Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

Всички ъпдейти протичат по този начин, поне от хр насам - (около) 30% преди изключването (т.е. ъпва се каквото може докато файловете на ОС са заредени и се "използват") и след включването/рестарта процесът продължава докато файловете още не са заредени

Ах че бавно става от телефона без flow keyboard
  • Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

Има разлика и межд "е" и "да е"(иначе казано "да/ще бъде")

Ртм ще се появи на 2-ри август, и историята се повтаря - sign off-а започна края на миналата/началото на тази седмица, insider-ите ще го получим по-рано, и се опитваме да отгатнем/научим номера

преди 37 минути, дръндю написа:

във версия 14390 много грешки в "преглед на събития"
явно това не е версия за моята машинка

пп

287 проблема в регистрите

Повечето събития се оправят. То всяка една ОС докато се настрои ще дава доста грешки в Event Viewer-a.

Колкото до грешките в регистрите, ако даден софтуер дава толкова грешки в регистрите на чиста инсталация, то проблема не е в Windows, а в програмата-чистач и не бих я ползвал. Това не е критерий за стабилността на дадена версия и е направо абсурдно да се счита за такъв, но всеки си решава. ;)

преди 1 час, дръндю написа:

след рестарт останаха две грешки

Да си чистил apps от Appx?

Имам няколко въпроса . Кога ще е наличен крайния ъпдейт на юбилейният ъпдейнт за потребителите ? Заслужава ли си сега да инсталирам от  Insider preview-то и ще изгубя ли документи и цялостна информация при евентуалните ъпдейти които следват ? 

Може ли да се направи прозрачна лентата на задачи ? Искам да се слее с снимката на работния плод като при win 7

ами аз доколкото помня, в седмицата, картинката на десктопа ми беше някаква анимация .gif

а сега не знам в десетката как може да се сложи анимация

Тва не беше ли във виста?

От известно време не бях влизал в Windows 10, но ми се наложи, трябваше да се ъпдейтне, защото съм Insider и сега лаптопът не иска да се изключи. Давам Shut Down, излиза от профила, но вместо да угасне, стига отново до Login screen, за да си вкарам паролата и да влизам в Windows. Oт бутона за изключване същото :( 

Имам следната грешка

The attempt by user DESKTOP-OTRB5AE\Plamen&Tsveti to restart/shutdown computer DESKTOP-OTRB5AE failed

преди 16 часа, Евгени Симеонов написа:

Бива, ама не е като на 7-цата.

Има и Ultimate Windows Tweaker 4.1.

BTW  факт е 14393.0.160715-1616.rs1

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 1 час, VladkoJ написа:

Защо всичките ми програми са 32битови като ОС-а ми е 64 :emoji_smiley-15:

Защото това си инсталирал

преди 26 минути, ExaFlop написа:

Защото това си инсталирал

Айде бе? skype,steam,msi afterburner,avast,rtss,mawarebytes, и други са 32бита в диспчера на здачи.Skype,avast,steam,chrome се инсталкат сами ,тогава как съм могъл да инстална 32 бита ?

Редактирано от VladkoJ (преглед на промените)

Хром се инсталира сам? Значи ползваш модифициран инсталатор на Windows, който инсталира без намеса (unattended) приложения, чиито инсталатори са 32 битови.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Със стар Windows 10 си, който е с ограничен период на ползване на лиценза. Има хватки за решаване на проблема с тази версия или инсталираш нов insider. Или

преди 4 часа, VladkoJ написа:

Айде бе? skype,steam,msi afterburner,avast,rtss,mawarebytes, и други са 32бита в диспчера на здачи.Skype,avast,steam,chrome се инсталкат сами ,тогава как съм могъл да инстална 32 бита ?

Това си свалил, това си инсталирал. Сам си си виновен. Скайп няма 64 битова версия, за аваст и стийм не съм гледал, но се съмнявам да имат и те.  Хрома има, но трябва да си цъкнеш на линка за 64 битовата версия.

преди 26 минути, Евгени Симеонов написа:

но трябва да си цъкнеш на линка за 64 битовата версия.

преди 4 часа, VladkoJ написа:

Skype,avast,steam,chrome се инсталкат сами

Изобщо не е ясно как се "инсталкат" сами - от къде се стартира инсталатор, щом не го сваля и стартира той.

преди 48 минути, Евгени Симеонов написа:

Това си свалил, това си инсталирал. Сам си си виновен. Скайп няма 64 битова версия, за аваст и стийм не съм гледал, но се съмнявам да имат и те.  Хрома има, но трябва да си цъкнеш на линка за 64 битовата версия.

хрома си е наред погледах го,другите са 32 дето изброих ама те си работят нормално програмите просто ми стана интересно защо така стана на 64 ОС 32 бит програми :D

преди 4 часа, ExaFlop написа:

Хром се инсталира сам? Значи ползваш модифициран инсталатор на Windows, който инсталира без намеса (unattended) приложения, чиито инсталатори са 32 битови.

не бе,отивам в сайта и цъкам download то няма ко друго да се цъкне и после то изписва там моля изчакайте и след секунди го виждам на работния плод е по същия начин и с програмките дето аз изброих само че при някои от тях мога да определя и мястото дето да ги сложа

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.