Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

преди 19 минути, ExaFlop написа:

Мисля, че се дискутираше основно функционалност...

Та не стана ясно кое я скапва?
Когато човек не подбира изразни средства, много често попада в капана на тълкуването им.

за мен също е "скапана"...ъ-ъ-ъ...тъй де, "гроздето е кисело"
:(

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

Ама, що такова тъпо изразяване - скапана?
Не може да я ползвате безплатно завинаги?
Тогава и Бентли е скапано, И Бугати е скапано, И продуктите на топ модлиерите са скапани, да?
Изключително тъпо изразяване.
Без извинение!

поправих си поста
съжалявам за грешката от изпуснати кавички

ExaFlop, явно съм те засегнал, сори. Просто идеята ми беше(както написах в предните си коментари), че ако сложиш тая версия, си губиш лиценза за другото издание(home/pro). Аз не виждам смисъл да се губи един лиценз, зарадия някоя друга опция, която домашния потребител, дори и не е чувал за нея или пък няма да я ползва.

Редактирано от Eclipse2G (преглед на промените)

От което не следва, че е - цитирам - "скапана". Просто е въпрос на политика на компанията. А и това по-горе с лиценза го правиш със знанието на последиците. И не е задължително да се случи, ако инсталираш на друг диск/дял.
И не - не си ме обидил - дразня се на непремерени изказвания.- особено, когато са негативни.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

току-що, ExaFlop написа:

дразня се на непремерени изказвания.- особено, когато са негативни.

Разбирам те. Аз също се дразня, когато някой "философ" пише, Касперски била боклук, за нищо не ставала и т.н. Ламерско изказване.

току-що, ExaFlop написа:

А и това по-горе с лиценза го правиш със знанието на последиците. 

Ти и аз го знаем, обаче някой ,който хал хабер си няма идея за какво иде реч, ще го послуша и после ще реве, че системата му не е активирана и т.н.

Редактирано от Eclipse2G (преглед на промените)

преди 37 минути, ExaFlop написа:

задължително да се случи, ако инсталираш на друг диск/дял.

Дори и така да е,как ще я активираш?Или ще я ползваш 3 месеца и кой от къде е..........

преди 5 минути, Слави Маринов написа:

Дори и така да е,как ще я активираш?Или ще я ползваш 3 месеца и кой от къде е..........

Тя затова е пробна! Ако ти хареса си я плащаш! Нали точно това визирах по-горе, че може да не си губиш лиценза за Home/Pro.
Отново започваме да изпадаме в ситуацията на преливане от пусто в празно.
А и корпоративните версии не мисля, че са предмет на тази тема. Те са с по-особен режим на поддръжка.
Айде, първо се разберете къде ви сърби!!!!!!!!!!!

преди 4 минути, ExaFlop написа:

Айде, първо се разберете къде ви сърби!!!!!!!!!!!

сърби ме това, че не мога да я ползвам безплатно
тъй де, на принципа," шамар да е, ама да е аванта"
:clown:

Ти де видя безплатен обяд (това не е кунята за бедни)? Дилърите на автомобили като дават тест драйв, после не ти подаряват колата...
В твоя слуай става: Дръндю дрънка... 

От както сложих 1703 Касапа 18.0.0.405/а/ не ме пуска в Магазина,някакви препоръки?

Изпратено от моят G 2 с помощта на Tapatalk

18.0.0.405 не е финална версия...и въпросът по-скоро е за темата на Kaspersky във форума или във форума на Kaspersky

преди 7 минути, ExaFlop написа:

Ти де видя безплатен обяд (това не е кунята за бедни)? Дилърите на автомобили като дават тест драйв, после не ти подаряват колата...
В твоя слуай става: Дръндю дрънка... 

е, те това е
най-после си дойдохме на приказката
няма как "Мерцедеса" на операционните системи,  да е безплатен
ама Линукса бил безплатен...ъ-ъ-ъ...ами да си го ползват със здраве

преди 18 минути, ExaFlop написа:

Ако ти хареса си я плащаш!

Това не е стандартна ентерпрайз версия и получаването на лиценз за тази разновидност,дори след заплащане не е така просто..........

Дръндю, и кое тогава е "скапаното"?
Слави - тя е за корпоративна среда. По-горе писах, че е с по-особен режим на поддръжка, нали? Що се въртим в кръг аха да си захапем опашката?

преди 6 минути, ExaFlop написа:

Дръндю, и кое тогава е "скапаното"?

аве, буквалист ли си?
на няколко пъти, по няколко начина ти казах, а и ти сам го каза, че хубавото не е безплатно
недостъпна е за мен

на 4/21/2017 в 7:52, =Ivan= написа:

Здравейте има ли начин да изтрия тия папки,кликам върху тях и нищо не се случва.

Иване, какво пак омаза? Това не са папки, а аплети за съответната настройка. Пусни си проверка на системните файлове.
Ама ти за всеки 3-4 дни ос**аш Windows. Теб трябва да те наемат за Старши поторошител на Windows.

Големи проблеми с активацията, няма що :D

Ама "много големи" :D

Как па точно за това се хванахте.

Никакви. Коя? LAN? Wireless? PPPoE?

Стартирай ncpa.cpl, кликни с десен бутон по Ethernet и избери Disable, като завърши, кликни с десен бутон по Ethernet и избери Enable. Изчакай иконата за мрежа при часовника да стане без особени знаци по нея и провери има браузване в браузъра.

Ако това не помогне > десен клик по Старт бутона >Избери Device manager, разлисти Network adapters, кликни с десен бутон по LAN адаптера и избери Uninstall, потвърди, без да слагаш отметка на Delete software files. Като завърши, рестартирай компютъра.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.