Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 4

Featured Replies

:D:lol6:

Хахаха... днес разбрах следните неща, значи бай ти ганчев реджепски не искал да приема сред платените троли никого който не заслужавал :D

Мирча от село Рупча пак взе да върти стари плочи със свои твърденийца за доказателства, въпреки че сам се оказа набутан със собствените си твърденийца .... направо смЕх и жалка постановка се оказа горкичкото тролче :D
A другарчето Блажко все специалиста, се оказа че нещо го мъчат трудовите хора от Албиона ;) ... Е за това лека е един, спираш да говориш тъпизмите си, и си ОК ... ОК Блажкин,  като ОООУУУ КЕЕЕЙЙЙЙ :D  (  а не като без жертви ... игра на думи, ако си разбрал , което е почти невъзможно , липсва ти доста сиво вещество, и гънки ... както и опит от Албиона :D   ) 

P.S Равносметката.... ами групата на Шаро днес е била като укрохунтовците в Деб*лцево, разбита, изнасилена, опозорена, изложена..и така нататък.... и лошата част... без мое участие, не ви е срам  ( е аз си бачках , така че сте извинени ..... :tongue2:   ;) ..и браво от мен ...)

А даа, за малко да не спомена москита русокоски 2 ... те май са се еменали да лижат задниците на Шаровците , за кураж и морал ...хахахах... видмо без успех 

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 91,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

аз помислих че ме подхлъзгваш и ония двамата да ме сдъвчат!!! :ph34r::wink12:

Тцъ, наистина е двупартийна България през комунизма погледни главата: 

БЗНС в периода 1944-1989 г.

Ето: https://bg.wikipedia.org/wiki/Български_земеделски_народен_съюз#.D0.91.D0.97.D0.9D.D0.A1_.D0.B2_.D0.BF.D0.B5.D1.80.D0.B8.D0.BE.D0.B4.D0.B0_1944-1989_.D0.B3.

:D:lol6:

Хахаха... днес разбрах следните неща, значи бай ти ганчев реджепски не искал да приема сред платените троли никого който не заслужавал :D

Мирча от село Рупча пак взе да върти стари плочи със свои твърденийца за доказателства, въпреки че сам се оказа набутан със собствените си твърденийца .... направо смЕх и жалка постановка се оказа горкичкото тролче :D

A другарчето Блажко все специалиста, се оказа че нещо го мъчат трудовите хора от Албиона ;) ... Е за това лека е един, спираш да говориш тъпизмите си, и си ОК ... ОК Блажкин,  като ОООУУУ КЕЕЕЙЙЙЙ :D  (  а не като без жертви ... игра на думи, ако си разбрал , което е почти невъзможно , липсва ти доста сиво вещество, и гънки ... както и опит от Албиона :D   ) 

P.S Равносметката.... ами групата на Шаро днес е била като укрохунтовците в Деб*лцево, разбита, изнасилена, опозорена, изложена..и така нататък.... и лошата част... без мое участие, не ви е срам  ( е аз си бачках , така че сте извинени ..... :tongue2:   ;) ..и браво от мен ...)

А даа, за малко да не спомена москита русокоски 2 ... те май са се еменали да лижат задниците на Шаровците , за кураж и морал ...хахахах... видмо без успех 

:) така ли било ? не знаех.

Междувременно , руските активи в Белгия са по запор от съда., във връзка със загубеното дело "ЮКОС"

http://newsline.bg/read_more.php?post=14447

И едно филмче за тези "дето ги няма там"  от така нашумелите напоследък безпилотни самолетчета 

и на Порошенко не му е лесно!

Нито той, нито министър-председател Yatsenyuk, нито всички онези, които държат челни позиции в съвременна Украйна има достатъчно правомощия да взема решения. Украйна се ръководи от чужбина и неговия парламент гласува при дадените от Вашингтон нареждания!
 Незаконните неонацистки въоръжени формирования на новите украински управниците заплашват да свалят правителството, в случай че военните действия спрат в Донбас. Те са оборудвани по-добре от другите и са усъвършенствали своите умения за взаимодействие. Те могат да организират преврат! Правителството не може да ги разпусне, тъй като значително ще отслаби потенциала на сраженията. Нещо повече,  може да предизвикат сблъсъци между редовната войска и Десен Сектор формации!Опитите да се поставят  доброволците под контрола на армията са се провалили.
Единственият начин Порошенко да се отървете от неонацистките екстремисти е да  претърпят поражение от милицията на Novorossia по време на военните действия които започват огново!

http://www.strategic-culture.org/news/2015/06/16/ukraine-accomplishing-mission-drag-russia-into-war.html

Единственият начин Порошенко да се отървете от неонацистките екстремисти е да  претърпят поражение от милицията на Novorossia по време на военните действия които започват огново!

:) :) Да, сигнали за прегрупиране има отдавна тия дни .. и аз бях цитирал... въпроса е кога Путин ще да де заповед на орките .

Но щом и от такива като вас го чувам, май новата офанзива-месорубка  след Марьинка предстои доста скоро.

Между другото, ежедневните обстрели не са спирали. и около Марьинка, и около Пески, Донецк, Авдеевка и т.н.. по цялата линия даже ... 

Към по горния ти "бисер" за noworossia да добавя и това извращение с религията и "иконите"  :

http://lastnews.com.ua/novosti-mira/russian-news/57311-mrakobesie-v-rossii-osvyatili-bazu-yadernyh-bombardirovschikov-ikonoy-stalina.html

Представител на религия изповядваща миролюбиви принципи и мироглед, освещава ЯДРЕНА военна база за масово унищожение , и не само това, ами и с икона на световния античовек престъпник Сталин 

Тва са за мен болни хора... същите които със хитлеристки поздрав с ръка викат "христооос воскреееесеее" ... 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Хахаха, руските имоти били под запор в Белгия, заради делото по Юкос ... :D :D

Абе драги смехурко, по смешна новина не можа ли да изтипосаш като уж аргумент за  нещо си ,  спор в който реално   Ходорковски и гешефтите му с Юкос, и несбъднатите му мечти да го продаде на ФАЩ , се сринаха поради вмешателството на ПУтин , и сега газ пикае както той, така и същите тези купувачи от ФАЩ ;)  Така де, не можаха да се докопат тотално до нефта и газа на РФ   , гадината Путин им развали плановете .... 

И къде е официалното потвърждение на тази измислица?? никъде .... понеже е измислица  премислица от такива злобари платени като теб .... :whist:  

Айде бегай да спиш, че по това време тъпизмите ти стават още по големи , и очеВадни хахахахах.. така де, парите са пари, ама и почивка си требе трола..иначе става трололипи ...

http://www.aliceswonderland.eu/Alice-Mikhail_Khodorkovsky-bg.html

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

:) :) Да, сигнали за прегрупиране има отдавна тия дни .. и аз бях цитирал... въпроса е кога Путин ще да де заповед на орките .

Но щом и от такива като вас го чувам, май новата офанзива-месорубка  след Марьинка предстои доста скоро.

Между другото, ежедневните обстрели не са спирали. и около Марьинка, и около Пески, Донецк, Авдеевка и т.н.. по цялата линия даже ... 

Към по горния ти "бисер" за noworossia да добавя и това извращение с религията и "иконите"  :

http://lastnews.com.ua/novosti-mira/russian-news/57311-mrakobesie-v-rossii-osvyatili-bazu-yadernyh-bombardirovschikov-ikonoy-stalina.html

Представител на религия изповядваща миролюбиви принципи и мироглед, освещава ЯДРЕНА военна база за масово унищожение , и не само това, ами и с икона на световния античовек престъпник Сталин 

Тва са за мен болни хора... същите които със хитлеристки поздрав с ръка викат "христооос воскреееесеее" ... 

Някой по-рано беше ти казал че си латерна. Ама така е и е прав, само не си спомням кой беше. Голяма част от този ти пост го чета поне вече за 5-ти път. Я погледни каква камара от  инфо имаш пред себе си. Пускай нея и не се повтаряй че не ни е интересно вече с теб. Май и аз ще те игнорирам вече! Върви да спиш, че сутра трябва да си в 6.00 на линия. Ние няма да пишем повече. Лека нощ!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Хахаха, руските имоти били под запор в Белгия, заради делото по Юкос ... :D :D

Абе драги смехурко, по смешна новина не можа ли да изтипосаш като уж аргумент за  нещо си ,  спор в който реално   Ходорковски и гешефтите му с Юкос, и несбъднатите му мечти да го продаде на ФАЩ , се сринаха поради вмешателството на ПУтин , и сега газ пикае както той, така и същите тези купувачи от ФАЩ ;)  Така де, не можаха да се докопат тотално до нефта и газа на РФ   , гадината Путин им развали плановете .... 

И къде е официалното потвърждение на тази измислица?? никъде .... понеже е измислица  премислица от такива злобари платени като теб .... :whist:  

Айде бегай да спиш, че по това време тъпизмите ти стават още по големи , и очеВадни хахахахах.. така де, парите са пари, ама и почивка си требе трола..иначе става трололипи ...

http://www.aliceswonderland.eu/Alice-Mikhail_Khodorkovsky-bg.html

бла бла бла... хаха хохо .. знаем ...  и все пак... руската агенция интерфакс става ли ? 

http://www.interfax.ru/world/448096

е.. не е русвесна, алтрмедия, или новорусинфо .. ама... :)

Разбирам Путин да беше фигура от калибъра на Мандела, на Ганди, на Бхуто, че да подкрепяте политиката му. Но не е. Той е поредният руски диктатор, чиито ръце са омазани с кръвта на невинни хора.

А да кажеш нещо за ръцете на последните няколко президенти на САЩ?

Някой по-рано беше ти казал че си латерна. Ама така е и е прав, само не си спомням кой беше. Голяма част от този ти пост го чета поне вече за 5-ти път. Я погледни каква камара от  инфо имаш пред себе си. Пускай нея и не се повтаряй че не ни е интересно вече с теб. Май и аз ще те игнорирам вече! Върви да спиш, че сутра трябва да си в 6.00 на линия. Ние няма да пишем повече. Лека нощ!

А "вие"  нещо смислено напоследък, освен обиди, спам, високопарно непокрито арогантно отношение и заяжданици да сте казали ?

:)

А "вие"  нещо смислено напоследък, освен обиди, спам, високопарно непокрито арогантно отношение и заяжданици да сте казали ?

Много неща съм казал и са разбираеми, но за хора със сиво вещество!Нито се заяждам нито обиждам.

за тебе всичко което не го е казал Сорос е безмислено,спам,обида,високопарно непокрито арогантно и заяжданици!

ние не сме соросоиди!! :lol6:

arx1434575928n.jpg

Миро си е най-добре. Седи си в тях. Плащат му да троли. Цъка си 24/7 в нета и си гледа кефа. Има си датабаза от клипчета и линкчета и това е. 

Аз утре трябва да стана в 7:30, че съм на работа и за това ви казвам чао. 

А аз си мисля, че е с повече от една глава и с няколко чифта ръце! Чудо на природата?

Редактирано от dedidi (преглед на промените)

бла бла бла... хаха хохо .. знаем ...  и все пак... руската агенция интерфакс става ли ? 

http://www.interfax.ru/world/448096

е.. не е русвесна, алтрмедия, или новорусинфо .. ама... :)

Точно бла бла си е, и то твоето....

Я да видим какво реално е решило съдийчето белгийско... да се запорирали имущества ... мдаам, и поставило срок, до 15 дена да се дадело оценка на активите ???  А чакай малко, демек още нищо не е запорирано, решение уж на съдийче има, ама  още е рано либе за китка да твърдиш че е дефакто вече запорирано...

Та сто пъти съм казвал, преди да кажеш хоп, поспри се, позамисли се малко, почеши се по тиквата задълбочено... и ако не успееш да имъдриш нищо умно, ами напред с простотиите си ... което реално и правиш  :wink12:

Ето за твое успокоение, има го и в РИА новината, и не само... че еди кой си бил решил и дал уж срок... докато не стане факт, не бързай да злобееш :D току виж, следващ съд отмени това решение ... или пък го изкарат незаконно ... кой знае ... Знам че всичко лошо за РФ е балсам за тролската ти душичка нещастна, ама  карай по полека ... ще се гътнеш от толкова злоба  :clown:

http://ria.ru/world/20150617/1075375736.html

Така е. Путин е ъпгрейднат диктатор. Последен модел. Образцов. И затова изключително опасен. Създал е перфектна мрежа за контрол без да му се налага да залита към добре познатите ни социалистически методи. Привидно руснаците могат свободно да пътуват, имат свободен достъп до интернет, могат да четат и слушат всичко, каквото им се хареса, няма забранена литература, могат да закупят абсолютно всякакви стоки…Но Путин е съсредоточил контрола над медийното пространство - средствата за масова информация.

И за да следи от близо какви настроения се вихрят в царството му, е създал т.нар. "Общестена палата" https://ru.wikipedia.org/wiki/Общественная_палата_Российской_Федерации Но тази палата няма никаква власт, а само служи за замазване на очите - има показна функция, целта е да се симулира привидна демокрация и прозрачност - един вид мост между гражданите на Русия и органите за управление. И е успешна тактика, разбира се. 

То хубаво туй дето си го написал/а/, но с какво се различава с положението с медиите в САЩ примерно?По тази логика и САЩ е диктатура!

Редактирано от M.Николов (преглед на промените)

Салазар, Франко, Пиночет, Мао, Ким Ир Сен, Пол Пот - все политически фигури с високи рейтинги.  :ph34r:

Да попитам, има ли добри и лоши диктатори?Или наши и ваши, или угодни нам и неугодни нам?

И понеже колегата Никси ти е дал инфо за Пол Пот, да допълня за още един от редичката:

"

Аугусто Хосе Рамон Пиночет Угарте (на испански: Augusto José Ramón Pinochet Ugarte) е глава на военното правителство, управлявало Чили между 1973 и 1990 г.

Идва на власт на 11 септември 1973 г. след държавен преврат, чрез който е свален Салвадор Алиенде - първият социалист, избран за президент на Чили. Превратът слага край на период на обтегнати отношения със САЩ (които дейно подкрепяли свалянето на Алиенде). Оглавява военната хунта, поела властта след преврата. На 27 юни 1974 година се самопровъзгласява за президент на Чили и управлява страната като диктатор до 1990. Напуска президентския пост на 11 март 1990 година, оставайки обаче главнокомандващ на въоръжените сили на Чили до арестуването му."

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%83%D0%B3%D1%83%D1%81%D1%82%D0%BE_%D0%9F%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%87%D0%B5%D1%82

Та въпросът ми е, когато един диктатор е угоден за една велика сила, той по-малко диктатор ли е?

Ето каква е разликата между Чили и напр. Венецуела:

http://dailysignal.com/2013/01/23/chile-strong-economy-a-case-of-positive-policy-and-freedom/

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Economic_history_of_Chile

Една от основните причини е Пиночет и отличната му работа с разни марксистки елементи.

Не е зле да не забравяме, че светът, в който живеем е такъв, заради Америка и Западна Европа. На който повече му харесва зрелия соц, не мога да помогна. Вярно е, в България има цели генерации хора, на които посткомунистическа България не даде, а взе. Но причината е изцяло в нас и отчасти в неспососбността да се откъснем изцяло от зловещата сянка от Изток.

Следва вековната злоба на роба.

Редактирано от Blago72 (преглед на промените)

Я да видим какво реално е решило съдийчето белгийско... да се запорирали имущества ... мдаам, и поставило срок, до 15 дена да се дадело оценка на активите ???  А чакай малко, демек още нищо не е запорирано, решение уж на съдийче има, ама  още е рано либе за китка да твърдиш че е дефакто вече запорирано...

Та сто пъти съм казвал, преди да кажеш хоп, поспри се, позамисли се малко, почеши се по тиквата задълбочено... и ако не успееш да имъдриш нищо умно, ами напред с простотиите си ... което реално и правиш  :wink12:

Ето за твое успокоение, има го и в РИА новината, и не само... че еди кой си бил решил и дал уж срок... докато не стане факт, не бързай да злобееш :D току виж, следващ съд отмени това решение ... или пък го изкарат незаконно ... кой знае ... Знам че всичко лошо за РФ е балсам за тролската ти душичка нещастна, ама  карай по полека ... ще се гътнеш от толкова злоба  :clown:

Ми хайде заедно да прочетем и преведем ...:

Бельгийские приставы в среду уведомили бельгийские, российские и международные компании в Бельгии об аресте имущества, принадлежащего Российской Федерации
Приставы уведомили 47 зарегистрированных в брюссельском регионе предприятий и организаций, как бельгийских и российских, так и международных, о необходимости в течение 15 дней предоставить перечень имеющегося у них имущества и средств, принадлежащих Российской Федерации. В список вошли как бельгийские банки, так и международные организации и российские средства массовой информации.

РИА Новости http://ria.ru/world/20150617/1075375736.html#ixzz3dNklPakz

Скромно бих казал че това е срок, в който да предоставят списък със имуществото и средствата , принадлежащи на РФ .

Разбира се, кой съм аз че да "Тълкувам" като вас  в стил "дявола евангелието".

Както тълкувате по яростно и от самите кореняци руснаци путинските античовешки речи.

Но.. свикнах ви.

виж, можеш от "10 кладенеца вода да носиш" , но просто твоето е абсолютно заяждане и както казах "блалба бла хохо хихи" и нищо , ама абсолютно нищо друго.

за тебе всичко което не го е казал Сорос е безмислено,спам,обида,високопарно непокрито арогантно и заяжданици!

ние не сме соросоиди!! :lol6:

arx1434575928n.jpg

Ами не точно... ето и ти с този пост се самодоказа коко "смислени неща" говорите.

Много неща съм казал и са разбираеми, но за хора със сиво вещество!Нито се заяждам нито обиждам.

Да бе... кой го казва... :) :)

Относно конфискацията на имуществото в Белгия, се появи не опровержение  , а уточнение

«Сегодняшнее сообщение агентства "Интерфакс", в котором прослеживается причинно-следственная связь между решением властей Бельгии и исполнением Россией решения ЕСПЧ по делу ЮКОСа, является ошибочным», — говорится в заявлении суда.

http://tvrain.ru/news/espch_arest_imuschestva_rossii_v_belgii_ne_svjazan-389406/

т.е. няма пряка причинно-следствена връзка между делото ЮКОС и конфискацията на руското имущество.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Ето каква е разликата между Чили и напр. Венецуела:

http://dailysignal.com/2013/01/23/chile-strong-economy-a-case-of-positive-policy-and-freedom/

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Economic_history_of_Chile

Една от основните причини е Пиночет и отличната му работа с разни марксистки елементи.

Не е зле да не забравяме, че светът, в който живеем е такъв, заради Америка и Западна Европа. На който повече му харесва зрелия соц, не мога да помогна. Вярно е, в България има цели генерации хора, на които посткомунистическа България не даде, а взе. Но причината е изцяло в нас и отчасти в неспососбността да се откъснем изцяло от зловещата сянка от Изток.

Следва вековната злоба на роба.

И оня пурпурен гняв величав.

Пиночет за година и половина направи Чили, на нивото на западно европейските държави. А касапинът Путлер за 15 години досъсипа Русия

Има значи лустрация има и стадиони. Комунистите да си изберат сами !!!

Нито се заяждам нито обиждам.

:)  :)  :)

"Анкара блокира преговорите с "Газпром" за "Турски поток"

Министърът на енергетиката на Турция Танер Йълдъз отказа да пристигне за преговори с шефа на „Газпром” Алексей Милер. След последната среща на Владимир Путин и Реджеп Ердоган в Баку на 13 юни, министърът на енергетиката на Русия Александър новак призна, че „Газпром” както преди няма не само формалното съгласие на Анкара за реализацията на проекта, като изключим меморандум за намеренията, но и няма разрешение за проектни проучвания и строителство в териториалните води на Турция."

Опалянкааа, накрая да не им се наложи на рашистите да пият нефт, да пикаят газ и да ядат ракети и танкове ?

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

:)  :)  :)

"Анкара блокира преговорите с "Газпром" за "Турски поток"

Министърът на енергетиката на Турция Танер Йълдъз отказа да пристигне за преговори с шефа на „Газпром” Алексей Милер. След последната среща на Владимир Путин и Реджеп Ердоган в Баку на 13 юни, министърът на енергетиката на Русия Александър новак призна, че „Газпром” както преди няма не само формалното съгласие на Анкара за реализацията на проекта, като изключим меморандум за намеренията, но и няма разрешение за проектни проучвания и строителство в териториалните води на Турция."

Опалянкааа, накрая да не им се наложи на рашистите да пият нефт, да пикаят газ и да ядат ракети и танкове ?

Радостта ти не е безпочвена!

България може и да спечели от блокирането на преговорите. :P

Не се връзвай, на разни не особено интелигентни изказвания. :D  Путин и Ердоган, са обсъждали строителството. Ама един журналист, е решил да манипулира. Дето се казва, има време. Разните тролове и 'експерти', да не се радват преждевременно. :D За жалост, нищо няма да спечелим. Щяхме да спечелим, ако бяхме първа страна по пътя на тръбата.

Русия и Турция са се договорили до края на месеца да подготвят юридически обвързващите документи за строителството на газопровода „Турски поток“, съобщи пред РИА Новости министърът на енергетиката на Русия Александър Новак. Този въпрос е бил обсъден на срещата на между лидерите на Русия и Турция в Баку на 13 юни. „Основният въпрос, който се обсъждаше на срещата, е началото на строителството на първия участък от газопровода в морската му част. За това е необходимо до края на юни да получим разрешение за строителството на морския участък, потвърждение на по-рано издадените разрешения, каквито бяха издадени за „Южен поток“, второ – за провеждане на проучвателни дейности в икономическата зона на Турция и териториалните морски води на Турция“, каза Новак. Той посочи, че тези документи трябва да бъдат оформени до края на месеца, но добави, че датата на подписването не е определена.

http://www.focus-news.net/news/2015/06/17/2079831/rusiya-i-turtsiya-sa-se-dogovorili-do-kraya-na-mesetsa-da-podgotvyat-yuridicheski-obvarzvashtite-dokumenti-za-stroitelstvoto-na-gazoprovoda-turski-potok.html

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

За рейтинга пак ви напомням толкова простичко нещо - това трябва да плаши.

Не мен или друг, а самия диктатор трябва да се плаши от такъв рейтинг, независимо от националност

В такъв случай бъди спокоен !

Твоят рейтинг никого няма да уплаши !

Само разсмива - е ли е възможно толкова консервирано , ограничено мислене ?!

Е !!!  :lol6:

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Ако не съм патриот и не се радвам на успехите на България, тогава защо ми е да пиша постове срещу касапите. Голяма работа, касапите по света няма да свършат. Но путлеристите застрашават България.

Ако западът не помогне на Украйна, следващите в месомелачката на путлеристите сме ние.

....Пиночет за година и половина направи Чили, на нивото на западно европейските държави. А касапинът Путлер за 15 години досъсипа Русия...

Като гледам новата армия на Русия....!?.....

Ами американците да ни пратят един Пиночет тогава !

Какво ни пращат "Макдоналдс" , електроцентрали в Перник , танкове и локатори...? :)

Е , може ли да си толкова елементарен ?....

Пък уж си ходил по света и видял....!

Ако не съм патриот и не се радвам на успехите на България, тогава защо ми е да пиша постове срещу касапите. Голяма работа, касапите по света няма да свършат. Но путлеристите застрашават България.

Ако западът не помогне на Украйна, следващите в месомелачката на путлеристите сме ние.

Да , де !

Първо я съсипа , пък сега и "помага"...!

До болка позната практика по целия свят (Чили включително) - и разбира се Путин е виновен !....

Хайде ! Мислете истински най-после , какво точно и как се случва по света ! :nono:

За нас месомелачка не трябва - сами я вършим тази работа.....хората добре го знаят !

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.