Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 4

Featured Replies

Интересно ми е да те видя ти как изглеждаш, та си позволяваш подобни квалификации... ;)

Искаш да кажеш, че нямам право да квалифицирам политиците ли ? Ами доколкото знам, Путлер все още не е окупирал България и не е забранил и тук свободата на словото. Така, че ще го квалифицирам касапина Путлер както си искам. Нещо против ???

Ти като модератор разрешаваш на потребителя Ghostbg да обижда гнусно и да квалифицира потребителя Миро, а на мен се опитваш да ми забраниш да квалифицирам един касапин, чиято армия и в момента тероризира мирното население на Украйна !!!

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 94,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Чети целият мой пост. Не цитирай, част от него. ;) Там се говори, за украински медии, и един пишещ тук индивид. :D Пак опити, за извъртане и манипулации. Колкото до предното ти предложение, лесно можеш да видиш, в моя профил, и в профила на фейкомета, в какви теми пишем. ;)

Може ли конкретен отговор на съвсем конкретния ми въпрос. Доколкото ми в известно, към един индивид обичайно не се обръщаш в множествено число. Ти използва такова. Какво и кого имаше предвид?

По възможност, спри с детските мантри - чети, не извъртай, не манипулирай, не разбираш.

Може ли конкретен отговор на съвсем конкретния ми въпрос. Доколкото ми в известно, към един индивид обичайно не се обръщаш в множествено число. Ти използва такова. Какво и кого имаше предвид?

По възможност, спри с детските мантри - чети, не извъртай, не манипулирай, не разбираш.

И едно много добро клипче. Дето се вика, прясно още. Много добре се виждат, как действат укро медиите. Как манипулират, и как използват откъси от други репортажи, заснети на други континенти или държави. Същото нещо наблюдаваме, и при нашето манипулаторче. Дето обича да пуска, изрязани клипове, и да лъже и манипулира.  :ph34r:  Действат еднакво, все едно получават инструкциите си, от едно и също място. Всъщност, е точно така.  :ph34r:  Ще видите, укро лъжата, че бойците на ДНР и ЛНР, се прикривали зад цивилни. Не я ли споменават тази лъжа, няколко човека и дами, и в тази тема? ;)  А всъщност, това са бандеровците от укро армията.

По ясно от това, на къде? ;)  Схвана ли, вече? Даже съм ти ги подчертал. Да ти е лесно.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Искаш да кажеш, че нямам право да квалифицирам политиците ли ? Ами доколкото знам, Путлер все още не е окупирал България и не е забранил и тук свободата на словото. Така, че ще го квалифицирам касапина Путлер както си искам. Нещо против ???

Ти като модератор разрешаваш на потребителя Ghostbg да обижда гнусно и да квалифицира потребителя Миро, а на мен се опитваш да ми забраниш да квалифицирам един касапин, чиято армия и в момента тероризира мирното население на Украйна !!!

А, що, квалифицирай си колкото искаш, не ми пречиш. Давай, докато ти се изтърка клавиатурата - Путлер, джудже, касапин, агресор, смрадлив, лъжлив, фашист... Ай стига, че ще си загубим детската аудитория. Излагаш себе си, не мен. Освен това не разрешавам и не забранявам нищо на никого, поне не в този раздел.

Иначе

Като свършат аргументите почват обидите 

се повтаря непрекъснато. ;)

Путлер, джудже, касапин, агресор, смрадлив, лъжлив, фашист

Че да не е лъжа. 

1. Анексира ли Крим в разрез с международното право ? - анексира го

2. Окупира ли югоизточна Украйна ? - окупира я

Е, ти ако можеш , защитавай касапина фашист с чиста съвест, не ми пречиш. Аз предпочитам да казвам истината за руските зверства в Украйна !

А за аргументите и обидите е много лесно. Просто спрете да обиждате и няма никой да ви се сърди, че го обиждате. Е, ако Путлер дойде на власт и в България и наложи закон според който, този който обижда има право да изисква извинение от обидения, тогава би било по вашата логика.

Реджо! Виж сега какво си написал сам:

"Никой не дължи извинение на никого за позицията, която заема, нито е длъжен да се срамува от разбиранията си. Това е демокрацията, и колкото по бързо разберете това, по добре ще се чувствате." 

Така е и съм съгласен. И веднага следва този ти цитат:

"И сега ли искате пак в България да стане руско. И сега ли искате пак да спечелите спора с помощта на руските калашници ?"

Къде го виждаш това "руското"?  Част от народа симпатизират на Русия а не че е станала руска. Тя и никога не е била, макар че имаше в далечната 1963 година някакъв опит. Къде са тези твои "калашници" бе човек?  Спорим мирно и приятелски.Поне аз така виждам нещата. Че то ако стане да спорим всички като теб, ще ни трябват не калашници, ами гаубици. Някъде виждаш ли такива помисли и от двете страни, които пишат в темата? Няма такива.  Тъй с ума сашол, дорогой! Не можеш ли малко да озаптиш тази твоя психика?На нас няма да ни помогнат ни американците, най- малкото руснаците вече. За тях сме бита карта. И пак те моля. Не намесвай народа а отговаряй само за себе си. Такива точно като теб стават най -големите предатели. Не го допускай. Ти си симпатизирай на американският народ. Нищо лошо няма. Но не мисли, че твоето мнение е единствено и най- правилно. Всеки един индивид има право на избор, кого ще харесва. Когато сваляхме Тодор Живков, аз бях се захласнал по Филип Димитров и Иван Костов. Видя ли какво направиха ей тези "патриоти" с България? И колко години продължава все във същият дух за сметка на НАРОДА! В желанието си да блеснеш в очите на другите, ставаш много често за подигравка. Да послушаме кънтри музика. Какво ще кажеш? Виждаш ли, аз много я обичам, независимо че е американска. Няма нищо лошо. Не обичам американската политика и хората, които си мислят, че светът се върти около тях. Всеки един от тях е "болен и неизлечим "мозък. Политиката  е най подлото нещо, което съществува от милиони години. Виж, секса е друго нещо! Успокой се!

А аз, пенсионера, по цял ден гледам и слушам американски джаз .Защото го харесвам,  както  и мн. други творци и изпълнители от САЩ (напр.Джордж Гершуин, Ван Клибърн, и т.н.)

Че да не е лъжа. 

Е, ти ако можеш , защитавай касапина фашист с чиста съвест, не ми пречиш. Аз предпочитам да казвам истината за руските зверства в Украйна !

А за аргументите и обидите е много лесно. Просто спрете да обиждате и няма никой да ви се сърди, че го обиждате. Е, ако Путлер дойде на власт и в България и наложи закон според който, този който обижда има право да изисква извинение от обидения, тогава би било по вашата логика.

Само три квалификации в един пост? Излагаш се...

Дерзай, можеш и още! :clown:

А това деление на наши и ваши, ние и вие всъщност е една от целите на занятието май...

Земи кáжи нещо и за украинските зверства...

Не прочетох тук един коментар или поне пусната новина за конфликта между Порошенко и шефа на СБУ Наливайченко. Нещо по въпроса?

http://politobzor.net/show-56867-poroshenko-otkryl-vtoroy-front-protiv-agenta-cru.html

http://jvatnews.ru/mnenie/nalivaychenko-vs-poroshenko-kto-kogo-pervyiy-arestuet/#more-20774

Земи кáжи нещо и за украинските зверства...

Какви украински зверства в Русия те гонят ?

Украинската армия не зверства в Русия, разберете го това ! Няма никаква украинска армия в Русия. Руската армия зверства в Украйна.

Руската армия си крие бойната техника между жилищните блокове в украинските градове. Ти и това ако не знаеш.

Руската армия нахлу в Украйна. Рашистите са отговорни за жертвите. Най вече Путлер естествено и неговата хунта.

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

:ohmy: К'ва украинска армия в Русия, к'ви пет лева? Къде написах такова нещо?

О, Боже...

Руската армия си крие бойната техника между жилищните блокове в украинските градове.

Така е. И в мазетата, така че никой да не може нито да я види, нито да я снима... :doh:

Преди войната Оксана Гимракова е работела като данъчен инспектор за украинското правителство и никога не е докосвала пушка, пише "Дейли мейл". Година след като се присъедини към армията на сепаратистката Донецка народна република, тя е най-страховитият снайперист в бойната част. "Убила съм 24 украинци", хвали се 28-годишната млада майка.

"В момента предлагат 200 000 долара за главата й", добавя съпругът й Руслан. И макар и думите му няма как да бъдат официално потвърдени, на сайта на украинските служби той и Оксана са споменати като "бойци от незаконна бойна групировка". Като добавка към 24-те убийства, заявени от Оксана, има и още 2 с непотвърдена смърт. Руслан потвърждава също така, че жена му е екзекутирала двама затворници. Единият бил офицер, а другия - 22-годишен боец ликвидирал. "Той молеше за живота си", продължава Руслан. "Имам жена и деца", казваше.

Оксана му отговори: "Не, ти си виновен като останалите. Аз се безпокоя за моя собствен син". След това го застреля, а след него и другия."/БЛИЦ

:ohmy: К'ва украинска армия в Русия, к'ви пет лева? Къде написах такова нещо?

Ами, като няма украинска армия в Русия, за какви зверства на украинската армия ме провокираш ? Дразниш ли ме що ли ?

За това говоря колеги. Ето на какво се кефят господата. На руските зверства. 24 човека убила руската свиня, а последния бил безпомощен и се молел за живота си, но майка свинкя и него гръмнала.

Мхм. Не пипала пушка, ама я влечало към армията, и убила маса народ ей така за спорта, а мъжът ѝ си живее с нея и дава интервюта по вестниците какъв звяр е жена му, обаче забравил поне нейна снимка да вземе. Самата истина е това, не може да е иначе...:D При това поднесена от "Дейли мейл".

Имаше някаква снимка, но ми стана смешна статията. :D Как са го взели това "интервю" - просто не знам. 

Тази теза не е обоснована логически. Настройвайки Украйна срещу себе си Путин си вкара такъв автогол, че сега ако американците желаят, могат да си построят военни бази по цялото протежение на Руско - Украинската граница !!!

Там сега е руско населението - може евентуално да стане това едва след като украинската граница се премести някъде извън Новорусия в средна Украйна.  Бандеровците точно в тази посока водят неадекватната си политика и вероятно заради тях Украйна ще загуби доста територия.   За какво са им бази на САЩ в Украйна?  Те въобще не им трябват.

И едно много добро клипче. Дето се вика, прясно още. Много добре се виждат, как действат укро медиите. Как манипулират, и как използват откъси от други репортажи, заснети на други континенти или държави. Същото нещо наблюдаваме, и при нашето манипулаторче. Дето обича да пуска, изрязани клипове, и да лъже и манипулира.  :ph34r:  Действат еднакво, все едно получават инструкциите си, от едно и също място. Всъщност, е точно така.  :ph34r:  Ще видите, укро лъжата, че бойците на ДНР и ЛНР, се прикривали зад цивилни. Не я ли споменават тази лъжа, няколко човека и дами, и в тази тема? ;)  А всъщност, това са бандеровците от укро армията.

А тези кои са ? даже сами се хвалят и демонстрират как стрелят от жилищни тераси :

Още един репортаж :

Кого наричаш фейкомета ?

естествено че мен нарича :) и това е най куриозното - че точно аз , който доказвам руската фейк пропаганда, наричана понародному в медиите "руски фейкомет" , нашето духче,  му харесало думата , без да си дава сметка че това е прилагателно употребявано навсякъде за руската масирана фейк пропаганда. :)

КАкто и да е.. мен не ме бърка... то си личи в темите кой съсипва, кой спами , кой напада с личностни обиди и обикновенна гаменщина.

Аз ти предлагам да изгледаш това, което си пуснал. И да слушаш. Внимателно. Първия клип имам предвид, останалите са на принципа "да си отрежем, което ни трябва".

За какво са им бази на САЩ в Украйна?  Те въобще не им трябват.

Именно де. Нали и аз това казвам. Не им трябва на САЩ база в Крим. Това беше измислено от фашиста Путлер за да анексира полуострова.

Mиро пак доказва и развенчава пропаганда с разни монтажи.  :lol6:

Не прочетох тук един коментар или поне пусната новина за конфликта между Порошенко и шефа на СБУ Наливайченко. Нещо по въпроса?

http://politobzor.net/show-56867-poroshenko-otkryl-vtoroy-front-protiv-agenta-cru.html

http://jvatnews.ru/mnenie/nalivaychenko-vs-poroshenko-kto-kogo-pervyiy-arestuet/#more-20774

Мернах някъде тази статия. Ама не ме изненадва. Помниш с Коломоийски, какви конфликти имат. Ама да се чуди човек, как Порошенко, е увеличил 5 пъти богатството си, за няма и една година. :D

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

1. Война с Украйна не се води. Войната е между Русия и САЩ.

2. Кой нормален човек би поддържал война?

3. Изхождайки от второто, имаше едни сравнения между поддръжката за военни действия в САЩ и в Русия.

4. Нещо друго?

Че да не е лъжа. 

Пич, нещо бъркаш понятията!Това, че ти си написал нещо, не го прави истина! :nono:

Аз ти предлагам да изгледаш това, което си пуснал. И да слушаш. Внимателно. Първия клип имам предвид, останалите са на принципа "да си отрежем, което ни трябва".

Да, точно така. Погледни го отново този клип , то не е клип де.. то е репортаж на руска, не на украинска телевизия.

Показва как русктие терористи , стрелят от жилищен блок, сменят позицията /щотоможе да има ответка от украинците/ , и  с цялата си наглост, стреляйки от този жилищен блок, плачат че видиш ли - етоооо - украинците стрелят по нас, стрелят по жилищните блокове... и никой не дава отговор.. абре ами ти ко прайш в този жилищен блок и защо стреляш от него ? 

:)

Mиро пак доказва и развенчава пропаганда с разни монтажи.  :lol6:

Ми опровергай ги тези "монтажи" .... защото противното означава , както каза модератора алгор - "празни приказки и забавление" :) 

Пич, нещо бъркаш понятията!Това, че ти си написал нещо, не го прави истина! :nono:

Пич, а ти ли казваш истината от последна инстанция ?

Или може би Путлер ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.