Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

Featured Replies

Днес надграждах лаптоп от 14986 през 14997 до 15014 - всичко мина като по учебник. :)

• Отговори 14,2k
  • Прегледи 1,3m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Относно "модата" да се инсталира най-новата ОС, без да се осмисля необходимостта, е следствие от действията на самите създатели на ОС. Дълго време "господстваше" ХР и относително дълъг период Майкросо

• Да ви разправя един майтап под Windows 10 днес. Трябваше ми да печатам, нооо...принтерът не го правеше. След 2 часа на диагностикка/ремонти/преинсталиране на драйвър,подмяна на win32spl.dll, минах под

• Това ви е проблема - вярвате на някакъв, който бил видял "руски хакер" да разбива криптирането на телеметрията и в пакета имало снимка на екрана. Пълни глупости, целящи медийно внимание. Пакетите на т

Публикувани изображения

на 1/23/2017 в 20:20, ExaFlop написа:

Днес надграждах лаптоп от 14986 през 14997 до 15014 - всичко мина като по учебник. :)

Колко време отнема?

Някой знае ли кой билд е .iso файла на сайта на Майкрософт?

преди 34 минути, Isperih написа:

Колко време отнема?

За около час и половина приключих (на SSD)

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 17 минути, ExaFlop написа:

За около час и половина приключих (на SSD)

Интересно, на моя лаптоп с 5400 об. хард диск ми беше отнело горе-долу толкова ъпгрейдването от 1507 до 1607.

Нали отчиташ факта, че това са ДВЕ надграждания? А и процесорът е "не очень" - Pentrivum (:ph34r: ) B960

преди 2 минути, ExaFlop написа:

Нали отчиташ факта, че това са ДВЕ надграждания? А и процесорът е "не очень" - Pentrivum (:ph34r: ) B960

Не са ли и моите две - от 1507 до 1511 и 1607 (освен ако не отива направо на 1607). И моя не е голяма сила, нисковолтажен двуядрен 2.4 ГХц. Нищо, че на стикера пише i5.

И трите, синко, и трите - SATA контролер, SSD, CPU

преди 3 минути, Isperih написа:

(освен ако не отива направо на 1607).

На мен ъпгрейда ми отне не повече от 30 мин. като в това време слагам и свалянето на файловете

4,6GB  колкото и да се дуя на безжична мрежа не мога да ги сваля за толкова време. А вие си ги мерете...

Аз съм със кабел, а и скороста на интернета ми до 1000MB/s, обикновенно 5ГБ се свалят за около 5-8 минути, ако тегля от сървъри от чужбина. Диска ми е m.2 с висока скорост на четене и запис. 

Ся, не мога да разбера - аз споделих нещо минало през ръцете ми, вие ме нападнахте като кучета. Бе, що не се ...

спасявате сами...
Моите машини работят!

никой не те напада, просто споделяме, естествено е че при всеки, времето за ъпгрейд е различно, всичко зависи от скоростта на интернета и хардуера. 

преди 1 час, killchain написа:

... значи най-вероятно не е диск :P

ми какво е?

Грамфонна плоча :)

Абе като правите тия ъпгрейти ...............през колко време е таз манипулация ?Тоя Джам 10 стана бетер rolling release  в линукс :)

преди 8 минути, Иво Димов написа:

Грамфонна плоча :)

Абе като правите тия ъпгрейти ...............през колко време е таз манипулация ?Тоя Джам 10 стана бетер rolling release  в линукс :)

https://www.kaldata.com/it-новини/участниците-в-програмата-windows-insider-попълват-236375.html

:P

преди 10 минути, Иво Димов написа:

през колко време е таз манипулация

Може да е всяка седмица (инсайдърски издания - вторник/сряда)

преди 6 минути, дръндю написа:

Баси зарибявката ..........ха ха "Ние ще ви дадем 1500 долара ,ма требе ги изхарчите у нашио магазин"..............тарикаткса раота .Хем агнето цяло хем вълка сит

преди 30 минути, Пуканчо0 написа:

ми какво е?

drive ≠ disk. Нямаш диск вътре. Устройство за съхранение, но без диск. Не сме бг мама, нека сме поне малко технически издържани.

преди 26 минути, Иво Димов написа:

Било е да излизат всяка седмица, в последните 2-3 месеца обаче са по-скоро веднъж-два пъти на месец.

Инсталирах си Widows уж безплатно го надградих 10 и работеше доста време и тука от около седмица започна да ми иска някакви ключове дава ми грешка 08007007В Казва ми че не можели да се свържат със сървара на моята организация ... как до сега се свързваха сега изведнъж не някой ако може да помогне на Лично съобщение как да го активирам пак

кмс пико

преди 3 часа, Иво Димов написа:

http://pre01.deviantart.net/7c19/th/pre/f/2015/238/d/6/arch_hero_wallpaper_by_rahremix-d979ppg.png

Редактирано от Isperih (преглед на промените)

Що па на лично
Може и на всеослушание е - 130(цифри) долари (символ $)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.