Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 4

Featured Replies

Оff !

Не вземам ( и няма да вземам участие в политически теми), но ще Ви издам една тайна.От чисто любопитство Ви чета сегиз-тогиз и искрено се забавлявам с някои постове, за което Ви благодаря :wors:

Когато ми е напрегнато и тъпо чета темите за политика и се успокоявам.

(Туй нещо като темите за Windows  vs Linux, Intel vs AMD и т.н.т. :D )

Не ми обръщайте внимание-просто споделям.Успех в споровете :P

Ти с кои си ?

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 91,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Путин е водещ миротворец в световен план   -  защо го сравняваш с украински разчети!?

Путин миротворец ?

Ко ? Не !  :) 

Aко някои плуват в кръв с години и всички лицемерно мълчат, с какво право същите обвиняват други, че са си изцапали ръцете в кръв? 

Ти колко нагъл можеш да станеш? Явно доста. :D  Лъжеш и не се спираш. Дори западни медии /а те са царе на лъжите/, не казват нищо. Само ти, великият лъжец, 'откри значението на думите' на Путин. :ph34r:  То бива, да си фейкомет, ама ....

https://www.kaldata.com/forums/topic/242533-положението-в-украйна-част-4/?p=3144977

Ти с кои си ?

Като стана политически трол ще ти отговоря.Без пари нищо не казвам!

Спирам със спама и ...продължавайте да ме радвате :P

От мен лека вечер.

Добре си го написал, но си забравил да посочиш на мястото на "някои"- имената. Примерно, като ръководители или по-добре - държави.

Ами да спомена, щом си се закахърил. На Путлер ръцете най са оцапани с кръв примерно. Ръководител е на държавата Русия !!!

Като стана политически трол ще ти отговоря.Без пари нищо не казвам!

Спирам със спама и ...продължавайте да ме радвате :P

От мен лека вечер.

Ще станеш ако те приемем !!! 

Aко някои плуват в кръв с години и всички лицемерно мълчат, с какво право същите обвиняват други, че са си изцапали ръцете в кръв? 

И като си е изцапал ръцете с кръв, защо да не го обвиняваме ?

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Оле боже :) такъв рейтинг , драги ми ... трябва да ПЛАШИ, не да се радвате... 

Това е невероятно висока обществена подкрепа!   Той тези дни може да реши да си прибере рускоезичната източна Украйна в Русия - заедно с руснаците там.   Защо трябва някакви украински идиоти да разрушават домовете им? 

Редактирано от attj (преглед на промените)

Това е невероятно висока обществена подкрепа!   

И невероятно висок обществен страх. Чаушеско например имаше 94% рейтинг една седмица преди да го гръмнат като куче.

Това е невероятно висока обществена подкрепа!   Той тези дни може да реши да си прибере рускоезичната източна Украйна в Русия - заедно с руснаците там.   Защо трябва някакви украински идиоти да разрушават домовете им? 

Щото разрушават домовете им руските войкси , окупирали 2.8 % украинска територия.

На останалите територии на донецка и луганска области , странно защо не намирам отговор, защо никой не разрушава домове и не изтребва до крак рускоезичното население.

Както и ми е чудно защо малкото останали население се стреми не към отворената широко руска граница, а на блокопостовете към Украйна... 

Странно нали ?

:)

За рейтинга вече казах защо трябва да плаши.. но не мен, а самия Путин трябва да се плаши ... това само при диктатори заминали си с летален край го има... 

Означава че народа е в една тотална лъжа и манипулация. 

А това смао по себе си рано или късно ще доведе до ексцесии.

Не че ще е скоро .. нямам илюзии че Путин и стоте милиардери около него са се поготвили добре... а и не са глупави... така е.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

И невероятно висок обществен страх. Чаушеско например имаше 94% рейтинг една седмица преди да го гръмнат като куче.

Сега остава да ни съпоставиш румънски глупости с украински - иначе си спамидиот!

Салазар, Франко, Пиночет, Мао, Ким Ир Сен, Пол Пот - все политически фигури с високи рейтинги.  :ph34r:

Редактирано от мо_хи_ни (преглед на промените)

Сега остава да ни съпоставиш румънски глупости с украински - иначе си спамидиот!

Е добре, от мен да мине. И Сталин е имал такъв рейтинг, но не ви казвам, защото е руснак, а вие руснаците си ги харесвате независимо колко са им оцапани ръцете с кръв.

Щото разрушават домовете им руските войкси , окупирали 2.8 % украинска територия.

На останалите територии на донецка и луганска области , странно защо не намирам отговор, защо никой не разрушава домове и не изтребва до крак рускоезичното население.

Както и ми е чудно защо малкото останали население се стреми не към отворената широко руска граница, а на блокопостовете към Украйна... 

Странно нали ?

:)

За рейтинга вече казах защо трябва да плаши.. но не мен, а самия Путин трябва да се плаши ... това само при диктатори заминали си с летален край го има... 

Ти си украиноповтарящ папагал и с теб няма нормален разговор!   Пак се оплачи на папата в Рим!   Майната му - аз не съм глупав католик като бандеровците!

:D  :D  :D  :D A на Обонго ръцете са чисти, нали? 

"А относно демонизирането. Путлер демонизира запада, а не западът Путлер. Освен запада, Путлер демонизира и всичко що не е руснак. 

Руснаците според Путлеровата пропаганда са велика нация, а останалите са грешка на природата."

Режепе ти в това вярваш ли или го набиха в главата сценария отвъд Атлантика?

Хора, вземете се вижте на бира (ракия) и прекроете световните граници на маса (нещо, което ние много добре умеем). Щото тука, колкото и да си пеете на кой му е по-прав,нищо не зависи от вас. Големите ще си пишат сценария, ще си играят игрите, а тук просто задръствате сървърите на сайта и накрая от Нова Зеландия ще дойде един "леко блед брадясал чичо", и ша резне кабела ;)

Салазар, Франко, Пиночет, Мао, Ким Чен - все политически фигури с високи рейтинги.  :ph34r:

Дори великият Ким Чен не е достоен да пие вода от стъпките на Путлер !!!

Цялата история всъщност е доста увлекателна и няма как ей така да прекратим. 

Нато се мести към Русия - Путин е диктатор.

САЩ свалиха легитимно правителство в Украйна, за да сложат марионетно, като нашето - Путин е диктатор.

ЕС налагат санкции и ходят да се молят по латинска америка, да не се прави бизнес с Русия - Путин е диктатор.

Русия налага контра санкции - Путин е ... лош диктатор. 

САЩ заличават държави от лицето на земята и създават терористи - Путин е диктатор и агресор, а ръцете му са изцапани с кръв. 

Слепота, умствени увреждания и добра заплата. Всеки да си избира. 

Ти си украиноповтарящ папагал и с теб няма нормален разговор!   Пак се оплачи на папата в Рим!   Майната му - аз не съм глупав католик като бандеровците!

Задавам простички нормални въпроси . 

Да повторя ли ? Кое е ненормалното за отговор на неща като - защо в останалата част на донецка и луганска области никой не коли и не взривява домове на руснаци ?

Защо терор има само там , където са руските войски и техните марионетки сепаратисти ?

Защо бежанците, по официални данни на ООН за миналата година съм цитирал , и ще се повторя - около 1/3 заминават за РФ  , а 2/3 -ти в останалата част на Украйна.При "бандеровците" :)  при положение че повечето са рускоезични.

Кой финансира над 6-7 млн $ дневни военни разходи на сепаратистите ?  при положение че е хуманитарна криза ?

Кой доставя жива сила и нескончаеми запаси от муниции и военна техника за ежедневни военни действия ? При условие че Украйна моли западни партньори за помощ и логистика ? ? 

и т.н. и т.н.. 

Кое от тези въпроси е в разрез с твоите разбирания за "нормален разговор " ?

Освен това, украинците са едни от най чистите православни народи , люлка  и хранител на православните ценности , а не като руснаците, прилагащи агресивни нацистки методи и пропаганда, и  които с викове "алах акбар" нападнаха този християнски свят , с наемници кадировци , за да наложат... "своя руски свят" .

/цитирал съм по назад клипове и квко ли не... / 

Дори няма да псоменавам достойните християнски погребения на украинските герои , и масовите , скрити , необявени , а напоследък и със закон засекретени трупове на руснаци, погребвани като кучета, без държавни почести , без почести на роднини и приятели.

Защото "тях ги няма там" .

И да, ще се оплача пък :)  нали затова са докладите към модераторите :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

САЩ свалиха легитимно правителство в Украйна, за да сложат марионетно, като нашето - Путин е диктатор.

ЕС налагат санкции и ходят да се молят по латинска америка, да не се прави бизнес с Русия - Путин е диктатор.

САЩ заличават държави от лицето на земята и създават терористи - Путин е диктатор и агресор, а ръцете му са изцапани с кръв. 

Точно казано. 

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Tи пък....

Да повторя ли ? Кое е ненормалното за отговор на неща като - защо в останалата част на донецка и луганска области никой не коли и не взривява домове на руснаци ?

Защо терор има само там , където са руските войски и техните марионетки сепаратисти ?

Защо бежанците, по официални данни на ООН за миналата година съм цитирал , и ще се повторя - около 1/3 заминават за РФ  , а 2/3 -ти в останалата част на Украйна.При "бандеровците" :)  при положение че повечето са рускоезични.

Кой финансира над 6-7 млн $ дневни военни разходи на сепаратистите ?  при положение че е хуманитарна криза ?

Кой доставя жива сила и нескончаеми запаси от муниции и военна техника за ежедневни военни действия ? При условие че Украйна моли западни партньори за помощ и логистика ? ? 

и т.н. и т.н.. 

Да си бил скоро в Украйна? А? Миналия месец снимахме там...ами...твоите "сепаратисти" хората ги посрещат като освободители. ;)

Миро си е най-добре. Седи си в тях. Плащат му да троли. Цъка си 24/7 в нета и си гледа кефа. Има си датабаза от клипчета и линкчета и това е. 

Аз утре трябва да стана в 7:30, че съм на работа и за това ви казвам чао. 

по онова време не е имало рейтинг иначе Брежнев и Живков щяха да имат 100% :) !!!

Е добре, от мен да мине. И Сталин е имал такъв рейтинг, но не ви казвам, защото е руснак, а вие руснаците си ги харесвате независимо колко са им оцапани ръцете с кръв.

И отново неподготвен! Сталин никога не е бил руснак. Абе, ти каза че си завършил висше военно училище и си "капитан далечно плаване" Защо не вдигнеш вече платната?

За рейтинга пак ви напомням толкова простичко нещо - това трябва да плаши.

Не мен или друг, а самия диктатор трябва да се плаши от такъв рейтинг, независимо от националност

и т.н. и т.н.. 

Украински безобразия и Миро - откога и ти ще се олакваш!?   Вие сте в идиотско съвместяване - оплаквай се на папата и на Обама!  Вие сте антиславянски боклуци!!!  Пълни идиоти!  Заедно с Яценюк ,Турчинов и Потрошенко...Не очаквайте прошка от народа!

Украински безобразия и Миро - откога и ти ще се олакваш!?   Вие сте в идиотско съвместяване - оплаквай се на папата и на Обама!  Вие сте антиславянски боклуци!!!  Пълни идиоти!  Заедно с Яценюк ,Турчинов и Потрошенко...Не очаквайте прошка от народа!

Поредна серия за докладване. :)

НЕ те разбирам.. толкова ли е трудно да признаеш че нямаш отговор на нормалните въпроси и че не можеш да водиш нормална дискусия ? 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.