Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Украйна - Киев, Майдан и т.н.

Featured Replies

Не, говоря ти какво казва"маждународната общност''?

• Отговори 14,1k
  • Прегледи 725,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автономията на Донбас е абсолютно задължителна - за да свърши войната и да няма повече ненужно пострадали.   Ако войната продължи още -  много  жалко за Украйна и за националистите им!  С бедност и ми

• Интересното е реакцията на насрания запад в момента, напълно подкрепят мерките които властта взема с разгонване и арести на  фашаги в момента, а когато Янукович искаше да направи същото, то не бяха ре

Публикувани изображения

Когат Кисельов , водещия на  едно от най пропагандните и популярни рашистки предавания говореше  как "ще сринат в радиоактивен пепел хАмерика" , не бе ли малоумие ? :) :) :)

Та се хвана сега за някаква изцепка .:angry:

Относно последните напъни и мечти на рашистката пропаганда за "международно признаване на Крим"  :

Като стана въпрос... : https://euvsdisinfo.eu/разочарованный-демократ/?fbclid=IwAR269blKKMlPfNMYtOAzwsGurfAslWBvp5aFG_EUk14GrStHezbOjV5Gz_4

Какви катарзиси, какви пируети от човека известен като "по една лъжа в минута" :)

Още едно видео от честването в Севастопол

Адмирала няколко пъти поздравява с 274-та годишнина от победата над фашизма :) :)

пп

Отговор на украинския посланник за спекулациите и фейковете по езиковата тема :

https://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/poslanik-moskalenko-balgarskiyat-ezik-v-ukrayna-e-zashtiten-sas-zakon-polititsi-da-ne-spekulirat-s-opazvaneto-mu

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

От дезинформбюрото ЛДНР и по лоши неща сме чували :) :)

Даже много меко са описали "случката" . Според мен ,  военните не само са отказали мисия  и са застреляли командира си , но и са го изяли и опекли на блокпоста си, напили са се, и са се самоизяли също.

А сериозно все пак :

И още :

Два свята - на т.нар. украински фашисти

и реалността в  мародерстващите режими в  ЛДНР

https://offnews.bg/politika/vazrazhdane-kam-vanshno-zashtitete-balgarite-v-ukrajna-702273.html

Цитат

Според приетия от Върховната Рада закон, всички държавни служители, доктори, учители, упражняващите свободни професии, адвокати и други ще трябва да говорят само на украински език или ще бъдат глобени.

Законът няма да бъде прилаган в продължение на три години, тъй като в цялата страна ще бъдат създадени учебни центрове, в които да се подкрепя изучаването на украинския език и култура. Последното, притеснява най-много патриотите от Възраждане, тъй като създава сериозна опасност от денационализация и асимилиране на българската етническа общност в тази страна, която е втората по големина, след руската.

"Възродителен процес" нещо? Демократично, нали?

Пак старите фейкове ли завъртаме ? :) Този път от рашистите антибългари от "Възраждане" :)

теб дали ще ти е приятно да отидеш някъде и да ти искат /или издадат/ кръщелно на турски ?

Но да не се повтарям :

Ето една типична "ватенка" :)

Ха  ! Учудваш ме. Какво стана  с "фашистката хунта" ???

Не ми отговори преди - кои фашисти бандеровци си избират евреин за президент ? :)

А сега другия ми въпрос е - Коя хунта се тресе от изцяло демократични парламентарни процеси и кризи  ??? :) 

Виждаш ли как всичките ти опорки издишат ли издишат... :)

Малиии... сърбите започнали да строят турски поток... очаквам цветна революция в скоро време. :) Може и наш Асен Генов да отиде на помощ.. :D 

преди 39 минути, miro20 написа:

А сега другия ми въпрос е - Коя хунта се тресе от изцяло демократични парламентарни процеси и кризи  ??? :)

Най-накрая открих смисъла на демокрацията.

СЪДЪТ В КИЕВ ОТВОРИ ДЕЛО ЗА ЗАБРАНА ЗА НАПУСКАНЕ НА УКРАЙНА ЗА ПОРОШЕНКО

https://bgr.news-front.info/2019/05/17/sdt-v-kiev-otvori-delo-za-zabrana-za-napuskane-na-ukrajna-za-poroshenko/?fbclid=IwAR12QYUB8B54JLKNrlJgSs3dfTdVR61Z1u-pUSMIbWes5UyX8oTiATv8q-E#.XN63gRVzRRk.facebook

ехеее

Порошенко отива на съд за държавна измяна

Цитат

Държавното бюро за разследване на Украйна възбуди наказателно дело за държавна измяна срещу бившия президент Петро Порошенко, съобщиха от пресслужбата на министерството. Причината за разследването е заявление от Андрей Портнов, бивш заместник-ръководител на президентската администрация на Виктор Янукович.

Става дума за събитията от ноември миналата година, когато кораби на украинския флот се опитаха да преминат от Черно море в Азовско море през Керченския проток и бяха задържани от руски граничари.

Портнов обвинява Порошенко, че той, като държавен глава, е извършил предателство, като е изпратил моряци в Керченския проток.

Освен обвинението в държавна измяна, делото съдържа и пледиране за „действия, насочени към насилствено изменение или премахване на конституционната система и към изземване на държавната власт” и „злоупотреба на служебно лице с власт или служебно положение”.

Андрей Портнов е заместник-ръководител на президентската администрация на Виктор Янукович. Той напуска Украйна през февруари 2014 г., веднага след държавния преврат и оттогава живее в Москва и Виена.

Друг съдебен процес ще бъде свързан с телевизионния канал "Прямой", който, според Портнов, Порошенко също купува за пране пари.

Източник: БГНЕС

Добра новина!

и още

35 години ще се възстановява Украйна след съсипията при Порошенко

Цитат

За да може украинската икономика да се върне на нивата от 2013 г. са ѝ необходими 35 години, както и възстановяване на отношенията с Руската Федерация. Приоритетна задача за ръст на БВП на Украйна е прекратяването на конфликта в Донбас. Това е и една от основните цели на новоизбрания президент Володимир Зеленски. Дори това да се случи, Украйна отново ще трябва да води компромисна политика, смята депутатът от Върховната Рада Вадим Новински. „Русия е наш съсед и от това няма как да се отървем и в продължение на векове ще е наш съсед и за това са необходими нормални отношения”, допълва депутатът.

Цитат

Пропаганда на действия против държавата! (преглед на промените)

Много интересно ... къде някой видя "пропаганда  на действия против държавата" , като АКО пропагандирам нещо , то това е именно ПРОТИВ такива действия ?

Повтарям - Аз не пропагандирам действия против държавата, а пропагандирам ОБРАТНОТО. Отстояване на държавния интерес и териториялна цялостност.

Да повторя  - Не е нормално някой идиот да реши че "е правилно и разумно"  някой да вкарва необозначен маскиран тежковъоръжен аскер в България и да цепи територии като Кърджалийско, да обявява КНДР /Кърджалийска народна демократична република/ и веднага след това да обявява референдум за присъединяване към Турция.

И когато някои пропагандират за сближаване на отношенията с агресора и с новоосманлии разни, някой из форумите да нарича това " наченки на разум ", аз НЕ СЪМ съгласен.

Тези действия са недопустими.

Повтарям за неразбралите - аз осъждам, а не пропагандирам такива действия.

Всичките неща писани по темата и то многократно, показва именно че аз споря с такива индивиди и  с такава пропаганда.

Тях цензурирайте.

преди 20 минути, miro20 написа:

Много интересно ... къде някой видя "пропаганда  на действия против държавата" , като АКО пропагандирам нещо , то това е именно ПРОТИВ такива действия ?

Повтарям - Аз не пропагандирам действия против държавата, а пропагандирам ОБРАТНОТО. Отстояване на държавния интерес и териториялна цялостност.

Да повторя  - Не е нормално някой идиот да реши че "е правилно и разумно"  някой да вкарва необозначен маскиран тежковъоръжен аскер в България и да цепи територии като Кърджалийско, да обявява КНДР /Кърджалийска народна демократична република/ и веднага след това да обявява референдум за присъединяване към Турция.

И когато някои пропагандират за сближаване на отношенията с агресора и с новоосманлии разни, някой из форумите да нарича това " наченки на разум ", аз НЕ СЪМ съгласен.

Тези действия са недопустими.

Повтарям за неразбралите - аз осъждам, а не пропагандирам такива действия.

Всичките неща писани по темата и то многократно, показва именно че аз споря с такива индивиди и  с такава пропаганда.

Тях цензурирайте.

Абе Миро това ти си го редактирал. Ако го е редактирал администратор няма да видиш никакъв текст. Не знаете какво дращите и после пищите...

1384664584_Screenshot-2019-5-21.png.986af0edf67832b5a2510959226c46f3.png

току-що, nikssi написа:

Абе Миро това ти си го редактирал.

Да бе да... И тоя ми се кичи с титла "модератор" ... Абе образовайте ги малко тия бе , Николов ?

преди 15 минути, miro20 написа:

Да бе да... И тоя ми се кичи с титла "модератор" ... Абе образовайте ги малко тия бе , Николов ?

Ако имаш нужда от очила слагай ги. Не виждам друга редакция освен от тебе. Пийте ги тия хапчета навреме!

723342348_Screenshot-2019-5-21.png.0160c18b0eb0c2531f32e369a964c653.png

Е какво да кажа. Тъп и упорит. :) Не, не съм редактирал и изтрил АЗ от поста си сравнението с Турция. За което дадох второ уточнение.

И не, не съм си сложил АЗ причина за редакция "Пропаганда против държавата" .

преди 6 минути, miro20 написа:

Е какво да кажа. Тъп и упорит. :) Не, не съм редактирал и изтрил АЗ от поста си сравнението с Турция. За което дадох второ уточнение.

И не, не съм си сложил АЗ причина за редакция "Пропаганда против държавата" .

Пише , че е редактирано от миро 20 слагай цайсите и пий фаповете !

Както казах - няма лошо че назначавате упорити и тъпи хора за модератори, но поне ги обучавайте малко на функциите на форума :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.