Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

то и бинг не иска да отваря,има нещо не е наред виж кво пише в адресната лента:Bez-imeXJVbsyq.png

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

преди 1 час, ivan1975 написа:

то и бинг не иска да отваря,има нещо не е наред виж кво пише в адресната лента:Bez-imeXJVbsyq.png

А< това е от някой сикюрити софт.
Малко info за Edge:
https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/07/13/get-better-quality-video-with-microsoft-edge/#6JKVxoZxyrOiaVxK.99
Edge-JPEG-1024x649.jpg

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Виж версиите (и е чист фокс), виж, че иде реч за живот на батерията...

Ааа, много съм доволен от "новия" си достъп до мрежата. На практика това е възстановяване на Windows 8 менюто:

Цитат

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Control Panel\Settings\Network]
"ReplaceVan "=dword:00000002

За да се направи промяната, трябва да се придобият права върху ключа Network
Network9Aoxqqv.png

А 'кво ш стане с 3? :ph34r:

;0 - Default flyout
;1 - To open Network Settings window
;2 - To show Windows 8/8.1 style Network sidebar

преди 18 минути, Слави Маринов написа:

http://www.thewindowsclub.com/regownit-take-full-control-windows-registry-keys   Има и софт за целта,предполагам с него е по-лесно.

Така цели класове се превземат.

За мен 2 беше интересно, че ми дава директен достъ до PPPoE бутона за набиране. Не, че не съм го задал в gpedit.msc rasdial. Ама при разкачане и повтоирно свързване на ръка си е едно ходене по менютата (като ме мързи да пиша в конзолата)

преди 1 минута, дръндю написа:

стилът "0" ми харесва най много

На вкус и цвет, товарищи нет

Може и това е идеята - да превземаш по-малка част от регистратурата.

На мен не ми позволява надграждане със запазване на настройки и програми. И затова ще бъде на чисто.

Доста бъгове са оправили. Бях тествал още първия релийз, когато излезе. Ползвам я от 4 дена и не съм забелязал бъг заразлика от преди.

преди 3 минути, Ивайло Иванофф написа:

Бях тествал още първия релийз

Бъди малко по-конкретен!

Точно това е - Регистрирана търговска марка (запазена марка)

http://ipbulgaria.bg/търговска-марка/

• Автор
преди 4 минути, дръндю написа:

я ми кажете какво означава Registered Trademark ...ъ-ъ-ъ..от .гуглето - регистрирана търговска марка

та какво означава това?

Това означава че думата/комбинацията от думи е регистрирана от тази компания. И никоя друга компания няма право да я ползва за продава подобни продукти и услуги

• Автор
преди 4 минути, дръндю написа:

в предишните версии този надпис го нямаше  ...ъ-ъ-ъ...ама изобщо не прилича на бета версия

Винаги го има под една или друга форма. Или така: (C) или кръгче с буквата це вътре или текста че това е запазена търговска марка

преди 30 минути, ExaFlop написа:

Бъди малко по-конкретен!

Още от Build 10240. Помня, че имаше бъг когато затвориш Internet Explorer и по незнайна причина изписваше че флаш плеъра спря да работи. Иконите бяха съвсем други до колкото помня. Дизайна беше по друг начин.

дръндю - Не ме дразниш ти, а ме дразни това, че на всеки твой пост е с "ъ-ъ-ъ" и е малко дразнително (поне за мен) :D

Да не си ги изчистил 370-те грешки? После ще има не работи това приложение, онова приложение...ползващо .Net Framework...

Някой имал ли е успех с опцията "Install updates and Shut down"? При мен се държи по-скоро по обратния начин - спира се (не съм имал време да гледам как точно, понеже обикновено го пробвам преди да изляза), но на следващото пускане зарежда студено и около 20 минути конфигурира ъпдейти, преди да ми даде да вляза.

преди 31 минути, killchain написа:

Да, insider съм, обновленията са на fast ring. Става въпрос за когато слагах последния билд (14388), случвало се е и с няколко други преди това.

Това си е инсталация на нова ОС. Нормално е да е20 минути. Ако я прекъснеш, много вероятно е да започне да връща (възстановява предишно състояние) и да стане мазало.

преди 44 минути, ExaFlop написа:

Това си е инсталация на нова ОС. Нормално е да е20 минути. Ако я прекъснеш, много вероятно е да започне да връща (възстановява предишно състояние) и да стане мазало.

Въпросът е защо го прави след новото включване, а не преди предното изключване. Ясно е, че отнема време, нормален update с рестарт отнема пак приблизително толкова. От "Install updates and Shut down" очаквам да инсталира обновленията и да спре компютъра, а когато го пусна пак, да мога да го ползвам веднага, все едно съм пуснал обновленията да се инсталират нормално и след това съм спрял компютъра.

Редактирано от killchain (преглед на промените)

Нали има файлове, които са заключени преди рестарта. Като рестартира, преди да зареди ОС обновява файловете.

След такъв голям ъпдейт може да си погледнеш и размера заетото пространство на Windows  дела с разрешени скрити файлове..

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.