Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

Какво имаш предвид?

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

ами тая програма ми работеше коректно до преди ъпдейта днес

хъ и това не е наред
какво може да се направи в случая?

Ново Bitmap изображение.jpg

преди 25 минути, дръндю написа:

Коя тя тая програма?
Пусни си една пълна проверка на файловата система.
И след рестарта, почистеи с cleanmgr.

преди 1 час, ExaFlop написа:

Коя тя тая програма?
Пусни си една пълна проверка на файловата система.
И след рестарта, почистеи с cleanmgr.

благодаря

вече мога да ползвам и reg organizer или cleanmgr.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 16 минути, ExaFlop написа:

cleanmgr

ok

всичко е наред

:)

аве що работи дето ги знам, за в момента не мога да се сетя...ъ-ъ-ъ...тъй де, албански реотан

преди 4 часа, B3M2W0 написа:

Нямаш представа колко много неща се записват "там".

А ти имаш? Я сподели, че ми стана интересно. ;)

преди 43 минути, дръндю написа:

аве що работи дето ги знам, за в момента не мога да се сетя

Риторичен въпрос? :ph34r:

току-що, ExaFlop написа:

Риторичен въпрос? :ph34r:

по-скоро ...ъ-ъ-ъ...склероза мъй налегнала, ама я по-добре изтрий тоя пост, че оспамвам темата:(

преди 5 часа, B3M2W0 написа:

При преинсталация ми излизат всички настройки, темата на десктопа и други работи

Това е синхронизиране с акаунта,който си създал по-рано и е нещо нормално.Като инсталираш начисто стигаш момент дето те пита да се логнеш с майкрософтски акаунт(ако имаш)и ако се логнеш тогава става тази синхронизация,тема,настройки и т.н.,ако продължиш без да се логваш няма да ти се появят настройките ти от акаунта,темата ти и т.н,не знам кво се чудиш на това?

преди 23 минути, Слави Маринов написа:

Това е синхронизиране с акаунта,който си създал по-рано и е нещо нормално.Като инсталираш начисто стигаш момент дето те пита да се логнеш с майкрософтски акаунт(ако имаш)и ако се логнеш тогава става тази синхронизация,тема,настройки и т.н.,ако продължиш без да се логваш няма да ти се появят настройките ти от акаунта,темата ти и т.н,не знам кво се чудиш на това?

Нищо не се чудя, пределно ми е ясно всичко това, даже на другите компютри съм спрял тази синхронизация, да не ми се бъркат един с друг. Мисълта ми беше, че "там" (разбирай някакъв сървър , където се съобщават безброй неща и се записват, за да служат после за преценки) всеки компютър има досие, нещо повече, при инсталация , ако обърнеш внимание Уиндоуса каква информация е програмиран да събира, и от която не всичко може да се спре, ще стане ясно къде е "там" . Изобщо, всичко свързано с Уиндоус и най-вече 10, е далеч по-сложно и обвързано , отколкото се струва на детската градина наоколо. Този изключително сложен продукт служи за видими и не толкова видими действия. Лично мен нищо от второто не ме притеснява, защото нямам какво да крия

преди 4 часа, дръндю написа:

хъ и това не е наред
какво може да се направи в случая?

Това се наблюдава много преди последния ъпдейт и няма какво да те притеснява. Просто я пускаш да работи, плъзгачът като изпълни полето, я спираш , понеже сама не спира, и готово. Ако провериш, всички неща са изтрити. Това става винаги при смяна на версията.

Здравейте,

Имам въпрос? Как мога чрез perfomancemonitior - new data collection set  - не мога да разбера от къде да си избера да бъда проследени точно ресурсите на ОПРЕДЕЛЕН процес. Напоследък хващам  win anti ransom да натоварва дискът до 100% и системата започва да работи тромаво.

Искам да проследя използваните ресурси от програмата.

Windows 10 Home върви добре на лаптопа, но на компа не върви добре, рестартира се сам, изключва се сам и от време на време се появяват излишни и товарещи процеси. Компа е пъти по-добър и нов от лаптопа и вървеше супер на Windows 7 Home.

преди 33 минути, sun925 написа:

Windows 10 Home ...на компа не върви добре, рестартира се сам, изключва се сам и от време на време се появяват излишни и товарещи процеси. Компа е пъти по-добър и нов...

Това поведение след ъпгрейд до Windows 10 ли е?

преди 4 минути, adersa написа:

Връщай се обратно на 7 ще умориш харда .

Поредното изказване-изцепка!

преди 8 часа, ExaFlop написа:

Това поведение след ъпгрейд до Windows 10 ли е?

Поредното изказване-изцепка!

Да мине на сървър 2016 :D

Сървърите винаги са били по стабилни спрямо десктоп версиите, защото  са ентърпрайс и бизнес ориентирани.

след днешната актуализация ми излезе съобщение "Ccleaner" не може да работи с тази версия на Windows

и ся някой знае ли коя версия на "Ccleaner" да си изтегля?

преди 9 минути, дръндю написа:

и ся някой знае ли коя версия на "Ccleaner" да си изтегля?

Последната от сайта

преди 13 минути, ExaFlop написа:

Последната от сайта

пак трябва да си оправям гафът с файловата система и после ще го дръпна от там

благодаря

преди 4 минути, дръндю написа:

трябва да си оправям гафът с файловата система

Какво забърка?

преди 7 минути, ExaFlop написа:

Какво забърка?

за втори път след ъпдейт ми показва 4TB диск, а аз съм с 320GB

Вярвам, вече знаеш как се подхожда към проблема?!

Тоя гаф само от ъпдейтите ли се получава или?

преди 2 часа, ExaFlop написа:

Май да.

този път е от харда ...ъ-ъ-ъ...чисто нов от магазин за втора употреба:(

ps

започна да скърца

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.