз уважавам неговото. Моето е леко по различно , и съм се обосновал защо.

Не ме бърка никак.

Да, това показва че е възможен вариант в който не само капитана ще се удави, но ще завлече като цунами  целия кораб...

Това е може би най ужасния сценарий, който не знам какъв ще е точно , но съм сигурен в едно - ще е нещо уникално , нещо съпоставимо с разпада на СССР и целия СИВ

"Лайка" ми важи за горната ти част на поста!

Щом си като пророк - кажи си кога ще се разпадат ЕС и САЩ?   Или те няма да се разпадат? А Украйна кога и как ще се разпада?

Не ме бърка никак.

Всъщност това ще е края на Руската империя. 

Всъщност това ще е края на Руската империя. 

Пак забравяш - краят на руската империя беше преди близо век и затова заслугата бе на болшевиките.  Последните решиха да създадат Украинската ССР и се явяват ооснователи на съвременна Украйна.   Бандеровците защо не приемат тази част от украинската история?   Без болшевиките можеше и още никаква Украйна да не съществува.   Можеше тя пак да е поделена между руснаци, поляци, унгарци, австрийци и румънци...

Offtopic: загледах се в един филм. 1:30 (първа минута, тридесета секунда). Това нашия флаг ли е или да? И какво прави тук...?

https://www.youtube.com/watch?v=4yRu8I_6Fp4

Нещо филма да не е с погрешни цветове, или това е кримското знаме? Или това са просто кримски бългри, и какво прави външно?!!!

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Пак забравяш - краят на руската империя беше преди близо век и затова заслугата бе на болшевиките.  Последните решиха да създадат Украинската ССР и се явяват ооснователи на съвременна Украйна.   Бандеровците защо не приемат тази част от украинската история?   Без болшевиките можеше и още никаква Украйна да не съществува.   Можеше тя пак да е поделена между руснаци, поляци, унгарци, австрийци и румънци...

Това е и съдбата. Да е разделена. И днешните и управляващи са я пришпорили точно нататък! Догодина очаквам нов майдан и нови настроения в Украйна.

Едно интересно генетично изследване

http://nauka.offnews.bg/news/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8_1/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%BC%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-30-%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B9%D1%86%D0%B8_12952.html

А ся де ? Това което говорех преди много време - Дали да не си върнем "исконната българска земя" - Крим ?

:)

http://nauka.offnews.bg/news/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8_1/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%BC%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-30-%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B9%D1%86%D0%B8_12952.html

А ся де ? Това което говорех преди много време - Дали да не си върнем "исконната българска земя" - Крим ?

Що не вземем да си върнем и Египет и що пък не и Иран Ирак и т.н

Само 31% са арийските гени на българите. В много по голяма степен ние сме наследници на земеделски народи, основали първите цивилизации на Шумер и Египет.

:D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ето каква е разликата между Чили и напр. Венецуела:

http://dailysignal.com/2013/01/23/chile-strong-economy-a-case-of-positive-policy-and-freedom/

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Economic_history_of_Chile

Една от основните причини е Пиночет и отличната му работа с разни марксистки елементи.

Не е зле да не забравяме, че светът, в който живеем е такъв, заради Америка и Западна Европа. На който повече му харесва зрелия соц, не мога да помогна. Вярно е, в България има цели генерации хора, на които посткомунистическа България не даде, а взе. Но причината е изцяло в нас и отчасти в неспососбността да се откъснем изцяло от зловещата сянка от Изток.

Следва вековната злоба на роба.

Извинявай, но само със статистика и цифри, не става!Такива като теб и подобните ти "икономисти" за мен сте просто счетоводители!Всеки учил математика, дори и в основно училище, може да прави сметки, но вие забравяте, че зад тези цифри стоят съдбите на много хора!Да съкращаваш разходи без оглед на това, как ще се отрази това на положението на хората в страната, просто за да ти излязат цифрите, за това не се иска много акъл!Наистина добрите управници, които в днешно време са малко, умеят да намерят баланса между цифрите и това в какво положение живеят хората, които управляват!И примера с Пиночет, е красноречив за двуличето ви, може и да е диктатор, може и да е убил няколко хиляди души, но щом е постигнал икономически растеж в страната, няма проблеми!

14% от гените си сме наследили от местни кроманьонци........

не всеки може да претендира!първо си виж гените!!!по коментарите не си личи да си от българите! :tongue2:

шегувам се! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.