Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна - част 5

Featured Replies

Че кой някога е отричал наличието на украински зенитни комплекси, Духче.

Само дето точно тази модификация(с която е свален боинга) я нямат на разположение. Потвърдено от експертите на производителите Алмаз-Антей.

А те са руснаци. Защо да лъжат?

Не ви ли е ясно, че преките извършители са гостайна вече, а я Гиркин, я някой от пионките ще отнесе калая(ако се не спомине и той междувременно от някое приятелско атентатче).

Разбира се това няма да върне онези невинни хора, косвени жертви на мръсна война. :(

Нел, нещо се обърка. Точно модела, с който е свален самолета, е на въоръжение в Украйна.  :D Има и репортаж.  :wink12: Да ти е по-лесно, вместо да четеш. И Нел, украинците и тукашните им глашатай, отричат че е имало разположение украински ЗРК. :ph34r:  Би ли ми казала, какъв са го дирили там, при положение че ДНР и ЛНР нямат авиация? Ясно е кой свали самолета, това е Украйна.

По основной версии российского концерна ПВО - Алмаз-Антея, всё это время буквально по крупицам собиравшего информацию о крушении Боинга - лайнер был сбит с земли зенитной управляемой ракетой, выпущенной из комплекса Бук М-1.

Именно таким типом вооружений располагает украинская армия. Специалисты тщательно изучили повреждения обшивки. Моделирование на стенде завода-изготовителя помогло точно определить, что ракета приблизилась к Боингу сбоку и её осколки насквозь прошили всё воздушное судно, от кабины пилотов до хвоста. Анализ данных позволил говорить и о предполагаемом месте пуска. И это вовсе не город Снежное, на который указывала украинская сторона, пытаясь обвинить во всём ополчение, а населенный пункт, где в тот момент находились киевские силовики.

http://www.1tv.ru/news/social/285026

Разумно е, когато не разбираш много от нещо, да не участваш в разговор по темата, както аз например чета темата за Нов Хоризонт (Плутон/Харон) и не коментирам, нито пък коментирам антивирусни програми, ОС и пр. 

Ми не пиши, на тема оръжия. Трудно ли е? :ph34r:

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

• Отговори 531
  • Прегледи 35,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз не говоря за ефективност. А че има такава възможност. Пак не си чел и мислил, преди да пишеш. До колкото си спомням, при старите ЗРК /например С-125/, се задават координатите на целта. И там е проблема, че разчиташ да са точни, и самата ракета да има достатъчно малко отклонение, без да има насочване от радара. За сегашните не знам, а и не ме вълнува. Факта е че го могат.

Виж сега, разговорът беше дали дадени оръжейни комплекси могат да се класифицират като строго отбранителни или нападателни. Господинът даде пример с ракетите изобщо, че те могат да са и едното и другото. Аз възпитано попитах С-400 могат ли да бъдат нападателно оръжие, като използвах аргумент, че не могат да бъдат използвани срещи наземни цели. 

Ти прати цитат, че могат, който аз уважих, с уговорката, че е ясно, че подобна възможност е теоретична. 

Ми не пиша, коментирам само, ако се загледаш. Когато някой от колегите премине границата на разумното :)

Нел, нещо се обърка. Точно модела, с който е свален самолета, е на въоръжение в Украйна.  :D Има и репортаж.  :wink12: Да ти е по-лесно, вместо да четеш. И Нел, украинците и тукашните им глашатай, отричат че е имало разположение украински ЗРК. :ph34r:  Би ли ми казала, какъв са го дирили там, при положение че ДНР и ЛНР нямат авиация? Ясно е кой свали самолета, това е Украйна.

http://www.1tv.ru/news/social/285026

Духче, колко пъти да ти кажа, че от руските СМИ вярвам само на "Новая газета"(и телеканал "Дождь"), не ми предлагай измишльотини, моля.

Няма как да вярвам на някой, който първо радостно съобщава, че "опълченците" свалили поредния украински АН, после праща Су25 на 10 килиметра височина, после пък изведнъж е украински бук... на такива маньоври отдавна престанах да вярвам. Лъжливото овчарче, нали знаеш...

Пък и гледах Порошенко с каква лекота иска трибунал за виновните... все ми е на акъл, че ако беше виновен, щеше да шикалкави като Путин... ама било "преждевременно и контрапродуктивно"...

И тук 

https://www.kaldata.com/forums/topic/243898-положението-в-украйна-част-5/?p=3167391 

и тук повторих 

https://www.kaldata.com/forums/topic/243898-положението-в-украйна-част-5/?p=3167535

И пак ще се повторя :

Това което сега ми итираш от цензор.нет също си има логичен отговор.

Включително и снимките.

Много от тези постове можехме да си спестим ако просто .. бе прочел и лайвжурнала останалите линкове, и от белингкат. http://flight-mh17.livejournal.com/

И най вече 7.a Debunked arguments

Там е отговора, но е повече от очевидно че ама въобще не четеш , но с някакъв  странен 'хъс" се опитваш да беззъбо спориш едва ли не ...  

Не ти ли е ясно че колкото повече демонстрираш невежество , толкова повече се излагаш ?? 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

И нещо интересно(поне за мен) и не съвсем по темата, но все пак...

Global Peace Index с класация на 162 държави, на база нивото на насилие, международните отношения, разходи за въоръжаване(имайте малко търпение, линкът се отваря, но малко по-бавно, поне при мен)

Като най-мирна държава е определена Исландия, следвана от Дания и Австрия(може да видите на картата).

България е на 32 място.

Украйна на 150-та място(за да съм по темата).

А Русия е в последната десятка, редом до Китай и Нигерия. Това са държави, които са в лоши отношения със съседни държави, активен експорт на оръжие, много битова престъпност, голямо количество затворници и опастност от терористични атентати.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Духче, колко пъти да ти кажа, че от руските СМИ вярвам само на "Новая газета"(и телеканал "Дождь"), не ми предлагай измишльотини, моля.

Нел, ясно е че даже не си разбрала, какво говорят в репортажа. Там едни хора от Алмаз-Алтай, с картинки специално за теб, обясняват. За това и ти казах, да гледах репортажа. Да ти е по-лесно. :ph34r: А ти какво правиш, пишеш празни приказки, след като за пореден път, се изказа неподготвена.

И пак ще се повторя :

Това което сега ми итираш от цензор.нет също си има логичен отговор.

Включително и снимките.

С тази разлика, че информацията от Cenzor.net, я споменавам още в предния си пост. А ти лъжеш. :ph34r: Та какво е логичното обяснение? Нямаш такова, за това все лъжи пускаш. Ето ти и снимка, на моя пост.  Виждаш ли, линка към Cenzor.net?  ;)  Та кога викаш, съм пускал информацията, от въпросния сайт?  Дай и 'логичното' обяснение, защо укро армията, разполага ЗРК Бук. Ама няма да можеш.

bfi1437743233d.jpg

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Нел, ясно е че даже не си разбрала, какво говорят в репортажа. Там едни хора от Алмаз-Алтай, с картинки специално за теб, обясняват. За това и ти казах, да гледах репортажа. Да ти е по-лесно. :ph34r: А ти какво правиш, пишеш празни приказки, след като за пореден път, се изказа неподготвена.

С тази разлика, че информацията от Cenzor.net, я споменавам още в предния си пост. А ти лъжеш. :ph34r: Та какво е логичното обяснение? Нямаш такова, за това все лъжи пускаш. Ето ти и снимка, на моя пост.  Виждаш ли, линка към Cenzor.net?  ;)  Та кога викаш, съм пускал информацията, от въпросния сайт?  Дай и 'логичното' обяснение, защо укро армията, разполага ЗРК Бук. Ама няма да можеш.

bfi1437743233d.jpg

Оф тоя не се спря :)

Хем ти казах .. колкото повече не четеш и се правиш на интересен, само се излагаш.

Хайде пак :

http://flight-mh17.livejournal.com/

Четем т.7 и по точно 

https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2014/07/22/the-latest-open-source-theories-speculation-and-debunks-on-flight-mh17/

Това /линк от там/ също http://www.interpretermag.com/ukraine-liveblog-day-154-heavy-fighting-in-donetsk/

This claim was apparently contradicted by this video from March 2014, showing a Buk with the same numbering in government controlled territory.  The following image then became widely spread on social media sites, claiming to be proof the Buk used to down MH17 belonged to the Ukranian military

Bs_kSbJCEAAS0JD.png

Thanks to The Interpreter and StopFake.org, we now know the situation is slightly different.  A photo of the same Buk, on what appears to be the same transporter, and the same road, was posted on Facebook in March 2014, the same time as the video showing Buk 312, and shows it in Ukranian possession.

Facebook.jpg

It’s unclear why the SBU used an old image from March to link it to the transporter and Buk in the Ministry of Interior video, maybe their own failed attempt at propaganda, but all it achieved was confusing the situation.  If they were trying to link the two transporters then they should have maybe asked why the transporters had a different paint scheme, different number of wheels, and different loading ramps.

Че кой някога е отричал наличието на украински зенитни комплекси, Духче.

Само дето точно тази модификация(с която е свален боинга) я нямат на разположение. Потвърдено от експертите на производителите Алмаз-Антей.

А те са руснаци. Защо да лъжат?

Не ви ли е ясно, че преките извършители са гостайна вече, а я Гиркин, я някой от пионките ще отнесе калая(ако се не спомине и той междувременно от някое приятелско атентатче).

Разбира се това няма да върне онези невинни хора, косвени жертви на мръсна война. :(

Именно. 

От последните анализи на холандците за осколките , формата им и т.н.. показват че ракетата е от такава модификация, която е прекалено нова, за да е на въоръжение при украинците.

Нещо повече.. споменава се че по някакъв начин /разузнаването/ са се докопали до руска ракета, която се произвежда и е само на въоръжение при руснаците.

Но... ще видим ...

Другия аспект който тук мисля не се  е споменавло 

- едно че на над 100-на км в момента на свалянето на боинга, доказано не е имало нито един украински БУК, но и принципа на прихващане и на стрелба с БУК е "насрещен".

т.е. украинците няма как да стрелят в "гръб" на летящия в източна посока Боинг.

Оф тоя не се спря :)

Забавен си, в опитите да извърташ. :ph34r:  Отричаш, че укро армията е разположила ЗРК Бук в района на Донецк ли? :ph34r: Това няма как да го отречеш. А какви снимки са ползвали, от украинския сайт Cenzor.net, мен не ме вълнува.  ;)  И никога в моите постове, не съм говрил за снимките, а за това че са разположили това оръжие. Което и те самите си признават. Фактите говорят, че в райна е имало украински ЗРК, и то не един. 

А лъжите ти за доклада, за сваления самолет ги знаем.  

Да, такъв си. Виждам неособено точните ти коментари и по други теми - да кажем, законовата забрана да се сключват дистанционни договори, ама всъщност не изобщо такива, а по телефона :)

Разумно е, когато не разбираш много от нещо, да не участваш в разговор по темата, както аз например чета темата за Нов Хоризонт (Плутон/Харон) и не коментирам, нито пък коментирам антивирусни програми, ОС и пр. 

Съгласен съм, че ако някой плаща нещо, то не е за коментари в теми извън политиката. Щото няма как да се нахока Путин, че видиш ли на някой му изгаснал монитора.

Забавен си, в опитите да извърташ. :ph34r:  Отричаш, че укро армията е разположила ЗРК Бук в района на Донецк ли? :ph34r: Това няма как да го отречеш. А какви снимки са ползвали, от украинския сайт Cenzor.net, мен не ме вълнува.  ;)  И никога в моите постове, не съм говрил за снимките, а за това че са разположили това оръжие. Което и те самите си признават. Фактите говорят, че в райна е имало украински ЗРК, и то не един. 

А лъжите ти за доклада, за сваления самолет ги знаем.  

Аз ли извъртам ? За 5-ти път сигурно ти споменавам нещо толквоа простичко - отдавна е доказано че не може да е свален от украински БУК.

Доказани са и руските лъжи

http://flight-mh17.livejournal.com/87234.html  

с фотошопа за разположението на такива, затова сериозните анализи се насочват в съвсем друга посока - а именно пътя на изтегляне на руския БУК, споменава се че дори е установен екипажа, знае се и за волвото-теглич... и т.н.. 

И ще те разочаровам отново - нямам нито една лъжа казана , всичко което съм твърдял съм се аргументирал, и то подробно.

Виждам че именно това "подробно" ти създава трудности... така и не можеш или не искаш да прочетеш и видиш доказателствата и опроверганите версии, на които никой вече не обръща внимание, но не ти пречи ти да си ги повтаряш :)

Идея си нямам защо го правиш, но както ти казах - неосведемостта ти  ти играе много лоша услуга :)

Съгласен съм, че ако някой плаща нещо, то не е за коментари в теми извън политиката. Щото няма как да се нахока Путин, че видиш ли на някой му изгаснал монитора.

Да де , знаем... всяко мнение , различно от правилната путинска линия ... е платено тролско :)

Хайде да слеем профилите на Благо и Миро. Като отговарям на единия и другия дава откат :D

хехе :) ако знаеш на мен пък откога всичките  вие сте ми еднакви :) :) 

хехе :) ако знаеш на мен пък откога всичките  вие сте ми еднакви :) :)

Ами ако кажеш, ама в оная тема за троловете, кои сме "всичките вие". Виждам, че ни обичаш страстно! Целият останал форум!

Ами ако кажеш, ама в оная тема за троловете, кои сме "всичките вие". Виждам, че ни обичаш страстно! Целият останал форум!

О не, не сте "целия останал форум" :) Даже бих казал сте малцинство.И тук и другаде има далеч по културни, разумни, необиждащи, и със собствено мислене хора.

И все пак по темата една сензационна новина :

«Ополченцы» и кремлёвские СМИ вновь заявили о том, что против них на Донбассе воюют оружием из США.

Первый каналЦелый склад с оружием и боеприпасами обнаружен при разборе завалов в аэропорту Луганска

Russia Today: ЛНР заявила об обнаружении склада с американским оружием в аэропорту Луганска

Комсомольская Правда: На Донбассе обнаружили американские «Стингеры».

ТК Звезда: Склад смертельного оружия из США нашли ополченцы в аэропорту Луганск.

Правда.ру: На складе в аэропорту Луганска нашли американские "Стингеры".

Ридус: В Луганском аэропорту нашли американские «стингеры»

На складе в аэропорту Луганска нашли американские "Стингеры" - See more at: http://www.pravda.ru/news/world/formerussr/ukraine/22-07-2015/1268150-lnr-0/#sthash.lxFKPaHQ.dpuf
На складе в аэропорту Луганска нашли американские "Стингеры" - See more at: http://www.pravda.ru/news/world/formerussr/ukraine/22-07-2015/1268150-lnr-0/#sthash.lxFKPaHQ.dpuf

News Front: В завалах аэропорта Луганска нашли склад американского оружия.

Утро.ру: В аэропорту Луганска найден склад американского оружия

lnr.today: В аэропорту Луганска найдены "Стингеры" (оперативная съемка).

Обаче новината е по скоро весела :) 

http://iiliill.blogspot.ru/2015/07/fake.html

А.. отразено и в  http://www.stopfake.org/fejk-v-luganskom-aeroportu-nashli-amerikanskie-pzrk-stinger/

:)

Вероятно визираш, че пиша платено. Уви, не, съмнявам се, че ще могат да ми отговорят на финансовите изисквания :)

Хайде да слеем профилите на Благо и Миро. Като отговарям на единия и другия дава откат :D

Слейте ги :)

Пиши на администрацията, пак да повторя, за разлика от повечето хора тук, съм имал делови контакти със собственика на форума :) ако му се занимава, лесно може да потвърди, че пиша с истинското си име :)

А ти?

Моето име е Георги, приятно ми е да се запознаем :)!

И на мен, Благовест се казвам.

Toва не знам колко се отнася за Украйна. По-скоро за Русия, но както и да е.

Делегацията от френски депутати се разходи по крайбрежната улица на вечерна Ялта, общува с кримчани и гости на града, и сподели впечатленията си от видяното, съобщи ТАСС.

Френските депутати изминали няколко километра по крайбрежната улица, придружавани от председателя на Държавния съвет на република Крим Владимир Константинов и журналисти. Делегацията спирала, за да разговаря с разхождащите се хора над десет пъти. Френските депутати охотно се снимали, общували с минувачите и купували в магазините за сувенири тениски с кримска тематика.

„Ние видяхме тук щастливия народ, който живее в Крим и се е върнал в Русия. Общувахме с млади хора. Картината е на забележителна разлика с това, което показват у нас (за Крим). Аз срещнах тук такова гостоприемство. Ние имахме съвсем друга представа за Крим“, сподели впечатленията си пред журналисти депутатът Мари Кристин Далоз.

Французите отбелязват в коментарите си, че не са очаквали да видят в курорта Ялта толкова много почиващи. Френската делегация разгледа също и Ливадийския дворец – бивша лятна резиденция на царското семейство, която днес е музей.

Постоянният представител на руския президент в Кримския федерален окръг Олег Белавенцев предложил на френските депутати да се преселят в региона за постоянно.

„Чух, че Украйна заради това, че сте дошли в Крим, ви е обявила за персона нон грата. Ние сме готови да ви поканим за постоянно в Крим“, казал Белавенцев на срещата с делегацията .

„Съгласен съм, смятайте ме за жител на Крим“, отвърнал с усмивка Мариани.

Ръководителят на френската делегация в Крим Т. Мариани заяви, че не вижда основания да бъдат запазени санкциите по отношение на Русия. Това той съобщи след среща с кримските му колеги и председателя на парламента на републиката Владимир Константинов.

„Докато САЩ снемат блокадата около Куба, не виждам никакви причини за това, Европа да остави санкциите срещу Русия“, заяви Мариани.

По неговите думи, пристигайки в Крим, той е усетил действието на санкциите срещу Русия върху себе си. „Телефоните ни сега не работят, защото европейските компании отказват да работят в тази зона“, добави ръководителят на делегацията.

Абе дами русокоски и господа мирчовци рупчовци, айде не ставайте смешни, за пореден път една и съща плява пускате покрай сваления Боинг... айде стига, не ви ли заболяха сърцата укрохунтовско сорсоидни от повтаряне на едни и същи лъжи а.... единия видите ли пак стари измислени фотоси на системи бук на влекач ми показва, алоу, айде сопри се бе шоп .... това фейкче е вече старо, измисли ново... няма да повтаряме всички стъпки наново понеже еди кой си наглец и лъжец решил че доказаната лъжа стара, наново е вече истина..... 

Че си нагъл нагъл, ама стига толкова, смешнико......

А русата и тя пак стара песен на нов глас.... един съвет от мен, гледай си членовете повече, и не се меси там дето си гола вода и кал в ушите...писна ми... ама съвсем от вашата наглост безподобна.....

И към блажко, айде да не почваме пак с теб за оръжия става ли, ще станеш смешен наново.....

Как не ви омръзва не разбирам.... толкова ли са ви важни центовете за сметка на съвестта а?? или просто сте от глупави по глупави....

П.С Ето и как сам Шарий елементарно осмива тези снимкови фейкове

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Абе дами русокоски и господа мирчовци рупчовци, айде не ставайте смешни, за пореден път една и съща плява пускате покрай сваления Боинг... айде стига, не ви ли заболяха сърцата укрохунтовско сорсоидни от повтаряне на едни и същи лъжи а.... единия видите ли пак стари измислени фотоси на системи бук на влекач ми показва, алоу, айде сопри се бе шоп .... това фейкче е вече старо, измисли ново... няма да повтаряме всички стъпки наново понеже еди кой си наглец и лъжец решил че доказаната лъжа стара, наново е вече истина..... 

Че си нагъл нагъл, ама стига толкова, смешнико......

А русата и тя пак стара песен на нов глас.... един съвет от мен, гледай си членовете повече, и не се меси там дето си гола вода и кал в ушите...писна ми... ама съвсем от вашата наглост безподобна.....

И към блажко, айде да не почваме пак с теб за оръжия става ли, ще станеш смешен наново.....

Как не ви омръзва не разбирам.... толкова ли са ви важни центовете за сметка на съвестта а?? или просто сте от глупави по глупави....

:) :) култово... 

Образно си представих как чак слюнки хвърчат от теб :) :)

А сериозно казано ... От сериозната информация до момента за Боинга, насоките са ясни , и съм ги споменавал многократно .

Очакваме октомври месец доклада от холандците, от техния "съвет на безопасност" май се казваше

Този доклад обаче ще е сух, технически.

Официалните обвинения се очакват по нататък от холандската прокуратура.

Във съвета на безопасност на ООН както знаем се очаква вето на РФ за международен трибунал, но с това не се изчерпват възможностите.

Възможно е чрез инициатива на генералната асамблея на ООН.

Плюс дело в Хага, което няма да доведе юридически до осъждане, но могат да постигнат изплащане на компенсации 

Французите са най-големите хомофоби в Европа. Това е всеизвестен факт и противоречи на теорията ви за владичеството европейските пе****сти. И Меркел забрани гей-браковете. Ауууу, що така съвсем се пропуква теорията ви?…Може би защото си я смучете от пръстите?

Това обаче какво общо има с положението в Украйна?

Да и аз смята, че визитата на французите в Крим няма нищо общо с Украйна. :D

А сериозно казано ... От сериозната информация до момента за Боинга, насоките са ясни , и съм ги споменавал многократно .

Очакваме октомври месец доклада от холандците, от техния "съвет на безопасност" май се казваше

Този доклад обаче ще е сух, технически.

Официалните обвинения се очакват по нататък от холандската прокуратура.

Глупости.Както обикновено в твоите постове има само купища плява и евтини лъжи.

Доклада щял да бъде сух и технически.Объркал си се нещо.

Доклада ще е засекретен, защото е крайно неудобен.

Няма да се поднесат конкретните данни и методиката по която са обработени.Вместо това се предлага трибунал съставен, както и досега  разследващите екипи, от членове на НАТО.

А НАТО е организация, която доказано е фалшифицирала резултатите от поне едно международно разследване, за да оправдае близо 1млн.жертви при заграбването на ираксия нефт.Тогава НАТО уж представи доказателства за заплаха от употреба на химическо от режима на Садам.Такова обаче никъде не бе намерено.

Естествено от подобна организация могат да се очакват всякакви фалшификати.Холандските, сиреч натовски експерти могат да изпраскат каквито си искат залючения, но нямало да ги публикуват.

И ти Миро я караш по същия почин.Къде в твоите постове има конкретна, строго конкретна информация, а не празни брътвежи.

Защо ти пропусна следния линк http://albert-lex.livejournal.com/68374.htmlот лайфжурнала, а си пуснал тон плява?

Ето това е изследване - посочени са данните, начина и формулите по който са обработени, така всеки може прецени достоверността им.Ако изследването има недостатъци те могат да бъдат посочени.

Така се постъпва при обективното търсене.Също така удобно премълчаваш и следното.

.

"Руководство ОАО "Концерн ПВО "Алмаз-Антей" вновь подтверждает готовность провести натурный эксперимент с подрывом боевой части 9Н314М ракеты 9М38М1 у фюзеляжа списанного самолета, аналогичного потерпевшему крушение 17 июля 2014 года в небе над Украиной (рейс МН17)", - говорится в пресс-релизе Концерна.

Я чую, что этот эксперимент может ТАКУ, неприятную точку поставить во всей истории, что оглашение резульатов перенесут уже не на 2016, а на 3016 год.

"Несмотря на достаточно большую стоимость предстоящих работ, Концерн готов осуществить их за счет собственных средств. Мы можем провести подрыв боевой части ракеты у фюзеляжа самолета в статическом положении на одном из наших испытательных полигонов", - приводит пресс-служба слова гендиректора "Алмаз-Антея" Яна Новикова.

"Для участия в эксперименте в качестве наблюдателей мы готовы пригласить международных специалистов из числа независимых и авторитетных экспертов, а также представителей крупнейших мировых авиастроительных корпораций", - отметил глава Концерна.

Този следствен експеримент обаче ще извади наяве фалшификациите на натовските разследващи и по тази причина  предложението няма да бъде прието.

Готов съм да обзаложим на това.

А иначе вие пак да се правите на търсещи обективност, но когато стане въпрос за такива ясни критерии - вие незнайно защо не ги намирате.     

Глупости.Както обикновено в твоите постове има само купища плява и евтини лъжи.

Доклада щял да бъде сух и технически.Объркал си се нещо.

Доклада ще е засекретен, защото е крайно неудобен.

Няма да се поднесат конкретните данни и методиката по която са обработени.Вместо това се предлага трибунал съставен, както и досега  разследващите екипи, от членове на НАТО.

А НАТО е организация, която доказано е фалшифицирала резултатите от поне едно международно разследване, за да оправдае близо 1млн.жертви при заграбването на ираксия нефт.Тогава НАТО уж представи доказателства за заплаха от употреба на химическо от режима на Садам.Такова обаче никъде не бе намерено.

Естествено от подобна организация могат да се очакват всякакви фалшификати.Холандските, сиреч натовски експерти могат да изпраскат каквито си искат залючения, но нямало да ги публикуват.

И ти Миро я караш по същия почин.Къде в твоите постове има конкретна, строго конкретна информация, а не празни брътвежи.

Защо ти пропусна следния линк http://albert-lex.livejournal.com/68374.htmlот лайфжурнала, а си пуснал тон плява?

Ето това е изследване - посочени са данните, начина и формулите по който са обработени, така всеки може прецени достоверността им.Ако изследването има недостатъци те могат да бъдат посочени.

Така се постъпва при обективното търсене.Също така удобно премълчаваш и следното.

Този следствен експеримент обаче ще извади наяве фалшификациите на натовските разследващи и по тази причина  предложението няма да бъде прието.

Готов съм да обзаложим на това.

А иначе вие пак да се правите на търсещи обективност, но когато стане въпрос за такива ясни критерии - вие незнайно защо не ги намирате.     

Това което казах за доклада , трибунал, ООН и т.н.  са от мнения и от медии далеч от твоето ниво. Което е доста ниска топка, което е мое лично мнение.

Второ - за линка от лайвжурнала - ами какво да споменавам отдавна опровергани версии ?

Хайде добре, ще ти копна един коментар от там :

Неизвестный автор, даже не поднимая этой темы, в тексте врёт о том, что "На основе анализа внешнего вида этих осколков был сделан вывод о том, что самолет был сбит ракетой из состава ЗРК типа «Бук» (боевая часть одной из ее модификаций снаряжена стальными поражающими элементами в виде «двутавра»)."

Тот, кто врёт и упускает из рассмотрения противоречащие его выводам известные факты, доверия не заслуживает никак...

Я уж не говорю, что его расчёт массы боевой части (по угловой плотности потока) просто смешон.

Собственно, если бы автор оказался каким-то чудом прав, и единственные поражающие элементы были бы примерно 8х8х6 (с погрешностью .5 мм), то этому вполне бы соответствовала ракета 9M317 российского БУКа, а не украинского.

При этом, гистограмма (рис.14) никоим образом не соответствует модели повреждения элементами 8х8х6 мм: в их случае должны образовываться пробоины с поперечным размером 10..13 мм (в основном 11..12 мм) - никак не меньше 10 (это гипотенуза треугольника с катетами 8 и 6 мм). При том, что на гистограмме более половины повреждений - 8 мм и менее. Автор считает, что куб 8х8х8 оставил бы дыру размером в 8 мм! Чудеса.... smoke.gif

К тому же, сам рисунок 14 выглядит искусственным. Настолько велика разница количества повреждений для 6, 7, 8 и 9 мм, что, наверно, на 99.9% не согласуется с нормальным (или пуассоновским) распределением.

Можно ещё и посмотреть характеристики авторского pdf-файла:

Title: Министерство обороны Российской Федерации

Author: Uzzer

Creator: Microsoft® Word 2010

Producer: Microsoft® Word 2010

CreationDate: Tue Jul 14 14:39:08 2015

ModDate: Tue Jul 14 14:40:12 2015

Через 6 часов после создания он был уже на этой странице... smoke.gif

> Пока самое мощное расследование что я видел - на буран.ру, от конструктора Су-шек.

Затова и не искам да спамя тукашната високоинтелигентна аудитория със развенчани версии на руската "анонимна" пропаганда, с източник МО на РФ :) :) :)

Трето - къде в моите постове има конкретна информация , а не празни бтрвежи ? хехе :) и ти като едни духчета показвате как грам не сте чели от линковете които съм дал.

Пълно е с конкретика - както холандските предварителни изводи, както изследванията на белингкат, така и много много други източници които давам.

Нали си чувал поговорката "чукча не читатель, чукча писатель" :) че и твоята... 

А относно франзуците и посещението им в Крим 

- едно интересно интервю със много интересни личности, различни от путинската пропаганда :

http://www.svoboda.org/content/transcript/27150888.html

........с нами Михаил Гохман, независимый журналист, в прошлом главный редактор журнала «Франция». С нами на связи Дмитрий Гусев, корреспондент Международного французского радио. С нами на связи Андрей Самброс, крымский журналист. И с нами на связи из Киева Богдан Яременко. К нам также присоединится Ильми Умеров, первый зам председателя Меджлиса крымских татар. Михаил, я бы попросила вас представить эту группу, что это за люди, которых носит на руках сегодня российское телевидение.

Цялото е дълго, затова само споменавам кои са гостите на предаването, доста итересни неща казват за визитата.

А личното ми мнение за тази пи-ар визита , е както бе нагласеното посещение на другарката атакистка Ташева при провеждането на псевдореферендума в Крим плюс пслушните другарчета от други "братски партии" 

- всичко е цветя и розички :) 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.