Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

колко пъти ще сваля по 3ГБ нали папките си стоят тука несъм ги изтрил

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

преди 13 минути, =Ivan= написа:

незнам къде да гледам за тия линкове

Е, браво, бе!!! Аз за к'во от вчера ти пиша. Сигурно трябва и аз да си чета, да?
От тук насам си прегледай нещата:

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 1 минута, ExaFlop написа:

Е, браво, бе!!! Аз за к'вп от вчера ти пиша. Сигурно трябва и аз да си чета, да?

не разбирам на енглиш:D

преди 5 часа, =Ivan= написа:

а бре Иване, тая процедура дето си я захванал е много дълга ве ....ъ-ъ-ъ...тъй де, запазване на резервирания дял на седмицата от 100мб и създаване
на резервиран за системата дял от 500мб за десетката
това нещо се прави с цел, ако не ти хареса десетката да можеш да се върнеш към седмицата
зарежи я тая работа

изтегли си исо файла, разархивирай го в D: , намираш папка sources и там търсиш setupprep, стартираш го и за 15-20 минути си готов
след като получиш активацията онлайн, от подготвена флашка инсталираш на чисто, като затриваш резервирани дялове и win-дялът и ги създаваш наново 

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 2 часа, дръндю написа:

а бре Иване, тая процедура дето си я захванал е много дълга ве ....ъ-ъ-ъ...тъй де, запазване на резервирания дял на седмицата от 100мб и създаване
на резервиран за системата дял от 500мб за десетката
това нещо се прави с цел, ако не ти хареса десетката да можеш да се върнеш към седмицата
зарежи я тая работа

изтегли си исо файла, разархивирай го в D: , намираш папка sources и там търсиш setupprep, стартираш го и за 15-20 минути си готов
след като получиш активацията онлайн, от подготвена флашка инсталираш на чисто, като затриваш резервирани дялове и win-дялът и ги създаваш наново 

е нали първо трябва да надградя за да получа активация

преди 14 минути, =Ivan= написа:

е нали първо трябва да надградя за да получа активация

ами така става надграждане с активацията де
направи си една папка в дял d: с примерно име Install_win10 и в тая папка разархивирай исото

ps

аве ти исо файл имаш ли?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 5 минути, дръндю написа:

ами така става активацията де
направи си една папка в дял d: с примерно име Install_win10 и в тая папка разархивирай исото

ps

аве ти исо файл имаш ли?

е казвай тия работи по рано,немам исо надгражам сега,отново :giggle1:

Избягвайте ъпдейта KB3201845 !

Информация защо в Google:)

току-що, =Ivan= написа:

е казвай тия работи по рано,немам исо надгражам сега,отново :giggle1:

офффф

24 часа валидни

х64-бг

https://software-download.microsoft.com/pr/Win10_1607_Bulgarian_x64.iso?t=0476ddc1-d853-4923-b4d8-9465459d38b3&e=1481910973&h=36722e15589bf34478a9f9b2a41a5412

х32-бг

https://software-download.microsoft.com/pr/Win10_1607_Bulgarian_x32.iso?t=0476ddc1-d853-4923-b4d8-9465459d38b3&e=1481910973&h=b3eb259ddeecb6731c28b926b3d6c8b6

преди 12 минути, дръндю написа:

дай некои линк без  ограничение в часовете за теглене че съм с слаб интернет флашка на виваком и бавно става:giggle1:

Защо не ми излезе мнението?

преди 1 минута, =Ivan= написа:

дай некои линк без  ограничение в часовете за теглене че съм с слаб интернет флашка на виваком и бавно става:giggle1:

ами и аз съм със слаб нет от 1мб/с

преди 1 минута, winner40 написа:

Защо не ми излезе мнението?

а това какво е?:giggle1:

преди 2 минути, дръндю написа:

ами и аз съм със слаб нет от 1мб/с

пробвал съм не мога за 24 часа да изтегля исо-то

с моя скапан нет

току-що, =Ivan= написа:

пробвал съм не мога за 24 часа да изтегля исо-то

демек и по твоя начин няма да надградиш скоро:no-no:

преди 5 минути, дръндю написа:

демек и по твоя начин няма да надградиш скоро:no-no:

3 дена, аз съм упорит:giggle1::giggle1:

Вчера се върнах към 10-ката, изтеглих .исо файлът от сайта на Майкрософт. След инсталацията работеше нормално - намери си драйверите, активирах я, изтегли някои ъпдейти - и тогава изведнъж спряха да работят калкулатора, Windows Store, камерата, Photos (сега не ми отваря снимки) и другите предварително инсталирани приложения. Защо? Досега не ми се беше случвало. Спрял съм някои усуги от Services, но същите съм ги спирал и преди, и не е имало проблеми.

некой ъпдеит е насрал работата

преди 9 минути, =Ivan= написа:

некой ъпдеит е насрал работата

ами така е
и при мен се случват някои нещица
идва момент, когато вместо да се наслаждаваш, ти омръзва непрекъснато да се бориш

ами така е
идва момент, когато вместо да се наслаждаваш, ти омръзва непрекъснато да се бориш

почваш вече леко да ме отказваш от 10:(

преди 1 минута, =Ivan= написа:

почваш вече леко да ме отказваш от 10:(

ами не веднъж съм го казвал, че 8.1 е най-доброто за мен, но нямам  валиден ключ за активация и затова съм с десетка
а, с десетка ми е по-добре, отколкото със седмицата

ами не веднъж съм го казвал, че 8.1 е най-доброто за мен, но нямам  валиден ключ за активация и затова съм с десетка
а, с десетка ми е по-добре, отколкото със седмицата

аде ве кво се моташ сложи ли тая осмица:no-no:

току-що, =Ivan= написа:

аде ве кво се моташ сложи ли тая осмица:no-no:

сега ще я кача на флашка, после сменям харда ...ъ-ъ-ъ...тъй де, на друг хард ще я качвам

на 16.12.2016 г. в 9:14, дръндю написа:

ами така е

Аз съм с 1511 , Ъп-Гредната от (най-вероятно) пираткса 7мца и нямам проблеми. Без ъпдейти. Поне метрото си е наред, като не ми е закачен Microsoft акаунт към Windows-а, и така не може да се ползва Sotre-то разбира се... На една друга машина имах закачен акаунт, но от много игри омазах точно прословутото метро и ни Store тръгва... най-важното е Photos, че ги изобразява по леко по-готин начин изображенията... ;) 

П.С: И живата плочка на Weather е доста тъпо като не работи :) А и самото то ако е прецакано...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.